Ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Βαθιώτης αναρωτιέται, εκφράζοντας τον φόβο όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ!

26 Ιουλίου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:377
Μοίρασέ το
Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Η στρατιωτική δικτατορία έληξε με εθνική τραγωδία.
Άραγε, θα συμβεί το ίδιο και με την εν εξελίξει υγειονομική δικτατορία;”

Αυτό για το οποίο αναρωτιέται και το οποίο στην ουσία  δεν αποκλείει ο Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης, λυπάμαι, αλλά προσωπικά, το θεωρώ δεδομένο.
Μοναδική πιθανότητα σωτηρίας, η σιωπηρή μας ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ – ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ – ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ.
ΤΟ ΣΑΠΙΟ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΧΕΡΣΩΘΕΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ!
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Γι αυτό δολοφόνησαν τον ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, με εντολή ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Υ.Γ.2. Η δεύτερη και η τρίτη φωτογραφία, είναι επιλογής μου.

 

1967-1974: Στρατιωτική δικτατορία
2020- ? : Υγειονομική δικτατορία
Η στρατιωτική δικτατορία έληξε με εθνική τραγωδία.
Άραγε, θα συμβεί το ίδιο και με την εν εξελίξει υγειονομική δικτατορία;
Επειδή η δικτατορία που ζούμε δεν είναι μόνο ελληνική αλλά παγκόσμια, δεν αποκλείεται να συμβεί  κ α ι  εθνική τραγωδία!
Για την ώρα, όμως, διεξάγεται ένας εμφύλιος πόλεμος ανάμεσα σε:
– τρυπημένους και μη ατρύπητους (όχι μόνο στο μπράτσο αλλά και στον εγκέφαλο)
– ψεκασμένος και αψέκαστους
– συνωμότες και “συνωμοσιολόγους”
– “αρνητές” και οσφυοκάμπτες
– νεοταξίτες και παλαιοταξίτες
– συστημικούς και αντισυστημικούς
ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ:
στις δυνάμεις του Σκότους και στις δυνάμεις τους Φωτός.
Tο θρίλερ εντός του matrix συνεχίζεται…

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

 

Πελαγία Μοναχή

Με ποιον τρόπο πέφτουν οι χουντες κ. Καθηγητά;;;;;;;;;; το ιδιο ρωτάω ολους κι απάντηση δεν έχω πάρει ακομα!

 

Katerina Dimopoulou

Πελαγία Μοναχή οι χουντες πεφτουν απο ανθρώπους που ειναι αποφασισμενοι να δώσουν και την ζωη τους ακόμη προκειμένου να κερδίσουν την ελευθερία τους…όλα τα άλλα είναι συμβιβασμός…

 

Popi Soufli

Katerina Dimopoulou Το οριοθετήσατε εξαιρετικά. Και για όσους ακόμα πιστεύουν πως οι χούντες πέφτουν με δικαστήρια, είναι βαθιά νυχτωμένοι και αποτελούν την εύπλαστη μάζα των “μπατριωτών”. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. Και στην Ελλάδα, η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, εγκαθιδρύθηκε δυο αιώνες πριν… όταν Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Αν αυτό το αντιληφθεί ο λαός, ίσως υπάρχει διέξοδος σωτηρίας.

Ναντια Παπουτσοπουλου

Καμμία χούντα δε πέφτει αν δε χυθεί αίμα.Οι περισσότεροι όμως σκέφτονται τους μισθούς τις συντάξεις και φοβούνται τις αναταραχές.Κι έτσι οι λίγοι πάντα είναι αυτοί που θα θυσιαστούν με ότι κόστος και ρίσκο για να κερδίσουμε την ελευθερία! Καλό ευλογημένο αγώνα εύχομαι!

Katerina Dimopoulou

Η δημοκρατία μας δεν εχει μηχανισμούς που να αποτρεψουν την εγκαθίδρυση μιας δικτατορίας…Οι χουντες δεν πέφτουν με dislikes στα social…οι χουντες δεν πεφτουν με αυτόκλητους σωτηρες…οι χούντες πέφτουν με ξεσηκωμο από ψυχές που δεν πτοούνται από απειλές , που δεν χαμπαριάζουν από εκβιασμούς …οι χουντες ανατρέπονται με τον ιδιο τροπο που εγκαθιδρύθηκαν…σ αυτόν τον αγώνα ας μην περιμένουμε τους αυτόκλητους σωτήρες να μας σώσουν…ας αναρωτηθούμε μέχρι πού είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε και με τί αντάλλαγμα…θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία…τα ανθρωπίνως δυνατά εμεις, τα αδύνατα ο Θεός και τραβάμε μπροστά.

Tina Papakonstantinou

Πελαγία Μοναχή προσωπικά και προς το παρόν ακολουθώ την ανυπακοή και προετοιμάζω τον εαυτό μου γι αυτό που έρχεται. Δεν πιστεύω ότι μπορούμε να το αποφύγουμε. Μας δίνονται οι ευκαιρίες να μετανιώσουμε και να εφαρμόσουμε την ανυπακοή σε εκείνους που μας βασανίζουν. Όμως βλέπετε, τρέχουν όλοι να εμβολιαστούν, τους έχουν χειραγωγήσει μέσω του φόβου και οι επιχειρηματίες επιβάλλουν στους εργαζομένους το εμβόλιο ή την απόλυση. Βάζουν ταμπέλες στα μαγαζιά ότι θα δέχονται μόνο εμβολιασμένους και πειθαρχούν σε όλα τα παρανοϊκά μέτρα χωρίς καμία απολύτως διαμαρτυρία. Όσο η πλειοψηφία πειθαρχεί,ο άνθρωπος και η αξία του ταπεινώνονται και η αλυσίδα δεν σπάει. Δυστυχώς φταίμε πολύ, πάρα πολύ

Vitruvian Mann

Για να πέσει μια χούντα θα πρέπει σε πρώτη φάση ο κόσμος να καταλάβει οτι είναι χούντα. Οι περισσότεροι ακόμη πιστεύουν οτι όλα γίνονται για την υγεία μας. Δυστυχώς ήταν πολύ ευφυές το σχέδιο των δυνάμεων του σκότους να δημιουργήσουν χούντα “των ειδικών.” Ζούμε τη ζωντανή και παγκόσμια εφαρμογή του πειράματος του Μίλγκραμ που απέδειξε οτι οι άνθρωποι θα ακολουθήσουν παράλογες και ανήθικες εντολές αν τους τις δώσει κάποιος που θεωρούν ανώτερη αυθεντία.

Soultana Xanoumi

Πάντα οι ηλίθιοι ήταν περισσότεροι.
Με ηλίθιο, αναίσθητο, βολεψάκια που θέλει το παιδί του να κάθεται και να πληρώνεται, να βρει δουλειά στο δημόσιο, γυναίκα με σπίτι, άντρα με λεφτά, να πάει φαντάρος δίπλα στο σπίτι του και να πάρει σύνταξη από τα 40 ΔΕΝ μπορείς να τα βάλεις.
Είναι πολλοί και ζουν ανάμεσά μας.
Είναι οι ίδιοι που υπήρχαν στην ναζιστική Γερμανία και έδιναν τους Εβραίους γείτονές τους στην γκεστάπο.
Είναι οι ίδιοι που τους πήραν τις περιουσίες τους, τους οδήγησαν στα κρεματόρια, τους έκαψαν ζωντανούς στους φούρνους και τιμωρία μηδέν.
Είναι ο γείτονας, ο φούρναρης, ο φίλος σου, ο χασάπης, ο μανάβης που ξέρεις χρόνια αλλά δεν σε πείραζε γιατί δεν έδινες σημασία στα σημάδια.
Κι όμως ΠΕΙΡΑΖΕΙ. Διότι από ηλίθιους, αναίσθητους, τεμπέληδες βολεψάκηδες καταντήσαμε την χώρα μας σκουπιδαριό κι η χωματερή δεν χωράει άλλους.
Δεν λυπάμαι κανέναν από αυτούς, διότι αυτοί είναι η νέα χούντα. Οι κουκουλοφόροι της Κου Κλουξ Κλαν αλλά σε νέα μορφή.
Τι γιορτάζουμε σήμερα;
Ζήτω η Χουντοκρατία μας.

Vitruvian Mann

Soultana Xanoumi Ακριβώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Όλες αυτές οι κατηγορίες ηλιθίων συνοψίζονται σε μία λέξη: κομματόσκυλα. Μέχρι τώρα μπορούσα να τους γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι και να συνεχίζω τη ζωή μου όπως μπορώ, χωρίς εξαρτήσεις απο κόμματα. Τώρα όμως απαιτούν να έχουν ασφυκτικό έλεγχο στη ζωή μου, απο το αν θα βγω απο το σπίτι, αν θα έχω δουλειά κλπ. Με σοκάρει ο φασισμός που βγάζουν άνθρωποι της διπλανής πόρτας που απαιτούν υποχρεωτικό εμβολιασμό και τον βασανισμό των ανεμβολίαστων με τον αποκλεισμό τους απο τις δραστηριότητες της ζωής.

Πηγή

Παραθέτω και πάλι την πρόσφατη εξαιρετική συνέντευξη του Καθηγητή Ποινικού Δικαίου, κ. Κωνσταντίνου Βαθιώτη.

Προβολές : 377


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα