Ο Μπάιντεν ορκίστηκε από παράνομο δικαστή. Η Αμερική δεν μπορεί να ανήκει σε ξένες οντότητες.Τα περίεργα και τα ανεξήγητα μιας ορκωμοσίας.

Ο Μπάιντεν ορκίστηκε από παράνομο δικαστή. Η Αμερική δεν μπορεί να ανήκει σε ξένες οντότητες.Τα περίεργα και τα ανεξήγητα μιας ορκωμοσίας.

26 Ιανουαρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:631
Μοίρασέ το
Ο Μπάιντεν ορκίστηκε από παράνομο δικαστή. Η Αμερική δεν μπορεί να ανήκει σε ξένες οντότητες.Τα περίεργα και τα ανεξήγητα μιας ορκωμοσίας.

Biden sworn in by an illegitimate justice! Trump never conceded!

Ξεπερνούν και τον καλλίτερο σκηνοθέτη τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην Αμερική. 

Ο Μπάιντεν ορκίστηκε από δικαστή που δεν είχε το δικαίωμα να ορκίσει πρόεδρο!

Ο Τραμπ δεν παραδέχτηκε ποτέ την ήττα του!

Ο δικαστής Ρόμπερτς δεν έχει νόμιμο προσόν να ορκιστεί σε κανέναν. Παραβιάζει την 14η τροπολογία Τμήμα 3. Αυτή είναι επίσης απάτη

Κάτω από μια κυρίαρχη χώρα (Δημοκρατία Αμερική), δεν μπορεί να ανήκει σε ξένη οντότητα (ανενεργή USA Inc.).

Το φωτογραφικό υλικό που παρατίθεται από το 
αμερικανικό ιστολόγιο γεννά πολλά ερωτηματικά για
το τι πραγματικά έγινε στην ορκωμοσία του Μπάιντεν
και κυρίως για το πότε έγινε... και πως έγινε... 
Θα αφήσω να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.
Το βέβαιο είναι πως έχουμε να ζήσουμε απίστευτες καταστάσεις.
 
Καλλιόπη Σουφλή


 

Ο Μπάιντεν ορκίστηκε από παράνομο δικαστή. Η Αμερική δεν μπορεί να ανήκει σε ξένες οντότητες.Τα περίεργα και τα ανεξήγητα μιας ορκωμοσίας.

We the People with American flag and Statue of Liberty.

 

VIDEO LINK

TRUMP CARDS


TRUMP “FAREWELL” SPEECH – HE WAS SAYING FAREWELL TO THE CORRUPT DEFUNCT USA INC

FAUX INAUGURATION WEIRDNESS

The dirty rotten swamp rats look like they’re attending a funeral!

Ummm…Did Hillary just get a quick new hair do and Jill Biden gained 20 pounds in a span of 10 minutes?  This room (below) looks like a cafeteria room!

Editing for this Movie needs improvement..HAHAHA!  

Woops…Pre-Recorded show with satanist gaga:

Oval Office has no parking lot….so where is Biden signing from?

Biden signs Blank Pages:

Biden is not at the Oval Office:

No Flag on White House:

In- Justice Roberts not legally qualified to swear in anyone. Violates 14th Amendment Section 3.  This is also Fraud:

Anitfa.com link goes directly to WhiteHouse.gov

8kun Content was down…but just now it’s back up! 

Biden was snubbed by most of the Military in his motorcade

Then this OAN Oopsie happened


MILITARY IN CONTROL

Steve Mnuchin is not Secretary of Treasury  – Who is handling the money for America…Republic America!  Our Bossman, President Trump!

President Trump and his Administration will now work tirelessly and outside of the public view for the next few weeks.  They need this uninterrupted time to roll out the Greatness plan.  The distractions from the media, liberals, TDS’ers would interfere with the GREATNESS plan.  They need this time to remain so focused!  

Rally up his team of loyalists to roll out the beautiful new Republic America!  Remember, President Trump still has possession of the football and he never conceded! 

TRUMP’S GOING HOME

President and Melania Trump were short of skipping out of the White House.  They had to deal with four abusive years of defending their honor and the Honor for the people of America!  Under a Sovereign Country (Republic America) , it cannot be owned by a Foreign Entity (defunct USA Inc.).  

Our President Trump got the warmest fan fare ever!!  

 

Πηγή

Προβολές : 631


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα