Ο Αντωνιάδης, κατέθεσε μήνυση κατά Χαρδαλιά – Κικίλια – Τσιόδρα – Σύψα – Μαγιορκίνη – Γιαμαρέλλου και των υπολοίπων της επιτροπής για απόπειρα ανθρωποκτονίας για τους 15000 του Εφετείου: Ισόβια.

Ο Αντωνιάδης, κατέθεσε μήνυση κατά Χαρδαλιά – Κικίλια – Τσιόδρα – Σύψα – Μαγιορκίνη – Γιαμαρέλλου και των υπολοίπων της επιτροπής για απόπειρα ανθρωποκτονίας για τους 15000 του Εφετείου: Ισόβια.

10 Οκτωβρίου, 2020 23 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Ο Αντωνιάδης, κατέθεσε μήνυση κατά Χαρδαλιά – Κικίλια – Τσιόδρα – Σύψα – Μαγιορκίνη – Γιαμαρέλλου και των υπολοίπων της επιτροπής για απόπειρα ανθρωποκτονίας για τους 15000 του Εφετείου: Ισόβια.

Νίκος Αντωνιάδης: “Το τερματίζετε εσείς με την  κοροϊδία;

Το τερματίζω και εγώ με τις μηνύσεις

Ισόβια. Με τα δικά σας πάντα, αγαπητοί μου”

Ο Αντωνιάδης, κατέθεσε μήνυση κατά Χαρδαλιά – Κικίλια – Τσιόδρα – Σύψα – Μαγιορκίνη – Γιαμαρέλλου και των υπολοίπων της επιτροπής για απόπειρα ανθρωποκτονίας για τους 15000 του Εφετείου: Ισόβια.

Νίκο Αντωνιάδη, πρόσθεσε στην μήνυση σου και τον Πατούλη και τον Πέτρο Κωνσταντίνου του ΚΕΕΡΦΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Να πάρει η ευχή, είναι δυνατόν, τόσες χιλιάδες δικηγόροι και μόνον ο Αντωνιάδης να αντιδρά με πράξεις και ενέργειες υπέρ όλων ημών;;;

Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο την απίστευτη αυτή κοροϊδία.

Την ώρα που όλη η Ελλάδα περιμένει να μάθει με κομμένη την ανάσα τι έγινε με τα δύο αγγελούδια στα σχολεία, την ώρα που τα παιδιά μας στενάζουν από τις μάσκες του φασισμού, την ώρα που έχουν ποδοπατήσει ολόκληρο τον ελληνικό λαό και έχουν καταστρέψει την οικονομία, την ώρα που διευθυντές σχολείων τρομοκρατούν τους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στα σχολεία, με αστυνομίες, εισαγγελίες και πρόνοιες, την ώρα που διώκουν όσους ορθώνουν το ανάστημά τους και αποδομούν την απάτη, την ώρα που μαθαίνουμε ότι δεν θα γίνουν παρελάσεις στην εθνική μας γιορτή,

και άλλα πολλά φοβερά και τραγικά για τον λαό μας,

την ίδια ώρα Χαρδαλιάς, Κικίλιας και η θλιβερή επιτροπή τους επέτρεψαν την ασύλληπτη παραβίαση των μέτρων για την αντιμετώπιση της “πανδημίας” στο Εφετείο Αθηνών.

15.οοο άνθρωποι, ο ένας πάνω στον άλλον -στη ΓΑΔΑ σήμερα οι αστυνομικοί με διαβεβαίωναν ότι ήταν πολύ περισσότεροι- κάλυψαν κάθε εκατοστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και των γύρω από το Εφετείο δρόμων.

Εγώ, εκφράζοντας την αγανάκτηση μεγάλης μερίδας των Ελλήνων πολιτών, έκανα πάλι το χρέος μου:

Πήγα σήμερα στο κτίριο 16 της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Κατέθεσα μήνυση κατά του Βασίλη Κικίλια, του Νίκου Χαρδαλιά, του Σωτήρη Τσιόδρα, του Νίκου Σύψα, του Γκίκα Μαγιορκίνη, της Ελένης Γιαμαρέλλου, του προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Θανάση Εξαδάκτυλου, και των υπολοίπων μελών της θλιβερής επιτροπής των “ειδικών”.

Τους μήνυσα για απόπειρα ανθρωποκτονίας αόριστου αριθμού ανθρώπων με ενδεχόμενο δόλο. Και για απόπειρα σωματικής βλάβης με ενδεχόμενο δόλο. Είχαν ιδιαίτερη νομική υποχρέωση εκ της ιδιότητάς τους -άρθρο 15 Ποινικού Κώδικα- να αποτρέψουν την προαναγγελθείσα παραβίαση των μέτρων για την, με τα δικά τους, προστασία της δημόσιας υγείας και την εξ αυτής μετάδοση της νόσου σε αόριστο αριθμό ανθρώπων -άρθρο 285 § 2 Π.Κ.- (κακούργημα – έως 10 χρόνια κάθειρξη) και τον θάνατο επίσης αόριστου αριθμού ανθρώπων-άρθρο 285 § 3 Π.Κ. (κακούργημα – ισόβια κάθειρξη). Και μήνυσα και τους διοργανωτές της συγκέντρωσης για παράβαση του άρθρου 285 § 1 του Ποινικού Κώδικα για την παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Όπως “έτρεχαν” τους γονείς που διοργάνωσαν τις διαμαρτυρίες για τις μάσκες στα παιδιά μας. Όπως ασκούν τη μία μετά την άλλη τις ποινικές διώξεις σε όλη την Ελλάδα.

Όπως καταδικάζουν τον έναν μετά τον άλλο τους πολίτες σε όλη την Ελλάδα.

Όπως “τρέχω” εγώ τον Κώστα Μπακογιάννη.

Και τώρα όλους αυτούς.

Και κάθε άλλο υπεύθυνο του εγκλήματος.

Με τα δικά τους.

Οι πράξεις είναι αυταπόδεικτες. 

Είναι πολύ απλά τα πράγματα, κύριοι:

Υπάρχει πανδημία;

Κινδυνεύει η υγεία και η ζωή μας;

Τα μέτρα είναι αναγκαία για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την προστασία της υγείας και της ζωής μας από τον θανατηφόρο ιό;

Ισόβια για Κικίλια, Χαρδαλιά, Τσιόδρα, Σύψα, Μαγιορκίνη, Γιαμαρέλλου & ΣΙΑ.

Μέχρι το τέλος…

Προς: κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΜΗΝΥΣΗ

Νικολάου Αντωνιάδη, Δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ. Δ.Σ.Α. 17494, κατοίκου Αθηνών, οδός Ματρώζου 2 & Πιπεροπούλου.

ΚΑΤΑ

1. Νικολάου Χαρδαλιά, Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κατοίκου εκ της ιδιότητάς του Αμαρουσίου Αττικής, Λεωφόρος Κηφισίας αρ. 37.

2. Βασιλείου Κικίλια, Υπουργού Υγείας, κατοίκου εκ της ιδιότητάς του Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17.

3. Σωτηρίου Τσιόδρα, Καθηγητή Ιατρικής ΕΚΠΑ – ΓΝΑ ΑΤΤΙΚΟΝ, Παθολόγου Λοιμωξιολόγου, επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19, κατοίκου εκ της ιδιότητάς του Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17.

4. Νικολάου Σύψα, Καθηγητή Παθολογικής Φυσιολογίας Λοιμώξεων ΕΚΠΑ, μέλους της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19, κατοίκου εκ της ιδιότητάς του Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17.

5. Γκίκα Μαγιορκίνη, Καθηγητή Τμήματος Υγιεινής & Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, μέλους της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19, κατοίκου εκ της ιδιότητάς του Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17.

6. Ελένης Γιαμαρέλλου, Ομότιμης Καθηγήτριας Παθολογίας ΕΚΠΑ, Προέδρου Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας, μέλους της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19, κατοίκου εκ της ιδιότητάς του Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17.

7. Αθανασίου Εξαδάκτυλου, Προέδρου Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, μέλους της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19, κατοίκου εκ της ιδιότητάς του Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17.

7. Βάνας Σύψα, Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής στο Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, μέλους της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19, κατοίκου εκ της ιδιότητάς του Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17.

& Λοιπών μελών της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19.

&

Παντός άλλου υπευθύνου.

Αξιόποινες πράξεις: Απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο (άρθρα 285 & 299 Π.Κ., σε συνδυασμό με άρθρα 27 § 1 & 15 Π.Κ.), απόπειρα σωματικής βλάβης με ενδεχόμενο δόλο (άρθρα 308, 309, 310, 311 & 312 Π.Κ., σε συνδυασμό με άρθρα 27 § 1 & 15 Π.Κ.), παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών (άρθρο 285 § 1).

______________________________

κ. Εισαγγελέα,

Όπως προκύπτει από πλήθος δημοσιευμάτων σε όλον τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, καθώς και από τα δελτία ειδήσεων όλων των τηλεοπτικών σταθμών, την 7η Οκτωβρίου 2020, στην ευρύτερη περιοχή του Εφετείου Αθηνών, συγκεντρώθηκε τεράστιος αριθμός ανθρώπων, ο οποίος, κατά την ως άνω ειδησεογραφία, έφτασε τους δέκα πέντε χιλιάδες (15.000), εν αναμονή της έκδοσης της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Βλ. Ενδεικτικά δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ” (Σχετικό 1).

Όπως αποδεικνύεται από τις σχετικές εικόνες, οι οποίες έκαναν τον γύρο του κόσμου, στη συγκέντρωση αυτή παραβιάστηκαν εξόφθαλμα οι Υπουργικές Αποφάσεις, οι οποίες έχουν εκδοθεί κατόπιν σχετικών εισηγήσεων της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19, για τα υποχρεωτικά μέτρα προστασίας από τη μετάδοση του ιού.

Η οργανωμένη αυτή συγκέντρωση ήταν γνωστή στους μηνυόμενους, καθώς είχε προαναγγελθεί τις προηγούμενες της έκδοσης της ως άνω απόφασης ημέρες, ενώ άλλωστε ακόμη και για σήμερα, Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020, έχουν γίνει δημόσιες ανακοινώσεις με τις οποίες προτρέπονται οι πολίτες να συμμετάσχουν σε νέα συγκέντρωση στον ίδιο χώρο, ενόψει της έκδοσης απόφασης από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για τις ποινές που θα επιβληθούν στους καταδικασθέντες κατηγορούμενους στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Είναι επομένως αυταπόδεικτο ότι εν προκειμένω έχει παραβιαστεί, από τους διοργανωτές της συγκέντρωσης, η διάταξη κατ’ αρχήν της παραγράφου 1 του άρθρου 285 του Ποινικού Κώδικα, το οποίο, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, έχει εφαρμοστεί από τις εισαγγελικές αρχές και τα δικαστήρια σε όλη τη χώρα, σε πλήθος παραβιάσεων των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τη μετάδοση του κορωνοϊού Covid-19.

Πέραν όμως της σχετικής κατ’ άρθρο 285 § 1 Π.Κ. ποινικής ευθύνης των διοργανωτών της ως άνω συγκέντρωσης, η οποία πρέπει να διερευνηθεί και να αποδοθεί, σοβαρότατη ποινική ευθύνη προκύπτει για τους εδώ κατονομαζόμενους μηνυόμενους, οι οποίοι υπό την ιδιότητα του Υπουργού Υγείας (ο 1ος), Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων (ο 2ος), και των μελών της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19, είχαν ιδιαίτερη νομική υποχρέωση κατ’ άρθρο 15 του Ποινικού Κώδικα να αποτρέψουν την ως άνω παραβίαση των μέτρων, εν γνώσει τους ότι η παραβίαση αυτή, σύμφωνα με την επίσημη κυβερνητική παραδοχή και αυτήν των μελών της επιτροπής, περί του ταχύτατα μεταδιδόμενου και θανατηφόρου ιού, θα προκαλούσε τη μετάδοσή του σε αόριστο αριθμό ανθρώπων και τον θάνατο επίσης αόριστου αριθμού ανθρώπων.

Εν προκειμένω, μετά ταύτα, στοιχειοθετούνται τα εγκλήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, κατ’ άρθρο 299 Π.Κ., και της απόπειρας σωματικής βλάβης, κατ’ άρθρα 308, 309, 310, 311 & 312 Π.Κ., από τους μηνυόμενους, με ενδεχόμενο δόλο τελεσθέντα κατ’ άρθρο 27 § 1 Π.Κ., σε συνδυασμό με το άρθρο 15 Π.Κ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

ΑΙΤΟΥΜΑΙ

Την άσκηση ποινικής δίωξης κατά των μηνυομένων, και κατά παντός άλλου υπευθύνου, για τα εγκλήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, κατ’ άρθρο 299 Π.Κ., και της απόπειρας σωματικής βλάβης, κατ’ άρθρα 308, 309, 310, 311 & 312 Π.Κ., με ενδεχόμενο δόλο τελεσθέντα κατ’ άρθρο 27 § 1 Π.Κ., σε συνδυασμό με το άρθρο 15 Π.Κ., και της παραβίασης των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών κατ’ άρθρο 285 § 1 Π.Κ. κατά των διοργανωτών της ως άνω συγκέντρωσης.

Δηλώνω ότι παρίσταμαι ως πολιτικώς ενάγων προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Αθήνα, 9 Οκτωβρίου 2020

Ο Μηνυτής Δικηγόρος

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,636


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα