Ο κίνδυνος κυβερνητικής κατάρρευσης διέσωσε το lockdown – Αν αρθεί «ξεγυμνώνονται» και πέφτουν!

Ο κίνδυνος κυβερνητικής κατάρρευσης διέσωσε το lockdown – Αν αρθεί «ξεγυμνώνονται» και πέφτουν!

20 Μαρτίου, 2021 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:769
Μοίρασέ το

Έτσι το σχέδιο της κυβέρνησης για να μείνει στην εξουσία είναι απλό: Συνέχιση lockdown ανεξάρτητα από το οικονομικό κόστος για τους πολίτες μέχρι να έρθουν οι πρώτοι τουρίστες το Πάσχα, να δουλέψει ένα μικρό μέρος του πληθυσμού, ώστε να μετριαστεί η λαϊκή οργή και να πει «ορίστε σας σώσαμε». 

 

 

 

 

Ας ανοίξει επιτέλους τα μάτια του ο ραγιαδολαός, κι ας επιστρέψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στις δουλειές μας, στα καταστήματά μας, και στην προτέρα μας ζωή, αλλά με αλλαγμένα μυαλά και όχι με την λογική του “ότι φάμε, ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κ@λος μας”, που είχαμε μέχρι χθες.

Γιατί αυτή η λογική μας έκανε υποτακτικά σκλαβάκια στους εξουσιαστές μας, που ο βασικός τους στόχος σύμφωνα με τις διαταγές των αφεντικών τους είναι, ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΩΣ ΛΑΟ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΩΡΕ… ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ;

ΑΠΟΧΑΥΝΩΝΕΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΟΥ#ΑΝΟΚΑΝΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥ#ΑΝΟΠΕΡΣΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΒΛΑΚΩΘΕΙ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Επειδή ποτέ δεν γενικεύω, τα όσα “γαλλικά” γράφω, απευθύνονται μόνον στους αποβλακωμένους ραγιάδες και όχι στους αφυπνισμένους ΕΛΛΗΝΕΣ.

 

Υ.Γ.2. Κι εσείς απο το pronews, ν’ αφήσετε τις μαλακίες για  “πρωτοφανείς κρίσεις”, γιατί έτσι αποδέχεστε και την ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ.

 

Οργή επικρατεί στην κοινωνία, καθώς η «ανάσα» από το lockdown που είχε προαναγγελθεί από κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους δεν ήρθε ποτέ, καθώς στο μόνο «χαλάρωμα» που προχώρησε η κυβέρνηση ήταν να ανοίξει τα… κομμωτήρια  και να επεκτείνει για ένα δίωρο την απαγόρευση κυκλοφορίας που θα ξεκινά από τις 21.00.

Αυτό δεν συμβαίνει επειδή η κυβέρνηση φοβάται ότι θα ανέβουν… τα κρούσματα, άλλωστε μετά το ρεκόρ των 3465 κρουσμάτων και των 630 διασωληνωμένων μετά από 5 μήνες lockdown είναι φανερό πως το lockdown το οποίο η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που εφαρμόζει τόσο αυστηρά, δεν αποδίδει, κάτι που παραδέχθηκαν και οι ίδιοι οι λοιμωξιολόγοι. 

Μάλιστα πριν δύο βδομάδες κυκλοφόρησε ένα πίνακας από την «Δημοκρατία» ο οποίος πραγματικά σοκάρει για την αυστηρότητα και την καταστροφικότατα του lockdown στην Ελλάδα σε σχέση με τις άλλες χώρες της Ευρώπης που τα έχουν σχεδόν όλα ανοιχτά, αφού μετά το πρώτο κύμα αντιλήφθηκαν πως το σκληρό lockdown δεν ωφελεί πουθενά:

 

Όμως η κυβέρνηση δεν θέλει να άρει το αποτυχημένο lockdown για δύο λόγους: 

α) Αν το άρει ενώ τα κρούσματα δεν έχουν πέσει (ο κ.Κικίλιας τον Νοέμβριο έλεγε για όριο… 500 κρουσμάτων) θα είναι ομολογία καταστροφικής αποτυχίας, αφού ουσιαστικά θα αποτελεί παραδοχή πως εδώ κι ένα χρόνο ταλαιπωρεί και καταστρέφει τσάμπα τους Έλληνες, με μόνο αποτέλεσμα την οικονομική τους καταστροφή.

β) Η ανεργία θα χτυπήσει κόκκινο και εκατομμύρια Έλληνες θα ανακαλύψουν πως η δουλειά που είχαν πριν 5 μήνες «εξαφανίστηκε» λόγω των ανώφελων απαγορεύσεων της κυβέρνησης, κάτι που θα δημιουργήσει κλίμα λαϊκής οργής και δημοσκοπικής καταστροφής.

Με λίγα λόγια αν η κυβέρνηση ανακοινώσει τώρα την άρση του lockdown (όπως είναι το λογικό) θα πρέπει ταυτόχρονα να παραιτηθεί, καθώς θα αποδεχθεί ότι με την πολιτική της κατάφερε το μέγιστο αρνητικό αποτέλεσμα: Κατέστρεψε ΚΑΙ την οικονομία ΚΑΙ την υγεία. 

Έτσι έχουν αυτοπαγιδευτεί, αφού έχουν στηρίξει τόσο πολύ την πολιτική του lockdown η οποία κατέστρεψε οικονομία και υγεία που πλέον δεν έχει άλλη επιλογή από το να το παρουσιάσει ως επιτυχία με κάθε κόστος, κάτι που βέβαια είναι δύσκολο να συμβεί με ρεκόρ κρουσμάτων και τα νοσοκομεία γεμάτα.

Έτσι το σχέδιο της κυβέρνησης για να μείνει στην εξουσία είναι απλό: Συνέχιση lockdown ανεξάρτητα από το οικονομικό κόστος για τους πολίτες μέχρι να έρθουν οι πρώτοι τουρίστες το Πάσχα, να δουλέψει ένα μικρό μέρος του πληθυσμού, ώστε να μετριαστεί η λαϊκή οργή και να πει «ορίστε σας σώσαμε». 

Γιατί νομίζεται ότι παρακαλάνε μέχρι και τους Ρουμάνους να στείλουν τουρίστες όσο πιο γρήγορα γίνεται; 

Πλέον δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου οι πιο μοιραίοι πρωθυπουργοί της τελευταίας 25ετιας.

Και οι δύο βρέθηκαν μπροστά σε μια πρωτοφανή κρίση και οι δύο πήραν αποφάσεις που «τελείωσαν» τη χώρα για γενιές.

 

Πηγή

Προβολές : 769


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα