Ο Ελληνισμός εκπέμπει σήμα κινδύνου – Ο κύριος Μητσοτάκης ακούει;

13 Ιουλίου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:228
Μοίρασέ το

Όχι κυρία Μπακογιάννη, δεν θέλουμε πόλεμο, αλλά αν προκληθούμε να είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας.

Κι όχι να προσκυνήσουμε… στα τέσσερα το δόγμα του πάρτα όλα για να ζούνε αυτοί καλύτερα κι εμείς χειρότερα.

Μας συγχωρείτε, αλλά τέτοια διακυβέρνηση με τέτοιες απόψεις ισοπέδωσης και εθνικής ντροπής δεν αξίζει στους Έλληνες.

 

 

Αυτό που αδυνατεί να αντιληφθεί ο ελληνικός λαός, με το θέμα της Αγίας Σοφίας, αλλά και τις λοιπές ηττοπαθείς ενέργειες των νυν και πρώην κυβερνώντων σε σχέση με την Τουρκία είναι, πως ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ένα σχέδιο πολύ παλιό, που τα υπόγεια πολιτικά και ελιτίστικα ανθρωπόμορφα κτήνη, δρομολογούν εδώ και δυο εκατονταετίες…

Ένα σχέδιο που στην ουσία, εξυπηρετεί τα μέγιστα την ΧαζαροΣιωνιστική Μαφία…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1.  Ποιά συγγενική σχέση με πρώην τούρκο πρωθυπουργό, έχει η οικογένεια Μητσοτάκη;;;

Υ.Γ.2. Γιατί η οικογένεια Αγγελοπούλου, πούλησε σε τούρκους το παλιό της καράβι που οι τουρκαλάδες μετέτρεψαν σε γεωτρύπανο;;;

Καταλάβατε τώρα, γιατί στην Επιτροπή για τον εορτασμό των 200 χρόνων για το 1821, αυτό το … (βάλτε όποιον χαρακτηρισμό θέλετε, για να μην αρχίσω τα γαλλικά μου) ο Μητσοτάκης διόρισε την Αγγελοπούλου και η Αγγελοπούλου, διόρισε όλον τον τουρκόφιλο αχταρμά του ΕΛΙΑΜΕΠ;;;

ΥΓ.3. Καταλάβατε τώρα, γιατί σ’ αυτόν τον λαό, που δεν θέλει ποτέ να θέσει ως προτεραιότητα την Πατρίδα, αλλά επιλέγει την πάρτη του, αξίζουν όλα αυτά τα εβραιοχαζάροΣιωνιστικά ερπετά που μας κυβερνούν;;;

 

Απανωτές είναι οι ήττες της χώρας μας στα εθνικά θέματα με την πολιτική ηγεσία του τόπου μονίμως να παρακολουθεί τα γεγονότα ανήμπορη να πάρει δραστικές αποφάσεις για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα, τις παραδόσεις και τις αξίες του Ελληνισμού.

Μετά το ξεπούλημα της Μακεδονίας από την κυβέρνηση Τσίπρα και φυσικά την χαλαρή και απαράδεκτη στάση της Νέας Δημοκρατίας με τα ήξεις αφήξεις, ήρθε το χαστούκι από τον τραμπούκο επεκτατικό γείτονα ο οποίος μέσα σε μια νύχτα μετέτρεψε το σύμβολο του Χριστιανισμού, την Αγιά Σοφιά, σε τζαμί.

Με την αντίδραση του Έλληνα (πολυπολιτισμικού) πρωθυπουργού να προκαλεί απογοήτευση και προβληματισμό.

Δεν είναι δυνατόν να μην κάνει ουδεμία αναφορά στην Χριστιανοσύνη και τον Ελληνισμό, και να λέει απλά ότι η κατάπτυστη απόφαση προσβάλλει τον οικουμενικό χαρακτήρα της Αγίας Σοφίας και επηρεάζει τις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας.

Άραγε ποιον κοροϊδεύει, τι επιδιώκει;

Και ποιες ακριβώς πρωτοβουλίες αναλαμβάνει για να εμποδίσει το ανοσιούργημα;

Να μιλήσει με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τους Ευρωπαίους;

Ουάου… ήδη τρέμει ο Ερντογάν.

Τους είδαμε πόσο αντιστάθηκαν στην ντροπιαστική απόφασή του.

Έτσι θα συνεχίσουμε κύριε Μητσοτάκη;

Να υποτασσόμαστε σε ό, τι προσβάλει τα εθνικά μας συμφέροντα και τις παραδόσεις μας;

Να κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε προκειμένου να μην προκαλέσουμε τον αιμοσταγή δολοφόνο και παρανοϊκό σουλτάνο;

Με τις κατραπακιές που τρώμε ως έθνος να μην έχουν προηγούμενο;

Δεν ξέρουμε αν το έχετε αντιληφθεί, αλλά έχετε τεράστιες ευθύνες για την σημερινή μας κατάντια.

Διότι η στάση σας, οι απόψεις και η πολιτική σας, που είναι πάντα εναρμονισμένες με τις πεποιθήσεις της… πρωθυπουργικής αδελφής του σχεδίου Ανάν, αφήνουν τεράστια περιθώρια στους Τούρκους να γίνονται όλο και περισσότερο διεκδικητικοί.

Τακτική που ξεκίνησαν επί ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζουν σήμερα σε χειρότερο βαθμό.

Ποτέ δεν τόλμησαν όμως να συμπεριφερθούν ανάλογα όσο τα ηνία της χώρας τα είχε ο Αντώνης Σαμαράς.

Άλλωστε ο ίδιος ο Ερντογάν έχει παραδεχτεί ότι με τον Σαμαρά δεν μπορούσε να έχει πάρε – δώσε γιατί… έτρωγαν πόρτα οι απαιτήσεις του.

Ο κύριος Μητσοτάκης όμως ακολουθεί ακριβώς την αντίθετη πολιτική, με αποτέλεσμα η μια ήττα να διαδέχεται την άλλη για να στρωθεί το απαραίτητο έδαφος για τις… Πρέσπες του Αιγαίου.

Αναθέτοντας τον ρόλο του… γεφυροποιού στην πρωθυπουργική αδελφή, η οποία ανερυθρίαστα μας είπε… «πόλεμο θέλετε;».

Όχι κυρία Μπακογιάννη, δεν θέλουμε πόλεμο, αλλά αν προκληθούμε να είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας.

Κι όχι να προσκυνήσουμε… στα τέσσερα το δόγμα του πάρτα όλα για να ζούνε αυτοί καλύτερα κι εμείς χειρότερα.

Μας συγχωρείτε, αλλά τέτοια διακυβέρνηση με τέτοιες απόψεις ισοπέδωσης και εθνικής ντροπής δεν αξίζει στους Έλληνες.

… Αξίζουμε καλύτερα και μπορούμε καλύτερα, έλεγε προεκλογικά ο αδελφός σας για να υφαρπάξει τις ψήφους του πατριωτικού χώρου.

Μάλλον το ξεχάσατε αμφότεροι.

Και κάτι ακόμη. Το τζαμί θα το εγκαινιάσετε κύριε Μητσοτάκη;

Πάντως θα μπορούσατε να το γκρεμίσετε και να χτίσετε μια εκκλησία για να αποφύγετε τον εξευτελισμό.

Όχι ότι πρόκειται να το κάνετε, απλώς το προτείνουμε για να μην λέτε ότι το Antinews ασκεί μόνο κριτική.

Έρμη πατρίδα, πότε θα έρθει ο ηγέτης να σε λυτρώσει;

 

 

Σχόλιο

ψυχραιμια12/07/2020 10:53:21

Οι πρωθυπουργοί στις δηλώσεις τους προς τον έξω κόσμο είναι υποχρεωμένοι να βασίζονται στις μέχρι τώρα διεθνείς συνθήκες.

Στη συνθήκη της Λωζάννης το 1923 που καθόρισε τα σύνορα Ελλάδος – Τουρκίας καθώς και το καθεστώς των μειονοτητων στις δύο χώρες και την Πόλη δεν αναφέρεται η Αγία Σοφία.

Υπάρχει άρθρο για το Οικουμενικό Πατριαρχείο αλλά όχι για την Αγία Σοφία που δεν ανήκει στο Πατριαρχείο από το 1453 και ήταν από τότε τζαμί.

Τζαμί ήταν πριν τη Λωζάννη και τζαμί έμεινε και μετά από αυτήν.Τζαμί παρέμεινε και μετά την ελληνοτουρκική συμφωνία φιλίας του 1930.

Επομένως δεν διέπεται από καμμιά διμερή ελληνοτουρκική συνθήκη και δεν αποτελεί διμερές θέμα.

Το 1934 μονομερώς ο Κεμάλ για δικούς του λόγους μη σχετιζόμενους με την Ελλάδα αποφάσισε να την κάνει μουσείο.

Αυτή την απόφαση ακύρωσε τώρα ο Ερντογάν.

Εν τω μεταξύ όμως μεταπολεμικά η Τουρκια ζήτησε να ανακηρυχθεί από την ΟΥΝΕΣΚΟ ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς ΩΣ ΜΟΥΣΕΙΟ και έτσι έγινε.Αυτή είναι η μόνη διεθνής συμφωνία που διέπει την Αγία Σοφία και το μόνο που μπορεί να λεχθεί ότι παραβιάζει η Τουρκία.

Επομένως όταν ο πρωθυπουργός λέει για παγκόσμιο μνημείο,οικουμενικό μνημείο και τα λοιπά αναφέρεται στο μόνο διπλωματικό θέμα που μπορεί να θέσει. Αλλο δεν υπάρχει.

Δεν είναι κατι “νεοταξίτικο” ή χλιαρό ή δεν ξέρω πως αλλιώς θα το ονομάσετε αλλά το μόνο θέμα από πλευράς διεθνούς διπλωματίας.

Φανταστικοί τίτλοι ιδιοκτησίας που τους κατασκευάζεις μόνος σου από βιβλία ιστορίας που γράφεις δεν υπάρχουν στη διεθνή διπλωματία.

Το μάθημα από το μακεδονικό και τις αντιδράσεις της διεθνούς διπλωματίας δεν το κατάλαβε κανείς. Εκεί τα ίδια.

Η Αγία Σοφία είναι ναός που έκτισε ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Ιουστινιανός και ανήκε για 900 χρόνια στην ανατολική Ρωμαική αυτοκρατορία μέχρι που πέρασε στην οθωμανική αυτοκρατορία και από εκεί στην σύγχρονη Τουρκία.

Το Βασίλειο της Ελλάδος που ιδρύθηκε το 1830 και η διάδοχος του Ελληνική Δημοκρατία δεν την είχε ποτέ στην κατοχή του.

Μπορεί να ήθελε να την αποκτήσει αλλά δεν το πέτυχε και σε καμμιά συνθήκη που την αφορά δεν αναφέρεται.

Αυτή είναι η διπλωματική κατάσταση και οι κυβερνήσεις μιλάνε και πράττουν με βάση αυτήν.

 

Πηγή

Προβολές : 228


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα