Ο Νίκος Αντωνιάδης, αποκαλύπτει τον ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΩΚΤΗ του Φαίδωνα Βόβολη

Ο Νίκος Αντωνιάδης, αποκαλύπτει τον ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΩΚΤΗ του Φαίδωνα Βόβολη

13 Οκτωβρίου, 2020 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,106
Μοίρασέ το

Νίκος Αντωνιάδης: “H ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΥΙΖ – ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΙΣΑ “ΕΜΠΛΕΟΣ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ – ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ”

 
 
 
Και η ουσία είναι μια: 
Κάποιοι για ιδιοτέλεια, θυμίζουν ΕΡΠΕΤΑ… κι όπως λέει ο λαός, “οχιές διμούτσουνες”…
 
ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ…
 
Νίκο Αντωνιάδη, ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ, και μετά στείλ’ τους στο εδώλιο του κατηγορουμένου…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Υ.Γ. Έχει δίκιο ο λαός που λέει πως:
“Η ρουφιανιά και η διπλοπροσωπία, στο ίδιο τράπέζι κάθονται… “

ΜΕΡΟΣ-1 – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΥΙΖ

 

Θυμίζω το απόσπασμα από τα πρακτικά της 1ης από τις δύο συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κατά τις οποίες ελήφθη η απόφαση παραπομπής του Φαίδωνα Βόβολη στο Πειθαρχικό Συμβούλιο “για το θέμα της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς και της διασποράς αντιεπιστημονικών όπως ακριβώς το λέει η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, όπως το διάβασα ‘αντιεπιστημονικών και επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία απόψεων‘” (ουί υμίν…)

Γιώργος Πατούλης: Ο/Η κ. να πάρει το λόγο”.

Γιατρός του ΚΟΥΙΖ: : Όταν ήμουν Πρόεδρος στ… υπήρχε κάποιος ο οποίος ήταν εναντίον της …και έλεγε ‘Μην…θα σας…και τα λοιπά’

Υπάρχει μία αντιστοιχία, υπάρχουν αυτοί που με ευχαρίστηση υπηρετούν μία ακραία δογματική θέση. Το πρόβλημα είναι ότι είναι γιατρός και αυτή τη στιγμή χωρίς να θέλω να νομικίσω, είναι σίγουρο ότι παραβιάζει τα πάντα και μπορεί να κανείς λίγο αλαζονικά να πει ότι ο κόσμος δεν τον ακούει και δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι τον αγνοούμε. Από την άλλη πλευρά όμως είμαστε υπεύθυνοι για τα μέλη μας και προφανώς δεν μπορούμε να το αφήσουμε να περάσει έτσι. Νομίζω ότι ασφαλώς πρέπει να κινήσουμε τις διαδικασίες που προβλέπονται. Ευχαριστώ”.

Γιώργος Πατούλης: “Άρα να ανοίξει πειθαρχικός φάκελος κ….?

Γιατρός του κουίζ: Ναι, κ. Πρόεδρε

Ποιος είναι;

 

ΑΥΤΟΣ:

ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ,ΠΡΕΒΕΖΑ, ΑΡΤΑ,ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Ο Τάσος Χατζής μέλος του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, παιδίατρος, πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, υποψήφιος Βουλευτής, στην Α' Αθήνας

ΝΑΙ !!!

Είναι ο Αναστάσιος Χατζής, ο παιδίατρος-εντατικολόγος !!!

Ναι, αυτός !!!

Αυτός που μίλαγε ακόμη και για ασφυξία και αιφνίδιο θάνατο των παιδιών από τη χρήση μάσκας.

Αυτός που έγραφε ότι “τον ξεπερνάνε” οι πολιτικοί και οι γιατροί που θέλουν να φορέσουν μάσκες στα παιδιά μας.

Και ότι “τρώγοντας έρχεται η όρεξη”!!

Πολιτικοί και γιατροί. Δηλαδή, η κυβέρνηση και η επιτροπή λοιμωξιολόγων!!

Και ο ίδιος αυτός άνθρωπος, στις 23 Ιουλίου ζητούσε την κεφαλή του Βόβολη επί πίνακι για τις “δογματικές θέσεις” του. Τις οποίες αυτές “δογματικές θέσεις” ο Ιατρικός Σύλλογος δεν έπρεπε να τις αφήσει να περάσουν έτσι και “έπρεπε να κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες”.

Και έρχεται εν συνεχεία το “κατά Χατζή” κατηγορητήριο να “στήνει στον τοίχο” τον Φαίδωνα Βόβολη για “έλλειψη σεβασμού στην κυβέρνηση και την επιτροπή λοιμωξιολόγων”!!

Για τους οποίους ο Χατζής έγραφε ότι “τρώγοντας έρχεται η όρεξη” (για τα λεφτά, δηλαδή!!) και γι αυτό ήθελαν να φορέσουν μάσκες στα παιδιά μας, ενώ αυτές μπορούν να προκαλέσουν έως και “αιφνίδιο θάνατο” στα παιδιά!!

Προτρέποντας επομένως τους γονείς να μην υπακούσουν σε ΚΥΑ για την υποχρεωτική χρήση μάσκας από τα παιδιά τους.

Να μην υπακούσουν δηλαδή σε μέτρο για την προστασία της δημόσιας υγείας!!

Επιδεικνύοντας επομένως αντιδεοντολογική συμπεριφορά”και “διασπείροντας αντιεπιστημονικές και επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία απόψεις”, σύμφωνα με το κατηγορητήριο κατά Βόβολη!!!

Ασύλληπτα πράγματα στην εποχή της Ιεράς Εξέτασης του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Στο επιλεκτικό αυτό κυνήγι μαγισσών. Γιατί άλλες “μάγισσες” φαίνεται πως είναι επικίνδυνες και άλλες όχι. Και όχι μόνο δεν είναι, αλλά ζητάνε να σταλούν οι άλλες “μάγισσες” στην πυρά!!

Φυσικά, όλα αυτά ήταν γνωστά στον κ. Πατούλη και στα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Και δεν του είπαν τίποτα.

Όχι μόνο δεν του έκαναν τίποτα για όλα αυτά που είχε πει για τις μάσκες στα παιδιά και για κυβέρνηση και επιτροπή, δεν του είπαν και τίποτα όταν παρουσιάστηκε και ως τιμητής!

Η στάση τους αυτή, βέβαια, τουλάχιστον των 7 που ψήφισαν υπέρ της παραπομπής (ούτε όμως οι 5 που ψήφισαν εναντίον της παραπομπής και αυτός/ή που ψήφισε λευκό του είπαν τίποτα), έχει πολύ απλή εξήγηση:

Ο Φαίδων Βόβολης “έπρεπε” να παραπεμφθεί και παραπέμφθηκε.

 

ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Όπως όλοι ξέρουμε, ο Αναστάσιος Χατζής έκανε τη στροφή του αιώνα (αλλιώς το λέει ο λαός), και στις 23 Αυγούστου, στην επέτειο ενός μηνός από την απόφαση παραπομπής του Φαίδωνα Βόβολη (23 Ιουλίου), λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση από την Κεραμέως της υποχρεωτικότητας της μάσκας, μας εξηγούσε πόσο ακίνδυνη είναι η μάσκα για τα παιδιά.

Όλοι είδαμε τον απερίγραπτο Χατζή στο βιντεάκι εκείνο να εκθέτει σε πρωτοφανές επίπεδο τον ίδιο και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και να μας λέει πόσο καλές και ακίνδυνες είναι οι μάσκες για τα παιδιά μας.

Αυτές για τις οποίες είχε έως τότε “ανέβει στα κάγκελα”, επειδή “κάποιοι πολιτικοί και ειδικοί επιστήμονες θέλουν να φορέσουν μάσκες στα παιδιά”, και αυτό ήταν κάτι που “τον ξεπερνούσε”, δίνοντας και τη σαφή εξήγηση για το λόγο που όλοι αυτοί, κυβερνώντες και ειδικοί επιστήμονες, θέλουν να φορέσουν μάσκες στα παιδιά:

“Τρώγοντας έρχεται η όρεξη”!!

Δηλαδή ο Αναστάσιος Χατζής μας είπε ότι οικονομικά κίνητρα βρίσκονται πίσω από αυτό!!

Το χρήμα!!

Τρελό κόλπο: Έτσι θα διπλασιάσετε τα χρήματά σας σε δευτερόλεπτα!

Αυτό όμως που κανείς δεν γνωρίζει -ή ελάχιστοι το γνωρίζουν- είναι άλλο.

Όλοι πιστεύουν ότι όλα αυτά ο Χατζής τα είχε γράψει και είχαν ανέβει στο site του Ιατρικού για κάποιο διάστημα στα τέλη Ιουλίου και τον Αύγουστο. Και ότι λίγο πριν τη στροφή (αλλιώς, είπαμε, το λέει ο λαός), το κείμενο του Χατζή κατέβηκε από το site.

Έψαξα. Έψαξα πολύ.

Και τι ανακάλυψα;

Ότι όλα αυτά ο Χατζής τα έλεγε τουλάχιστον από τις …6 Μαΐου!!!

Ναι!!

__________________

Διαβάστε εδώ:

Σάββατο, 9 Μαΐου 2020

Ο κίνδυνος ασφυξίας των παιδιών από τη μάσκα

http://medispin.blogspot.com/2020/05/blog-post_28.html

__________________

Η μόνη διαφορά από το κείμενο που ανέβηκε στο site του Ιατρικού Συλλόγου, και που από αυτό έγινε γνωστός, είναι ότι σε αυτό προσέθεσε την αγανάκτησή του για αυτούς που θέλουν να φορέσουν μάσκες στα παιδιά και ότι αποκάλυψε και το κίνητρό τους: “τρώγοντας έρχεται η όρεξη”.

Τέσσερις ολόκληρους μήνες τα έγραφε και τα έλεγε αυτά. Και κανένας από τον Ιατρικό Σύλλογο δεν του “τράβηξε το αυτί”.

Μήπως γιατί …συμφωνούσαν μαζί του; Αλλιώς πώς εξηγείται ότι τον άφησαν να “διασπείρει επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία αντιεπιστημονικές απόψεις” επί τέσσερις μήνες;

Δεν είναι και ο Ιατρικός Σύλλογος, με την ανοχή αυτή που επέδειξε, υπόλογος; 

Είναι καταπληκτικό, δε, ότι στα σχόλια που διαβάζουμε στο δημοσίευμα αυτό γίνεται επίθεση στον κ. Χατζή από συναδέλφους του γιατρούς:

-“Καλό θα ήταν συνάδελφοι, που κατέχουν θεσμικές θέσεις, να μην εκφέρουν προσωπικές απόψεις ως δήθεν επιστημονικές.

Άλλο η άσκηση με χρήση μάσκας και τελείως διαφορετικό αυτό που υποστηρίζει εδώ το μέλος του ΔΣ του ΙΣΑ.

Στα όρια της τρομολαγνίας αποτρέπει από τη χρήση μάσκας στα σχολεία για να μην επέλθει ανακοπή και αιφνίδιος θάνατος.

Απαράδεκτη τοποθέτηση που επιβάλει την παρέμβαση του ΙΣΑ

-“Δεν είναι η πρώτη φορά ανεύθυνων παρεμβάσεων από μέλη του ΔΣ του ΙΣΑ”.

Αλλά ο ΙΣΑ και το ΔΣ του είχαν άλλες προτεραιότητες:

Την πυρά για τον Φαίδωνα Βόβολη…

Γυναίκες στην πυρά - Το κυνήγι μαγισσών από τη Βίβλο στην πρώιμη νεωτερικότητα - Κατιούσα

Και φανταστείτε ότι είμαστε μόνο στην αρχή των απίστευτων αυτών πρακτικών που πήρα στα χέρια μου χθες το απόγευμα.

Τα καλύτερα (δηλαδή, τα χειρότερα) έπονται.

Αν νομίζετε. εκεί στον Ιατρικό Σύλλογο, ότι θα βλάψετε τον Φαίδων Βόβολη και θα φιμώσετε τη φωνή του, είστε πολύ γελασμένοι.

Πρώτα θα “πέσει” όλος ο Ιατρικός Σύλλογος και μετά ο Φαίδων Βόβολης.

Ουαί υμίν!!!

Υ.Γ. Προς Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών:

-Δεν τους ακούσατε αυτούς που σας έλεγαν στις δύο αυτές συνεδριάσεις να βάλετε την υπόθεση στο αρχείο.

Τώρα είναι αργά…

 

Πηγή

Προβολές : 1,106


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα