Ο εφιάλτης με τα εμβόλια και τότε και τώρα... Από το 1918 μέχρι σήμερα, τα εμβόλια ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΝΕΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Ο εφιάλτης με τα εμβόλια και τότε και τώρα... Από το 1918 μέχρι σήμερα, τα εμβόλια ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΝΕΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

3 Αυγούστου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:469
Μοίρασέ το

Πανδημία Γρίπης: Τι δε μας λένε!

«Θα πρέπει να ληφθούν δρακόντεια μέτρα για δημογραφική μείωση ενάντια στη θέληση των πληθυσμών.

Η μείωση των γεννήσεων έχει αποδειχθεί ότι είναι αδύνατη ή ανεπαρκής. Θα πρέπει συνεπώς να αυξηθεί το ποσοστό θνησιμότητας. Πώς; Με φυσικό τρόπο. Πείνα και αρρώστια», Robert McNamara, πρώην Πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, πρώην Υφυπουργός των ΗΠΑ, μέλος του Προγράμματος για Διευρυμένη Ανοσοποίηση.

 

Αυτό που δεν θα σου πουν ποτέ, είναι ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ.
ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΡΥΨΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Το συγκλονιστικά αποκαλυπτικό άρθρο είναι του 2009, τότε που όλη η ανθρωπότητα, χόρευε στον χορό της … γρίπης και στην Ελλάδα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,  στα εκατομμύρια που φαγώθηκαν από τα εμβόλια ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΒΡΑ(Α)ΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΣΙΟΔΡΑ.

«Το μόνο ασφαλές εμβόλιο είναι αυτό που δε χρησιμοποιείται ποτέ», James R. Shannon, πρώην Διευθυντής Αμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου Υγείας.

«Tα παιδιά που εμβολιάζονται για γρίπη έχουν 3 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να νοσηλευτούν για γρίπη» (Children Who Get Flu Vaccine Have Three Times Risk Of Hospitalization For F…).

Οι θάνατοι (κυρίως παιδιών) σε Αφρική και Ασία είναι μόνο από ελονοσία 3.000 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Γιατί αυτό δεν αποτελεί καν είδηση ενώ η «πανδημία», με τα ελάχιστα θύματα, μονοπωλεί τα ΜΜΕ, κινητοποιεί παγκόσμιους οργανισμούς και κυβερνήσεις;

1. Κηρύσσεται πανδημία, κινητοποιούνται κυβερνήσεις, ξοδεύονται εκατομμύρια για τη γρίπη των χοίρων με 145 θύματα λιγότερα από αυτά που προκαλούν κάθε χρόνο οι κεραυνοί (1.170 θύματα το χρόνο) και αμελητέα μπροστά στα θύματα της εποχιακής γρίπης, που ανέρχονται σε 250.000 έως 500. 000.

2. Time Μagazine, June 11, 2009, ενώ τo 98% των νοσούντων αναρρώνει χωρίς καμιά θεραπεία.

3. Σε Γαλλία, Αγγλία, Αμερική Readying Americans for Dangerous, Mandatory Vaccinations (και έπονται…) μεθοδεύεται υποχρεωτικός εμβολιασμός (με κυρώσεις για όποιον επιμείνει να αυτοδιαχειριζεται το σώμα του), ενώ είναι γνωστό ότι:

(α) Τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά.Το παραδέχεται τηλεφωνικά ακόμη και ο παρασκευαστής (https://www.youtube.com/watch?v=az5aAwr4ugE).

(β) Τα εμβόλια είναι επικίνδυνα.

Το 1918-19, στη διάρκεια της ισπανικής γρίπης των πτηνών, μόνο οι στρατιώτες και άλλα άτομα που είχαν εμβολιαστεί κατά της γρίπης αρρώστησαν και πέθαναν.
Εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν από το θανατηφόρο εμβόλιο, για το οποίο ο οργανισμός δεν είχε φυσική άμυνα.

Αυτοί που αρνήθηκαν το εμβόλιο παρέμειναν υγιείς, μολονότι βοηθούσαν τους αρρώστους και μετέφεραν τους νεκρούς.

Ομοίως και από τον εμβολιασμό το 1976, για την τότε πανδημία των χοίρων, οι άνθρωποι πέθαναν και πολλοί παρέλυσαν από το εμβόλιο και όχι από τον ιό των χοίρων (Officials Are Urged to Heed Lessons of 1976 Flu Outbreak).

Από τους 145 θανάτους της σημερινής «πανδημίας» οι 128 είναι στο Μεξικό, στο οποίο είχε προηγηθεί δωρεάν εμβολιασμός του πληθυσμού.

Οι εταιρείες παρασκευής των εμβολίων έχουν ασυλία σε περίπτωση ανήκεστων βλαβών.

Δείτε στο YouTube την προπαγάνδα και τον εκφοβισμό των εταιρειών για να προωθήσουν το εμβόλιο για τη γρίπη των χοίρων το 1976 (στο τέλος της διαφήμισης δείχνει το πρόσωπο μιας γυναίκας να παίρνει τη μορφή χοίρου).

Το πολυδιαφημιζόμενο Tamiflu (εταιρείας συμφερόντων πρώην Αντιπροέδρου των ΗΠΑ, του Cheney) έχει από το 2007 απαγορευτεί στην Ιαπωνία για παιδιά, γιατί προκάλεσε (14) θανάτους και ανήκεστες βλάβες, ενώ η προβλεπόμενη από την εταιρεία επωφελής δράση του είναι συντόμευση μόνο της ανάρρωσης κατά μία ή μιάμιση ημέρα εδώ.

Αποτελεσματική για την αντιμετώπιση της γρίπης είναι η επαρκής ποσότητα βιταμίνης D, η οποία ενεργοποιείται με έκθεση στον ήλιο (η έξαρση το χειμώνα οφείλεται στην έλλειψη της βιταμίνης αυτής λόγω ανεπαρκούς έκθεσης στον ήλιο). Δεν υπάρχει οργανισμός που να ελέγχει τι περιέχεται στα εμβόλια.

Για παράδειγμα, αυτό το Φεβρουάριο ο μεγαλύτερος παρασκευαστής εμβολίων, η Baxter, έφτιαξε εμβόλιο που περιείχε ζωντανό ιό της γρίπης των πτηνών και ανθρώπινο ιό και έστειλε αυτό το «εμβόλιο» σε 18 χώρες, ελπίζοντας ότι κανείς δε θα παρατηρήσει ότι περιέχει τον ιό της γρίπης των πτηνών.

Όμως, η Τσεχοσλοβακία το δοκίμασε πρώτα σε παπαγάλους, οι παπαγάλοι πέθαναν και αποκαλύφθηκε η φύση του «εμβολίου».

Η ίδια εταιρεία απέκτησε δικαιώματα για την παραγωγή του νέου εμβολίου για τη γρίπη των χοίρων και αναμένεται να το έχει έτοιμο τον Ιούλιο.

Κανείς δεν μπορεί να τους εμποδίσει να κάνουν το ίδιο «σφάλμα» και πάλι.

Παρόλο που το φιάσκο της Baxter προκάλεσε οργή στην Ευρώπη, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Αμερική δεν ανέφεραν καν το γεγονός (ούτε στην Ελλάδα, φυσικά – οι αρμόδιοι θεώρησαν πιο σοβαρό να ασχοληθούν με την αθώα «φραπελιά»).

Πρόσφατα Αυστραλή Δημοσιογράφος-Ερευνήτρια έχει εκφράσει κατηγορίες εναντίον ΠΟΕ, Φαρμακοβιομηχανιών και Αμερικανικών Παραγόντων για Βιοτρομοκρατία και Πρόθεση μαζικών δολοφονιών (Journalist Files Charges against WHO and UN for Bioterrorism and Intent to Commit Mass Murder).

 

Η Άλλη Όψη των Εμβολίων Ι

 

«Θα πρέπει να ληφθούν δρακόντεια μέτρα για δημογραφική μείωση ενάντια στη θέληση των πληθυσμών.

Η μείωση των γεννήσεων έχει αποδειχθεί ότι είναι αδύνατη ή ανεπαρκής. Θα πρέπει συνεπώς να αυξηθεί το ποσοστό θνησιμότητας. Πώς; Με φυσικό τρόπο. Πείνα και αρρώστια», Robert McNamara, πρώην Πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, πρώην Υφυπουργός των ΗΠΑ, μέλος του Προγράμματος για Διευρυμένη Ανοσοποίηση.

 

1. Πρόσθετα που συμπεριλαμβάνονται εν αγνοία μας στα εμβόλια ως στοιχεία πλήρωσης (fillers), https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2001/03/07/vaccine-ingredients.aspx1.

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ (δύο παραλλαγές): Συνδέεται άμεσα με τη νόσο Αλτσχάιμερ.


ΘΕΪΚΗ ΑΜΜΩΝΙΑ:
Ανόργανο λίπασμα. Γνωστό ότι προκαλεί βλάβη στους νεφρούς και στο ήπαρ και γαστρεντερικές δυσλειτουργίες

ΑΜΦΟΤΕΡΙΝΗ Β: «Αντιμυκητιασικό απολυμαντικό», προκαλεί βλάβες στο ουροποιητικό, στα έντερα και στις καρδιακές λειτουργίες.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ ΖΩΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ (πολλαπλά): Τα δομικά στοιχεία της νόσου των τρελών αγελάδων.

ΦΟΡΜΑΛΔΕΫΔΗ: «Συντηρητικό & απολυμαντικό», είναι γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο, χρόνια βρογχίτιδα, ερεθισμό των ματιών, όταν εκτίθεται στο ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού.

MSG: Γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο στον άνθρωπο.

ΦΑΙΝΟΛΕΣ: Ιδιαίτερα τοξικό απολυμαντικό βαφής, προκαλεί βλάβες στο ήπαρ, στους νεφρούς, στην καρδιά και στο αναπνευστικό.

ΦΑΙΝΟΑΙΝΟΞΥΑΙΘΑΝΟΛΗ: «Αντιψυκτικό», αποδεδειγμένα έχει ακραίες νευροτοξικές παρενέργειες.

THYMEROSAL (Υδράργυρος): Τοξικότατο, με βάσιμες ενδείξεις ότι προκαλεί αυτισμό στα παιδιά και πολλές σχετικές διαταραχές συμπεριφοράς που σχετίζονται με αυτό.

Ο αυτισμός παρατηρείται σήμερα με συχνότητα 1 στα 67, ενώ στην πριν από τα εμβόλια περίοδο ήταν 1 στα 20.000.

Περιλαμβάνουν επίσης τους παρακάτω ζωικούς ιστούς: χοιρινό αίμα, αίμα αλόγου, εγκέφαλο κουνελιού, νεφρά σκύλου, νεφρά πιθήκου, έμβρυα κότας, ορό μοσχαριού, ορό εμβρύου μοσχαριού κ.λπ.

To 2001 o Jock Doubleday, Διευθυντής τριών μη κερδοσκοπικών εταιρειών φυσικής υγείας στην Καλιφόρνια, προσέφερε χρηματική αμοιβή σε όποιο γιατρό ή στέλεχος φαρμακευτικής εταιρείας έπινε δημόσια ένα μείγμα που θα περιείχε τα παραπάνω έκδοχα (δε θα περιέχονταν τα κύρια συστατικά, νεκροί ή ζωντανοί ιοί ή βακτηρίδια) στις ίδιες αναλογίες με αυτές στα παιδικά εμβόλια ανοιγμένες ως προς το βάρος του σώματος.

Το μείγμα θα παρασκευαζόταν από τον Doubleday, τρεις επώνυμους φαρμακοποιούς και τρεις φαρμακοποιούς που θα πρότεινε ο υποψήφιος.

Η προσφορά ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2001 με 20.000 δολάρια, βαθμιαία αυξανόμενη κάθε χρόνο και σήμερα είναι 200.000 δολάρια.

Μέχρι σήμερα δεν έχει προσφερθεί κανείς. Γιατί; (https://www.Spontaneous Creation.org).

Η Αμαρτωλή Ιστορία των Φαρμακοβιομηχανιών

 

Α. TO OIKONOMIKO ΣΚΑΝΔΑΛΟ

1. Σύγκριση κόστους συστατικών και τελικής τιμής φαρμάκων ευρείας κυκλοφορίας.

Xanax 1 mg, Τιμή (100 tablets): 136,79 δολ., Κόστος συστατικών: 0,024 δολ., Ποσοστό υπερτίμησης: 569.958%.


Prozac 20 mg, Τιμή (100 tablets): 247,47 δολ., Κόστος συστατικών: 0,11 δολ., Ποσοστό υπερτίμησης: 224.973%.

Norvasec 10 mg, Τιμή (100 tablets): 188,29 δολ., Κόστος συστατικών: 0,14 δολ., Ποσοστό υπερτίμησης: 134.493%.

Tenormin 50 mg, Τιμή (100 tablets): 104,47 δολ., Κόστος συστατικών: 0,13 δολ., Ποσοστό υπερτίμησης: 80.362%.

 

2. Η υψηλή τιμή οφείλεται στο υψηλό κόστος της έρευνας; Όχι.

Στο μεγαλύτερο μέρος τους οι έρευνες γίνονται με κρατική χρηματοδότηση.

Οι φαρμακοβιομηχανίες μπορούν και παίρνουν τα αποτελέσματα από τους κρατικούς οργανισμούς έρευνας και τα πανεπιστήμια.

Στην ουσία οι φαρμακοβιομηχανίες, αντίθετα απ’ ό,τι ισχυρίζονται, είναι εταιρείες παραγωγής και marketing και όχι δημιουργίας (έρευνας). Τα τρία τέταρτα του κόστους τους πηγαίνουν στo marketing (Dr. Marcia Angell).

 

3. Αυξάνουν αυθαίρετα τις τιμές ακόμη και πάνω από 100%.

Eρευνητές στο Πανεπιστήμιο της Mινεσότα εντόπισαν, π.χ., ότι η τιμή του φαρμάκου Acthar (χρησιμοποιείται για τη θεραπεία σπασμών σε βρέφη) αυξήθηκε 1.424%, από 1.650 σε 23.000 δολ.

Η εξήγηση; «Απλά φαίνεται ότι κανείς δεν τις ελέγχει», λέει ο Stephen Schondelmeyer του Πανεπιστημίου της Μινεσότα (Big Pharma Quietly Hikes Drug Prices 100 Percent or More).

 

Β. ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

1. Καταδικάζεσαι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και όταν αποφυλακίζεσαι, γίνεσαι Πρόεδρος της ισχυρότερης φαρμακοβιομηχανίας.

Ο Fritz ter Meer καταδικάστηκε στη Νυρεμβέργη για διενέργεια πειραμάτων σε κρατούμενους στο Άουσβιτς.

Μόλις αποφυλακίστηκε, 7 χρόνια μετά, το 1956, έγινε Πρόεδρος της Bayer (Bayercrimes against humanity, Bayer).

 

2. Προώθηση ναρκωτικών σε παιδιά.

Πριν από 100 χρόνια η Bayer διαφήμισε την ηρωίνη σαν ένα μη εθιστικό φάρμακο για το βήχα των παιδιών (το όνομα «ηρωίνη» προκύπτει από τη γερμανική λέξη heroisch, που σημαίνει ηρωικός).

Το απέσυρε το 1910, ενώ το Αμερικανικό Κογκρέσο το 1914 επέτρεψε να συνεχίζει να συνταγογραφείται ως φάρμακο μέχρι το 1924, που το απαγόρευσε (https://en.wikipedia.org/wiki/Heroin).

 

3. Προώθηση Αμφεταμινών σε Παιδιά.

Σήμερα, 85 χρόνια μετά, τα ναρκωτικά (αμφεταμίνες) συνεχίζουν να συνταγογραφούνται σε παιδιά για μια νέα εφευρεμένη νόσο, τη λεγόμενη ADHD (διαταραχή προσοχής), ενώ πρόσφατα εγκρίθηκε από την FDA να δίνονται σε παιδιά μέχρι και 10 ετών αντιψυχωτικά όπως το Serequel και το Zyprexa (τα οποία τους προκαλούν τρομακτική εμπειρία ψευδαισθήσεων).

 

4. Όλα τα ναρκωτικά έχουν παρασκευαστεί από φαρμακοβιομηχανίες

(www.naturalnews.com/021768_meth_heroin_drug_companies.html).

 

5. Προώθηση φαρμάκων που γνωρίζουν ότι δε δρουν.

Πρόσφατα παραδείγματα:

– Σε δίκη της εταιρείας Eli Lilly & Co. για οικονομικά σκάνδαλα αποκαλύφθηκε ότι προωθούσε το αντιψυχωτικό φάρμακο Zyprexa για την άνοια των ηλικιωμένων, ενώ γνώριζε τα αποτελέσματα έρευνας ότι είναι αναποτελεσματικό και αυξάνει τους θανάτους. Παρά την αποκάλυψη αυτή, πήρε έγκριση από την FDA (τον αμερικανικό ΕΟΦ).

Η FDA ενέκρινε το αντικαταθλιπτικό Lexapro (escitalopram) της εταιρείας Forest Laboratories για χρήση σε παιδιά και εφήβους, ενώ έχουν γίνει αγωγές σε 11 Πολιτείες για δωροδοκία παιδιάτρων για την προώθηση του φαρμάκου κι ενώ η εταιρεία γνώριζε ότι είναι αναποτελεσματικό για τη θεραπεία της κατάθλιψης σε παιδιά, ακόμη και αν η χρήση αυτή δεν είχε εγκριθεί από την FDA.

6. Προώθηση στο λεγόμενο Τρίτο Κόσμο φαρμάκων που γνωρίζουν ότι προκαλούν Μοιραίες Ασθένειες και τα οποία έχουν απαγορευτεί στον «Πρώτο» Κόσμο.
Για παράδειγμα:

Η αμερικανική Bayer πούλησε ενέσεις πήξης του αίματος αξίας εκατομμυρίων δολαρίων σε Ασία, Λατινική Αμερική, καθώς και σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες στα μέσα της δεκαετίας του 1980, αν και γνώριζε ότι είχαν μολυνθεί με τον ιό του AIDS και είχαν απαγορευτεί στην Αμερική.
Όχι μόνο δεν απέσυρε τα αποθέματά της, αλλά συνέχισε να παράγει την ίδια μολυσμένη σειρά γιατί τη συνέφερε οικονομικά (YouTube.com April 2, 2006 New York Times May 22, 2003).

7. Απάνθρωποι Πειραματισμοί σε Αδύναμους Ανθρώπους εν αγνοία τους στο λεγόμενο Τρίτο Κόσμο αλλά και στην Αμερική.

Πειραματισμοί σε νεογέννητα στα οποία έχουν εγχυθεί ραδιενεργές ουσίες, σε ψυχικά ασθενείς εγκλεισμένους σε γιγάντια ψυγεία, σε στρατιώτες που εκτίθενται σε χημικά όπλα από την κυβέρνηση που υπηρετούν, σε παιδιά που μολύνονται με ηπατίτιδα, σε μεταλλωρύχους που τους βάζουν και πίνουν εν αγνοία τους μοιραία δηλητήρια, σε ασθενείς σε πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο που τους εκχύεται πλουτώνιο και άλλα αδιανόητα για κάθε φαντασία.

8. Απάνθρωπα, απίστευτα βάναυσα πειράματα σε ζώα (πολλά για τα καλλυντικά), GREENPAGE – Εγκλήματα Επιστήμης.

 

Γ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

 

1. Επί Προεδρίας του Ρόναλντ Ρέιγκαν το 1980 ψηφίστηκαν νόμοι που τους επιτρέπουν να πατεντάρουν την έρευνα που χρηματοδοτείται από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH). Έρευνα που πληρώνεται από το δημόσιο, δηλαδή από τους πολίτες, σφετερίζεται και πατεντάρεται από τις φαρμακοβιομηχανίες, οι οποίες απολαμβάνουν σημαντικές φοροαπαλλαγές (Dr. Marcia Angell).

 

Σε αντάλλαγμα οι φαρμακοβιομηχανίες χρηματοδοτούν τους πολιτικούς.

Είναι το πιο ισχυρό λόμπι της Αμερικής, το οποίο το 2002 απασχολούσε στην Ουάσινγκτον 675 εκπρόσωπους ειδικών συμφερόντων (συμπεριλαμβανομένων 26 πρώην μελών του Κογκρέσου), με κόστος πάνω από 91 εκατομμύρια δολ..

Το αποτέλεσμα ήταν κατακόρυφη αύξηση των εταιρικών κερδών (Dr. Marcia Angell, largest political lobby in Congress).

2. Η Αμερικανική Πολιτεία λειτούργησε σχεδόν πάντα συγκαλύπτοντας τις φρικαλεότητες και τα σκάνδαλα των φαρμακοβιομηχανιών.

Παράδειγμα:

Στην περίπτωση της Bayer που αναφέρεται παραπάνω, ενώ η γαλλική κυβέρνηση ανακάλυψε τη συγκάλυψη της εταιρείας και έστειλε στη φυλακή τους υπαλλήλους που ευθύνονταν γι’ αυτό, στην Αμερική η Bayer δεν έχει ποτέ υποστεί επίσημη διερεύνηση (ούτε και η Βαxter με τα μολυσμένα εμβόλια, βλ. Πανδημία Γρίπης πιο κάτω). Αντίθετα, κατά καιρούς ψηφίζει νόμους ασυλίας των φαρμακοβιομηχανιών. Στην πραγματικότητα η FDA (οργανισμός προστασίας της υγείας) επέτρεψε στις εταιρείες τις φρικαλεότητές τους και δεν έκανε τίποτα για να τις αποτρέψει.

Χάρη στις αλλαγές της νομοθεσίας τα τελευταία 20 περίπου χρόνια, η FDA στην πραγματικότητα χρηματοδοτείται από τις εταιρείες που υποτίθεται ότι ελέγχει.

Απ΄ό,τι φαίνεται ο πραγματικός σκοπός της FDA είναι να θέσει τη σφραγίδα της έγκρισης για τα φάρμακα, ώστε οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι είναι ασφαλείς.

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ – Πολίτες κατά των αναγκαστικών εμβολιασμών

Κάτι φρικτό φαίνεται πως έρχεται στη Νέα Υόρκη. Aργότερα ίσως και σε μας;


Πολίτες ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς.


Κι άλλες μηνύσεις για συνωμοσία με πρόθεση τη μαζική γενοκτονία – αυτή τη φορά στις ΗΠΑ!


Τα εμβόλια κατά της γρίπης των χοίρων θα δοκιμαστούν στους πολίτες του Ρότσεστερ
της Νέας Υόρκης, ενώ συρμός από βαγόνια τρένων περιμένουν ήδη σταθμευμένα στα όρια της πόλης… Γιατί;


Στην Πολωνία συνέλαβαν γιατρούς που προκάλεσαν το θάνατο αστέγων, στους οποίους έκαναν τα εν λόγω εμβόλια!


Η Πολωνία δήλωσε ότι «θα αρνηθεί να εμβολιάσει τους πολίτες της».


Ασφαλιστικά μέτρα εναντίον των εμπλεκόμενων φαρμακευτικών εταιρειών.


Παραθέτουμε σε μετάφραση το εμπνευσμένο μήνυμα της Εlizabeth Book, που αγωνίζεται να προλάβει την τραγωδία που πάει να τυλίξει την πόλη της σε λίγες μέρες, καθώς εκεί, στο Ρότσεστερ
της Νέας Υόρκης, πρόκειται να γίνουν οι δοκιμές των εμβολίων κατά της γρίπης των χοίρων σε ανθρώπους-πειραματόζωα εν προκειμένω των φαρμακευτικών καρτέλ…


Στην ουσία θα είναι οι πρώτοι που θα κινδυνέψουν από τη χρήση των επικίνδυνων σκευασμάτων…

Στην Πολωνία έχουν συλληφθεί πρόσφατα αρκετοί γιατροί και νοσοκόμοι που πριν από μερικούς μήνες σκότωσαν άστεγους με αυτά τα εμβόλια-βιολογικά όπλα.


Η ίδια η εταιρεία που σχεδιάζει να εμβολιάσει εσάς και τους δικούς σας συμπεριλαμβάνεται στις εν λόγω αγωγές ως συνωμότης.

Οι κλινικές δοκιμές του εμβολίου κατά της γρίπης των χοίρων είναι να αρχίσουν εντός των ημερών στο Ρότσεστερ.

 

Είναι θανατηφόρα.

 

Τα αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν τη θνησιμότητα που προκαλούν τα εμβόλια και τα αποδεικτικά στοιχεία κατά των συνωμοτών οι οποίοι σχεδιάζουν τους θανάτους μας είναι επίσης δριμύτατα.

Παρακαλούμε να θυμάστε το εξής:

Τα άτομα που θα δεχτούν αυτή τη θανατηφόρο ένεση με το εμβόλιο-βιολογικό όπλο (bioweaponized) θα μεταφέρουν τον ιό μέσα στις κοινότητες , όπου θα μεταδίδεται έως και για δέκα ημέρες!

Θα μεταδίδεται εκ προθέσεως σαν τη φωτιά!

Μην κάνετε το εμβόλιο και μην αφήσετε ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο να το κάνει!

Μην περιμένετε μέχρι την ημέρα των εμβολιασμών. Θα πρέπει να ευαισθητοποιήσετε τους δικούς σας πριν από τη στιγμή εκείνη.

Για σκεφτείτε το για μια στιγμή παρακαλώ!

Η Φαρμακοτεχνική Εταιρεία Baxter είναι μία μόνο από τις εταιρείες που κατονομάζονται για συνένοχη στις μηνύσεις που έχουν υποβληθεί.

Υπάρχουν ορισμένες ακόμη εταιρείες που παράγουν βιολογικά όπλα και που τους καταλογίζονται επίσης ευθύνες.

Η Πολωνία δήλωσε ότι«θα αρνηθεί να εμβολιάσει ακόμη και ένα μόνο από τους πολίτες της».

Έχω ακούσει ότι έχουν «πετάξει» ακόμη και τον Αμερικανό Πρέσβη, αρνούμενοι να δώσουν στην Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας τον πλήρη έλεγχο επί της χώρας τους κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας.

Ο Υπουργός Υγείας της Νέας Ζηλανδίας δήλωσε σήμερα πως δεν πρόκειται να γίνουν εκεί δοκιμές σε ανθρώπους και πως δε θα χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε αδοκίμαστα εμβόλια σε κανέναν πολίτη της χώρας τους.

Καλό γι ‘αυτούς!

 

 

Πηγή

Προβολές : 469


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα