Ο Νίκος Αντωνιάδης, δίνει ραντεβού στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στην Εισαγγελία, για το θέμα της μάσκας στους μαθητές..

Ο Νίκος Αντωνιάδης, δίνει ραντεβού στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στην Εισαγγελία, για το θέμα της μάσκας στους μαθητές..

21 Αυγούστου, 2020 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:873
Μοίρασέ το

Νίκος Αντωνιάδης: “Έχουμε πόλεμο. Βαρύτατες προσβολές από τους θιασώτες της μάσκας. Σε βάρος των γονέων. Το σύστημα τα δίνει όλα.”

 

Εκατοντάδες σχόλια, χιλιάδες κοινοποιήσεις και στο άρθρο αυτό του Νίκου Αντωνιάδη, βάζει φωτιά στον … πόλεμο που έρχεται τον Σεπτέμβριο στα σχολεία , με την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ απόφαση της κυβέρνησης να φορέσει μάσκες στους μαθητές.

Η τρομοκρατία της δικτατορίας στον λαό και προσφάτως σε βάρος των μαθητών που τους θέλουν μασκοφορεμένους.

Σελίδα στο διαδίκτυο που καλούσε τους γονείς να αντισταθούν, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στον Εισαγγελέα, σύμφωνα με τις τρομοκρατικές δηλώσεις του υπουργίσκου της Α-προστασίας του πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ενώ εμφανίστηκε και μια άλλη διαδικτυακή σελίδα “οι γονείς”, που κατηγορεί τους γονείς που αρνούνται την μάσκα στα παιδιά τους!!!!!!!!!

Και εδώ παρεμβαίνει ο έγκριτος νομικός Νίκος Αντωνιάδης και παίρνει θέση, υπερασπιζόμενος τους γονείς που αντιδρούν για την μάσκα στα παιδιά.

Και θα σταθεί στο πλευρό τους… έτσι όπως αρμόζει σ’ έναν δικηγόρο που σέβεται όχι μόνον το Λειτούργημά του, αλλά και διαθέτει ΗΘΟΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Επέλεξα και κάποια από τα εκατοντάδες σχόλια στην ανάρτηση του κ. Αντωνιάδη, που κοντεύουν ήδη την χιλιάδα και ξεπέρασαν τις 1.300 κοινοποιήσεις μέσα σε λίγες ώρες,  να προσθέσω στην ανάρτηση.

 

ΘΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ:
«ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ SITE ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ»
 
Έχουμε πόλεμο. Βαρύτατες προσβολές από τους θιασώτες της μάσκας. Σε βάρος των γονέων. Το σύστημα τα δίνει όλα.
 
Το site “goneis.info” έχει επιδοθεί σε εκστρατεία κατασυκοφάντησης των γονέων που αρνούνται να φορέσουν μάσκα τα παιδιά τους.
 
Επιτίθεται στο γκρουπ «κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο», το οποίο μέσα σε δύο μέρες έφτασε τα 18.000 μέλη.
 
Χιλιάδες γονείς που είναι αποφασισμένοι να προστατεύσουν την υγεία των παιδιών τους.
 
 
 
Οι διαχειριστές του site έχουν το θράσος να κατηγορούν το γκρουπ και τους γονείς ότι οι θέσεις τους είναι επιστημονικά ατεκμηρίωτες, χωρίς να αναφέρουν ούτε ένα επιστημονικό δεδομένο ή μελέτη που να αποδεικνύουν ότι η χρήση μάσκας είναι ακίνδυνη.
 
 
Έχουν το θράσος να απορρίπτουν τις τεκμηριωμένες επιστημονικές απόψεις του αδιαμφισβήτητου κύρους παιδίατρου-εντατικολόγου, διευθυντή της Παιδιατρικής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών, Αναστάσιου Χατζή (δεν τολμάνε ούτε το όνομά του να αναφέρουν) για τη χρήση μάσκας από τα παιδιά και τον κίνδυνο που εγκυμονεί έως ακόμη και για αιφνίδιο θάνατο λόγω έλλειψης οξυγόνου.
 
 
Και όπως πάντα, η αντίκρουση είναι αόριστη και αναπόδεικτη: «…μία διαπίστωση που όμως έχει καταρριφθεί από πολλούς επιστήμονες».
 
 
Αλλά να μας πουν έναν έστω από αυτούς τους «πολλούς» επιστήμονες και πώς αντικρούει επιστημονικά την διαπίστωση του κ. Χατζή, δεν μπήκαν στον κόπο. Αλλά μήπως και σε κόπο να έμπαιναν θα έβρισκαν τίποτα…;
 
Όπως τσιμουδιά δεν βγάζουν για όλα όσα έλεγαν οι Τσιόδρας και Σύψας για το ότι η χρήση μάσκας προστατεύει μόνο τους πάσχοντες και ότι η χρήση της από τον γενικό πληθυσμό ενέχει σοβαρούς κινδύνους για την υγεία του.
Όπως, όπως, όπως…
 
Και αυτοί οι άνθρωποι τολμάνε να συκοφαντούν τους χιλιάδες γονείς, χαρακτηρίζοντάς τους επικίνδυνους για τα παιδιά τους και τη δημόσια υγεία.
 
Ραντεβού λοιπόν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στην Εισαγγελία.
 
Πολύ τις επικαλείστε, αλλά σε καλό δεν θα σας βγει…

Μπράβο Νίκο Αντωνιάδη!
Σαν πρόεδρος συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, μέλος της ένωσης Γονέων του Δήμου Ρεθύμνης και εκπρόσωπος του περιφερειακού συμβουλίου Κρήτης του Δικτύου Ελληνισμού, τάσσομαι στο πλευρό σου, για ότι χρειαστεί.
Όλοι μαζί, μπορούμε!
 
 
Να το βάλουν πολύ καλά μέσα στο μυαλό τους… Έστω και ένα παιδί να πειράξουν θα κατέβουμε να τους πνίξουμε.Λαοθαλασσα θα γίνουμε και όποιον πάρει ο χάρος…. Αρκετά…. Φτάνει μέχρι εδώ… πόλεμο θέλετε…θα τον έχετε… Γονείς υπερασπιστείτε την υγεία των παιδιών σας…
 
Εδώ απειλούν με εισαγγελική δίωξη κατά των γονέων που δεν θα βάλουν μάσκα στα παιδιά τους για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο….και αν δεν τα πάμε καθόλου σχολείο εισαγγελική δίωξη για παραμέληση ανηλίκου….ααααα….και ξέχασα….και προσωρινή απομάκρυνση των παιδιών από τον γονέα μέσω πρόνοιας…..
 
 
Σήμερα η μάσκα… Αύριο κάτι άλλο…
Γι’ αυτό λοιπόν θα κάνω μια απλη ερώτηση κρίσεως προς όλους, είτε γουστάρουν τη μάσκα είτε όχι…
Αν αύριο αποφασίσουν με νόμο την επιβολή της λοβοτομης τι θα κάνετε??? Θα το δεχτείτε??? Just my two cents…
And I will say that… I will NOT comply!!!
Μαζί σας Κε Αντωνιάδη μέχρι τέλους!!!!!

 

Κύριε Νίκο μόλις με ενημέρωσαν ότι το site παιδιά χωρίς μάσκα στο σχολείο το κατέβασαν από το fb και απειλούν τους γονείς πως θα τους πάρουν την επιμέλεια αν πάνε το παιδί δίχως μάσκα στο σχολείο. Η τρομοκρατία σε όλο της το μεγαλείο!!!!

 

Δεν κατάλαβαν προφανώς ότι τόλμησαν να αγγίξουν ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε…τα παιδιά μας!
 
 
Ekaterina Triantafillou

Και εγώ ήμουν… Κορίτσια δεν θα σκύψουμε το κεφάλι για κανένα λόγο…Τα παιδιά μας πάνω από όλα… και από όλους….

 
 
Αρχίστε (Αυτο τουλάχιστον θα κάνω εγω)τις μηνύσεις σε Διευθυντές καθηγητές δασκάλους..Αν δεν καταλάβουν με αυτό τον τρόπο υπάρχει και άλλος τρόπος…
 
 
Όπου μάσκα (σήμερα) βάλτε τη λέξη εμβόλιο (αύριο).
Ο καθένας ας κάνει τις επιλογές του
 
 
Σωστος Δημητρη ολοκληρωσε το Όπου μάσκα (σήμερα) βάλτε τη λέξη εμβόλιο (αύριο)..και το Τσιπακι του Αντιχριστου (Μεθαυριο)…..βλεπε Αποκαλυψη του Ιωαννη 13 κεφαλαιο…13 στιχος.
Ο καθένας ας κάνει τις επιλογές του
 
 
Πολύ θα ήθελα να δω κατάματα τον εισαγγελέα που θα μου απαγγείλει κατηγορίες! Αλλά δυστυχώς δεν το πάνε παραπέρα γιατί είναι κότες! Δεν μπορεί να καταλάβει το σύστημα ότι έβαλε τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του!

 

Πηγή

Προβολές : 873


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα