Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ (Κορυφαίο άρθρο αφύπνισης και αντίστασης)

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ (Κορυφαίο άρθρο αφύπνισης και αντίστασης)

26 Δεκεμβρίου, 2020 36 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,698
Μοίρασέ το

 

Η «μεγάλη ανησυχία» των κέντρων εξουσίας για τη «δημόσια υγεία» είναι ένα προπαγανδιστικό αριστούργημα άνευ προηγουμένου στην ιστορία της ανθρωπότητας. Είναι ένα PSYOP προετοιμασμένο εδώ και χρόνια, ένας ψυχολογικός πόλεμος ενάντια στις κοινωνίες των πολιτών.

Η παγκόσμια μείωση του πληθυσμού αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της μεγάλης παγκόσμιας οικονομικής επαναφοράς.

Για την 4η βιομηχανική επανάσταση δισεκατομμύρια άνθρωποι είναι «περιττοί».

Η «εκκαθάριση» του παγκόσμιου πληθυσμού θα πραγματοποιηθεί μέσω της ανατριχιαστικής καταστροφής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των παγκόσμιων αλυσίδων εφοδιασμού με εκατοντάδες εκατομμύρια εργαζομένους.

Τα κέντρα της δύναμης περπατούν χαμογελαστά πάνω από εκατομμύρια πτώματα.

Το έχουν αποδείξει επαρκώς μόνο μέσω των πολέμων τους μετά το 1989.

Ο Πρώτος και ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος σκότωσαν πάνω από 100 εκατομμύρια ζωές.

 

 

 

Ένα πλανητικό πραξικόπημα, με στόχο ολόκληρη την ανθρωπότητα, οργανωμένη από τα ίδια Κέντρα ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, που διοργάνωσαν τους δυο Παγκοσμίους Πολέμους, που στοχεύει στην απόλυτη μείωση του πληθυσμού.

Είναι πρωτόγνωρη και δεν έχει υπάρξει ποτέ τόσο ενορχηστρωμένη παραπληροφόρηση και τόση τρομοκρατία.

Εξίσταμαι για κείνους που ζητούν και πιστεύουν πως πρέπει να ξαναγυρίσουμε στην προ κορονοϊού εποχή.

Δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα πως Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ, ΟΣΟ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ.

Η προ κορονοϊού έχει τελειώσει δια παντός.

Όσοι αντέξουν από τα δεινά που έρχονται, ίσως προφτάσουν να δουν το ΦΩΣ μιας άλλης ανθρωπότητας, από την οποία θα έχει αφανιστεί κάθε ίχνος της ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Το παρόν άρθρο, είναι από τα κορυφαία.

Παρακαλώ, φροντίστε να διαδοθεί όσο το δυνατόν περισσότερο, μήπως σωθεί έστω και ένας συνάνθρωπός μας. (Δεν μ’ ενδιαφέρουν τα κλικ. Εκτυπώστε το ως άρθρο, χωρίς να φαίνονται τα ATTIKANEA.INFO… μ’ ενδιαφέρει η διάδοσή του)

 

 

Αναδημοσιεύουμε εδώ αυτό το σημαντικό άρθρο του Ullrich Mies από τη γερμανική ιστοσελίδα Rubikon, με τη μορφή «πρώτης» μετάφρασης μέσω της Alison Blunt και deepl.com

 

Από τον Μάρτιο του 2020, η μορφή του κανόνα που ξεδιπλώνεται συστηματικά από την πτώση του Τείχους του Βερολίνου το 1989/1990 αποδεικνύεται πλήρως: Μια διακρατική ολιγαρχική κάστα έχει αναλάβει την εξουσία στις δυτικές «δημοκρατίες».

Η μαζική βάση του «παραδοσιακού» φασισμού ήταν η ενθουσιώδης μικροαστική αστική τάση, που υποκινήθηκε από προπαγάνδα (1).

Ο ηγέτης (κράτος) υποσχέθηκε στη μάζα σωτηρία από όλα τα κακά.

Ο ηγέτης μετέφερε τις μάζες, οι μάζες μετέφεραν τον ηγέτη (κράτος) και ο τελευταίος τους οδήγησε σε πόλεμο και καταστροφή προς το συμφέρον του (μονοπωλιακού) κεφαλαίου.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, προέκυψε μια διακρατική, καλά συνδεδεμένη κάστα, η οποία δεν διεξάγει πλέον τους πολέμους της μόνο προς τα έξω, αλλά έχει αναγνωρίσει το σύνολο των κοινωνιών των πολιτών ως απειλή για τη δύναμή της. Από τον Μάρτιο του 2020, τα κέντρα εξουσίας έχουν επεκτείνει τους πολέμους τους προς τα μέσα στο όνομα του καθεστώτος μόλυνσης από κορώνα.

Με τον διακρατικό «ελίτ» φασισμό εννοώ μια συμμαχία της διακρατικής καπιταλιστικής τάξης, της διακρατικής ελίτ εξουσίας (2) με το διεθνές ψηφιακό, στρατιωτικό, τεχνητή νοημοσύνη, επιστημονικό και σύμπλεγμα των ΜΜΕ  και τις κυβερνήσεις ως εκτελεστικές επιτροπές τους. Αναφέρομαι σε αυτόν τον όμιλο ως παράσιτα των κοινωνιών των πολιτών, τα οποία λειτουργούν ως «ξενιστές» τους.

Το νέο τους μέσο διακυβέρνησης είναι μια δικτατορία υγείας βασισμένη σε καθεστώτα μόλυνσης που μπορούν να ενεργοποιηθούν ανά πάσα στιγμή. Σήμερα η Covid-19, αύριο ρινοϊούς, μεθαύριο ίσως ελονοσία ή επίθεση «βιολογικού πολέμου».

Ένα προπαγανδιστικό αριστούργημα άνευ προηγουμένου στην ιστορία της ανθρωπότητας

Ο ατέρμονος «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» επεκτάθηκε  στον «πόλεμο κατά της μόλυνσης» από τον Μάρτιο του 2020. Αυτό στρέφεται κατά της ανθρωπότητας στο σύνολό της.

Η «μεγάλη ανησυχία» των κέντρων εξουσίας για τη «δημόσια υγεία» είναι ένα προπαγανδιστικό αριστούργημα άνευ προηγουμένου στην ιστορία της ανθρωπότητας. Είναι ένα PSYOP προετοιμασμένο εδώ και χρόνια, ένας ψυχολογικός πόλεμος ενάντια στις κοινωνίες των πολιτών.

Μετά από δεκαετίες λαθών από τις κυρίαρχες κλίκες, η νομιμότητα της δυτικής πολιτικής ήταν στο μηδέν έως τα τέλη του 2019.

Και εκείνοι που έχουν καταστρέψει τον πλανήτη, την ανθρωπότητα, τη συνύπαρξη, την εσωτερική και εξωτερική ειρήνη και όλες τις θετικές αξίες της ανθρώπινης ιστορίας, θα είναι τώρα οι μεγάλοι σωτήρες της ανθρωπότητας;

Πόσο ανιστόρητος, ανυποψίαστος, αφελής πρέπει κάποιος να είναι και να έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να απαλλάσει τους ηγέτες του παγκοσμιοποιημένου καταστροφικού καπιταλισμού και των δραστών της καταστροφής που έχει προκαλέσει τη μεγάλη ανησυχία για την υγεία των ανθρώπων;

 

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης ως μόνιμη κατάσταση

Η «μαζική βάση» των κέντρων εξουσίας έπαψε από καιρό να είναι οι οπαδοί των πεπεισμένων ανθρώπων.

Οι νέοι οπαδοί τους είναι οι μάζες χειραγωγημένων, απατημένων και τρομοκρατημένων ανθρώπων σε κατάσταση φόβου και πανικού.

Η αποβλάκωση μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης διασφαλίζει τη βάση του φόβου.

 

 

Ο Jeffrey A. Tucker  από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Οικονομικής Έρευνας γράφει για αυτό στο άρθρο του «Πότε θα τελειώσει η τρέλα;

«Είμαι ψυχίατρος που ειδικεύεται σε διαταραχές άγχους, παρανοϊκές αυταπάτες και παράλογο φόβο. Το αντιμετωπίζω σε άτομα ως ειδικός. Είναι αρκετά δύσκολο να περιοριστούν αυτά τα προβλήματα σε κανονικές εποχές.

«Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι η εξάπλωση αυτής της σοβαρής ιατρικής κατάστασης σε ολόκληρο τον πληθυσμό. Μπορεί να συμβεί με οτιδήποτε, αλλά εδώ βλέπουμε έναν πρωταρχικό φόβο της νόσου να μετατρέπεται σε μαζικό πανικό. Φαίνεται σχεδόν σκόπιμο. Είναι τραγικό. Μόλις ξεκινήσει αυτό, θα χρειαστούν χρόνια για να αποκατασταθεί η ψυχολογική βλάβη ». (3)

Από τώρα και στο εξής, η κατάσταση έκτακτης ανάγκης μπορεί να κηρυχθεί μόνιμη κατάσταση ανά πάσα στιγμή

Επιπλέον, ο εξαναγκασμός της μάσκας προορίζεται να εξασκήσει υπακοή και υποταγή, να διασφαλίσει την «συνοχή» των φορέων μάσκας και την υποταγή τους στις υποτιθέμενες αρχές, καθώς και να απαγορεύσει τους «εχθρούς της μάσκας» ως «μη-αλληλέγγυους κινδύνους».

Επί του παρόντος, οι δράστες τρομοκρατούν τα παιδιά μας στα σχολεία αναγκάζοντάς τα να φορούν μάσκες. Εκεί εκτρέφεται το νέο θέμα.

Το μέσο κυριαρχίας των κέντρων εξουσίας είναι η κατάσταση έκτακτης ανάγκης «μόλυνσης», με το να εηαιρούνται τα πολιτικά δικαιώματα.

Η κλίκα της Μέρκελ και το περιβάλλον τους έχουν καταπατίσει το Σύνταγμα.

Από τώρα και στο εξής, η κατάσταση έκτακτης ανάγκης μπορεί να κηρυχθεί μόνιμη κατάσταση ανά πάσα στιγμή.

Ακόμη και η «δημοκρατία» στην ανεπαρκή μορφή της κομματικής δημοκρατίας έχει ανασταλεί από την κατάσταση έκτακτης ανάγκης της Κόβιντ και ο διαχωρισμός των εξουσιών έχει καταρρεύσει σε μεγάλο βαθμό, όχι ότι πριν λειτουργούσε σωστά, αλλά τώρα χάθηκαν και τα προσχήματα.

Ο Μπιλ Γκέιτς και οι επιστημονικοί και πολιτικοί του συνεργάτες δεν θέλουν να επιστρέψουμε ποτέ στο προ-Covid 19 κράτος (4).

Αυτό είναι το τέλος του δημοκρατικού σχεδίου και η τελική ανάληψη από την πλουτοκρατία, ένα σιωπηλό πραξικόπημα

Η δημοκρατία όπως την ξέραμε ανήκει στο παρελθόν.

Ο Μπερντ Χαμ έγραψε για αυτό ήδη το 2017: «Η νεοφιλελεύθερη ιδεολογία βοήθησε στη μείωση των κρατικών κανονισμών και στη συσσώρευση πλούτου στο 1%. Οι πλούσιοι είναι σε θέση να επηρεάσουν ένα σημαντικό μέρος της κρατικής νομοθεσίας υπέρ τους.

«Αυτοί και ο πλούτος τους συμβουλεύονται και προστατεύονται στις υπηρεσίες τους από οικοδεσπότες βουλευτές, διευθυντές, λογιστές, δικηγόρους, φορολογικούς συμβούλους, δεξαμενές σκέψης, ραδιοφωνικούς σταθμούς, κινηματογραφικά στούντιο, εκδότες, μέσα μαζικής ενημέρωσης, ερευνητές, hacks, λομπίστες, σωματοφύλακες και άλλους ανυποψίαστους.

«Η ιδιωτική ιδιοκτησία είναι ο χρυσός μόσχος του καπιταλισμού και ο ανεξέλεγκτος καπιταλισμός είναι η Βίβλος της άρχουσας τάξης. Μπορούν ακόμη και να κινητοποιήσουν την αστυνομία και τον στρατό για λογαριασμό τους.

Το έθνος κράτος και η κυβέρνησή του παραμένουν σημαντικοί θεσμοί, αλλά πάνω απ όλα, οι κυβερνήσεις πρέπει να κρατήσουν τις μάζες υπό έλεγχο.

Αυτό είναι το τέλος του δημοκρατικού σχεδίου και η τελική ανάληψη από τhν πλουτοκρατία, ένα σιωπηλό πραξικόπημα »(5).

Ο παραδοσιακός φασισμός συνδύασε τη μαζική υποστήριξη και την προπαγάνδα με τον σκληρό (δρόμο) τρόμο και τις εξεγέρσεις στους δρόμους ενάντια στους εχθρούς του.

Αντίθετα, ο διεθνής «ελίτ» φασισμός είναι πολύ πιο λεπτός και έξυπνος.

Ως η γερμανική παραλλαγή του διακρατικού «ελίτ» φασισμού, η κλίκα της Merkel, η νεοφιλελεύθερη κομματική μονάδα και το μέτωπο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, καθώς και της εκπορνευόμενης επιστήμη (6), προσπαθούν να προωθήσουν τη θέση τους και να διατηρήσουν τη δύναμή τους με όλα τα μέσα προπαγάνδας , λογοκρισίας, διάλυση κάθε αντιπολίτευσης και καταστολή των «αποκλίνοντων».

 

Επαναφορά της παγκόσμιας οικονομίας

 

Τα κέντρα εξουσίας σκοπεύουν να επιβάλουν πολλές υποχρεωτικές φυλακίσεις των ανθρώπων για την επίτευξη των στόχων τους. Τελικά, στοχεύουν στην επαναφορά της παγκόσμιας οικονομίας (7).

Θέλουν να «ανοικοδομήσουν» τον «παλιό» παγκοσμιοποιημένο καπιταλισμό καταστροφών που έφερε τον πλανήτη στο χείλος της κατάρρευσης. Αλλά ο θεμελιώδης στόχος είναι να διατηρηθεί το καπιταλιστικό σύστημα κάτω από τις νέες συνθήκες της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης μετά τη Μεγάλη Επαναφορά.

Τα κράτη θα υπόκεινται πλήρως στον έλεγχο της διεθνούς χρηματοπιστωτικής βιομηχανίας.

Πριν από την κρίση της Κορώνας, η Γερμανία είχε εθνικά χρέη περίπου 2 τρισεκατομμυρίων ευρώ. Χρειάστηκαν 75 χρόνια στη Γερμανία για να τα συσσωρεύσει. Χρειάστηκε 3 μήνες για την ομάδα της Merkel για να διπλασιάσει αυτό το εθνικό χρέος.

Τα κέντρα εξουσίας προσπαθούν να ιδιωτικοποιήσουν την εναπομένουσα κρατική περιουσία υπό τον έλεγχο της διεθνούς χρηματοπιστωτικής βιομηχανίας μέσω του συνολικού χρέους των κρατών

Η Deutsche Bank έγραψε για τις συνέπειες της κρίσης της Corona στις 24 Απριλίου 2020: «Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας, το γερμανικό κράτος μπορεί να επιστρέψει σε ένα εντυπωσιακό ποσό έως 1,9 τρισεκατομμύρια ευρώ, πάνω από το 50% του γερμανικού ΑΕΠ, μέσω των αντι – πακέτων κρίσεων που έχουν ξεκινήσει […] ”(8).

Η Deutsche Welle έγραψε στις 24 Ιουνίου 2020: «Τουλάχιστον 15 τρισεκατομμύρια δολάρια […] έχουν ήδη διατεθεί από κυβερνήσεις και κεντρικές τράπεζες για την καταπολέμηση της πανδημίας της κορώνας και των συνεπειών της. Συμπεριλαμβανομένων των χρεών των εταιρειών και των τραπεζών, το IIF (Ινστιτούτο Διεθνών Χρηματοοικονομικών), η ένωση τραπεζικών λόμπι, φτάνει σε αδιανόητα 250 τρισεκατομμύρια δολάρια »(9).

Τον Ιούνιο του 2020, η Παγκόσμια Τράπεζα προσέφερε στη Λευκορωσία δάνειο 940 εκατομμυρίων δολαρίων, υπό την προϋπόθεση να συμφώνησει να κλειδώσει ολόκληρη την χώρα, δηλαδή την καταστροφή της οικονομίας της (10).

Η εξ ολοκλήρου χρέωση των κρατών είναι ένα μέσο σκλαβιάς της ανθρωπότητας

Οι εταιρείες που έσπασαν, οι οποίες έχουν οδηγηθεί στο χείλος της αφερεγγυότητας από την κρίση της Κορώνας, λαμβάνονται στη συνέχεια από τις ριζοσπαστικές κυβερνήσεις της αγοράς υπό κρατικό έλεγχο προκειμένου να αναγκάσουν τον φορολογούμενο να αναλάβει το κόστος της αναδιάρθρωσής τους. Το απόλυτο χρέος των κρατών είναι ένα μέσο σκλαβιάς της ανθρωπότητας (11).

Στην Ευρώπη, η ΕΕ είναι το αποφασιστικό κέντρο ελέγχου για τον αποδημοκρατισμό των εθνικών κρατών.

Οι κυρίαρχες οικονομικές και πολιτικές κλίκες κάνουν ό, τι μπορούν για να διατηρήσουν την παρακμάζουσα ΕΕ ως έργο εξουσίας τους, για να υπονομεύσουν εντελώς τους δημοκρατικούς θεσμούς των εθνικών κρατών και να αποδυναμώσουν περαιτέρω τα κοινοβούλια.

Τα 27 κράτη της ΕΕ μόλις συμφώνησαν για έναν προϋπολογισμό και ένα οικονομικό πακέτο της  ιστορικής τάξης των 1,8 τρισεκατομμυρίων ευρώ.

Είναι ήδη βέβαιο ότι τα χρήματα θα καταλήξουν κυρίως στις τράπεζες για την αναχρηματοδότηση παλαιών χρεών, όπως συνέβη με την προηγούμενη βοήθεια προς την Ελλάδα (12).

Μη δημοκρατικές επιτροπές, διευθύνσεις, γερουσιαστές, συμφωνίες ενδιαφερομένων μερών και παρασκηνιακές επιτροπές κάθε είδους εξασφαλίζουν τον ολοκληρωτικό κανόνα της διακρατικής ολιγαρχικής κάστας. Το έθνος κράτος τους εξυπηρετεί αποκλειστικά ως κράτος επιτήρησης και καταστολής για να διατηρήσει τον πληθυσμό υπό έλεγχο.

 

Μείωση πληθυσμού

Η παγκόσμια μείωση του πληθυσμού αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της μεγάλης παγκόσμιας οικονομικής επαναφοράς.

Για την 4η βιομηχανική επανάσταση δισεκατομμύρια άνθρωποι είναι «περιττοί» (13).

Η «εκκαθάριση» του παγκόσμιου πληθυσμού θα πραγματοποιηθεί μέσω της ανατριχιαστικής καταστροφής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των παγκόσμιων αλυσίδων εφοδιασμού με εκατοντάδες εκατομμύρια εργαζομένους.

Το τμήμα της μικρής και μεσαίας τάξης που μπορεί να «εκμεταλλευτεί» από τους διεθνείς στρατηγικούς επενδυτές συμπιέζεται από την αυτοαπασχόληση και τον εξαρτώμενο τομέα χαμηλών μισθών, άλλοι υπόκεινται σε εταιρείες ψηφιακών και πλατφορμών και στις στρατηγικές εκμετάλλευσής τους, και μεγάλα μέρη χρεοκοπούν, όπως ήθελαν οι στρατηγικοί κυριαρχίας.

Σύμφωνα με τη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας, ο πρώτος υποχρεωτικός εγκλεισμός έχει αφήσει ήδη 1,6 δισεκατομμύρια άτομα στον λεγόμενο άτυπο τομέα άνεργο, δηλαδή άτομα χωρίς τακτικές συμβάσεις εργασίας.

Το ερώτημα είναι: «Πόσες εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι θα χάσουν τη ζωή τους μέσω της οικονομικής καταστροφής της ύπαρξης;

Το μόνο που έχει σημασία είναι νέα τεράστια επιχειρηματικά μοντέλα για τη Big Pharma, το Big Money και το Big Government, τα οποία οργανώνονται με όλα τα μέσα προπαγάνδας και καταστολής

Τα κέντρα της δύναμης περπατούν χαμογελαστά πάνω από εκατομμύρια πτώματα.

Το έχουν αποδείξει επαρκώς μόνο μέσω των πολέμων τους μετά το 1989.

Ο Πρώτος και ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος σκότωσαν πάνω από 100 εκατομμύρια ζωές.

Εάν «μόνο» το 10% των 1,6 δισεκατομμυρίων πέθανε ως αποτέλεσμα της στοχευμένης οικονομικής καταστροφής της ύπαρξης, αυτό θα σήμαινε 160 εκατομμύρια ανθρώπους (14). Αλλά σίγουρα θα υπάρχουν περισσότερα!

Το κατά πόσον τα κέντρα εξουσίας και η φιγούρα τους Μπιλ Γκέιτς στοχεύουν επίσης στη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω των υποχρεωτικών εμβολιασμών είναι ανοιχτό σε υποθέσεις (15).

Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς ενεργούν ως οι μεγάλοι σωτήρες της ανθρωπότητας μέσω καθεστώτων εμβολιασμού (16).

Σίγουρα δεν είναι σωτήρες της ανθρωπότητας!

Το μόνο που έχει σημασία είναι νέα τεράστια επιχειρηματικά μοντέλα για τη Big Pharma, το Big Money και το Big Government, τα οποία οργανώνονται με όλα τα μέσα προπαγάνδας και καταστολής.

«Για τον Μπιλ Γκέιτς, τα εμβόλια είναι μια« στρατηγική φιλανθρωπία »που τροφοδοτεί τις πολλές επιχειρήσεις εμβολίων και του δίνει δικτατορικό έλεγχο στην παγκόσμια πολιτική υγείας» (17).

 

Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση

Οι στόχοι της 4ης βιομηχανικής επανάστασης (18) είναι:

 

 • την κατάργηση όλης της δημοκρατίας
 • μια νέα γεωπολιτική τάξη
 • 5G (19) και η σχετική δορυφορική τεχνολογία. Το 5G είναι κυρίως μια τεχνολογία για τον στρατό, για να διεξάγει πολέμους σε εντελώς νέες βάσεις. Το 5G είναι εγκατεστημένο και οι συνέπειες για τον άνθρωπο και τη φύση αγνοούνται πλήρως
 • το Διαδίκτυο των πραγμάτων (20), αφορά τεχνολογίες μιας παγκόσμιας υποδομής των κοινωνιών της πληροφορίας
 • ένας κόσμος χωρίς μετρητά (21)
 • τη δημιουργία μιας ψυχρής κοινωνικής ζωής, κοινωνικής απόστασης και συνολικού βιομετρικού ελέγχου
 • υποχρεωτικό καθεστώς εμβολιασμού που χρησιμοποιεί γενετική μηχανική και νανοτεχνολογία, με τις φαρμακευτικές εταιρείες να απαλλάσσονται από κάθε ευθύνη
 • την επέκταση της τεχνητής νοημοσύνης σε συνδυασμό με τον μετα- και τον υπερανθρωπισμό, δηλαδή τη σύντηξη ανθρώπου και μηχανής (22)
 • την κατασκευή «έξυπνων πόλεων» (23)

 

Οι διακρατικοί «ελίτ» φασίστες αναζητούν μια Νέα Παγκόσμια Τάξη δικτατορικής παγκόσμιας διακυβέρνησης

Συνοπτικά, οι διακρατικοί «ελίτ» φασίστες αναζητούν μια Νέα Παγκόσμια Τάξη δικτατορικής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Μετά τη μεγάλη επαναφορά (24), ο υπόλοιπος παγκόσμιος πληθυσμός υποτίθεται ότι θα ζήσει σε έναν νέο κόσμο.

Τα κέντρα εξουσίας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουν ότι μετά τη μετάβαση στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση η Νέα Παγκόσμια Τάξη τους θα είναι μη αναστρέψιμη.

 

Απαιτήσεις για μια νέα αρχή…

 

Δεδομένου ότι τα κέντρα εξουσίας ανοικοδομούν τον κόσμο χωρίς περιορισμούς, επιτρέπεται στην αντίσταση να σκεφτεί πώς η ανθρωπότητα, ιδίως στις δημοκρατίες της δυτικής πρόσοψης, θα μπορούσε να βρει την έξοδο της από το τρέχον αδιέξοδο.

Εδώ είναι μερικές σκέψεις σχετικά με αυτό:

 

 • Διάλυση των πολιτικών κομμάτων στην παρούσα μορφή και λειτουργία τους
 •  
 • Επίλυση διεφθαρμένων συγκροτημάτων λόμπι
 •  
 • Διάλυση των μυστικών υπηρεσιών, τουλάχιστον μια τεράστια μείωση τους
 •  
 • Μείωση του στρατού σε εθνική άμυνα
 •  
 • Κατάργηση της ασυλίας πολιτικών
 •  
 • Κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων κόμματος ή πολιτικών περιουσιακών στοιχείων σε περίπτωση αποδεδειγμένων συνταγματικών και νομικών παραβιάσεων και ζημιών στο ευρύ κοινό
 •  
 • Ευθύνη μέσω πραγματικής ανάληψης ευθύνης, δηλαδή πολιτική ευθύνη – Ενίσχυση της ποινής σε περίπτωση παραβίασης των όρκων
 •  
 • Σύγκληση Συντακτικών Συνελεύσεων
 •  
 • Ενίσχυση της άμεσης δημοκρατίας
 •  
 • Εντελώς νέα αντίληψη των μέσων μαζικής ενημέρωσης, δηλ. Να τα θέσουμε υπό δημοκρατικό έλεγχο.

 

 

Μια νέα γενιά πολιτικών πρέπει να έχει αποδείξει στον εαυτό της «στη ζωή», πρέπει να συμμορφώνεται με ηθικές αρχές, συνταγματική και νομική συμμόρφωση και πρέπει να λογοδοτεί για αυτό πριν αναλάβει δημόσια αξίωση.

Αυτό θα ήταν μια ουσιαστική αρχή.

 

 

ΑΝΑΦΟΡΕΣ

(1) Ignazio Silone, Seine Entstehung und seine Entwicklung, (Original 1934), Frankfurt 1978, hier: S. 273 ff

(2) See: William I. Robinson, Global Capitalism and the Crisis of Humanity, New York 2014

(3) https://www.aier.org/article/when-will-the-madness-end/

(4) Michael Morris, Lockdown, 2. Auflage, Fichtenau 2020, S. 153

(5) Bernd Hamm, ‘Das Ende der Demokratie – wie wir sie kennen’, in: Ullrich Mies, Jens Wernicke (Hg.) Fassadendemokratie und Tiefer Staat. Auf dem Weg in ein autoritäres Zeitalter, Wien 2017

(6) https://www.youtube.com/watch?v=Rx-ec3nUcrc

(7) https://www.youtube.com/watch?v=pfVdMWzKwjc&feature=youtu.be&t=4682

(8) https://www.deutsche-bank.de/dam/deutschebank/de/shared/pdf/Corona-Krise__Staatsverschuldung_dürfte_rapide_ste.PDF

(9) https://www.dw.com/de/bringt-die-coronakrise-und-covid-19-den-schulden-ballon-zum-platzen/a-53911025

(10) https://www.thegatewaypundit.com/2020/07/world-bank-offered-belarus-940-million-coronavirus-loan-locked-destroyed-economy/

(11) https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/505741/Bundesregierung-prueft-weitere-Staatsbeteiligungen-an-14-Konzernen

(12) https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/505440/EU-spricht-vom-Wiederaufbau-nach-Corona-Tatsaechlich-geht-es-um-die-Rettung-der-Superreichen

(13) Michael Morris, a.a.O., S. 142ff

(14) https://www.aljazeera.com/ajimpact/world-workers-face-losing-jobs-ilo-200427171840169.html; https://www.ilo.org/wcmsp5/groups/public/—dgreports/—dcomm/documents/briefingnote/wcms_743146.pdf; https://www.ilo.org/global/about-the-ilo/newsroom/news/WCMS_743036/lang–en/index.htm

(15) https://www.youtube.com/watch?v=uew9y-Iln-g, 0:42

(16) https://www.youtube.com/watch?v=8gAdEp7pcFchttps://www.youtube.com/watch?v=FzcERrUyeFI

(17) https://childrenshealthdefense.org; see also Michael Morris, a.a.O., S. 148

(18) https://intelligence.weforum.org/topics/a1Gb0000001RIhBEAW?tab=publicationshttps://intelligence.weforum.org/topics/a1G0X000004Q9aRUAS?tab=publications

(19) https://www.rubikon.news/autoren/franz-adlkofer;

(20) https://de.wikipedia.org/wiki/Internet_der_Dingehttps://www.weforum.org/platforms/shaping-the-future-of-technology-governance-iot-robotics-and-smart-cities

(21) https://intelligence.weforum.org/topics/a1Gb00000038qmPEAQ?tab=publications&searchTerm=

(22) https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/505482/Roboter-sollen-kuenftig-aufgebrachte-Kunden-beruhigenhttps://intelligence.weforum.org/topics/a1Gb0000000pTDREA2?tab=publications&searchTerm=

(23) https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/505622/Smart-City-Das-grosse-Wettruesten-der-Berater-mit-den-Hochglanz-Studien

(24) https://intelligence.weforum.org/topics/a1G0X000006OLciUAG?tab=publications

 

 

Πηγή

Προβολές : 2,698


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα