Ο Καθηγητής Ιατρικής Michaël Peyromaure: τα μέτρα που ελήφθησαν (δηλ. και το lockdown) έκαναν περισσότερο κακό παρά καλό. Βύθισαν τη χώρα στη ψύχωση!!!

Ο Καθηγητής Ιατρικής Michaël Peyromaure: τα μέτρα που ελήφθησαν (δηλ. και το lockdown) έκαναν περισσότερο κακό παρά καλό. Βύθισαν τη χώρα στη ψύχωση!!!

2 Φεβρουαρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:170
Μοίρασέ το

« Πιστεύω ότι η Σουηδία είχε δίκιο, θαυμάζω τις αποφάσεις που ελήφθησαν εκεί το να είσαι πολύ προσεκτικός αλλά να μην βυθίζεις τη χώρα μέσα στη ψύχωση.»

Μα αυτός είναι ο στόχος των κυβερνώντων που είναι τσιράκια των εβραιοσιωνιστών του Ρότσιλντ, του Ροκφέλλερ και του Σόρος.

Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΣΕΩΝ. Πως θα τα παίρνουν οι φαρμακοβιομηχανίες τους;;;

Και η τραγωδία είναι πως οι λαοί, υποτάσσονται στην παράνοιά τους.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Πληθαίνουν οι φωνές στην Ακαδημαϊκή Ιατρική κοινότητα κατά του lockdown.

Αυτή τη φορά ήταν ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Michaël Peyromaure επικεφαλής στην Υπηρεσίας Ουρολογίας του νοσοκομείου Cochin στο Παρίσι που πήρε σαφή θέση κατά του lockdown και λοιπών περιοριστικών μέτρων.

Στην τηλεόραση του LCI, στις 28 Γενάρη ο Καθηγητής Michaël Peyromaure δήλωσε: “αν κοιτάξουμε ψύχραιμα επί 1000 Γάλλων ο 1 είναι νεκρός και η πλειοψηφία των νεκρών υπερβαίνει τα 80 έτη…Τα μέτρα που ελήφθησαν κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό” . « όταν κάνουμε τον οικονομικό, κοινωνικό κι υγειονομικό απολογισμό θ΄αντιληφθούμε ότι τα μέτρα που ελήφθησαν ίσως έκαναν περισσότερο κακό παρά καλό.»

« Πιστεύω ότι η Σουηδία είχε δίκιο, θαυμάζω τις αποφάσεις που ελήφθησαν εκεί το να είσαι πολύ προσεκτικός αλλά να μην βυθίζεις τη χώρα μέσα στη ψύχωση.»

Image

To ίδιο κανάλι παρουσιάζει την μελέτη του νο1 Επιδημιολόγου στον κόσμο του Γιάννη Ιωαννίδη καθηγητή στο Stanford που κάνει το γύρο του κόσμου. ”Η μελέτη που κατέστησε το lockdown ξεπερασμένο-απηρχαιωμένο”… Προχθές ο Dr. Christophe de Brouwer Βέλγος Πρύτανης της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Βρυξελλών του ULB μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για τον Έλληνα καθηγητή και την μελέτη του. Λέτε τελικά ένας Έλληνας να ελευθερώσει την ανθρωπότητα..;;;

 

Πηγή

Προβολές : 170


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα