Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ Σπύρος Παγιάτης έβαλε στη φυλακή τον Διοικητή Εμβολιαστικού Κέντρου

Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ Σπύρος Παγιάτης έβαλε στη φυλακή τον Διοικητή Εμβολιαστικού Κέντρου

9 Αυγούστου, 2021 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ Σπύρος Παγιάτης έβαλε στη φυλακή τον Διοικητή Εμβολιαστικού Κέντρου

 

Αγώνας ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ.

Αγωνιστής, φίλος καρδιάς, ΕΛΛΗΝΑΣ.

Ο Σπύρος Παγιάτης, έπραξε αυτό που θα έπρεπε να πράξει κάθε σκεπτόμενος Έλληνας. Δηλαδή, το αυτονόητο.

 

 

Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ Σπύρος Παγιάτης έβαλε στη φυλακή τον Διοικητή Εμβολιαστικού Κέντρου

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Για τους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ο Σπύρος Παγιάτης, δεν χρειάζεται συστάσεις.

Μια μικρή αναζήτηση στο tag με το όνομά του στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, και υπάρχουν πολλές αναρτήσεις για τον αγώνα που δίνει πολλά χρόνια υπέρ της Πατρίδας και των Ελλήνων (εδώ).

Αγώνας ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ.

Αγωνιστής, φίλος καρδιάς, ΕΛΛΗΝΑΣ.

Ο Σπύρος Παγιάτης, έπραξε αυτό που θα έπρεπε να πράξει κάθε σκεπτόμενος Έλληνας. Δηλαδή, το αυτονόητο.

Επισκέφθηκε το Εμβολιαστικό Κέντρο Κέρκυρας, και ζήτησε έγγραφη ενημέρωση τι περιέχει το εμβόλιο, προκειμένου να το κάνει ο ίδιος και η οικογένειά του, καθώς και τις αυτονόητες εγγυήσεις ότι δεν πρόκειται να πάθει τίποτα αυτός και τα μέλη της οικογενείας του.

Ζήτησε και το αυτονόητο, περί της παρουσίας συγκεκριμένων ειδικοτήτων  κατά την ώρα του εμβολιασμού, ήτοι ενός καρδιολόγου, ενός αλλεργιολόγου και ενός αναισθησιολόγου, στην περίπτωση των όποιων παρενεργειών και επιπλοκών.

Αυτά τα μίνιμουμ δηλαδή, που οφείλουν να απαιτήσουν  όσοι θέλουν να μπολιαστούν, τη στιγμή που έχουμε χιλιάδες περιπτώσεις θανάτων και παρενεργειών τόσο στην Ελλάδα, όσο και παγκοσμίως από τα εμβόλια τα οποία αφενός μεν είναι σε πειραματικό στάδιο και αφετέρου οι ίδιες οι εταιρείες έχουν ενημερώσει για παρενέργειες μυοκαρδίτιδων, περικαρδίτιδων και άλλων επιπλοκών.

Πτέραρχος ο διοικητής του εμβολιαστικού κέντρου, μετά από τα δίκαια αιτήματα του κ. Παγιάτη, αρνήθηκε να εμβολιάσει τον ίδιο και την οικογένειά του.

Και επειδή ο Σπυρος Παγιάτης, έχει αποδείξει πάνω από μια δεκαετία, πως… δεν μασάει, στην άρνηση του διοικητή να τον εμβολιάσει, κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα, να έρθει στο Εμβολιαστικό Κέντρο.

Και επειδή Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ έχει πολλούς… “πυλώνες”, ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΠΟΤΕ.

Και πάλι ο Σπύρος Παγιάτης, απέδειξε πως … ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ!

Μετέβη στο Α.Τ. Κερκύρας και υπέβαλε μήνυση κατά του διοικητή του εμβολιαστικού κέντρου, για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, με αποτέλεσμα ο διοικητής, να οδηγηθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου στην Αστυνομική Διεύθυνση Κερκύρας και πλέον κρατείται.

Στις επικοινωνίες που είχα προσωπικά με τον Σπύρο Παγιάτη, με πληροφόρησε πως ο διοικητής παραδέχθηκε εγγράφως πως στο εμβολιαστικό κέντρο, δεν υπάρχουν οι ειδικότητες ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

 Να σημειωθεί ότι η υπόθεση πλέον έχει ανατεθεί σε στρατιωτικό εισαγγελέα, και ότι η σύζυγος του διοικητή, είναι … δικαστικός…
Αυτές τις 2 ημέρες ασκήθηκαν τρομερές πιέσεις στον Σπύρο να αποσύρει την μήνυση.
Τελευταίως, ο πτέραρχος προσέγγισε τον Σπύρο ικετεύοντας τον να ακυρώσει.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Οι παλιοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, θα θυμούνται πως στο παλιό μου ιστολόγιο, είχα αναρτήσει πολλά θέματα κυρίως για τους δανειολήπτες και τις εκπομπές που είχε κάνει ο Σπύρος Παγιάτης, όπως και για το ρεπορτάζ των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ στην Κέρκυρα, με την Ζωή Γεωργαντά.

 

Όλη η διαδικασία της μήνυσης κατά του διοικητή του εμβολιαστικού κέντρου, όπως την παρουσιάζει στην προσωπική του σελίδα, ο Σπύρος Παγιάτης.

 

 

Πηγή

 

 

 

Πηγή

 

πηγή

 

Πηγή

 

 

Πηγή

 

 

Συνελήφθη ο Διοικητής του Mega Εμβολιαστικού Κέντρου Κέρκυρας.

Δεν δέχθηκε έγγραφα που του κατέθεσε πολίτης της Κέρκυρας σχετικά με τα συστατικά του εμβολίου και την ασφάλεια του σκευάσματος…που εμβολιάζονται οι πολίτες.

Συνελήφθη ο διοικητής του MEGA Εμβολιαστικού Κέντρου Κέρκυρας κ.Δαραβίγκας Στρατιωτικός (Εν ενεργεία Πτέραρχος  της Πολεμικής Αεροπορίας)  διοτι δεν δέχθηκε έγγραφα που του κατέθεσε πολίτης της Κέρκυρας σχετικά με τα συστατικά του εμβολίου και την ασφάλεια του σκευάσματος…που εμβολιάζονται οι πολίτες.

Η σύλληψη έγινε μετα από μήνυση του κ Σπύρου Παγιάτη ο οποίος είχε κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό …χθες 05/08/21.

Οι κατηγορίες βάσει της μήνυσης είναι Παράβαση Καθήκοντος Κατάχρηση Εξουσίας εξύβρισή και μείωση προσωπικότητας…

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Θυμίζουμε ότι οι Φαρμακευτικές εταιρείες εχουν δώσει ενημέρωση στον ΕΟΦ για επικινδυνότητα των σκευασμάτων τους για να ενημερωθεί η Ιατρική Κοινότητα.

Επίσης ότι στο πρώτο εξάμηνο στην Ευρώπη εχουν καταγραφεί 19.000 θάνατοι από τα εμβόλια και 2 εκ παρενέργειες .Τα στοιχεία αυτά καταγράφονται από την Ευρωπαϊκή Βάση Δεδομένων και δεν εχει περαστεί η πλειοψηφία των θανάτων και παρενεργειών…

Τέλος θυμίζουμε ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων και στελέχη της έχει Δημόσια δηλώσει ότι εφαρμόζουν πρόγραμμα για έλεγχο και μείωση πληθυσμού καθώς και σχετικά δημοσιεύματα από δεκαετίας αναφέρονται σε αυτή τη Γενοκτονία που εφαρμόζει και εκτελεί και η ελληνική Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

 

 

Πηγή

Προβολές : 4,196


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα