Ο επίσημος ιστότοπος της Pfizer λέει ότι το εμβόλιο τους μπορεί και να σε…ΣΚΟΤΩΣΕΙ..!!! ΑΥΤΟ θέλει να μας ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ο Μητσοτάκης!!!

Ο επίσημος ιστότοπος της Pfizer λέει ότι το εμβόλιο τους μπορεί και να σε…ΣΚΟΤΩΣΕΙ..!!! ΑΥΤΟ θέλει να μας ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ο Μητσοτάκης!!!

21 Δεκεμβρίου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:781
Μοίρασέ το

ΓΙ᾽ΑΥΤΟ άλλωστε, ήταν ο ΙΔΙΟΣ ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ της εταιρείας, Ά. Μπουρλά, που είχε ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ τις προάλλες, ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ…ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!

 

 

 

Για να τελειώνουμε με τον εν λόγω σιωνιστή.

ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΩΛΟΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΟΒΡΙΟΥ.

ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. 

Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ.

ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΙΑΤΡΟΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη

 

Πάμε απευθίας στο «ΖΟΥΜΙ» του όλου θέματος αυτού…

Προσέξτε τα παρακάτω αποσπάσματα που προέρχονται απευθείας από τον ιστότοπο της Pfizer, με Δ.Σ. τον Έλληνο…ΕΒΡΑΙΟ Άλμπερτ Μπουρλά….

ΔΕΙΤΕ τι είδους «οφέλη» προσφέρουν τα εμβόλια της Pfizer που θέλει να…ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΡΧΙ-ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!…

ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΙΤ της Pfizer, cvdvaccine-us.com, λοιπόν, διαβάζουμε τα εξής απίστευτα που μας έχουν πετάξει απευθείας στο πρόσωπο…

Αναφορά ανεπιθύμητων εκδηλώσεων

 

Υποχρεωτικές απαιτήσεις για τη χορήγηση εμβολίων Pfizer-BioNTech COVID-19 υπό εξουσιοδότηση έκτακτης ανάγκης

Προκειμένου να μετριαστούν οι κίνδυνοι από τη χρήση αυτού του μη εγκεκριμένου προϊόντος υπό την Εξουσιοδότηση Χρήση Έκτακτης Ανάγκης (EUA, Emergency Use Authorization) και να βελτιστοποιηθεί το πιθανό όφελος του εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19, απαιτούνται τα ακόλουθα στοιχεία.

Η χρήση μη εγκεκριμένου εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19 για ενεργό ανοσοποίηση για την πρόληψη του COVID-19 βάσει αυτής της EUA περιορίζεται στα ακόλουθα (πρέπει να πληρούνται όλες οι απαιτήσεις):…

Ο πάροχος εμβολιασμού είναι υπεύθυνος για την απάντηση σε αιτήματα της FDA για πληροφορίες σχετικά με σφάλματα χορήγησης εμβολίων, ανεπιθύμητες ενέργειες, περιπτώσεις MIS σε ενήλικες και παιδιά και περιπτώσεις COVID-19 που έχουν ως αποτέλεσμα νοσηλεία ή θάνατο μετά τη χορήγηση του εμβολίου Pfizer-BioNTech V 19 στους παραλήπτες.

* Οι σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες ορίζονται ως:

Θάνατος

Ένα απειλητικό για τη ζωή ανεπιθύμητο συμβάν

Νοσηλεία σε νοσοκομείο ή παράταση της υπάρχουσας νοσηλείας.

Μια επίμονη ή σημαντική ανικανότητα ή ουσιαστική διαταραχή της ικανότητας διεξαγωγής κανονικών λειτουργιών ζωής

Μια συγγενής ανωμαλία / γενετικό ελάττωμα

Ένα σημαντικό ιατρικό συμβάν που, βάσει της καταλλήλου ιατρικής κρίσεως, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το άτομο και μπορεί να απαιτήσει ιατρική ή χειρουργική επέμβαση για την αποτροπή ενός από τα αποτελέσματα που αναφέρονται παραπάνω.

Διαβάστε περισσότερα εδώ >> https://www.cvdvaccine-us.com/safety

 

CVDVACCINE-US

Safety Info | CVDvaccine-US.com

Adverse Event Reporting Mandatory Requirements for Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine Administration Under Emergency Use Authorization In order to mitigate the risks of using this unapproved product under EUA and to optimize the potential benefit of Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine, the following items are required. Use of unapproved Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine for active immunization to prevent COVID-19 under this EUA is limited to the following (all requirements must be met): Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine is authorized for use in individuals 16 years of age and older.

guteurls.de→ Read full article here

ΓΙ᾽ΑΥΤΟ άλλωστε. ήταν ο ΊΔΙΟΣ ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ της εταιρείας, Ά. Μπουρλά, που είχε ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ τις προάλλες, ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ…ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒAINETE ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;;;!!!

 

 

Πηγή

Προβολές : 781


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα