Ο Νίκος Αντωνιάδης, οδηγεί την “Αγία Τριάδα” των λοιμωξιολόγων στα ... ίδια τους τα αδιέξοδα... ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ! Τους τύλιξε και τους τρεις στην... λαδόκολλα...

Ο Νίκος Αντωνιάδης, οδηγεί την “Αγία Τριάδα” των λοιμωξιολόγων στα ... ίδια τους τα αδιέξοδα... ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ! Τους τύλιξε και τους τρεις στην... λαδόκολλα...

19 Αυγούστου, 2020 23 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Ο Νίκος Αντωνιάδης, οδηγεί την “Αγία Τριάδα” των λοιμωξιολόγων στα ... ίδια τους τα αδιέξοδα... ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ! Τους τύλιξε και τους τρεις στην... λαδόκολλα...
 
 
Νίκος Αντωνιάδης: “ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ : Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ.

ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ,
Η ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ ΛΙΝΟΥ !!
 
Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ :
ΑΝΕΥ ΑΛΛΟΥ !!”
 

 
Ο Νίκος Αντωνιάδης, οδηγεί την “Αγία Τριάδα” των λοιμωξιολόγων στα ... ίδια τους τα αδιέξοδα... ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ! Τους τύλιξε και τους τρεις στην... λαδόκολλα...
Με νομική μαεστρία, οδηγεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου και τους τρεις λοιμωξιολόγους, ήτοι την “Αγία Τριάδα του Συστήματος”, ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης.
 
Τσιόδρας και Σύψας, θα πρέπει να υπεραπιστούν τις… “επιστημονικές γνώσεις τους”, έναντι της έτερης της παρέας Αθηνάς Λινού, σε ότι αφορά τις δηλώσεις τους παλιές και νέες για τις μάσκες…
 
Σε θέση “κατηγόρου”, η Λινού…
 
Θα υπερασπιστεί τους Τσιόδρα και Σύψα; ΤΗΝ ΕΒΑΨΕ.
Θα τους κατηγορήσει; ΤΗΝ ΕΒΑΨΑΝ.
 
Στην ουσία, ο Νίκος Αντωνιάδης, τους τύλιξε και τους τρεις στην… λαδόκολλα…
Η εξέλιξη θα είναι συναρπαστική… γιατί μάλλον δεν έχουν καταλάβει ούτε αυτοί, ούτε οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι, τι εστί Αντωνιάδης.
Και κυρίως, δεν έχουν αντιληφθεί, τι εστί… ένας οργισμένος λαός…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ. Έχω την εντύπωση, πως θα γίνει της… Πόπης, στην Μεγάλη των Λοιμωξιολόγων Σχολή, έτσι που τους την έφερε ο Αντωνιάδης…
 
 
ΠΡΟΣ ΚΑΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΙΣΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΣΙΟΔΡΑ-ΣΥΨΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ :
 
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ : Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ
ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ,
Η ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ ΛΙΝΟΥ !!
 
Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ :
ΑΝΕΥ ΑΛΛΟΥ !!
 
Στη χθεσινή μου ανάρτηση για τη μήνυση κατά Σωτήρη Τσιόδρα & Νίκο Σύψα για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων με αντικείμενο την αρχική επιστημονική θέση τους για τη χρήση μάσκας από τον γενικό πληθυσμό, άργησαν αλλά εμφανίστηκαν εν τέλει, καθώς αναμένουν πάντα οδηγίες και αυτές έρχονται με καθυστέρηση (ίσως τους έρχονται με το 112 και αυτό τελευταία δεν λειτουργεί καλά) τα έμμισθα και άμισθα πρακτοράκια.
 
Και έπιασαν δουλειά. Ίσως περιμένουν πρώτα να δούνε τι ανταπόκριση έχουν οι αναρτήσεις. Και μετά οργανώνονται.
 
Κατά κύριο λόγο μπαίνουν σ’ αυτές για να βρίσουν. Αυτοί αναφέρονται στο Facebook, εν συνεχεία μπλοκάρονται και στο τέλος διαγράφονται τα μηνύματά τους.
 
Μεταξύ αυτών είναι κάποια πραγματικά προφίλ. Η συντριπτική πλειοψηφία από αυτά είναι προφίλ νεοδημοκρατών που επιδιώκουν να γίνουν αρεστοί στα κομματικά αφεντικά τους.
 
Από όλες τις τελευταίες αναρτήσεις έχω συγκεντρώσει κάποια προφίλ, οι κάτοχοι των οποίων θα πάνε πακέτο στην Δικαιοσύνη. Μήνυση και αγωγή. Για να μάθουν ότι οι συμπεριφορές αυτές έχουν και συνέπειες. Και εκεί δεν θα τους σώσουν ούτε τα κομματικά αφεντικά τους ούτε κανένας άλλος. Θα καταδικαστούν και θα πληρώσουν.
 
Από όλα τα σχόλια κρατώ τα σοβαροφανή. Είναι όλοι αυτοί που “διαμαρτύρονται” για τη μήνυση και χρησιμοποιούν συνεννοημένοι το “επιχείρημα” ότι “η επιστήμη εξελίσσεται” και ότι είναι λογικό οι επιστήμονες “να αλλάζουν γνώμη”.
Και έτσι, τη μία να λένε ότι η μάσκα προστατεύει μόνο τους πάσχοντες και είναι επικίνδυνη για τον γενικό πληθυσμό, και την άλλη να λένε το αντίθετο.
Αυτοί είναι οι κακόπιστοι.
 
Υπήρξαν και κάποιοι, οι οποίοι εξέφρασαν με ειλικρίνεια την ίδια αμφιβολία για την τύχη της μήνυσης.
Αυτοί είναι οι καλόπιστοι.
 
Που ανησυχούν πραγματικά ότι ο εισαγγελέας θα συμφωνήσει με τους Τσιόδρα & Σύψα, όταν αυτοί θα απαντήσουν ότι “τότε πιστεύαμε αυτό και τώρα πιστεύουμε το άλλο”.
 
Ότι “τότε ‘αληθές’, με βάση τα τότε επιστημονικά δεδομένα, ήταν ότι η μάσκα προστατεύει μόνο τους πάσχοντες και είναι επικίνδυνη για τον γενικό πληθυσμό, τώρα ‘αληθές’, με βάση τα σημερινά επιστημονικά δεδομένα, είναι ότι η μάσκα προστατεύει και τους υγιείς και είναι ακίνδυνη.
 
Γιατί έτσι είναι τα επιστημονικά δεδομένα. Αλλάζουν. Και επομένως ποτέ δεν είπαμε ψέματα. Τουλάχιστον όχι από πρόθεση”.
 
Να στείλω λοιπόν τους κακόπιστους από εκεί που ήρθαν και να καθησυχάσω τους καλόπιστους:
Η μήνυση είναι απολύτως δεμένη. Μαθηματικά τεκμηριωμένη.
 
Αυτά που θα μπορούσαν να πούν στον εισαγγελέα οι Τσιόδρας & Σύψας ΔΕΝ μπορούν πια να τα πούν.
 
Γιατί το μεγάλο μου όπλο είναι η καλύτερη μάρτυρας κατηγορίας που θα μπορούσε να έχει ποτέ μηνυτής για να αποδείξει άνευ άλλου τη μήνυσή του.
 
Και η μάρτυρας αυτή είναι η επιδημιολόγος Αθηνά Λινού.
Η τρίτη της “Αγίας Τριάδας” των κυβερνητικών επιστημόνων, όπως τους αποκάλεσα στην ανάρτησή μου της 14ης Αυγούστου.
 
 
Η Αθηνά Λινού έχει με ΑΠΟΛΥΤΟ τρόπο ξεκαθαρίσει τα πράγματα και δεν έχει αφήσει ΚΑΝΕΝΑ περιθώριο διαφυγής για τους Τσιόδρα & Σύψα.
 
Η Αθηνά Λινού, για την αρχική, εκ διαμέτρου αντίθετη με τη σημερινή, επιστημονική θέση των Τσιόδρα & Σύψα για τη χρήση μάσκας, δήλωσε με απόλυτη σαφήνεια :
“Νομίζω ότι ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ στον κόσμο [για τις μάσκες]. Πρώτος ο Π.Ο.Υ. προσπάθησε να πει ότι δεν είναι απαραίτητη η μάσκα στην αρχή της πανδημίας. Ο ΛΟΓΟΣ που το είπε αυτό ΔΕΝ ΗΤΑΝ επειδή πίστευε ή ΕΠΕΙΔΗ δεν είχε καλή πληροφόρηση, αλλά ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΡΕΠΕ να διασφαλίσουμε και να κρατήσουμε τις μάσκες για τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Για το υγειονομικό προσωπικό δηλαδή”.
 
Η Αθηνά Λινού υπήρξε απολύτως σαφής :
ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ επιστημονική θέση έχουν ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ οι Τσιόδρας & Σύψας για τη χρήση μάσκας.
 
ΔΕΝ άλλαξε ΚΑΝΕΝΑ επιστημονικό δεδομένο.
ΔΕΝ υπήρξε ΚΑΜΙΑ μελέτη που να έκανε τους Τσιόδρα & Σύψα να ΑΛΛΑΞΟΥΝ επιστημονική θέση.
 
Η Αθηνά Λινού είπε ότι η ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ επιστημονική θέση για τη χρήση μάσκας που έχουν οι Τσιόδρας & Σύψας από την ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ είναι η ΣΗΜΕΡΙΝΗ :
Ότι η μάσκα πρέπει να χρησιμοποιείται από τον γενικό πληθυσμό. Ότι οι μάσκα δεν προστατεύει μόνο τους πάσχοντες αλλά και τους υγιείς. Και ότι είναι ακίνδυνη.
 
Η Αθηνά Λινού ξεκάθαρα είπε ότι απλώς οι Τσιόδρας & Σύψας κράτησαν τη μία αυτή μοναδική αληθή επιστημονική θέση γι αυτούς και ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ στον ελληνικό λαό.
“Έπρεπε να πούμε την αλήθεια” :
Επομένως ΔΕΝ είπαν την αλήθεια.
Επομένως είπαν ψέματα.
Τσιόδρας & Σύψας είπαν ΨΕΜΑΤΑ για τη χρήση μάσκας.
Και απλώς προσπάθησε να δικαιολογήσει το ΨΕΜΑ, ισχυριζόμενη ότι το έκαναν επειδή δεν υπήρχαν πολλές μάσκες τότε και δεν θα έφταναν για το υγειονομικό προσωπικό που είχε προτεραιότητα.
 
Στην ανάρτησή μου για την “Αγία Τριάδα” εξηγώ με την κοινή λογική γιατί αυτή η δικαιολογία είναι ΓΕΛΟΙΑ και δεν αποδεικνύει τίποτα άλλο από το ότι τα ψέματα τα λένε ΤΩΡΑ και ΟΧΙ ΤΟΤΕ.
 
Και οδηγώ την Εισαγγελία σε ένα τρομακτικό για τους Τσιόδρα, Σύψα και ολόκληρο το σύστημα αδιέξοδο :
 
Ή θα καταδικαστούν για διασπορά ψευδών ειδήσεων ή θα καταδικαστούν για την έκθεση του ελληνικού λαού σε κίνδυνο της υγείας και της ζωής του, εάν κριθεί ότι η σημερινή επιστημονική θέση τους είναι η ψευδής και όχι η αρχική. Όπως είναι δηλαδή και η πραγματικότητα.
 
Σημασία έχει όμως ότι είπαν ΨΕΜΑΤΑ.
Το βεβαίωσε ξεκάθαρα η Αθηνά Λινού.
 
Και δεν αφήνει ΚΑΝΕΝΑ περιθώριο στους Τσιόδρα & Σύψα, οι οποίοι ΟΥΔΕΠΟΤΕ διέψευσαν την Αθηνά Λινού, να προσπαθήσουν να διασωθούν προφασιζόμενοι “αλλαγή επιστημονικών δεδομένων”.
Άλλωστε, και χωρίς τη δήλωση Λινού, και πάλι καταδικασμένοι θα ήταν, αφού άλλο πράγμα είναι ένας “άγνωστος, μολυσματικός, επικίνδυνος και θανατηφόρος ιός” που “εξελίσσεται”, και άλλο πράγμα είναι η χρήση μάσκας, για την οποία τα επιστημονικά δεδομένα ΔΕΝ μπορούν να αλλάζουν. Πρόκειται για πάγια επιστημονικά δεδομένα, για τα οποία ο ίδιος ο Σύψας είχε πει ότι έχουν προκύψει από δεκάδες μελέτες στο παρελθόν.
Όμως, ήρθε η Αθηνά Λινού και τους αποτέλειωσε. Και κατέστησε οποιαδήποτε συζήτηση περί αλλαγής των επιστημονικών δεδομένων για τη χρήση μάσκας ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ :
Ξεκάθαρισε ότι οι δύο κυβερνητικοί λοιμωξιολόγοι ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ.
Εν γνώσει τους.
Από πρόθεση.
Η Αθηνά Λινού δεν άφησε κανένα περιθώριο ούτε καν συζήτηση να γίνει περί αμέλειας, έστω και ελαφράς :
Είπαν ψέματα ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ.
 
Επομένως, Τσιόδρας & Σύψας είπαν αποδεδειγμένα ψέματα και η μάρτυρας κατηγορίας Αθηνά Λινού που θα κληθεί από τον εισαγγελέα να καταθέσει ενόρκως στην ποινική διαδικασία σε βάρος τους, έχει δύο επιλογές: Να επαναλάβει τη δήλωσή της και να κάψει τους συναδέλφους της ή να ψευδορκήσει.
Φυσικά, μπορεί να πει την αλήθεια.
 
Από το ένα αδιέξοδο στο άλλο. Μόνο έτσι καταλαβαίνουν.
Μόνο έτσι θα αποδειχθεί η αλήθεια. Μόνο έτσι θα τελειώσουμε με την απάτη.
 
Αδιέξοδα τα οποία μόνοι τους τα δημιούργησαν.
Με αυτά που κάνουν. Και με αυτά που δεν κάνουν.
Με αυτά που λένε. Και με αυτά που δεν λένε.
 
Εγώ απλώς τους παίρνω από το χεράκι και τους οδηγώ στα αδιέξοδά τους…

 

Πηγή

Προβολές : 1,396


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα