ο Νίκος Αντωνιάδης, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: “Η Ε.Ε. ΒΑΠΤΙΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΕΥΡΩΠΙΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ... ... ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ !!! Τι θα έκανα εγώ αν ήμουν στη θέση του Πρωθυπουργού...”

ο Νίκος Αντωνιάδης, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: “Η Ε.Ε. ΒΑΠΤΙΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΕΥΡΩΠΙΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ... ... ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ !!! Τι θα έκανα εγώ αν ήμουν στη θέση του Πρωθυπουργού...”

15 Αυγούστου, 2020 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:837
Μοίρασέ το
 
 
Νίκος Αντωνιάδης: “Η Ευρωπαΐκή Ένωση, ούτε λίγο ούτε πολύ βάπτισε έναν χώρο ελληνικής και κυπριακής κυριαρχίας, δηλαδή ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ κυριαρχίας, ως “αμφισβητούμενη περιοχή”.
 
Δηλαδή αντί για αλληλεγγύη, εισπράξαμε ακρωτηριασμό και γκριζάρισμα της εθνικής μας κυριαρχίας! Με την επισήμανση μάλιστα ότι θα επιβληθεί και μορατόριουμ :
 
Αυτό σημαίνει ότι απαγόρευσε σε κυρίαρχες ευρωπαϊκές χώρες να εκμεταλλευτούν τον δικό τους χώρο.
Τα δικά τους κυριαρχικά δικαιώματα !!”
 

 
 
Αν ήσουν πρωθυπουργός της ΕΛΛΑΔΟΣ, Νίκο Αντωνιάδη, ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ.
 
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΡΩΘΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΤΑ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΙΧΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
 
Και θα εξηγήσω γιατί.
 
Ας ξεκινήσουμε από το βασικότερο όλων, κατά την προσωπική μου άποψη, το οποίο πρέπει να κτυπηθεί ανελέητα:
 
1. Δεδομένης της ΝΟΘΕΙΑΣ που γίνεται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση των βουλευτικών εκλογών με τους 1.800.000 ΨΕΥΔΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ Η ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ SINGULAR LOGIC, ΘΑ ΚΤΥΠΟΥΣΑ ΚΑΤ’ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ (ΚΤΗΝΟΥΣ).
Άλλωστε, υπάρχουν ακράδαντα στοιχεία περί της ΝΟΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
Με τον τρόπο αυτό, θα ξεγύμνωνα και θα ακύρωνα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΘΕΙΑ “ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ”, από τότε που την διενέργεια των εκλογών, ανέλαβε η συγκεκριμένη ξενόφερτη εταιρεία, από τον Κώστα Σημίτη της γνωστής καταγωγής.
 
2. Με ένα επιτελείο ΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ, θα διερευνούσα τις ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΚΑΝΤΖΙΑ, ΠΕΡΙ … “ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΕΛΛΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΟΣ”. (όλες οι καταγγελίες της με τα πλήρη στοιχεία, βρίσκονται στο παλιό κατηργημένο ιστολόγιό μου, αλλά μπορούν με κάποιο τρόπο να έρθουν στα χέρια σου)
 
3. Θα ακύρωνα τον βρώμικο ρόλο της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, καθώς πρόκειται για ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. (υπάρχουν όλα τα στοιχεία από τις δημόσιες καταγγελίες της Βενετίας Κάντζια και μπορούν να σου δοθούν, αλλά χρειάζεται και ένα επιτελείο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ. Η Βενετία Κάντζια, είναι κοινωνιολόγος ερευνήτρια).
 
4. Με ένα επιτελείο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, θα ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, ΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ.
 
5. Θα συγκροτούσα ομάδα ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ βάσει της ΧΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ και του ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ και   θα σηκώναμε  την ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΜΑΣ.
 
Αυτά ονειρεύομαι για την ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, που την κατάντησαν αχρείοι ξενόφερτοι πολιτικοί, το … κλωτσοσκούφι της οικουμένης που όσο περνά ο καιρός, θα αφαιρούνται συνεχώς κυριαρχικά της δικαιώματα και θα μειώνονται τα σύνορά της, όπως είχε πει το 2005 η Μπενάκη στον Παπούλια.
 
Και για να μην υπάρξει η παραμικρή υπόνοια ως προς το άτομό μου, δηλώνω για χιλιοστή φορά ΑΠΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ.
 
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ, ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΑ Μ.Μ.Ε. :
 
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΥΖΗΤΗΣΕ “ΜΟΡΑΤΟΡΙΟΥΜ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΣΕ “ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ” !!!
 
Η Ε.Ε. ΒΑΠΤΙΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ,
ΔΗΛΑΔΗ ΕΥΡΩΠΙΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ …
… ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ !!!
 
ΑΝΤΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΕΙΣΠΡΑΞΑΜΕ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ !!!
 
ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ,
ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ
_________
 
“Τι θα έκανα εγώ αν ήμουν στη θέση του Πρωθυπουργού;
 
 
Αφού θα είχα κάνει όλα όσα προβλέπει το διεθνές δίκαιο και η Συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα έκανα διάγγελμα.
 
Θα άφηνα κατά μέρος την ¨πανδημία” και τους “επιπόλαιους” νέους και θα απευθυνόμουν στον ελληνικό λαό και στις ηγεσίες των ευρωπαϊκών κρατών για το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
 
Θα κατήγγειλα την απάτη.
 
Θα κατήγγειλα την παραβίαση της Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
Θα κατήγγειλα την ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ της εθνικής κυριαρχίας μας από την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση.
 
Θα κατήγγειλα την παραβίαση της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ από τους ΙΔΙΟΥΣ τους ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ.
 
Θα κατήγγειλα την ΠΡΟΔΟΣΙΑ τους.
ΠΡΩΤΑ της ΕΥΡΩΠΗΣ και ΜΕΤΑ της Ελλάδας.
 
Θα αναδείκνυα την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ τους.
 
Θα μιλούσα δηλαδή μπροστά σε όλη την Ευρώπη για ΕΓΚΛΗΜΑ :
ΕΓΚΛΗΜΑ και ΠΡΟΔΟΣΙΑ σε βάρος της Ευρώπης από την ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ”
_______
 
Αποκάλυψη – βόμβα από το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, που απέκρυψαν πλήρως τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.
 
 
Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση και τα περισσότερα Μ.Μ.Ε. υποβαθμίζουν πλήρως την ατζέντα και τα τεκταινόμενα στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη της Επιτροπής Εξωτερικών της Ε. Ε., το ΚΥΠΕ αποκαλύπτει έναν απίστευτο εθνικό διασυρμό, που όμως αποτελεί ντροπή και για την ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον πρέσβη της Ιταλίας στην Επιτροπή Πολιτικής Ασφάλειας της Ε.Ε., Μάρκο Περονάτσι, αντί για κυρώσεις κατά της Τουρκίας που εισβάλλει σε χώρο ευρωπαΐκής κυριαρχίας, η επιτροπή συζήτησε ΜΟΡΑΤΟΡΙΟΥΜ για την εκμετάλλευση σε ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΕΣ – όπως είπε – περιοχές !!!
 
Με δυο λόγια, η Ευρωπαΐκή Ένωση, ούτε λίγο ούτε πολύ βάπτισε έναν χώρο ελληνικής και κυπριακής κυριαρχίας, δηλαδή ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ κυριαρχίας, ως “αμφισβητούμενη περιοχή”.
 
Δηλαδή αντί για αλληλεγγύη, εισπράξαμε ακρωτηριασμό και γκριζάρισμα της εθνικής μας κυριαρχίας! Με την επισήμανση μάλιστα ότι θα επιβληθεί και μορατόριουμ :
 
Αυτό σημαίνει ότι απαγόρευσε σε κυρίαρχες ευρωπαϊκές χώρες να εκμεταλλευτούν τον δικό τους χώρο. Τα δικά τους κυριαρχικά δικαιώματα !!
 
Και αυτή την εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη, την πρωτοφανή εξέλιξη που ισοδυναμεί με προδοσία κατά της Ελλάδας και της Κύπρου, προδοσία της ίδιας της ύπαρξης της Ευρωπαϊκής Ενωσης και παραβίαση του ευρωπαϊκού δικαίου, τη μαθαίνουμε από το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων και ΟΧΙ από την ελληνική κυβέρνηση ή τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης !!!
 
Η εθνική ήττα δεν είναι κάτι που εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς :
Η απόκρυψη όμως της ήττας, είναι εγκληματική πράξη διότι απλούστατα δείχνει ανοχή. Και επομένως συνέργεια.
 
Και η κυβέρνηση δεν είναι απλά έκθετη:
Είναι υπόλογη για την απόκρυψη των πραγματικών γεγονότων από τον ελληνικό λαό. Ο οποίος ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.
 
Είναι χαρακτηριστικό του τρόπου και του πνεύματος με το οποίο αντιμετωπίζει η Ε.Ε. την ελληνική πλευρά, ότι το θέμα της Τουρκίας ήταν το …τέταρτο θέμα στην ατζέντα της δήθεν έκτακτης συνόδου. Που υποτίθεται ότι θα συζητούσε το θέμα της Τουρκίας.
 
Αντί να επιβάλουν κυρώσεις στην Τουρκία, μας προέτρεψαν σε απευθείας διάλογο :
Σαν να μην είμαστε μέλος της Ευρωπαΐκής Ένωσης !!
 
Πετώντας τις λέξεις «αλληλεγγύη, αποκλιμάκωση και διάλογος», η Ε.Ε. παρέπεμψε το θέμα της Τουρκίας για τις 27-28 Αυγούστου !!
 
Μιλάμε δηλαδή για ΑΠΑΤΗ άνευ προηγουμένου. Έγραψαν την Ελλάδα στα παλιά τους τα παπούτσια, όταν υποτίθεται ότι η Τουρκία παραβιάζει εθνική και επομένως ευρωπαϊκή κυριαρχία.
 
Και μην πιάσουμε πάλι την ανόητη επιχειρηματολογία που αναπαράγουν τα αργυρώνητα Μ.Μ.Ε. και οι κομματικά εξαρτώμενοι χρήστες του διαδικτύου, ότι το Orus Reis δεν έκανε τίποτα παράνομο διότι δήθεν δεν έκανε έρευνες στην υφαλοκρηπίδα, όταν Κυβέρνηση και Στρατός καλούσαν το Orus Reis να αποχωρήσει διότι βρισκόταν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ στα διεθνή ύδατα.
 
Αν δεν έκανε έρευνες, θα πρέπει να ήταν ψυχασθενείς να ζητούσαν να αποχωρήσει ένα πλοίο που απλώς έκανε …τουρισμό στα διεθνή ύδατα.
 
Είναι οι ίδιοι θλιβεροί κλακαδόροι που έφτασαν στο σημείο να πανηγυρίζουν με αναρτήσεις του τύπου “όπου φύγει φύγει” για το Orus Reis,, αυτογελοιοποιούμενοι για να γίνουν αρεστοί στα κομματικά αφεντικά τους, την ίδια ώρα που το Orus Reis έσπαγε πλάκα μαζί μας, ξεφτίλιζε την εθνική κυριαρχία μας και το τουρκικό υποβρύχιο έφτανε στην Αττική.
 
Οι Ευρωπαίοι αντί να καταδικάσουν την Τουρκία, συζήτησαν για τις προεδρικές εκλογές στη Λευκορωσία, για την Βενεζουέλα, την Βολιβία, την έκρηξη στη Βηρυτό, την συμφωνία Ισραήλ – Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, και κάπου ενδιάμεσα για την “κατάσταση στην ανατολική Μεσόγειο”.
 
Το τι ακριβώς είπαν για την Ελλάδα, είναι ακόμα πιο σοκαριστικό:
Οι Ευρωπαίοι συνιστούν να τα βρούμε πολιτικά, με απευθείας διάλογο !! Δηλαδή στον βρόντο η ευρωπαΐκή αλληλεγγύη, η ευρωπαΐκή ένωση, οι ευρωπαϊκές συνθήκες, το ευρωπαϊκό δίκαιο, τα ευρωπαϊκά σύνορα και λοιπά :
“Βρείτε τα μεταξύ σας” !!
 
Εξομοιώνοντας τον θύτη με το θύμα !!!
 
Σύμφωνα με άλλη διπλωματική πηγή, που επικαλείται το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, νωρίτερα η Ελλάδα είχε κυκλοφορήσει στο Συμβούλιο προσχέδιο καταδικαστικής δήλωσης προς την Τουρκία, η οποία περιείχε ρητή αναφορά σε κυρώσεις, ζητούσε άμεσο τερματισμό των ερευνών και καλωσόριζε τη συμφωνία της Ελλάδας με την Αίγυπτο.
 
Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η Γερμανία και άλλες χώρες μπλόκαραν τη δήλωση, και εξέφρασαν δυσφορία για τον χρόνο έλευσης της συμφωνίας, λίγο πριν την έναρξη των διερευνητικών επαφών Ελλάδας – Τουρκίας για τις οποίες είχε μεσολαβήσει η Γερμανία.
 
Το ελληνικό προσχέδιο έμοιαζε με αυτό της δήλωσης Ζοζέπ Μπορέλ της 13ης Ιουλίου.
 
Έπειτα από αυτή την εξέλιξη η Ελλάδα μπλόκαρε παρόμοια ανακοίνωση για τη Λευκορωσία, ανέφερε η διπλωματική πηγή.
 
Φαίνεται σωστή η κίνηση της ελληνικής κυβέρνησης. Σωστή πρόταση.
Απορρίφθηκε όμως.
Και;
Τι έκανε μετά από αυτό;
ΤΙΠΟΤΑ !!
Απέκρυψε τα πάντα !!
 
Και τα Μ.Μ.Ε. έθαψαν το θέμα κατ’ εντολήν της. Και να ήθελαν άλλωστε, δεν έχουν χρόνο: ασχολούνται με την τρομοκράτηση του ελληνικού λαού για την “πανδημία”.
 
Τι θα έκανα εγώ αν ήμουν στη θέση του Πρωθυπουργού;
Αφού θα είχα κάνει όλα όσα προβλέπει το διεθνές δίκαιο και η Συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα έκανα διάγγελμα.
 
Θα άφηνα κατά μέρος την ¨πανδημία” και τους “επιπόλαιους” νέους” και θα απευθυνόμουν στον ελληνικό λαό και στις ηγεσίες των ευρωπαϊκών κρατών για το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
 
Θα κατήγγειλα την απάτη.
 
Θα κατήγγειλα την παραβίαση της Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
Θα κατήγγειλα την ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ της εθνικής κυριαρχίας μας από την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση.
 
Θα κατήγγειλα την παραβίαση της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ από τους ΙΔΙΟΥΣ τους ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ.
 
Θα κατήγγειλα την ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΡΩΤΑ της ΕΥΡΩΠΗΣ και ΜΕΤΑ της Ελλάδας.
 
Θα αναδείκνυα την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ τους.
 
Θα μιλούσα δηλαδή μπροστά σε όλη την Ευρώπη για ΕΓΚΛΗΜΑ σε βάρος της Ευρώπης από την ηγεσία της.
 
Θα μιλούσα για ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
 
Και θα τους έθετα προ των ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ τους.
 
Και στο διάγγελμα αυτό θα ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΣΑ τις προτάσεις που θα είχα υποβάλει.
Τις οποίες δεν θα χαρακτήριζα προτάσεις. Αλλά ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.
 
Και θα δημοσιοποιούσε και την ΑΡΝΗΣΗ της Γερμανίας. Και όποιας άλλης χώρας.
 
Και θα ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑ και τα υπόλοιπα κράτη να τοποθετηθούν ΔΗΜΟΣΙΑ.
Και θα ζητούσα από όλα τα κράτη να ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ τη θέση τους. Και να αναλάβουν την ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ. Έναντι της ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ της ευρωπαϊκής κυριαρχίας από την Τουρκία.
 
Θα εξηγούσα ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ να μιλάνε για απευθείας διάλογο, μορατόριουμ και αμφισβητούμενες περιοχές.
 
Ότι όταν μιλάνε για μορατόριουμ και ζητάνε απευθείας διάλογο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για αμφισβητούμενες περιοχές, είναι σαν να μπαίνει ο βιαστής στο σπίτι σου να βιάσει τη γυναίκα σου, εσύ ζητάς βοήθεια από την αστυνομία, και αυτή αντί να επέμβει, σου προτείνει να κάνεις απευθείας διάλογο με τον βιαστή, αμφισβητώντας ότι αυτό είναι το σπίτι σου και αυτή η γυναίκα σου.
 
Αυτά θα έκανε ένας ηγέτης που υπερασπίζεται τη χώρα του.
Και άλλα πολλά πριν.
Και άλλα πολλά μετά…

 

Πηγή

Προβολές : 837


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα