Ο καθ΄ύλην αρμόδιος για την εισαγωγή εμβολίων κατά Covid στη Γαλλία ο Καθ. Λοιμωξιολόγος Jean-Daniel Lelièvre: ”ο covid είναι πολύ λιγότερο μεταδόσιμος ακόμη κι από την ιλαρά.Tα παιδιά δεν πρέπει να εμβολιαστούν.”.

Ο καθ΄ύλην αρμόδιος για την εισαγωγή εμβολίων κατά Covid στη Γαλλία ο Καθ. Λοιμωξιολόγος Jean-Daniel Lelièvre: ”ο covid είναι πολύ λιγότερο μεταδόσιμος ακόμη κι από την ιλαρά.Tα παιδιά δεν πρέπει να εμβολιαστούν.”.

26 Νοεμβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:383
Μοίρασέ το
Ο καθ΄ύλην αρμόδιος για την εισαγωγή εμβολίων κατά Covid στη Γαλλία ο Καθ. Λοιμωξιολόγος Jean-Daniel Lelièvre: ”ο covid είναι πολύ λιγότερο μεταδόσιμος ακόμη κι από την ιλαρά.Tα παιδιά δεν πρέπει να εμβολιαστούν.”.

Καυτηριάζει το marketing των εργαστηρίων..

Ο καθ. Ιατρικής Perronne, και Φυσιολογίας Toussaint και πολλοί άλλοι δήλωσαν πως χρειάζονται κανονικά 8 – 10 χρόνια tests πριν προχωρήσουμε στην παραγωγή τις δοκιμές και την εμπορευματοποίηση ενός εμβολίου.

Και ο Πέτσας, βγήκε και δήλωσε πως μέχρι τον Ιούνιο, θα έχει εμβολιαστεί όλος ο ελληνικός λαός.

ΡΕ, ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ… ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ;;;

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΛΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ… ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΟΒΡΙΟΥ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

Κι αυτό, ας το συνειδητοποιήσουν τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΡΓΗΣ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, όπως δήλωσε και ο ΓΑΠ, εβραίος, βεβαίως βεβαίως.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Εβραίε Μπουρλά, με τα χεράκια σε Ιλλουμινάτικους συμβολισμούς, διαβάζεις τι λέει ο Γάλλος ειδικός;;; Μπίζνες με το κωλοεμβόλιό σου, δεν θα κάνεις πάνω μας.

Ο καθ΄ύλην αρμόδιος για την εισαγωγή εμβολίων κατά Covid στη Γαλλία ο Καθ. Λοιμωξιολόγος Jean-Daniel Lelièvre: ”ο covid είναι πολύ λιγότερο μεταδόσιμος ακόμη κι από την ιλαρά.Tα παιδιά δεν πρέπει να εμβολιαστούν.”.

Έχει πολλά κενά η υπόθεση.

Ο καθ΄ύλην αρμόδιος για την εισαγωγή εμβολίων κατά κορωνοιού στη Γαλλία ο Καθηγητής Λοιμωξιολόγος Jean-Daniel Lelièvre παραδέχεται δημοσίως πως ο covid είναι πολύ λιγότερο μεταδόσιμος ακόμη κι από την ιλαρά.

Τότε  γιατί σταμάτησαν το πλανήτη, μας έθεσαν σε απανωτά lockdown, μας απαγόρευσαν τον αέρα ν΄αναπνέουμε, τη γη να περπατάμε παρά σε συγκεκριμένη ακτίνα κάποιες ώρες σαν φυλακισμένοι σε προαυλισμό, απαγόρευσαν τη δουλειά, κλείσαν τις επιχειρήσεις, μας έθεσαν σαν πούλια σε τετράγωνα σκακιέρας, στέρησαν από παιδιά το παιχνίδι τους και το σχολείο καθιστώντας προβληματική την όλη τους ανάπτυξη κλπ.

Φάσκουν κι αντιφάσκουν επιχειρούν να δικαιολογήσουν τ΄αδικαιολόγητα.

Ο ίδιος λέει ότι τα εμβόλια που θα παραλάβει αντενδείκνυνται για παιδιά.

Τα παιδιά δεν πρέπει να εμβολιαστούν άρα τι περιμένουν τα σχολεία τι περιμένουν τα παιδιά….

Καυτηριάζει το marketing των εργαστηρίων, λέει πως είναι άλλο οι μπίζνες άλλο η ιατρική..

Κι όμως .. όλοι γνωρίζουν τον φαύλο κύκλο την κοινωνική ευθανασία εκατομμυρίων ατόμων στον πλανήτη ευθανασία οικονομική κοινωνική επαγγελματική συναισθηματική εκπαιδευτική πολιτισμική, πνευματική.. Ολοκαύτωμα….

O Επικεφαλής της υπηρεσίας των Μολυσματικών Ασθενειών στο νοσοκομείο Henri-Mondor de Créteil (Val-de-Marne) στη Γαλλία ο Καθηγητής Jean-Daniel Lelièvre παρακολούθησε όλες τις φάσεις των εμβολίων.

Αυτός είναι ειδήμονας στην Υψηλή Αρχή της Υγείας-Haute Autorité de santé, που προετοιμάζει την άφιξή τους στη Γαλλία, καταφέρεται εναντίον των ανακοινώσεων των εργαστηρίων.

Και προειδοποιεί για οποιαδήποτε πρόωρη κυκλοφορία τους…

O Καθηγητής Lelièvre ομολογεί τα ψεύδη και τη χειραγώγηση γύρω από τον Covid… χωρίς να το πει. Έχει άλλωστε μια καριέρα να κάνει.…

Από την άλλη ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Raoult και όλη η ομάδα του, του IHU της Μασσαλίας μας εξήγησαν ότι το να γίνει ένα εμβόλιο κατά του Covid-19 θα ήταν δύσκολο, χρονοβόρο και σχεδόν απίθανο γιατί ο ιός μεταλλάσσεται αδιάκοπα…

Κι είχαμε την απόδειξη από τον τελευταίο Φλεβάρη με αλλαγές στα συμπτώματα στην επίθεση, στα συμπτώματα…

Η μορφή του, του Ιουλίου-Αυγούστου όντως ατέλειωτα πιο διαφορετική από αυτή Μαρτίου-Απριλίου και λίγο λιγότερο με αυτό του Οκτωβρίου..

Δηλ. έχουμε να κάνουμε με μια Χίμαιρα..και είναι μάταιο να κυνηγάς μια Χίμαιρα.. μια χίμαιρα που μεταλλάσσεται ασύλληπτα.

Ο όρος «Χίμαιρα» χρησιμοποιείται και στη Γενετική, για να περιγράψει όντα ή αντικείμενα που δημιουργήθηκαν από το συνδυασμό ετερόκλητων στοιχείων.

Ο καθ. Ιατρικής Perronne, και Φυσιολογίας Toussaint και πολλοί άλλοι δήλωσαν πως χρειάζονται κανονικά 8 – 10 χρόνια tests πριν προχωρήσουμε στην παραγωγή τις δοκιμές και την εμπορευματοποίηση ενός εμβολίου.

Στη συνέντευξη ο Καθηγητής Λοιμωξιολόγος Jean-Daniel Lelièvre απαντά σε κάποιες ερωτήσεις:

Τι σας εμπνέει αυτή η μπίζνα των εμβολίων;

JEAN-DANIEL LELIÈVRE.

Δεν μ΄αρέσει αυτή η εντύπωση κούρσας που δεν έχει τίποτα το επιστημονικό.

Πρόκειται κυρίως για marketing των εργαστηρίων..

Για εμάς ήταν αναμενόμενο ότι τα εμβόλια θα έφθαναν σε αυτό το σημείο.

Το PDG της Pzifer ήθελε να τραβήξει πρώτο με μερικά αποτελέσματα για να προκαλέσει θόρυβο και να δει ν΄ανεβαίνει η τιμή των μετοχών της.

Μπίζνες κι επιστήμη είναι 2 κόσμοι διαφορετικοί.

Αλλά εμείς εξαρτόμαστε από την βιομηχανία και αναγκαζόμαστε να προσαρμοστούμε σε αυτές τις ανακοινώσεις.

Για το πλατύ κοινό όλα φαίνονται να επιταχύνονται …

Κανονικά περιμένουμε το τέλος της δοκιμής της φάσης 3 για ν΄αρχίσει η δόμηση εργοστασίων και παραγωγής.Εδώ οι χώροι ήδη δομήθηκαν και θα έχουμε γρήγορα εκατομμύρια δόσεις.

To εμβόλιο θα είναι η απάντησε σε όλα;

Τα άτομα που πρόκειται να εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα είναι τα άτομα που διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο, έτσι ώστε να μην υπάρχει πλέον συμφόρηση στις νοσοκομειακές υπηρεσίες.

Είστε 70 ετών, με διαβήτη, υπέρταση… Η μόλυνση από Covid μπορεί να είναι καταστροφική.

Ακόμα κι αν υπάρχουν παρενέργειες, ο κίνδυνος είναι ελάχιστος.

Εάν πάρουμε τον 4χρονο γιο μου, δεν υπάρχει όφελος. Αυτό δεν έχει εγκριθεί για παιδιά.

Μπορούμε να τα εμβολιάσουμε αργότερα, όταν θα έχουμε συγκεντρώσει αρκετά δεδομένα.

Ας είμαστε προσεκτικοί, και ειδικά ας είμαστε σαφείς στο γεγονός ότι δεν πρόκειται να τους εμβολιάσουμε όλους.

Γιατί;

Υπάρχει μια ατομική και συλλογική αποτελεσματικότητα. Π.χ το εμβόλιο της ιλαράς εμποδίζει να μολυνθούμε και για να φθάσουμε σε αυτή την συλλογική ανοσία πρέπει να εμβολιαστεί το 95 % του πληθυσμού.

Στο πλαίσιο του SARS-Cov 2, που είναι πολύ λιγότερο μεταδόσιμο πρέπει να εμβολιαστεί το 60 με 70 % του πληθυσμού για να γίνει κατορθωτή. ..

Δεν γνωρίζουμε το πραγματικό αποτέλεσμα του εμβολίου επί της μετάδοσης.

Το να πούμε ότι θα εκριζώσουμε αυτή την ασθένεια εμβολιάζοντας όλον τον κόσμο αυτό είναι πολύ σύνθετο και το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα γίνει. Πρέπει να είμαστε μετρημένοι στους σκοπούς που θέτουμε.

Kαι παρακάτω επαναλαμβάνει και πάλι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Λέει θα πάρει κάποιο χρόνο. Όταν θα έχουμε εμβολιάσει τα άτομα υψηλού κινδύνου αυτό θ΄αντιπροσωπεύει το 20 – 25 % του πληθυσμού θα μπορούμε να έχουμε μια κάποια χαλάρωση.

Τ’ ότι ο ιός θα συνεχίσει να κυκλοφορεί σε ασθενείς χαμηλότερου κινδύνου αυτό δεν θα είναι πρόβλημα. Έτσι θα γίνει είπε στις 22.11.20 στην leparisien

Δηλ. τρίτη ηλικία, ευπαθείς κοινωνικές ομάδες με υποκείμενα νοσήματα θα σηκώσουν το βάρος της δοκιμής….και βλέπουμε.

Εκεί θα δικαιολογούνται άλλωστε εύκολα κάποιοι θάνατοι από ανεπιθύμητες παρενέργειες, θα είναι ουσιαστικά αυτή η 3η φάση..

 

Πηγή

Προβολές : 383


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα