Ο Καθηγητής Ποινικού Δικαίου Κωνσταντίνος Βαθιώτης, ΑΠΟΔΟΜΕΙ τον συνταγματολόγο Νίκο Αλεβι(ζάτο) για όσα ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΚΑ δήλωσε σε συνέντευξή του για τον κορονοϊό και το εμβόλιο.

Ο Καθηγητής Ποινικού Δικαίου Κωνσταντίνος Βαθιώτης, ΑΠΟΔΟΜΕΙ τον συνταγματολόγο Νίκο Αλεβι(ζάτο) για όσα ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΚΑ δήλωσε σε συνέντευξή του για τον κορονοϊό και το εμβόλιο.

22 Οκτωβρίου, 2020 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,343
Μοίρασέ το
 
 
Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Κύριε Αλιβιζάτε, Τι είναι αυτά που εκστομίσατε χθες βράδυ;  
 
Είστε πολύ γελασμένοι, σεις όλοι υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αν νομίζετε ότι θα μας επιβάλλετε να κυκλοφορούμε εσαεί με “μάσκες παντού” σαν να είμαστε ζόμπι που προετοιμάζονται να αντικατασταθούν από ρομπότ.
 
Τα σχέδιά σας δεν θα προλάβετε να τα υλοποιήσετε!”

 
 
Ας μιλήσουμε για τον περιβόητο Νίκο Αλεβιζάτο… συμπληρώνοντας την ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ που έκανε με το εξαίρετο άρθρο του ο Καθηγητής Ποινικού Δικαίου, Κωνσταντίνος Βαθιώτης.
 
Θα προσπαθήσω να μην μιλήσω… “γαλλικά”, αν και αξίζουν πολλά στο νομικό αυτό νεοταξίτικο “σκουπίδι”, και να παραθέσω μερικά σημαντικά και αποκαλυπτικά άρθρα που έχουν γραφτεί γι αυτόν τον “κύριο” ο οποίος ήταν δικηγόρος του αριστεροφασίστα καθηγητή Αντώνη Λιάκου και είχε δηλώσει με θράσος: “H διοίκηση του Ελληνικού Κράτους δεν έχει την υποχρέωση να εφαρμόζει τις αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας.”
 
Και φυσικά, μια εξαιρετική ανάρτηση που πρέπει να ακούσουν όλοι οι Έλληνες, για να προετοιμαστούν έστω και τώρα, για τα επερχόμενα.
Κύριε Καθηγητά, αγαπητέ Κωνσταντίνε Βαθιώτη, μην σε εκπλήσσουν οι δηλώσεις του Αλεβιζάτου… ο οποίος ήταν και υπέρ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…  τα πράγματα είναι πολύ απλά… το λέει και το όνομά του…
… Αλεβι(ζάτος).
 
Είναι δυνατόν να είσαι ΑΛΕΒΙ… και να μην είσαι νεοταξίτης;;;
 
Δηλαδή, ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ;;;
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Υ.Γ. Μόνον όταν ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, πράξουν το χρέος τους προς τους προαιώνιους εχθρούς τους, ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
 
Το βίντεο με τον ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΥΡΟΥ, τα λέει όλα μέσα σε τρία λεπτά:
 
Στην χθεσινή δημόσια τοποθέτησή του στην εκπομπή του Αντέννα “special report” για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ο κ. Νίκος Α λ ι β ι ζ ά τ ο ς, ομότ. καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ, προέβη σε πολλαπλά ατοπήματα:
 
1. Διαστρέβλωσε την αλήθεια, αφού μίλησε για την εντύπωση που έχει ότι ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού θα είναι υποχρεωτικός, αποσιωπώντας ότι, επί τη βάσει του Ν. 4682/2020 με τον οποίο κυρώθηκε η από 25.2.2020 Π.Ν.Π. (δύο εβδομάδες προτού κηρυχθεί η πανδημία του κορωνοϊού!!!), ο εμβολιασμός έχει θεσπισθεί ή δ η ως υ π ο χ ρ ε ω τ ι κ ό ς [*] ηρτημένης μόνο μίας αιρέσεως: της αποφάσεως του Υπουργού Υγείας (βλ. άρθρο πρώτο παρ. 4 σε συνδ. με την παρ. 2)!
 
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο κ. Αλιβιζάτος βγαίνει να μιλήσει στην τηλεόραση χωρίς να έχει μελετήσει τον ανωτέρω νόμο.
 
 
Το ότι ο κ. Αλιβιζάτος δεν αναφέρθηκε καν στο υπάρχον νομικό πλαίσιο είναι απίστευτο και τρομερό.
 
Ο κ. Αλιβιζάτος, παραθεωρώντας το γράμμα του νόμου, είπε επί λέξει: «Έχω την  ε ν τ ύ π ω σ η   ότι θα γίνει λόγω της επικινδυνότητας του κορωνοϊού και ο συγκεκριμένος εμβολιασμός  υ π ο χ ρ ε ω τ ι κ ό ς, εφόσον φτάσει το εμβόλιο».
 
2. Περαιτέρω, ερωτηθείς ο κ. Αλιβιζάτος από την δημοσιογράφο της εκπομπής κ. Σαράφογλου για το ποιες συνθήκες συνάδουν με το Σύνταγμα και υπαγορεύουν την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, έδωσε την εξής φοβερή και τρομερή απάντηση (λόγω του προφορικού λόγου, έκανα κάποιες προσαρμογές ώστε να υπάρχει αδιατάρακτη νοηματική ροή κατά την ανάγνωση):
«[Οι περιστάσεις αυτές είναι] Πρωτίστως η επικινδυνότητα της μετάδοσης και φυσικά το πόσο επικίνδυνος είναι ο ίδιος ο ιός για την υγεία των πολιτών. Βάζω την μετάδοση πρώτα γιατί ο τρίτος δεν σου φταίει σε τίποτα. Μπορεί να πει κάποιος ότι η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού αντίκειται προς τις φ ι λ ο σ ο φ ι κ έ ς απόψεις κάποιου υπό την έννοια ότι προσβάλλει την α υ τ ο ν ο μ ί α του.
 
Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι μια έκφραση
π α τ ε ρ ν α λ ι σ μ ο ύ του κράτους.
 
Δεν μπορεί το κράτος να παρέμβει από ένα σημείο και πέρα στις φιλοσοφικές μου πεποιθήσεις.
 
Ας πάρουμε όμως την περίπτωση κάποιου που για φ ι λ ο σ ο φ ι κ ο ύ ς λόγους το αρνείται.
 
Έχει δικαίωμα να το αρνηθεί από την στιγμή που θα αποφασίσει να  κ ά τ σ ε ι  στο  σ π ί τ ι  του ή να μείνει σε ένα ε ρ η μ ι κ ό νησί και να ακούει ενδεχομένως τα
τ ρ α γ ο ύ δ ι α που αγαπάει.
 
Από τη στιγμή που το ίδιο το άτομο θέλει να ζει στο κοινωνικό σύνολο, να πάρει το λεωφορείο, να πάει στη δουλειά του, να συγχρωτισθεί με άλλους ανθρώπους
δ ε ν έχει το δ ι κ α ί ω μ α να α ρ ν η θ ε ί τον εμβολιασμό.
 
Πρέπει το κράτος να του πει: αφού δεν εμβολιάζεσαι, δεν μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά».
 
Κύριε Αλιβιζάτε, σεις που απαξιώνετε τον Agamben προσάπτοντάς του “παλαβές” απόψεις, μήπως τώρα ζηλέψατε την δόξαν του και άρα πρέπει να σας αποδοθεί η αντίστoιχη μομφή;
 
Τι είναι αυτά που εκστομίσατε χθες βράδυ;
 
 
Άραγε, η άρνηση του εμβολιασμού έχει ως αιτία κάποιες
φ ι λ ο σ ο φ ι κ έ ς απόψεις, σαν να έχουμε να κάνουμε με κάποιον μάρτυρα του Ιεχωβά που αρνείται την μετάγγιση για θρησκευτικούς λόγους;
 
Μήπως η άρνηση του εμβολιασμού οφείλεται στην απολύτως δικαιολογημένη  ε π ι φ υ λ α κ τ ι κ ό τ η τ α και δ υ σ π ι σ τ ί α του κόσμου έναντι του δήθεν φιλανθρώπου Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος χρηματοδοτεί τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για την εύρεση εμβολίου;
 
Μήπως οφείλεται στην δ υ σ π ι σ τ ί α έναντι της ελληνικής και πάσης άλλης κυβερνήσεως που επί οκτάμηνο με τις πλάτες των πληρωμένων ΜΜΕ έχουν αποδυθεί σε μια πρωτόγνωρη νεογκαιμπελική π ρ ο π α γ ά ν δ α που συνοδεύεται από απίστευτες α ν τ ι φ ά σ ε ι ς και π α λ ι ν ω δ ί ε ς σε υγειονομικούς χειρισμούς;
 
Ποιος έμφρων πολίτης μπορεί να εμπιστευθεί αυτήν την θλιβερή κρυφοδικτατορική ελληνική κυβέρνηση και να αφήσει την τύχη του στα χέρια όλων αυτών των ειδικών που μέχρι τώρα δεν μας έχουν διαφωτίσει επαρκώς και πειστικώς για την ύπαρξη κινδύνων από τις εκάστοτε ιατρικές πράξεις, πόσω μάλλον της κορωνίδας όλων, που είναι ο εμβολιασμός;
 
Τέλος, πώς είναι δυνατόν να λέτε  τ ρ ο μ ο λ α γ ν ι κ ά ότι όποιος αρνηθεί το εμβόλιο θα πρέπει να κάτσει κλεισμένος στο σπίτι του σε μια ισόβια καραντίνα-lockdown ή ότι θα πρέπει να
(αυτο/ετερο)ε κ τ ο π ι σ θ ε ί  σε κάποιο ερημικό νησί;
 
Θα επανέλθω με αναλυτική δημοσίευση, διότι στην ίδια εκπομπή η κ. Μαρία Θεοδωρίδου, Πρόεδρος Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού είπε το ασύλληπτο: «το εμβόλιο είναι ελπίδα», αλλά ακόμη κι αν βρεθεί, τα σημερινά μέτρα «θα πρέπει να γίνουν δ ε ύ τ ε ρ η φ ύ σ η μας», αφού δεν θα αρκεί μόνο το εμβόλιο για την προστασία μας.
 
Είστε πολύ γελασμένοι, σεις όλοι υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αν νομίζετε ότι θα μας επιβάλλετε να κυκλοφορούμε εσαεί με “μάσκες παντού” σαν να είμαστε ζόμπι που προετοιμάζονται να αντικατασταθούν από ρομπότ.
Τα σχέδιά σας δεν θα προλάβετε να τα υλοποιήσετε!
 
[*] «Ν. 4682/2020 Άρθρο πρώτο
Μέτρα πρόληψης, υγειονομικής παρακολούθησης και περιορισμού της διάδοσης της νόσου
 
1. Προς τον σκοπό της αποφυγής κινδύνου εμφάνισης ή και διάδοσης κορωνοϊού που ενδέχεται να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να επιβάλλονται μέτρα πρόληψης, υγειονομικής παρακολούθησης, καθώς και περιορισμού της διάδοσης της νόσου.
 
2. Τα μέτρα αυτά συνίστανται:
 
(α) στην υ π ο χ ρ ε ω τ ι κ ή υποβολή σε κλινικό και εργαστηριακό ιατρικό έλεγχο, υγειονομική παρακολούθηση, ε μ β ο λ ι α σ μ ό, φαρμακευτική αγωγή και νοσηλεία προσώπων, για τα οποία υπάρχουν ε ύ λ ο γ ε ς υπόνοιες ότι μπορεί να μεταδώσουν άμεσα ή έμμεσα τη νόσο,
 
(β) στην ε π ι β ο λ ή κλινικών και εργαστηριακών ιατρικών ελέγχων, καθώς και μέτρων προληπτικής υγειονομικής παρακολούθησης, ε μ β ο λ ι α σ μ ο ύ, φαρμακευτικής αγωγής και προληπτικής νοσηλείας προσώπων που προέρχονται από περιοχές όπου έχει παρατηρηθεί μεγάλη διάδοση της νόσου».

 

Πηγή

Προβολές : 1,343


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα