Ο Νίκος Αντωνιάδης, γράφει για τον ... έντιμο δημοσιογραφικό κόσμο του Νίκου Ευαγγελάτου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νίκος Αντωνιάδης, γράφει για τον ... έντιμο δημοσιογραφικό κόσμο του Νίκου Ευαγγελάτου (ΒΙΝΤΕΟ)

28 Σεπτεμβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:904
Μοίρασέ το
 
 
 
 

 
 
 
Η “δημοσιογραφία” των πάσης λογής Ευαγγελάτων, έχει ξευτιλιστεί… εκπορνευτεί…
Η “δικαιοσύνη” των πάσης φύσεων εισαγγελάτων, έχει γελοιοποιηθεί…
Εισαγγελάτοι και Ευαγγελάτοι, βρίσκονται στα Τάρταρα της αξιοπιστίας…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ. Η πρώτη φωτό, είναι επιλογή μου.
 

Η μισή Ελλάδα δεν τον αντέχει. Η μισή Ελλάδα ανέμενε τη σύλληψή του για τον τρόμο που σκόρπισε με τις ακτινογραφίες του 2015. Που και ακόμη στα ελάχιστα εκείνα δευτερόλεπτα που προσπαθούσε να καλύψει την απάτη και έκανε πως ήταν στα ψιλά γράμματα η ημερομηνία και δεν την είδε, στο τέλος φρόντισε να τρομοκρατήσει ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ τον κόσμο, λέγοντας ότι “είτε αυτό είναι πραγματικό είτε όχι, η εικόνα του κορωνοϊού, όπως μας τη λένε οι γιατροί, είναι ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΗ απ’ αυτό”.

Ο Ευαγγελάτος βέβαια σώθηκε από τον από μηχανής θεό εισαγγελέα Αντωναράκο. Και άντε τώρα να μαζεύει τα ασυμμάζευτα η Εισαγγελία Πρωτοδικών και η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, και να προσπαθούν να πείσουν για τη σοβαρότητα των εγκυκλίων για τις αυτόφωρες διαδικασίες.

Φυσικά, τη σύλληψη γλύτωσε ο Ευαγγελάτος, όχι τη δίωξη και την καταδίκη. Και με το βαρίδι που έπεσε τώρα πάνω στη δικογραφία, τα πράγματα δυσκόλεψαν για τους επόμενους εισαγγελείς και δικαστές.

Πολλοί λένε ότι ο Ευαγγελάτος παίρνει γραμμή από την κυβέρνηση. Για όλα αυτά που λέει. Για όλα αυτά που κάνει.

Εγώ δεν τα πίστευα αυτά. Λέω, δεν μπορεί ένας δημοσιογράφος να κάνει θέματα αυτά που του σερβίρει η κυβέρνηση. Είναι ανέντιμο αυτό. Δεν μπορεί.

Αλλά ενώ ήθελα να πιστέψω τον Ευαγγελάτο, βρε παιδί μου, και όχι όλους αυτούς τους κακόπιστους που τον κατηγορούν, επειδή προφανώς, σκέφτηκα, τους ενοχλεί η ανεξάρτητη δημοσιογραφία που ασκεί, πέφτω πάνω σ’ αυτό το βιντεάκι από το 2014

Πώς;

“Να πω βεβαίως ότι όπως όλοι εμείς οι δημοσιογράφοι κάναμε θέματα τόσο καιρό που μας τα σέρβιραν τα υπουργεία, για να μιλάμε ανοικτά”!!!

Αμάν! Τι είπες, άνθρωπέ μου; Σου σέρβιραν τα υπουργεία, και σένα και σε “όλους εσάς τους δημοσιογράφους”, θέματα;;

Και ήταν σωστό αυτό; Έντιμο;

Στο λέω, επειδή μας κουνάς πολύ το δάκτυλο τελευταία, και σκεφτόμουν ότι πρέπει να είσαι τέρας ηθικής και σοβαρότητας για να μας κουνάς έτσι το δάκτυλο.

Να το κουνάς στους γονείς, αφού “από το σπίτι ξεκινάει το πρόβλημα με τα παιδιά, και δεν φταίνε αυτά που κάνουν καταλήψεις”.

Να το κουνάς σε όλους αυτούς που δεν θέλουν να κάνουν υποχρεωτικά το εμβόλιο του κορωνοϊού, όταν έρθει, και θέλεις να τους φυλακίσεις. Και όλα αυτά, τέλος πάντων.

Φαντάζομαι ότι τα υπουργεία που σου σερβίρουν τώρα θέματα, κατά κύριο λόγο είναι της Υγείας και της Προστασίας του Πολίτη. Σωστά υποθέτω;

Ώστε, τελικά, δεν είναι και τόσο τέρας. Ηθικής, εννοώ.

Και πόσο ωραίο είναι το στιγμιότυπο που πέτυχα για φωτογραφία.

Είναι το ύφος με το οποίο απευθύνεται στην κυβέρνηση, και της λέει “για προσέξτε, εσείς που μας σερβίρετε θέματα και εμείς σαν καλά παιδιά τα βγάζουμε, μην τυχόν και δεν λύσετε το θέμα με το ταμείο των δημοσιογράφων, γιατί θα μιλήσω κι άλλο ανοικτά”!

Και καλά με αυτό. Αλλά έως εκεί, εντάξει, τέλος πάντων δεν έγινε κάτι φοβερό. Ε, μία φορά έκανε την πατάτα με την ακτινογραφία, μία φορά του ξέφυγε πάνω στα νεύρα του το σερβίρισμα των θεμάτων από τα υπουργεία. Αυτά.

Αμ δε…

Πάω και διαβάζω στο Wikipedia. Και τι διαβάζω; Και για άλλες “ακτινογραφίες”:

“Το 2003 τιμωρήθηκε από το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με προσωρινή διαγραφή ενός χρόνου, για εμπλοκή ονόματος ατόμου στην υπόθεση της 17 Νοέμβρη,[4] τριών μηνών και δεκαέξι μηνών το 2007 για χρήση “κομπάρσου” αντί πραγματικής συνέντευξης σε ρεπορτάζ, και εμφάνιση σε διαφήμιση αντίστοιχα,[5][6] ενώ το 2001 είχε διαγραφεί ξανά προσωρινά για ένα χρόνο[7] επειδή έπειτα από καταγγελία του δημοσιογράφου Στέλιου Κούλογλου αποδείχτηκε ότι πλάνα της εκπομπής “Στα στρατόπεδα των Ταλιμπάν” που παρουσιάστηκαν από το κανάλι Tempo, όπου ήταν διευθυντής ειδήσεων, στην πραγματικότητα δεν ήταν από το Αφγανιστάν αλλά από το Πακιστάν”

Φαίνεται, ότι όπως δεν είχε προσέξει ότι η ακτινογραφία ήταν του 2015, έτσι δεν πρόσεξε και ότι τα πλάνα εκείνης της εκπομπής δεν ήταν από το Αφγανιστάν. Έτσι είχε μπερδέψει και εκείνον τον φουκαρά με μέλος της 17 Νοέμβρη, έτσι και εκείνον τον κομπάρσο τον πέρασε για κανονικό, και πάει λέγοντας.

Νίκο Ευαγγελάτε, ο κόσμος δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτά που έχεις κάνει όλον αυτόν τον καιρό.

Να είσαι βέβαιος γι αυτό.

 

 

Πηγή

Προβολές : 904


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα