Ο Νίκος Αντωνιάδης, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ. ΕΠΟΧΕΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑ & ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΕ ΔΙΩΓΜΟ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Ο Νίκος Αντωνιάδης, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ. ΕΠΟΧΕΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑ & ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΕ ΔΙΩΓΜΟ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

19 Σεπτεμβρίου, 2020 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:986
Μοίρασέ το
 
 
Νίκος Αντωνιάδης: “Πρόκειται για ένα κατηγορητήριο με το οποίο διώκεται ένας επιστήμονας επειδή τόλμησε να αμφισβητήσει την κυβέρνηση και τους διορισμένους από αυτήν επιστήμονες και αντιτάχθηκε στην υποχρεωτικότητα για ολόκληρο τον πληθυσμό του εμβολίου για τον νέο κορωνοϊό.
 
Θα υπερασπιστώ τον εντολέα μου και φίλο γιατρό Φαίδωνα Βόβολη, και θα αγωνιστώ μαζί του με όλες μου τις δυνάμεις μέχρι την τελική δικαίωσή του στην πειθαρχική αυτή δίωξη, η οποία παραπέμπει στις σκοτεινότερες περιόδους της ελληνικής ιστορίας.
 
Θα αγωνιστούμε για την επιστήμη, την ελευθερία του λόγου και την ίδια αυτήν την Δημοκρατία.”

 
Πέντε χιλιάδες “like”, xίλιες τριακόσιες κοινοποιήσεις μέσα σε δυο ώρες, στην προσωπική σελίδα του κ. Νίκου Αντωνιάδη και εξακόσια και πλέον σχόλια οργής κατά της απόφασης του Ιατρικού Συλλόγου, αποδεικνύουν την αγανάκτηση των αφυπνισμένων Ελλήνων.
 
Η πειθαρχική δίωξη του ιατρού – καρδιολόγου Φαίδωνα Βόβολη, δεν έγινε τυχαία.
Αρκεί να θυμίσω πως “έβαλε το χεράκι της” μια … “μπατριώτισα” ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ και “αμφιβόλου ρόλου”, την οποία είχαν αποκαλύψει τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.
Στους παλαιότερους αναγνώστες μου, το όνομα της “ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΣΑΛΕΜΗ” (περίεργο επώνυμο… ίσως και… “περίεργο γονιδιακό”), λέει πολλά.
 
Σας υπενθυμίζω την πρώτη μου ανάρτηση για την εν λόγω (εδώ), αλλά και κάποιες άλλες, για τον ρόλο  της. (εδώεδώ… κι εδώ…). Τα σχόλια που ακολουθούν για την πράξη της “ρουφιανιάς” , είναι ενδεικτικά.
 
Όπως και να έχει η κατάσταση βρωμάει μπαρούτι και το γεγονός ότι την υπεράσπιση του καρδιολόγου Φαίδωνα Βόβολη, έχει αναλάβει ο έγκριτος ποινικολόγος Νίκος Αντωνιάδης, με καθησυχάζει πολύ.
 
Ο Ιατρικός Σύλλογος και τα μέλη του, θα πρέπει ήδη να νοιώθουν άβολα, έστω κι αν έχουν την … κάλυψη της κυβέρνησης ίσως και κάποιων … “σκοτεινών κέντρων”…
 
Κυρίες και κύριοι του Ιατρικού Συλλόγου, ότι και να κάνετε, ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΦΩΝΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΦΙΜΩΣΕΤΕ.
 
ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΙΑΤΡΟΙ… ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ…
 
ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ. Πατούλη, ασχολήσου με την “κιτσαρία” και άσε τον Βόβολη ήσυχο.
 
 
 
 
 
                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
 
[Εστάλη σε όλα τα Μ.Μ.Ε. – Θα μεταφραστεί και θα σταλεί και στα ξένα Μ.Μ.Ε.]
______________________________________________
ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ
ΕΠΟΧΕΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑ & ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΕ ΔΙΩΓΜΟ
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
_____________________________________________
 
Λίγες ώρες μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, στο οποίο ακούστηκε για πρώτη φορά η φιμωμένη μέχρι τότε άποψη της επιστημονικής κοινότητας που αντιτίθεται σε αυτήν των διορισμένων από την κυβέρνηση επιστημόνων, o Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, σε ρόλο Ιεράς Εξέτασης, επέδωσε στον καρδιολόγο Φαίδωνα Βόβολη κλήση σε απολογία.
 
Η πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε στις 23 Ιουλίου για το “εγκλημα” του κ. Βόβολη να δημοσιεύσει ήδη από τον Μάρτιο, τέσσερις μήνες πριν, την τεμηριωμένη επιστημονική άποψή του και τους προβληματισμούς του για τον χειρισμό της κηρυχθείσης από τον Π.Ο.Υ. πανδημίας από την ελληνική κυβέρνηση και την επιτροπή των διορισμένων από αυτήν επιστημόνων.
 
Η κλήση σε απολογία όμως επιδόθηκε δύο μήνες μετά την άσκηση της πειθαρχικής δίωξης και έξι μήνες μετά το “έγκλημα”, λίγες ώρες μετά την δημόσια αποδόμηση από τον κ. Βόβολη των “επίσημων” παραδοχών και των κυβερνητικών αποφάσεων για την υποχρεωτική χρήση μάσκας στα σχολεία.
 
Ο Ιατρικός Σύλλογος, στην κλήση σε απολογία, κατηγορεί τον κ. Βόβολη ότι τολμάει να εκφράζει επιστημονικές απόψεις “αντίθετες με τις εκφρασθείσες από την πολιτική ηγεσία του Υ.Υ. και της Επιτροπής Εμπειρογνωμώνων”, ότι “εμμέσως υποκινεί τους πολίτες να εναντιωθούν σε μελλοντικές αποφάσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης”, όπως ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για τον νέο κορωνοϊό, ότι “δημιουργεί σύγχυση και παραπλάνηση στο κοινό” και ότι “παραβιάζει τις αρχές της έντιμης εκφοράς κρίσεων και επιχειρημάτων και σεβασμού της άλλης άποψης”.
Πρόκειται ένα κατηγορητήριο στο οποίο περισσεύει η υποκρισία.
 
Διώκεται η αντίθετη άποψη αλλά ταυτόχρονα αποδίδεται στον διωκόμενο έλλειψη σεβασμού στην “άλλη άποψη”.
 
Πρόκειται για ένα κατηγορητήριο με το οποίο κατηγορείται ένας επιστήμονας για “πρόκληση σύγχυσης και παραπλάνησης”, επειδή τόλμησε να αναδείξει την πραγματική σύγχυση και την παραπλάνηση που έχουν προκαλέσει στο κοινό οι διορισμένοι από την κυβέρνηση επιστήμονες, με τις αντιφατικές επιστημονικές παραδοχές τους σε όλες τις πτυχές της κηρυχθείσης από τον Π.Ο.Υ. πανδημίας.
 
Σε αυτές ο Ιατρικός Σύλλογος έχει κλείσει μάτια και αυτιά.
 
Έκανε πως δεν είδε και δεν άκουσε την επιδημιολόγο Αθηνά Λινού να λέει στις 28 Ιουλίου, μία μέρα μετά την άσκηση της πειθαρχικής δίωξης κατά του κ. Βόβολη, ότι η ίδια, ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Σύψας παραπλάνησαν τον ελληνικό λαό σχετικά με την επικινδυνότητα της μάσκας και την χρήση της μόνο από τους πάσχοντες και όχι τους υγιείς.
 
Πρόκειται για ένα κατηγορητήριο με το οποίο διώκεται ένας επιστήμονας επειδή τόλμησε να αμφισβητήσει την κυβέρνηση και τους διορισμένους από αυτήν επιστήμονες και αντιτάχθηκε στην υποχρεωτικότητα για ολόκληρο τον πληθυσμό του εμβολίου για τον νέο κορωνοϊό.
 
Θα υπερασπιστώ τον εντολέα μου και φίλο γιατρό Φαίδωνα Βόβολη, και θα αγωνιστώ μαζί του με όλες μου τις δυνάμεις μέχρι την τελική δικαίωσή του στην πειθαρχική αυτή δίωξη, η οποία παραπέμπει στις σκοτεινότερες περιόδους της ελληνικής ιστορίας.
 
Θα αγωνιστούμε για την επιστήμη, την ελευθερία του λόγου και την ίδια αυτήν την Δημοκρατία.
 
 
Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών

 

 

Δημοσιεύω κάποια ελάχιστα σχόλια από την ανάρτηση του κ. Νίκου Αντωνιάδη, όπου η αγανάκτηση, ξεχειλίζει.

Πηγή

Προβολές : 986


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα