Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, “δειχνει” ΕΓΚΛΗΜΑ στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών!!! Και τέσσερα ερωτήματα φωτιά!!!

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, “δειχνει” ΕΓΚΛΗΜΑ στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών!!! Και τέσσερα ερωτήματα φωτιά!!!

28 Μαρτίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:459
Μοίρασέ το

 

Οι αναρτήσεις του στην προσωπική του σελίδα, ήταν πάντα διακριτικές αλλά και ενδεικτικές ως προς την επιστημονική πλευρά και κυρίως δεικτικές ως προς την πορεία που πρέπει να ακολουθηθεί ώστε να φτάσουν οι εμπλεκόμενες αρχές, στη λύση του “γρίφου”…

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει μείνει ανεπηρέαστος από την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, η συντριπτική πλειοψηφία του λαού, θώρησε τον θάνατό τους ως ΕΓΚΛΗΜΑ… και δεν δίστασε να κατονομάσει και τον δράστη… την ίδια τη “μάνα”…

Δεν θα επισέλθω σε λεπτομέρειες γιατί έχουν γίνει πολλές αναρτήσεις για το θέμα που συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία και αποτελεί πρωτάκουστο γεγονός, τουλάχιστον στην νεώτερη ιστορία της χώρας.

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, είναι από τους ανθρώπους που έγιναν γνωστοί στο πανελλήνιοι τον τελευταίο μήνα με την “εμπλοκή του”, όχι ως ελέγχων τα ευρήματα, αλλά ως πρόεδρος ιδιωτικής εταιρείας ιατροδικαστών.

Οι αναρτήσεις του στην προσωπική του σελίδα, ήταν πάντα διακριτικές αλλά και ενδεικτικές ως προς την επιστημονική πλευρά και κυρίως δεικτικές ως προς την πορεία που πρέπει να ακολουθηθεί ώστε να φτάσουν οι εμπλεκόμενες αρχές, στη λύση του “γρίφου”…

Λίγες ώρες πριν, έκανε την παρακάτω ανάρτηση που είναι ενδεικτική των όσων έχουν δει το φως της δημοσιότητας, παραθέτοντας σχετική επιστημονική βιβλιογραφία.

Μια ανάρτηση που λέει πολλά.

 

 

Δεν νομίζω πως μένουν πολλά ερωτήματα αναπάντητα μετά και από αυτή την ανάρτηση του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων.

Υπάρχουν όμως κάποια ερωτήματα που αναρτήθηκαν στην σελίδα του και στην σχετική ανάρτηση, που ζητούν εξηγήσεις…

Απόλυτα τεκμηριωμένα ερωτήματα που όσοι έχουν παρακαλουθήσει την υπόθεση, έχουν τις ίδιες ερωτήσεις…

 

Πηγή

 

Σ’ αυτά τα ερωτήματα, θα προσθέσω και ένα ακόμα: Γιατί στην ομάδα του επιβλέποντος κορυφαίου ιατροδικαστή κ. Καρακούκη, παραμένει και ο ιατροδικαστής Μπουζιάνης με τόσες λανθασμένες ιατροδικαστικές αποφάσεις πραγματογνωμοσύνης;

Κι αυτός δεν είναι ελεγκτής και ελεγχόμενος, για τον έναν από τους τρεις θανάτους;;;

Λάθος ήταν επίσης και η ιατροδικαστική έκθεση που διενήργησε για ένα από τα τρία παιδιά από την Πάτρα…

Όπως λανθασμένη ήταν και η πραγματογνωμοσύνη της ιατροδικαστού κ. Χριστίνας Τσάκωνα…

Σ’ αυτά τα ερωτήματα, θα δοθούν απαντήσεις από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, ή όπως γίνεται συνήθως στην ελληνική επικράτεια, θα … κουκουλωθούν συντεχνιακά οι παραλείψεις τους;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Προβολές : 459


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα