«Ο μεσσίας είναι στην Γερμανία»! Σάλος με φυλλάδιο που μοιράζεται ενώ χτίζεται ο «Οίκος του Ενός»

«Ο μεσσίας είναι στην Γερμανία»! Σάλος με φυλλάδιο που μοιράζεται ενώ χτίζεται ο «Οίκος του Ενός»

26 Ιουνίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:797
Μοίρασέ το
«Ο Μεσσίας βρίσκεται στην περιούσια χώρα της Γερμανίας. Η νέα εποχή των ανθρώπων – Μία παγκόσμια οικογένεια με τον θεό. Αφήστε με να σας βοηθήσω να συναντήσετε τον θεό»
Ποιος θεός εννοείται;;; Φυσικά όχι ο Τριαδικός Θεός της μαθηματικής λογικής και της Αγάπης, καθώς δεν υπάρχει καμία αναφορά στον Χριστό! Αντίθετα στο παραπάνω φυλλάδιο, διαβάζει κανείς τίτλο για «πικρή αλήθεια σε σχέση με τον Χριστό», κάτι που προϊδεάζει μάλλον για κάτι το αρνητικό. Από ό,τι φαίνεται στην Γερμανία γίνονται πολλά αξιοπερίεργα!

Τίποτα δεν είναι αξιοπερίεργο για την Γερμανία, αφενός μεν γιατί είναι ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ, αφετέρου γιατί την Γερμανία την ελέγχουν πλήρως οι Εβραιοσιωνιστές… άλλωστε ΑΥΤΟΙ μιλούν για…  περιούσια χώρα…
Αλοίμονο αν δεν ήταν περιούσιοι οι βαβυλωνιακοί καμπαλιστές…
Αναμενόμενο λοιπόν να ξεκινήσει από εκεί η… λατρεία του “ενός”…
Τελικά, αν και σιωνιστής, ο Τσώρτσιλ είπε μια σωστή ρήση: “Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ”…
Προσωπικά, θα ευχόμουν να γίνει μια απέραντη έρημος…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Είδατε κανέναν Ορθόδοξο εκκλησιαστικό ταγό. να διαμαρτύρεται για τον … “ναό του ενός”;;; Και στην εβραιογερμανία, υπάρχουν πολλοί ορθόδοξοι ιερείς και επίσκοποι.

 

«Ο θεός θα εμφανιστεί στην ανθρωπότητα ως ορατός θεός»

Και ενώ στη Ιερουσαλήμ, ψάχνουν να βρουν την «λύση» του Παλαιστινιακού για να ανεγερθεί ο Τρίτος Ναός, στην «καρδιά» της Ευρώπης ετοιμάζεται, όπως κάποιοι γνωρίζετε, το… «εξοχικό» της παγκόσμιας αρχής.

 

Στο el.gr έχετε διαβάσει, εδώ και πολύ καιρό, για την δημιουργία ενός νέου πολυπολιτισμικού κέντρου που θα κατασκευαστεί στο Βερολίνο.

Στο House of One, όπως θα ονομάζεται, θα στεγάζονται μια εκκλησία, μια συναγωγή και ένα τζαμί που θα συνδέονται με ένα κοινό χώρο, στο οποίο θα είναι προσκεκλημένοι ακόμα και οι άθεοι.

 

 

Οι εργασίες συνεχίζονται, όπως διαβάσατε στο πρόσφατο άρθρο του el.

Παράλληλα, όμως, με αυτό το εγχείρημα, «ακτιβιστές» μιας νέας παγκόσμιας θρησκείας, έχουν ανακατευτεί με τους πολίτες στην Γερμανία, προκειμένου να τους προετοιμάσουν, όπως ισχυρίζονται, για την δημόσια εμφάνιση του Μεσσία.

Ένας από αυτούς είναι Zahid Khan, συγγραφέας του βιβλίου «Η νέα εποχή των ανθρώπων – Ο θεός θα εμφανιστεί στην ανθρωπότητα ως ορατός θεός».

 

 

 

Μάλιστα, στην επικράτεια Bundesrepublik κυκλοφορούν φυλλάδια, όπως το παρακάτω:

 

 

Σε αυτό το φυλλάδιο, το οποίο δείχνει τον Zahid Khan, μπορεί να διαβάσει κανείς:

«Ο Μεσσίας βρίσκεται στην περιούσια χώρα της Γερμανίας. Η νέα εποχή των ανθρώπων – Μία παγκόσμια οικογένεια με τον θεό. Αφήστε με να σας βοηθήσω να συναντήσετε τον θεό»

Ποιος θεός εννοείται;;; Φυσικά όχι ο Τριαδικός Θεός της μαθηματικής λογικής και της Αγάπης, καθώς δεν υπάρχει καμία αναφορά στον Χριστό!

Αντίθετα στο παραπάνω φυλλάδιο, διαβάζει κανείς τίτλο για «πικρή αλήθεια σε σχέση με τον Χριστό», κάτι που προϊδεάζει μάλλον για κάτι το αρνητικό.

Από ό,τι φαίνεται στην Γερμανία γίνονται πολλά αξιοπερίεργα!

Οίκος τους Ενός, ενώ παράλληλα μοιράζονται φυλλάδια που αναφέρουν πως ο Μεσσίας βρίσκεται εκεί.

Μάλιστα ο Zahid Khan παίρνει μέρος σε διαμαρτυρίες κατά των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας, προκειμένου να γίνει συμπαθής μεταξύ των αντιδρώντων πολιτών.

Το παρακάτω βίντεο είναι από διαμαρτυρία, όπου η αστυνομία καλεί στα γερμανικά τον κόσμο να διαλυθεί και ο Zahid Khan φωνάζει μαζί με άλλους πολίτες «Ειρήνη, ελευθερία, (λαϊκή) κυριαρχία».

 

 

Ο μεσσίας που επικαλείται θα φέρει την «λύση» απέναντι στα μέτρα πριορισμού που εξοργίζουν τους πολίτες και εκείνοι θα τον «προσκυνήσουν»;;;

Η συνέχεια προσεχώς…

 

el.gr

 

Πηγή

Προβολές : 797


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα