Ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Βαθιώτης, καυτηριάζει το ΑΙΣΧΡΟ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΚΟ πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΤΟ ΒΗΜΑ”

Ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Βαθιώτης, καυτηριάζει το ΑΙΣΧΡΟ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΚΟ πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΤΟ ΒΗΜΑ”

21 Σεπτεμβρίου, 2020 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,020
Μοίρασέ το
 
Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Σε αυτήν την χώρα, όπου βασιλεύει πλέον το νέο πολίτευμα της “κοινοβουλευτικής δικτατορίας”, οι διώξεις πρέπει να στρέφονται μόνο κατά των “αρνητών”, των “αμφισβητιών”, των “συνωμοσιολόγων” και, βεβαίως, των ιερέων.
 
Οι δημοσιογράφοι είναι στο απυρόβλητο, “δεκανίκια” γαρ του “καθεστώτος”!
 
Αἰδὼς Ἀργεῖοι!”
 

 
 
Σ’ αυτή τη χώρα, κύριε Βαθιώτη, η κοινοβουλευτική δικτατορία, έχει πολλούς πυλώνες… Την Α-Δικαιοσύνη, την ΕΚΠΟΡΝΕΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, την ένοχη σιωπηρή συγκατάβαση της Εκκλησίας και ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
 
Οι ελάχιστες φωνές εξαίρεσης, όπως η δική σας και λίγων άλλων συναδέλφων σας που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, είναι… σταγόνα στον ωκεανό της σήψης στα Πανεπιστήμια και στην Εκπαίδευση γενικώς.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Με αυτόν τον αισχρό, τρομολαγνικό τίτλο στο πρωτοσέλιδο του, το ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ κινήθηκε σε ποινικώς αξιόλογο πεδίο.
 
Στην τέταρτη σελίδα, ο αναγνώστης περιμένει να ενημερωθεί από πού προκύπτει ότι τα νοσοκομεία έχουν φθάσει στα όριά τους, αλλ’ εις μάτην.
 
Εκτός των τριών νοσοκομείων αναφοράς με θάλαμο αρνητικής πίεσης (Σωτηρία, Αττικό, Ευαγγελισμός), υπάρχουν και δεκάδες άλλα που δέχονται περιστατικά κορωνοϊού.
 
Δεν υπάρχει καμία αριθμητική αναφορά κλινών υφιστάμενων και κλινών κατειλημμένων στα νοσοκομεία που αναφέρει και στα νοσοκομεία που δεν αναφέρει η κ. Μάρθα Καϊτανίδη, συντάκτρια του εν λόγω τρομολαγνικού δημοσιεύματος, ώστε να μπορούμε να καταλάβουμε πώς θεμελιώνεται ο κ ί ν δ υ ν ο ς να μετατραπεί η Αθήνα σε Μ π έ ρ γ κ α μ ο!
 
Αλλά βέβαια, σε αυτήν την χώρα, όπου βασιλεύει πλέον το νέο πολίτευμα της “κοινοβουλευτικής δικτατορίας”, οι διώξεις πρέπει να στρέφονται μόνο κατά των “αρνητών”, των “αμφισβητιών”, των “συνωμοσιολόγων” και, βεβαίως, των ιερέων.
 
Οι δημοσιογράφοι είναι στο απυρόβλητο, “δεκανίκια” γαρ του “καθεστώτος”!
 
Αἰδὼς Ἀργεῖοι!

 

Πηγή

Προβολές : 1,020


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα