Ο Γιατρός δέν μάσησε,,, ο Γιατρός τούς μάδησε...”προειδοποιώ θά πέσει πολύ γέλιο..” ο τίτλος του βίντεο από την Ισπανική τηλεόραση.

Ο Γιατρός δέν μάσησε,,, ο Γιατρός τούς μάδησε...”προειδοποιώ θά πέσει πολύ γέλιο..” ο τίτλος του βίντεο από την Ισπανική τηλεόραση.

12 Σεπτεμβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:969
Μοίρασέ το

Ο Γιατρός δεν μάσησε, ο γιατρός τούς μάδησε….χαχαχα

Ρόμπα τις έκανε τις Ισπανίδες διανοούμενες πόρνες, ο γιατρός… τις γλέντησε…

Αξίζει να δείτε το βίντεο…

 

Καλλιόπη Σουφλή

πηγη του βιντεο

https://m.youtube.com/watch?v=q1tyGpGJPfo

https://m.youtube.com/watch?v=SwlkumcRf6w

Και μερικά σχόλια του κόσμου, κάτω από την ανάρτηση του βιντεο…

 

 Ο Γιατρός δεν μάσησε, ο γιατρός τούς μάδησε….χαχαχα

 

 

Πηγή

Προβολές : 969


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα