Ο εσμός της μπόχας και της δυσωδίας, ξερνά την διαστροφή του στα μούτρα ενός σοκαρισμένου και μουδιασμένου λαού.

Ο εσμός της μπόχας και της δυσωδίας, ξερνά την διαστροφή του στα μούτρα ενός σοκαρισμένου και μουδιασμένου λαού.

5 Μαρτίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,600
Μοίρασέ το

 

Κι όμως ο 67χρονος Δοξιάδης, μαζί με την Ειρήνη Αγαπηδάκη του Σόρος, βρίσκονται δίπλα στον πρωθυπουργό μας, για τα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα», απ’ αυτά που ψάρευε και βίαζε ο διεστραμμένος συνάδελφός του Λιγνάδης …

 

 

 

Νοιώθω τόση αηδία και οργή…

Μια κοινωνία “επωνύμων” σε απίστευτη νοσηρότητα, και μια κοινωνία που σπάει την μιζέρια της, μέσα από την κλειδαρότρυπα της διαστροφής των “επωνύμων”.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ … ΕΣΜΟ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΠΙΟΙ Μ’ ΑΥΤΟΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΝΑΝ ΣΕΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΕΣΜΟ.

Ο εσμός των νεοφιλελέδων, το σμήνος ενός συνόλου προσώπων, ή αλλιώς [επί τώ λαικώτερον], ο συρφετός, που συνωστίζεται υπό τον Κούλη στο μέγαρο Μαξίμου, έχει ως αδιαμφισβήτητο εκφραστής της τον σκηνοθέτη Απόστολο Δοξιάδη.

Αυτόν που αν δεν κληρονομούσε από την οικογένειά του τόση περιουσία, δεν θα έκανε ούτε για κομπάρσος σε θέατρο, καθώς η εικόνα του παραπέμπει σε «άνθρωπο της τέχνης» που μονίμως λαγοκοιμάται. Ακόμη και όρθιος !

 

Ο [λαγο]κοιμώμενος του Κούλη και ο «προστατευόμενος» Λιγνάδης

Κι όμως ο 67χρονος Δοξιάδης, μαζί με την Ειρήνη Αγαπηδάκη του Σόρος, βρίσκονται δίπλα στον πρωθυπουργό μας, για τα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα», απ’ αυτά που ψάρευε και βίαζε ο διεστραμμένος συνάδελφός του Λιγνάδης …

Ο αμφιφυλόφιλος –κατά δήλωσή του- που έπεσε πάνω του όλη η πολιτική ελίτ για να μην πάει στην ψειρού των ομοϊδεατών του στην Τρίπολη.

Για να παραμείνει έξω τον κρατούσαν με νύχια και με δόντια, μέχρι που ξεσηκώθηκε ο κόσμος και έβαλαν μετά την Μενδώνη να τον «αποκηρύξει» τάχα από φίλο της, για να σώσει και το δικό της κεφάλι ..!

 

PANAGOPOULOU

Βάσια Παναγοπούλου: «Ο σύζυγός μου είναι ομοφυλόφιλος»

Ως γνωστόν στο μακρινό 1996, υπήρξε σύζυγος της ηθοποιού Βάσιας Παναγοπούλου και έχουν μαζί μια κόρη, που είναι σήμερα 22 ετών.

Όταν η Έμμα ήταν μόλις 6 ετών, η κυρία Παναγοπούλο, ζήτησε την επιμέλεια του παιδιού τους διότι  ο σύζυγός της ήταν ομοφυλόφιλος (σύμφωνα με την ίδια) και επομένως όπως κατέθετε τότε στο δικαστήριο «η κόρη μας κινδύνευε, επειδή ο σύζυγός μου έχει ομοφυλοφυλικές τάσεις …».

Βέβαια, η Παναγοπούλου κάθισε στο εδώλιο της κατηγορουμένης, για «παρότρυνση σε δολοφονία του συζύγου της» και  μετά την πρωτόδικη καταδίκη της σε 2ετή φυλάκιση, «μετανόησε» ενώπιον του εφετείου και η πολιτική αγωγή απέσυρε τη μήνυση, με αποτέλεσμα την αθώωσή της.

Σημεία και τέρατα και από τον Φραγκίσκο Βιτάλη

Όμως στο πρωτόδικο δικαστήριο το 1996, σε δημόσια θέα είχαν ειπωθεί σημεία και τέρατα.

Μάλιστα, προς απόδειξη των ισχυρισμών της η Παναγοπούλου πρότεινε ως μάρτυρα τον καλλιτεχνικό πράκτορα Φραγκίσκο Βιτάλη.

Ο μάρτυρας κατέθεσε πως γνώρισε την ηθοποιό τον Ιούνιο του 1995 και συνδέθηκε φιλικά μαζί της.

Του είχε εκμυστηρευθεί τα προβλήματά της με τον πρώην σύζυγό της και του αποκάλυψε ότι ο Δοξιάδης είναι ομοφυλόφιλος και δεν μπορούσε έτσι να συνεχίζει το γάμο της μαζί του.

Πρόσθεσε ότι του είχε πει σε ανύποπτο χρόνο πως είχε προτείνει στη σύζυγο του να ζήσουν συμβατικά αυτή δε δέχθηκε λέγοντας ότι τα πάντα αγοράζονται αυτό όχι.

Την καταπίεζε και με εκβιαστικό τρόπο κατόρθωσε να της αποσπάσει το παιδί τους.

 

Καλλιτεχνικός πράκτορας: «Μου την έπεσε σε γκέι μπαρ»

Αναφερόμενος δε ο μάρτυρας Βιτάλης στον Δοξιάδη είπε ότι τον γνώρισε το 1994 σε ένα “γκέι μπαρ” και εκεί τον συναντούσε συχνά.

Σε κάποια συνάντηση, ο Δοξιάδης του εκμυστηρεύθηκε, πως είχε δύο φύσεις, ότι του αρέσουν πιο πολύ, δηλαδή, οι άνδρες, παρά οι γυναίκες και ότι προσπάθειά του είναι να κρύψει τη δεύτερη φύση του, για να μην εκτεθεί και επειδή ο Δοξιάδης του πέταξε για αντάλλαγμα κάποια χρήματα, αυτός θύμωσε και αρνήθηκε να τον ξανασυναντήσει.

Στο μεταξύ, η μελαχρινή ηθοποιός ωρυόταν και με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων η αίτηση της ηθοποιού όπου ζητούσε να της δοθεί η επιμέλεια της 6χρονης κόρης τους Έμμας, εκ του γεγονότος ότι κινδυνεύει η ψυχική υγεία του παιδιού γιατί ο Δοξιάδης είναι ψυχικά άρρωστος και έχει ομοφυλοφιλικές τάσεις.

 

Δοξιάδης: «Με κεράτωνε με τον Φουστάνο»

Αντίθετη άποψη προέβαλε η πλευρά του Δοξιάδη δια στόματος του δικηγόρου Γεωργίου Αγουρίδη ο οποίος είχε πει  ότι πληροφορηθεί από πρώτο χέρι το σχέδιο δολοφονίας που είχε σχεδιάσει η γνωστή ηθοποιός σε βάρος του πρώην συζύγου για να καρπωθεί την περιουσία του και πως  ο λόγος χωρισμού του ζεύγους ήταν επειδή η ηθοποιός είχε δημιουργήσει παράνομη ερωτική σχέση με το γνωστό πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο.

 

«Ασπλάχνος» πατέρας της Έμμας Δοξιάδη

Εξίσου αποκαλυπτική όμως ήταν και η κατάθεση της Παναγοπούλουο αφού ο ανυπόφορος  σύζυγός της δεν ξεπέρασε ποτέ τον χωρισμό τους και της πήρε το παιδί με απατηλές υποσχέσεις.

Μάλιστα η ίδια κατέθεσε χαρακτηριστικά πως:  «Η δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση είναι ένα «όπλο» που εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε την Έμμα και που δεν ξέρω αν στο τέλος θα την έχει σκοτώσει ..».

Όμως η όμορφη ηθοποιός, μπήκε και σε μια άλλη σημαντική λεπτομέρεια, καθώς σύμφωνα παντα με την ίδια η αρχή της ρήξης τους ήταν ότι ο Δοξιάδης ένιωσε παραμελημένος.

«Στο πρόσωπο της Έμμας έβλεπε εκείνον που έπαιρνε όλη την αγάπη μου. Και εκείνος τη διεκδικούσε. Για τον κ. Δοξιάδη, η Έμμα ήταν η αιτία που έπαψα να τον αγαπώ», πρόσθεσε η κατηγορούμενη, υποστηρίζοντας συγχρόνως πως ποτέ δεν είδε η ίδια την αγάπη του Απ. Δοξιάδη προς το παιδί.

Πως όμως αλλάζουν οι καιροί;

Ο σκηνοθέτης που θέλει να … δοξαστεί και στα γεράματα, βρίσκεται τώρα μετά από 24 χρόνια  ως ο φύλακας-άγγελος, «ξένων» παιδιών ..!

 

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΑΧΤΣΗ

Την περίοδο της δικαστικής αντιπαράθεσης, η τότε εν διαστάσει σύζυγός του, ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου  σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “Το Ονομα”,  πέρασε στην αντεπίθεση και ενέπλεξε έμμεσα τον πρώην σύζυγό της με τη δολοφονία του συγγραφέα Κώστα Ταχτσή.

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα, αναφέρεται η εξής δήλωση της ηθοποιού:

“Ψάξτε τη δολοφονία του Κώστα Ταχτσή. Ψάξτε να βρείτε ποιοί κρύβονται από πίσω.

Ο Ταχτσής λίγο πριν δολοφονηθεί, έγραφε βιβλίο, στο οποίο αναφερόταν εκτενώς στην προσωπική ζωή του Απόστολου Δοξιάδη.

Δεν πρόλαβε να τελειώσει το βιβλίο αυτό.

Τον πρόλαβε ο θάνατος.

Ο συγγραφέας δολοφονήθηκε.

Το βιβλίο κυκλοφόρησε στην αγορά.

Τα σημεία όμως όπου αναφερόταν το όνομα του πρώην συζύγου μου, εξαφανίσθηκαν μυστηριωδώς”.

Γιατί; 

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ-Γ.ΚΟΛΟΖΩΦ

 

Πηγή

Προβολές : 1,600


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα