Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

28 Δεκεμβρίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,261
Μοίρασέ το
 
 
NICK KILO: “Οι λογικοί θα πούνε, για ποιο λόγο να το ετοιμάσεις από πριν?
 
Και θα σκεφτούν γιατί έκαναν τόσο μεγάλο λάθος οι παρόντες ειδικοί για τη ποσότητα και θα σκεφτούν επίσης να ρίξουν μια κοντινή μάτια στο ΕΝΑ ΜΟΝΟ φιαλίδιο που χρησιμοποίησαν για να διαπιστώσουν τι ήταν, φιαλίδιο κορονοεμβολιου ή φιαλίδιο φυσιολογικού όρου?

 

 

Εχθές, ανάρτησα το εξαιρετικά αποκαλυπτικό θέμα του NICK KILO, σχετικά με την ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥΣ (εδώ) 

Ο NICK KILO, κατέρριψε με αποδείξεις που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, και ένα στοχευμένο βίντεο σε αργή κίνηση ώστε να γίνει πλήρως αντιληπτό, πώς “εμβολιάστηκε” αυτή η αχαρακτήριστη νοσηλεύτρια, η οποία μαζί με την άλλη νοσηλεύτρια, ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Σήμερα, με νεώτερη ανάρτησή του ο NICK KILO, πάει το θέμα της ΑΠΑΤΗΣ, ένα βήμα παραπέρα, καταρρίπτοντας τις δηλώσεις “του σούργελου” της τελευταίας φωτογραφίας, που προσπαθεί να μας πείσει περί του αντιθέτου…

Εγώ, το μόνο που έχω να προσθέσω είναι η υπενθύμιση της προεκλογικής δέσμευσης του Μητστοτάκη στους εβραίους συμπατριώτες του, ότι ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ…

ΔΗΛΑΔΗ, ΘΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ… 

ΚΑΙ ΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ.

ΜΑΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ… ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ.

Τέλος, θα πω κάτι σ’ αυτούς που ψήφισαν ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΡΦΕΤΟ:

ΕΧΕΤΕ ΒΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή 

 
((ένα μικρό update, σημείωση για το $εμβόλιο$ του Κουλη))
 
ΟΛΗ η διαδικασία ΟΠΩΣ πρέπει σύμφωνα με τον κατασκευαστή που εχω περιγράψει ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ δεν εκτελέστηκε από τη νοσοκόμα που δήθεν εμβολιασε τον Κουλης, ήτοι έχει “πηδήξει” ΟΛΑ τα στάδια αραίωσης, ελέγχου ποιότητας και προετοιμασίας (που απαιτεί πρώτη μεγάλη σύριγγα για αραίωση και δεύτερη μικρή για εμβόλιο) και απλά παίρνει κάτι από ένα φιαλίδιο και χτυπάει την ένεση στον Ήρωα Κουλη.
 
Οι οπαδοί θα πούνε ότι το είχε ετοιμάσει ΠΡΙΝ μπει στο δωμάτιο ο Κουλης.
 
Οι λογικοί θα πούνε, για ποιο λόγο να το ετοιμάσεις από πριν?
 
Και θα σκεφτούν γιατί έκαναν τόσο μεγάλο λάθος οι παρόντες ειδικοί για τη ποσότητα και θα σκεφτούν επίσης να ρίξουν μια κοντινή μάτια στο ΕΝΑ ΜΟΝΟ φιαλίδιο που χρησιμοποίησαν για να διαπιστώσουν τι ήταν, φιαλίδιο κορονοεμβολιου ή φιαλίδιο φυσιολογικού όρου?
 
Βάζω και το βίντεο του Κουλη με μπόλικο σκόρδο και ξορκιζω με φτου φτου φτου τον αρχιγκαντεμη Και ένα Screenshot από μια νοσοκόμα που μας μιλάει ταχα μου, ταχα μου για τη “σωστή διαδικασία”🤣🤣🤣🤣🤣🤣
 
**************************************
 
Σχετικά με το βίντεο για το ΠΡΩΤΟ εμβολιασμό στην Ελλάδα.
 
Αλλα και μια ακουστική παρατήρηση στον “εμβολιασμο” του Κουλη., μιας και
Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΡΎΒΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.
 
Ο λόγος που οι κυβερνώντες επέλεξαν ένα εκπρόσωπο του κλάδου των επαγγελματιών υγείας, θεωρώ ότι είναι κατανοητός από όλους.
 
Ήτοι, για να δείξουν στους πολίτες, να βρε κούτα οι επαγγελματίες υγείας εμπιστεύονται το εμβόλιο και πρέπει να ακολουθήσετε το παράδειγμα τους (τα γκαλοπ σε επαγγελματίες υγείας και νοσοκομεία που έδειχναν ότι η πλειονότητα ΔΕΝ θα το κάνει κατέστρεφε τη πίστη του απλού πολίτη στο Ιερό Δισκοπότηρο και προσπάθησαν να μετριάσουν το πρόβλημα).
 
Η διαδικασία προετοιμασίας είναι κατανοητή εξ των οδηγιών του κατασκευαστή.
 
Περιληπτικά.
 
1ον..Γίνεται σωστή αποψυξη στο φιαλίδιο της Pfizer που περιέχει υλικό για 5 δόσεις εμβολίων
 
2ον..Γίνεται αραίωση στο φιαλίδιο με μια ποσότητα φυσιολογικού ορού (με μεγάλη σύριγγα για 1.8mL) που παίρνουν από αυτά τα μικρά πλαστικά φιαλίδιο με ορό που όλοι γνωρίζουμε.
 
3ον…Γίνεται σωστή ανακίνηση πάνω κάτω 10 φορές στο φιαλίδιο που περιέχει τις 5 δόσεις εμβολίων, για ομοιόμορφη αραίωση και μετέπειτα γίνεται οπτικός ποιοτικός έλεγχος.
 
4ον…Μετά την αραίωση με 1.8mL φυσιολογικού ορού, το φιαλίδιο περιέχει 2.25mL “εμβολίου” που αντιστοιχεί σε 5 δόσεις των 0.3mL (και το 0.75mL που “περισσεύει” το πετάνε)…….
 
Στο βίντεο του Κουλη, ο ψάλτης και η νοσοκόμα όταν ο Κουλης τους ρώτησε αν είναι “ακριβώς 1.8mL το φιαλίδιο του εμβολίου, ΕΙΠΑΝ χαρακτηριστικά, ότι το φιαλίδιο του εμβολίου ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ … 1.8mL για 5 δόσεις των 0.3mL.
 
Ενώ στη πραγματικότητα το φιαλίδιο του εμβολίου περιέχει 1.8mL φυσιολογικό όρο ΚΑΙ 0.45mL συμπυκνωμένο εμβόλιο ((((..1.8mL + 0.45mL = 2.25mL..)))).
 
Η ποσότητα που ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΔΙΚΟΙ, ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΝΟ ΦΩΝΗΣ Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ αντιστοιχεί ΜΟΝΟ Στο φυσιολογικό ορό και τέτοιο ποσοτικό λάθος από το ψάλτη και τη νοσοκόμα είναι παράλογο, εκτός αν είσαι συνωμοσιολογος και σκεφτείς πως μόνο φυσιολογικό ορό εκανε ο Ήρωας Κουλης).
 
Ο διάολος κρύβεται στις λεπτομέρειες
((Δε βάζω το βίντεο εδώ του αρχιγκαντεμη, το βρίσκετε εύκολα στο YouTube).
 
5ον … Τέλος Χρησιμοποιείται μια δεύτερη μικρότερη σύριγγα για να πάρει από το φιαλίδιο που ετοιμάστηκε 0.3mL, (μια δόση εμβολίου) και κάνεις το εμβόλιο στον ήρωα ή την ηρωίδα.
 
Όπως είδαμε ΟΛΟΙ στο βίντεο
 
Tο 3ο στάδιο η νοσοκόμα ΔΕΝ το εκτέλεσε ΚΑΘΟΛΟΥ
Ενώ ΞΕΚΑΘΑΡΑ το 2ο στάδιο η νοσοκόμα, ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, το επαναλαμβάνω, ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΊΑΣ
 
Και στο 5ο στάδιο με μια βεβαιότητα (από του και πως και σε ποια πλευρά έχωσε τη βελονα) 99% πήρε “ΚΑΤΙ” από ΑΛΛΟ φιαλίδιο που ήταν έτοιμο και ξάπλα (ο φελλός που έχωσε τη σύριγγα ήταν στη μέσα μεριά του χεριού).
 
Για να είμαστε δίκαιοι και λογικοί μια απο τις δύο κάτωθι περιπτώσεις ισχύουν:
 
1ον (Α και Β) η νοσοκόμα ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΗΚΕ ότι έκανε ΑΡΑΙΩΣΗ σε ενα φιαλίδιο εμβολίου για να δείξει ότι ακολουθεί την σωστή και τυπική διαδικασία, αλλά για να χορηγήσουν στο τέλος κάτι άλλο (αδρανές φυσικά) με το άλλο (Α=99%) φιαλίδιο που είχαν έτοιμο ξάπλα στο καροτσάκι ή το ίδιο φιαλίδιο (Β=1%) (Στο οποίο έγινε η προσποίηση της αραίωσης!!!) που ήταν “έτοιμο” πάλι με κάτι άλλο (αδρανές φυσικά).
 
2ον (Α και Β) η νοσοκόμα ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΗΚΕ για ένα ανούσιο, ανόητο και παραλογο θεαθήναι ότι έκανε ΑΡΑΊΩΣΗ σε ένα φιαλίδιο για να χορηγήσουν όμως το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ εμβόλιο ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ((ειτε ηταν (Α=99%) σε αλλο φιαλιδιο ξάπλα στο καροτσάκι, ειτε από το ιδιο (Β=1%) που εκαναν τη προσποίηση της αραίωσης ΓΙΑΤΙ ήταν έτοιμο)) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗΣΟΥΝ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ on camera ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ προετοιμασία και ΑΡΑΙΩΣΗ και φυσικά αυτή η ανούσια ανόητη και παράλογη “παράσταση” για τη χορήγηση όμως του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ εμβολιου, μαλλον οργανώθηκε από κάποιον σουπερ ντουπερ ανόητο
 
Το ποιο από τα δύο ισχύει πέρα πάσης αμφιβολίας το αφήνω στη ΛΟΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ των αναγνωστών, θεατών.
 
Είμαι σίγουρος ότι πολλοί ειδικοί και πιστοί στο Ιερό Δισκοπότηρο θα θέλουν σώνει και καλά να πιστέψουν όλοι την 2Α/2Β υποθεση, ήτοι ότι προσποιούνταν πως έκαναν αραίωση  απλά για το θεαθήναι για να χορηγήσουν όμως το πραγματικό εμβόλιο, να πιστέψουμε δηλαδή κάτι που ξεπερνάει και τη πιο παράλογη λογική και του πιο ανόητου πάνω στο πλανήτη ή να πιστέψουμε σε …
…..
 
Επειδή εγώ δε μπορω να σκεφτώ τόσο παράλογα μιας και έχω φετίχ με τη τήρηση της ορθής διαδικασίας σε ότι κάνω και με αυτή τη λογική προσέγγιση συγκρίνω την ορθή διαδικασία εξ του κατασκευαστή με αυτό που έκανε η νοσοκόμα για να αποδείξω αδιαμφισβήτητα την ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ.
 
Θεωρώ ξεκάθαρα ότι το 1Α ισχύει πέραν πάσης αμφιβολίας.
 
Και φυσικά Το ΕΡΩΤΗΜΑ που ΠΡΕΠΕΙ να απασχολεί ΟΛΟΥΣ όσους συμφωνούν με τη λογική σκέψη είναι …
 
Αν επαγγελματίες υγείας, μια ΝΟΣΟΚΟΜΑ με τη βοήθεια μιας άλλης νοσοκόμας (Και όσοι είναι πίσω τους) στήνουν ΟΛΟ αυτο το σκηνικό ((ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ)) για να ΠΕΙΣΟΥΝ τις μάζες (και πολύ περισσότερο τους αδαείς, τους ευάλωτους και τους μη έχων τη δυνατότητα να κρίνουν τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά) πως μπορούν και πρέπει να κάνουν το συγκεκριμένο εμβόλιο, τότε αμφιβάλω:
 
1ον ότι έχουν κάποια σχέση με την Ιατρική
 
2ον ότι θέλουν το καλό μας
 
3ον ότι θέλουν να μας προστατέψουν
 
4ον ότι το 50% των επαγγελματιών υγείας ΘΕΛΟΥΝ πραγματικά να κάνουν το εμβόλιο με αυτή τη θεατρική παράσταση που είδα ειλικρινά νομίζω ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΓΙΑΤΡΌΣ Ή ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, γιατί ρε μπούστη μου κάποιον θα έβρισκαν να το κάνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
…….
 
Υ.Γ. για τη τελική ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ να λάβετε υπόψη το ακόλουθο εξ του ΦΟΧ από το κατασκευαστή.
“Diluted medicinal product” … ((Chemical and physical in-use stability has been demonstrated for 6 hours at 2 ºC to 30 ºC after dilution in sodium chloride 9 mg/mL (0.9%) solution for injection. From a microbiological point of view, the product SHOULD BE USED IMMEDIATELY. …IF NOT USED IMMEDIATELY, IN-USE STORAGE TIMES AND CONDITIONS ARE TH RESPONSIBILITY OF THE USER)).
 
Σε απλά Ελληνικά, το εμβόλιο ΜΟΛΙΣ ΑΡΑΙΩΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιηθεί ΑΜΕΣΑ, γιατί ΑΝ ΔΕΝ χρησιμοποιηθεί κατευθείαν, η ΕΥΘΥΝΗ της αποθηκευσης και χρήσης του μετέπειτα και σε μεταγενέστερο χρόνο ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΟ Η ΓΙΑΤΡΟ που έκανε τη πατάτα αφού το ΑΡΑΙΩΣΕ να το βάλει στη συντήρηση ή να το κρατήσει και να χρησιμοποιήσει αργότερα.
 
Κατ’ εμέ κανένας Ε.Υ δε θα κάνει του κεφαλιού του και να παρει τετοια ευθυνη (για ένα παραλογο και ανόητο αλλά και ανούσιο θεαθήναι) να ξαναβάλει το αραιωμένο έτοιμο εμβόλιο στο ψυγείο ή να το κρατήσει σε αναμονή για να το χρησιμοποιήσει αργότερα και ειδικά ένα εμβόλιο ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ που πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες 100% ΠΙΣΤΑ και ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ
 
Όπως είπα, το να ακολουθώ τη τήρηση της ορθής διαδικασίας και της ορθης λογικής σκέψης είναι το ΦΕΤΙΧ ΜΟΥ.
 
Ελπίζω να είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ
 
Με εκτίμηση ένας ψεκασμενος συνωμοσιολογος

 

Πηγή

Προβολές : 1,261


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα