Ο Καθηγητής Luc Montagnier (Νόμπελ Ιατρικής) κάνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ και  ΣΟΚάρει με τις αποκαλύψεις του για το εμβόλιο του κορονοϊού.  “Ένα στρατηγικό λάθος που επηρεάζει το μέλλον της ανθρωπότητας. Ηγέτες επί τη βάση πειραματικών δεδομένων επέτρεψαν μαζικό εμβολιασμό.”

Ο Καθηγητής Luc Montagnier (Νόμπελ Ιατρικής) κάνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ και ΣΟΚάρει με τις αποκαλύψεις του για το εμβόλιο του κορονοϊού. “Ένα στρατηγικό λάθος που επηρεάζει το μέλλον της ανθρωπότητας. Ηγέτες επί τη βάση πειραματικών δεδομένων επέτρεψαν μαζικό εμβολιασμό.”

10 Αυγούστου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:685
Μοίρασέ το

 

“Τα εμβόλια Pfizer, Moderna, Astra Zeneca δεν εμποδίζουν την μετάδοση του ιού από άτομο σ΄άτομο και οι εμβολιασμένοι είναι επίσης μεταδότες όσο και οι μη εμβολιασμένοι.”!!!

 

 

 

 

Το παγκόσμιο κάλεσμα του Νομπελίστα της ιατρικής, λυπάμαι, αλλά δεν θα βρει ανταπόκριση από τους ηγέτες των κρατών, όπως δεν θα βρει και από τις δικές μας  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ – ΙΑΤΡΙΚΕΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

“Ένα στρατηγικό λάθος που επηρεάζει το μέλλον της ανθρωπότητας”: κάλεσμα από τον καθηγητή Luc Montagnier.

Από την έναρξη της πανδημίας, ο καθηγητής Luc Montagnier , βραβευμένος με Νόμπελ Ιατρικής, έχει κάνει πολλές δηλώσεις που έχουν γίνει πρωτοσέλιδο.

Μια από αυτές είναι για την “κατασκευασμένη” προέλευση του ιού και οι εισαγωγές του προσδιορίζονται μέσω μαθηματικών μοντέλων που επιτρέπουν τον εντοπισμό των αναμενόμενων διαταραχών της αρμονίας.

Αυτή η αποκάλυψη επιβεβαιώθηκε σε μια μελέτη, που ειδώθηκε εξετάστηκε από τους συναδέλφους, που γράφτηκε με τον μαθηματικό Jean-Claude Perez, στη συνέχεια στα γυρίσματα του FranceSoir, καθώς και από πολλούς διεθνείς εμπειρογνώμονες έως ότου έγινε μια από τις πιο πιθανές υποθέσεις και όχι πια διατριβή συνωμοσίας όπως το έχουν απεικονίσει πολλά mainstream μέσα ενημέρωσης.

Σήμερα, ο καθηγητής Montagnier ξεκινά μια έκκληση υπό το φως των αναλύσεών του και των πολυάριθμων συνομιλιών με ειδικούς από όλο τον κόσμο.

«Αυτό εδώ είναι ένα κάλεσμα προς τους ηγέτες που προωθούν στη χώρα τους και σε διεθνές επίπεδο έναν μαζικό εμβολιασμό για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωναϊού Covid-19.

Επί τη βάση ακόμη πειραματικών δεδομένων, αυτοί επέτρεψαν και ενθάρρυναν μαζικές εκστρατείες εμβολιασμού με νέους τύπους εμβολίων.

Αυτά τα εμβόλια φέρουν ένα μέρος του RNA του κωδικοποιημένου ιού για την πρωτεΐνη της επιφάνειάς του επιτρέποντας την προσκόλλησή της στα κύτταρα-στόχους.

Οι κατασκευαστές αυτών των εμβολίων πίστεψαν αφελώς και έκαναν να γίνει πιστευτό ότι οι οργανισμοί που εγχύθηκαν θα είχαν ισχυρή απόκριση αντισωμάτων εξουδετερώνοντας αυτήν την επιφανειακή πρωτεΐνη και έτσι θα αποτρέψουν τη μετάδοση του ιού..

Ωστόσο τα γεγονότα αντιβαίνουν αυτήν την ελπίδα: τα εμβόλια Pfizer , Moderna, Astra Zeneca δεν εμποδίζουν την μετάδοση του ιού από άτομο σ΄άτομο και οι εμβολιασμένοι είναι επίσης μεταδότες όσο και οι μη εμβολιασμένοι.

Κατά συνέπεια η ελπίδα μιας “συλλογικής ανοσίας” από την αύξηση του αριθμού εμβολιασμένων είναι ολοκληρωτικά μάταιη.

Η εξήγηση αυτής της αποτυχίας είναι απλή : η υψηλή μεταλλακτική ικανότητα του ιού που συνδέεται με την υψηλή μεταδοτικότητά του επιτρέπει την επιλογή παραλλαγών ανθεκτικών στα εμβόλια.

Είναι μια κούρσα όπου ο ιός θα έχει πάντα ένα μακρύ προβάδισμα
Πρέπει να το εγκαταλείψουμε και ν΄αρνηθούμε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κυρίως το ιατρικό προσωπικό είναι ήδη καλά πληροφορημένο για τις παρενέργειες των σύγχρονων εμβολίων.

Προτείνω στις αρχές σωτήριες λύσεις :

  1. Εμβολιασμός με εμβόλιο που παράγει ισχυρή κυτταρική ανοσία τύπου Τ όπως το BCG (οι χώρες που ασκούν αυτόν τον εμβολιασμό έχουν χαμηλή συχνότητα εμφάνισης Covid19),
  2. Η έγκαιρη θεραπεία της λοίμωξης με ιβερμεκτίνη και βακτηριακό αντιβιοτικό επειδή υπάρχει ένας βακτηριακός συμπαράγοντας που ενισχύει τις επιδράσεις του ιού. “

Συνεπώς, ο καθηγητής Montagnier ζύγισε κάθε του λέξη ξεκινώντας αυτήν την έκκληση που δέχεται ευνοϊκά η κοινότητα των υγειονομικών, μερικοί από τους οποίους είναι συντετριμμένοι από την απόφαση του Συνταγματικού Συμβουλίου να καταστήσει τον εμβολιασμό υποχρεωτικό.

Ένας γιατρός αντιδρά: “ευχαριστώ τον καθηγητή Montagnier, ελπίζουμε ότι πολλοί επιστήμονες σαν αυτόν θα συμμετάσχουν σε αυτό το κάλεσμα, ώστε η κυβέρνηση να μπορέσει επιτέλους να ανοίξει τη συζήτηση”.

Σήμερα, πολυάριθμες διαδηλώσεις ενάντια στον υγειονομικό εμβολιασμό και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό του ιατρικού προσωπικού θα πραγματοποιηθούν σε περισσότερες από 180 πόλεις της Γαλλίας.

francesoir 7/8/21

Το Νόμπελ Ιατρικής που ανακάλυψε το AIDS o Καθηγητής Luc Montagnier: δεν θα εμβολιαστώ. Είναι λάθος να εμβολιαστεί ο κόσμος. Τα εμβόλια mRNA υπάρχει κίνδυνος να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες όπως καρκίνους.Είναι μαθητευόμενοι μάγοι, μας έχουν για ινδικά χοιρίδια!!! ΝΕΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Καθηγητής Luc Montagnier Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2008:ο εμβολιασμός προκαλεί τις παραλλαγές του ιού!Ο μαζικός εμβολιασμός είναι τεράστιο ανεξήγητο επιστημονικό λάθος.Ευνόησε τη μόλυνση.Το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι όνειδος, σκανδαλώδες!Aρνούμαι να εμβολιαστώ. H συνείδησή μου, μου λέει να μην εμβολιαστώ…!!ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ

Καθηγητής Luc Montagnier Νόμπελ Ιατρικής (2008): “Σκανδαλίστηκα που θέλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά γιατί με το mRNA αγγίζουμε αληθινά τις μελλοντικές γενιές, μπορεί να έχει επιπτώσεις γι αυτές!Το 10-25 % των εμβολιασμένων θα πεθάνουν. BINTEO

 

 

Πηγή

Προβολές : 685


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα