Ο Κούλης εξοπλίζει ουκρανούς νεοναζί – υπέγραψε την καταδίκη της Ελλάδος

Ο Κούλης εξοπλίζει ουκρανούς νεοναζί – υπέγραψε την καταδίκη της Ελλάδος

4 Μαρτίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:704
Μοίρασέ το

 

 

Βέβαια, τι πιο λογικό! Ο απόγονος του συνεργάτη των Ναζί, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, συνεργάζεται ξανά με τους Ναζί! Το αίμα νερό δε γίνεται κι η οικογένεια Μητσοτάκη έχει παράδοση στο να συνεργάζεται με τους Ναζί. Είναι στο DNA της να είναι η προδοτική φαμίλια…

Οπως αναφέρει η Συμφωνία των κρατών – μελών του ΝΑΤΟ, όταν μια χώρα του ΝΑΤΟ δεχθεί επίθεση, οι υπόλοιπες υποχρεούνται να συνεισφέρουν. Το με ποιον τρόπο, το αποφασίζει η κάθε χώρα μόνη της και το ΝΑΤΟ υποχρεούται να σεβαστεί την απόφαση αυτής της χώρας.

Η Ουκρανία όμως, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ – ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!

Συνεπώς, ΚΑΜΙΑ χώρα δεν είναι υποχρεωμένη να συνεισφέρει το παραμικρό!

Οι πολεμικές επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ!

Δε νομιμοποιούνται.

 

 

 

Θα διαφωνήσω εν μέρει με το σκεπτικό του αρθρογράφου.

Και το “εν μέρει”, έχει σχέση με την ευρύτερη στάση της Ρωσίας του Πούτιν… και όχι μόνον…

Μην ξεχνάμε πως ο Πούτιν ήταν πράκτορας της KGB… με ότι σημαίνει αυτό…και σύμφωνα με το ιστορικό του, παιδί εβραίας…

Όταν ολόκληρο το πολιτικό προσωπικό όλων των λαών, είναι σιωνιστές, πιστεύετε πως ο Πούτιν θα αποτελούσε εξαίρεση;

Λυπάμαι… βλέπω τα πράγματα διαφορετικά… και μακάρι να διαψευστώ…

Πιστεύω πως ο πόλεμος που μαίνεται αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία, πέραν του δίκαιου αιτήματος πως τα μέρη αυτά αποτελούν ρωσικά εδάφη, βιώνουμε την συνέχιση του Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, όπου και πάλι τα νήματα κινεί η ΣΥΝΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΟΧΑΖΑΡΩΝ…

Κι αν δούμε το νέο εξοπλιστικό στρατιωτικό πρόγραμμα της Γερμανίας, των 100 δις, θα αντιληφθούμε πως οι Ευρωπαϊκοί λαοί, θα ζήσουν λιαν συντόμως την συνέχιση του ΕΦΙΑΛΤΗ του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου…

Επίσης το ΝΑΤΟ, είναι ένα ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ… με ότι αυτό σημαίνει…

Λάβετε υπόψη σας, πως τελειώνουν την ψευτοπανδημία, οι ίδιοι οι δημιουργοί της και κάπου πρέπει να κρύψουν τα τρισεκατομμύρια των κερδών τους…

ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ, ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΤΑ …ΚΕΡΔΗ…

Και ένας τέτοιος πόλεμος, από κάπου πρέπει να ξεκινήσει…

Η Ουκρανία, είναι η αφορμή… το πιο πιθανό είναι να ακολουθήσει και ένας πόλεμος Ελλάδος – Τουρκίας… κι ύστερα το φιτίλι του πολέμου, θα επεκταθεί…

Εύχομαι να διαψευστώ στην κρίση μου…

Ο ΘΕΟΣ, ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Ο Κούλης Μητσοτάκης, δεν είναι ανόητος…

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑ, με όλα τα χαρακτηριστικά της καταγωγής του… υποκρισία, σκατοψυχιά, απουσία συνείδησης, φιλοχρήματος, ανελέητος κυνηγός, θύτης και ΕΧΘΡΟΣ του ελληνικού λαού και της Ελλάδος, που ως χαζαροεβραίος, μισεί οτιδήποτε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ.

 

Υ.Γ.2. Μην περιμένετε από το ΝΑΤΟ, την σφηκοφωλιά του σιωνισμού να κάνει νομιμοποιημένες κινήσεις πολέμου…

 

Υ.Γ.3. Παραθέτω την άποψή μου και φωτογραφικά, στην τελευταία φωτογραφία, κάτω από την ανάρτηση.


γράφει ο Γεώργιος Μεταξάς

 

Μέχρι τώρα, λέγαμε ότι ο πιο βλάκας πολιτικός που πέρασε από τη χώρα ήταν ο Γιωργάκης Παπανδρέου. Από σήμερα πλέον κι επισήμως, έχουμε τον πιο ΗΛΙΘΙΟ πολιτικό που έβγαλε παγκοσμίως η ανθρωπότητα από την αρχή της ύπαρξής της έως και σήμερα. Και το όνομα αυτού… Κυριάκος Μητσοτάκης!

Το διάβαζα και δεν το πίστευα! Νόμιζα ότι ήταν πρωταπριλιά. Κοίταζα μία το ημερολόγιο και μία τις ειδήσεις που είχα μπροστά μου. Σκεφτόμουν: «δεν μπορεί να είναι ΤΟΣΟ ηλιθιος! Δε γίνεται…» Κι όμως είναι!

Ο Μητσοτάκης (ΟΧΙ η Ελλάδα, γιατί η πλειοψηφία των Ελλήνων διαφωνεί κάθετα) στέλνει οπλισμό στην Ουκρανία! Οπλισμό που θα καταλήξει στα χέρια των ΝΕΟΝΑΖΙ ουκρανών!

Βέβαια, τι πιο λογικό! Ο απόγονος του συνεργάτη των Ναζί, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, συνεργάζεται ξανά με τους Ναζί! Το αίμα νερό δε γίνεται κι η οικογένεια Μητσοτάκη έχει παράδοση στο να συνεργάζεται με τους Ναζί. Είναι στο DNA της να είναι η προδοτική φαμίλια…

Οπως μας ενημερώνει η ιστοσελίδα του Focus FM, ο οπλισμός που στέλνει με C 130 ο Μητσοτάκης στην Ουκρανία, αποτελείται από:

  • Τυφέκια τύπου καλάσνικοφ, τα οποία προέρχονται από κατασχέσεις.
  • Αντιαρματικά και συγκεκριμένα όπλα τύπου RPG-18, τα οποία η χώρα μας έχει προμηθευτεί πριν από αρκετά χρόνια, μετά την κατάρρευση της Ανατολικής Γερμανίας. Έχει ληφθεί μέριμνα, όμως, ως προς το End User Certificate (πιστοποιητικό τελικού χρήστη) αυτά να μην προέρχονται απευθείας από τη Ρωσία.
  • Διάφορα πυρομαχικά, όπως ρουκέτες 122 χιλιοστών G-2000.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, το 40 τόνων υλικό θα μεταφερθεί με 2 μεταγωγικά C 130 στην Πολωνία κι από εκεί θα προωθηθεί στους ουκρανούς νεοναζί.

Οπως αναφέρει η Συμφωνία των κρατών – μελών του ΝΑΤΟ, όταν μια χώρα του ΝΑΤΟ δεχθεί επίθεση, οι υπόλοιπες υποχρεούνται να συνεισφέρουν. Το με ποιον τρόπο, το αποφασίζει η κάθε χώρα μόνη της και το ΝΑΤΟ υποχρεούται να σεβαστεί την απόφαση αυτής της χώρας.

Η Ουκρανία όμως, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ – ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ! Συνεπώς, ΚΑΜΙΑ χώρα δεν είναι υποχρεωμένη να συνεισφέρει το παραμικρό! Οι πολεμικές επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ! Δε νομιμοποιούνται.

Από την άλλη, με την κίνησή του αυτή, ο Μητσοτάκης μαζί με τον Φλώρο, υπέγραψαν την καταδίκη της χώρας μας. Ας το εξηγήσω αυτό:

Από το 1990, ασχολούμαι πολύ με την εξωτερική πολιτική, τη διπλωματία και τη γεωπολιτική. Συγκεκριμένα έχω ασχοληθεί ενεργά με αυτά για τρεισήμισι χρόνια περίπου και τα υπόλοιπα μέσω μελετών και ερευνών. Η χώρα που μου κέντριζε ΠΑΝΤΑ το ενδιαφέρον, ήταν η Ρωσία. Την Τουρκία τη μελετούσα ούτως ή άλλως, καθώς αποτελεί παραδοσιακό εχθρό της Ελλάδος.

Η διπλωματία της Ρωσίας, κινείται σε τρεις βασικούς άξονες: Κρεμλίνο – FSB (πρώην KGB) – Στρατός. Αυτό γινόταν ανέκαθεν. Καμία διπλωματική απόφαση εξωτερικής πολιτικής δεν προχωράει στη Δούμα (ρωσική Βουλή), αν πρώτα δε συζητηθεί μέσα σε αυτό το τρίγωνο. Επομένως, όταν η Ρωσία αποφάσισε να γίνει η επέμβαση στην Ουκρανία, είχε ήδη περάσει όλη αυτήν τη διαδικασία. Τα γεγονότα του 2014 και η επεκτατική πολιτική του ΝΑΤΟ, βοήθησαν στο να πάρει ο Πούτιν την έγκριση που χρειαζόταν.

Στην πραγματικότητα, αυτό που θέλει ο Πρόεδρος Πούτιν, και κατ’ επέκτασιν η Ρωσία, είναι η διάλυση του ΝΑΤΟ. Το γιατί, το έχουμε εξηγήσει σε προηγούμενα άρθρα.

Οι Ρώσοι είναι ένας λαός που ανταμείβουν τους συμμάχους τους αλλά και τιμωρούν εκείνους που θα κάνουν το μοιραίο λάθος. Κι ο Μητσοτάκης έκανε το μοιραίο λάθος…

Εδώ, να θυμίσω πως ο Πούτιν είχε προειδοποιήσει πως όποια χώρα ανακατευτεί, θα βιώσει τις συνέπειες. Και δεν είναι λόγια του αέρα.

Οπως προανέφερα, η Ρωσία θέλει να διαλύσει αυτό το παγκόσμιο καρκίνωμα που λέγεται ΝΑΤΟ. Η πρόκληση του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, ήταν η τέλεια αφορμή. Το ΝΑΤΟ έπεσε μόνο του στην παγίδα. Μία παγίδα που ο Πούτιν την έστηνε υπομονετικά από το 2014.

Οταν το κατάλαβε (στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας), ήταν ήδη πολύ αργά για να κάνει πίσω.

Κι έτσι ξεκίνησαν οι λεονταρισμοί. Οποιαδήποτε κίνηση γίνεται πλέον εναντίον της Ρωσίας από τα κράτη – μέλη του ΝΑΤΟ, είναι κίνηση που τους χώνει πιο βαθειά στην «κινούμενη άμμο» που έστησε η Ρωσία γι’ αυτούς. Είναι η καταδίκη τους!

Είδαμε πιο πάνω τον οπλισμό που έστειλε ο Μητσοτάκης στους ουκρανούς νεοναζί. Ο οπλισμός προέρχεται από κατασχέσεις της ΕΛΑΣ και του Λιμενικού. Δηλαδή πρόκειται για όπλα που χρησιμοποιήθηκαν από εμπόρους ναρκωτικών, όπλων και «λευκής σαρκός».

Να θυμίσω ότι πρόκειται για ΡΩΣΙΚΑ όπλα που τα έστειλε στους ουκρανούς νεοναζί, προκειμένου να πολεμήσουν… Ρώσους!!! Απίστευτη προσβολή!

Αλλά αυτό… ας το αφήσουμε ασχολίαστο προς το παρόν…

Η απάντηση του ρώσου Προέδρου ήταν λακωνική: «τα όπλα που έστειλε, θα τα πάρει πίσω με τόκο»!

Τι εννοεί ο Πούτιν με αυτό;

Για πολλοστή φορά επαναλαμβάνω ότι αυτό που θέλει η Ρωσία, είναι να διαλύσει το ΝΑΤΟ. Και ποιος είναι καλύτερος τρόπος να διαλύσεις έναν τέτοιο οργανισμό; Αν το κάνεις εκ των έσω. Με ποιον τρόπο; Με το να εμπλέξεις τις χώρες του ΝΑΤΟ σε πόλεμο μεταξύ τους.

Και ερωτώ: Υπάρχουν αυτήν τη στιγμή χώρες του ΝΑΤΟ που ανά πάσα στιγμή μπορούν να εμπλακούν σε πόλεμο;

Σωστά το μαντέψατε! Ελλάδα και Τουρκία!

Να λοιπόν τι σημαίνει η απάντηση του Πούτιν ότι τα όπλα που έστειλε ο Μητσοτάκης θα τα πάρει πίσω με τόκο. Απλώς θα φέρει έτσι τα πράγματα ώστε να επιτεθεί η Τουρκία στην Ελλάδα! Δύο χώρες του ΝΑΤΟ, σε πολεμική εμπλοκή!

Και τότε, τι θα κάνει το ΝΑΤΟ;

Ο,τι έκανε και στην Κύπρο: τίποτα!

Οπως καταλαβαίνετε, η κίνηση του Μητσοτάκη, ήταν βούτυρο στο ψωμί της Ρωσίας. Αυτό ακριβώς που ήθελε και επεδίωκε! Η κίνηση «ματ» που θα διαλύσει το ΝΑΤΟ οριστικά…

Στον αντίποδα, η Τουρκία δε φέρθηκε τόσο ηλίθια όπως ο Μητσοτάκης. Της ζητήθηκε να κλείσει το Βόσπορο κι εκείνη αρνήθηκε, αφήνοντας ανοιχτή δίοδο για τους ρώσους. Μία διπλωματική κίνηση ανάλογη με εκείνη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, όπου είχε αφήσει έναν διάδρομο ανοιχτό για τον Αξονα κι έναν για τους Συμμάχους, περιμένοντας τη λήξη του πολέμου, για να δει σε ποιον θα κηρύξει πόλεμο.

Το ίδιο κάνει και τώρα. Αφήνει διάδρομο για το ΝΑΤΟ, αλλά αφήνει και για τη Ρωσία, περιμένοντας την έκβαση της κατάστασης, ώστε ν’ αποφασίσει τελευταία στιγμή με ποιον θα συνταχθεί.

Αν μετά από όλα αυτά εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι ο Μητσοτάκης δεν είναι ο πιο ηλίθιος πολιτικός παγκοσμίως από τότε που υπάρχει η ανθρωπότητα… τότε πολύ φοβάμαι ότι δεν ξέρετε σε ποιον πλανήτη βρίσκεστε…

kanenazori.com

Πηγή

 

Προβολές : 704


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα