Ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Βαθιώτης, αναφέρεται στην ανυπαρξία του ... φατσοβιβλικού απορρήτου και... το ΡΟΜΠΟΤ Ζούκι... (βίντεο)

Ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Βαθιώτης, αναφέρεται στην ανυπαρξία του ... φατσοβιβλικού απορρήτου και... το ΡΟΜΠΟΤ Ζούκι... (βίντεο)

23 Ιανουαρίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:470
Μοίρασέ το

 

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Νομίζεις ότι βλέπεις μια τρομακτική μάσκα και όχι ένα ανθρώπινο πρόσωπο.

Όλα δείχνουν ότι βιώνουμε το προπαρασκευαστικό στάδιο της ρομποτοποίησής μας”

Ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Βαθιώτης, αναφέρεται στην ανυπαρξία του ... φατσοβιβλικού απορρήτου και... το ΡΟΜΠΟΤ Ζούκι... (βίντεο)

 

Ομολογουμένως σοκαριστικό το βίντεο από την κατάθεση του ιδιοκτήτη του φατσοβιβλίου, αλλά και οι παρατηρήσεις του κ. Βαθιώτη, που παραπέμπουν σε μια κοινωνία μασκοφορεμένων που χάνει την ψυχή της και μετατρέπεται σε… ρομπότ, αποτελούν καμπανάκι για όλους μας.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Το γεγονός ότι δεν είναι διασφαλισμένο το φατσοβιβλικό απόρρητο, ούτε φυσικά ως προς τα προσωπικά μηνύματα που ανταλλάσσουν οι χρήστες, είναι κάτι που το γνωρίζαμε ή πάντως το φανταζόμασταν.
 
Ως εκ τούτου, αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση δεν είναι οι (μη) απαντήσεις του εξεταζόμενου Μαρκ Ζούκερμπεργκ, αλλά το ύφος του: Σε αντίθεση με τον γελαστό τύπο που θυμόμαστε από την εποχή των αρχικών βημάτων του, σήμερα αντικρίζουμε το εξής σοκαριστικό θέαμα:
Το πρόσωπό του μένει εντυπωσιακά ανέκφραστο, το ηχόχρωμα της φωνής του απολύτως σταθερό, επίπεδο, χωρίς αυξομειώσεις στην ένταση, πολλές φράσεις του επαναλαμβάνονται στερεότυπα-μονότονα.
 
Νομίζεις ότι βλέπεις μια τρομακτική μάσκα και όχι ένα ανθρώπινο πρόσωπο.
 
Ταυτοχρόνως έχεις την παραίσθηση ότι απέναντί σου δεν βρίσκεται άνθρωπος αλλά  ρ ο μ π ό τ,  μια μηχανή χωρίς συναίσθημα.
 
 
Κάθε μάρτυρας και κατηγορούμενος ο οποίος θα θελήσει να πάρει μαθήματα για την βέλτιστη στάση που πρέπει να τηρεί απέναντι στο Προεδρείο και στους συνηγόρους, ώστε ο υποβάλλων ερωτήσεις να μη μπορεί να τον ψυχολογήσει εκμαιεύοντας την βαθύτερη αλήθεια που επιχειρεί να κρύψει, δεν έχει παρά να μελετήσει το αναρτώμενο βίντεο.
 
Το ίδιο θα πρέπει να κάνει κι όποιος επιθυμεί να συνειδητοποιήσει τι σημαίνει να μην έχουμε στο κεφάλι μας καθαρό πρόσωπο αλλά μονίμως μια βρόμικη μάσκα που αποκρύπτει το χαμόγελο και το γέλιο μας, ενώ αλλοιώνει το ηχόχρωμα της φωνής μας.
 
Όλα δείχνουν ότι βιώνουμε το προπαρασκευαστικό στάδιο της ρομποτοποίησής μας

 

Πηγή

Παρακολουθείστε το εκπληκτικό βίντεο εδώ, ή εδώ 

 

Προβολές : 470

Ετικέτες: , , , ,

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοίρασέ το