Ο Καθ.Luc Montagnier (Νόμπελ Ιατρικής) Προειδοποιεί για συνέπειες: τα mRNA απειλούν ζωή,ανάπτυξη ανθεκτικών μεταλλάξεων,κίνδυνος ενσωμάτωσης ιικού RNA σ’ανθρώπινο γονιδίωμα και μετάδοσής του σε μελλοντικές γενιές!!!!

Ο Καθ.Luc Montagnier (Νόμπελ Ιατρικής) Προειδοποιεί για συνέπειες: τα mRNA απειλούν ζωή,ανάπτυξη ανθεκτικών μεταλλάξεων,κίνδυνος ενσωμάτωσης ιικού RNA σ’ανθρώπινο γονιδίωμα και μετάδοσής του σε μελλοντικές γενιές!!!!

17 Μαΐου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Ο Καθ.Luc Montagnier (Νόμπελ Ιατρικής) Προειδοποιεί για συνέπειες: τα mRNA απειλούν ζωή,ανάπτυξη ανθεκτικών μεταλλάξεων,κίνδυνος ενσωμάτωσης ιικού RNA σ’ανθρώπινο γονιδίωμα και μετάδοσής του σε μελλοντικές γενιές!!!!

Έστειλε επιστολή στο Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ και υποστηρίζει την προσφυγή για διακοπή μαζικού εμβολιασμού.

Δεν είναι απλά μια επιστολή που απευθύνει ο πλέον ειδήμονας του πλανήτη στο Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ είναι μια επιστολή που απευθύνει σε όλην την Ανθρωπότητα!!!

Kαλεί ουσιαστικά κάθε κράτος να σταματήσει άμεσα τον μαζικό εμβολιασμό με εμβόλια mRNA!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Η επιστολή του Νομπελίστα Καθηγητή, δεν απευθύνεται μόνον στις πολιτικές εξουσίες…ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ.

ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΜΕΝΓΚΕΛΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ.

ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ.

Ο Καθ.Luc Montagnier (Νόμπελ Ιατρικής) Προειδοποιεί για συνέπειες: τα mRNA απειλούν ζωή,ανάπτυξη ανθεκτικών μεταλλάξεων,κίνδυνος ενσωμάτωσης ιικού RNA σ’ανθρώπινο γονιδίωμα και μετάδοσής του σε μελλοντικές γενιές!!!!

Ο καθηγητής Luc Montagnier o βραβευμένος με Νόμπελ Ιατρικής υποστηρίζει την προσφυγή για τη διακοπή μαζικού εμβολιασμού στο Ισραήλ που υποβλήθηκε από Ισραηλινούς επιστήμονες στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας.

Σε επιστολή του με ημερομηνία 21η ​​Μαρτίου 2021 που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο Nakim.org, ο καθηγητής Montagnier, βραβευμένος με Νόμπελ Ιατρικής, υποστηρίζει το αίτημα των Δρ Seligmann και μηχανικού Haim Yativ για αναστολή του εμβολιασμού κατά του Covid-19

Απευθύνεται στον Πρόεδρο, και στους δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου του Κράτους του Ισραήλ.

Αυτή η επιστολή υποστηρίζει την προσφυγή αναστολής του εμβολιασμού κατά του covid-19 που σας υποβλήθηκε από τους κ.κ. Yativ και Seligmann.

“Είμαι ο Luc Montagnier,Docteur της ιατρικής, ομότιμος καθηγητής στο Institut Pasteur στο Παρίσι, διευθυντής ομότιμης έρευνας στο CNRS, βραβείο Νόμπελ στη φυσιολογία ή ιατρική για την ανακάλυψη του ιού του AIDS.

Είμαι ειδικός στην ιολογία, έχοντας αφιερώσει μεγάλο μέρος της έρευνάς μου σε ιούς RNA, ιδίως σ΄εγκεφαλομυοκαρδίτιδα ποντικού, ιό σάρκωμα Rous, ιό HIV 1 και HIV 2.

Έχει γίνει σημαντική προσπάθεια εμβολιασμού κατά του coronavirus covid-19 που είναι υπεύθυνος για μια παγκόσμια πανδημία. Συγκεκριμένα, το κράτος του Ισραήλ έχει οργανώσει μαζικό εμβολιασμό του πληθυσμού του έως τώρα, το 49% του συνολικού πληθυσμού του έχει λάβει δύο δόσεις εμβολίου Pfizer.

Αρχικά, θα ήθελα να τονίσω τη καινοτομία αυτού του τύπου εμβολίου.

Σε συμβατικά εμβόλια, οι γενετικές πληροφορίες που μεταφέρονται από ιικό DNA ή RNA απενεργοποιούνται και οι πρωτεΐνες ιών χρησιμοποιούνται για την πρόκληση αντισωμάτων εμβολίου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο ιός παραμένει ζωντανός, αλλά εξασθενεί από διαδοχικά περάσματα in vitro.

Στην περίπτωση των λεγόμενων εμβολίων mRNA , αυτά τα εμβόλια παρασκευάζονται από ένα ενεργό κλάσμα του RNA του ιού που θα εγχυθεί στο εμβολιασμένο άτομο.

Συνεπώς διεισδύει στα κύτταρα του τελευταίου που θα κατασκευάσει τις πρωτεΐνες εμβολίου από τον κώδικα του ενέσιμου RNA.

Μπορούμε αμέσως να δούμε ότι αυτό το τελευταίο βήμα εξαρτάται πολύ στην επιτυχία του στη φυσιολογική κατάσταση του παραλήπτη.

Θα ήθελα να συνοψίσω τους πιθανούς κινδύνους αυτών των εμβολίων σε μια πολιτική μαζικού εμβολιασμού.

  1. Βραχυπρόθεσμες ανεπιθύμητες ενέργειες: αυτές δεν είναι οι κανονικές τοπικές αντιδράσεις που τις βρίσκουμε σ’ οποιοδήποτε εμβολιασμό, αλλά σοβαρές αντιδράσεις που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή του παραλήπτη, όπως αναφυλακτικό σοκ που συνδέεται με ένα συστατικό του μείγματος εμβολίων ή σοβαρές αλλεργίες ή αυτοάνοση αντίδραση έως την κυτταρική απλασία.
  2. έλλειψη εμβολιακής προστασίας:

2.1 πρόκληση αντισωμάτων διευκόλυνσης – τα επαγόμενα αντισώματα δεν εξουδετερώνουν μια ιογενή λοίμωξη, αλλά αντίθετα την διευκολύνουν ανάλογα με τον παραλήπτη. Το τελευταίο μπορεί να έχει ήδη εκτεθεί στον ιό ασυμπτωματικά. Ένα χαμηλό επίπεδο φυσικώς επαγόμενων αντισωμάτων μπορεί να ανταγωνίζεται τα αντισώματα που προκαλούνται από το εμβόλιο.

2.2 Η παραγωγή αντισωμάτων που προκαλούνται από εμβολιασμό σ’ έναν πληθυσμό πολύ εκτεθειμένο στον ιό θα οδηγήσει στην επιλογή παραλλαγών ανθεκτικών σε αυτά τα αντισώματα. Αυτές οι παραλλαγές μπορεί να είναι πιο ιογενείς ή πιο μεταδοτικές. Αυτό βλέπουμε τώρα. Μια ατελείωτη φυλή ιών-εμβολίων που θα στραφεί πάντα στο πλεονέκτημα για τον ιό.

  1. Μακροπρόθεσμες επιπτώσεις: Σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς των κατασκευαστών εμβολίων RNA, υπάρχει κίνδυνος ενσωμάτωσης του ιικού RNA στο ανθρώπινο γονιδίωμα. Πράγματι, καθένα από τα κύτταρα μας έχει ενδογενείς ρετροϊούς με την ικανότητα να αντιστρέφει τη μεταγραφάση RNA σε DNA. Αν και αυτό είναι ένα σπάνιο συμβάν, δεν μπορεί να αποκλειστεί η μετάβασή του μέσω DNA γεννητικών κυττάρων και η μετάδοσή του σε μελλοντικές γενιές.

«Έναντι σ΄’ ένα απρόβλεπτο μέλλον, είναι καλύτερο να απέχουν.

Καθηγητής Luc Montagnier”

francesoir 31/3/21

Δεν είναι απλά μια επιστολή που απευθύνει ο πλέον ειδήμονας του πλανήτη στο Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ είναι μια επιστολή που απευθύνει σε όλην την Ανθρωπότητα!!! Kαλεί ουσιαστικά κάθε κράτος να σταματήσει άμεσα τον μαζικό εμβολιασμό με εμβόλια mRNA!!!

francesoir 31/3/21

Το Νόμπελ Ιατρικής που ανακάλυψε το AIDS o Καθηγητής Luc Montagnier: δεν θα εμβολιαστώ. Είναι λάθος να εμβολιαστεί ο κόσμος. Τα εμβόλια mRNA υπάρχει κίνδυνος να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες όπως καρκίνους. Είναι μαθητευόμενοι μάγοι, μας έχουν για ινδικά χοιρίδια!!! ΝΕΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΙΝΤΕΟ

 

Πηγή

Προβολές : 661


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα