Ο Νίκος Αντωνιάδης, υλοποιεί το ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ. Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ – Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Ο Νίκος Αντωνιάδης, υλοποιεί το ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ. Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ – Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

25 Αυγούστου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:432
Μοίρασέ το
 
Νίκος Αντωνιάδης: ” …Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι ο αριθμός των 29.000 πολιτών που παρείχαν εξουσιοδότηση στον υπογράφοντα, σε μία και μόνο σελίδα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης “Facebook”, να επιδώσει το παρόν στη Βουλή των Ελλήνων, παραπέμπει σε πολύ μεγαλύτερο αριθμό, εκατοντάδων χιλιάδων αν όχι εκατομμυρίων πολιτών, ώστε η ευθύνη ενός εκάστου των 300 βουλευτών έναντι των Ελλήνων πολιτών είναι βαριά και ιστορική.”
 
Κάποια άλλη εποχή, κάποιοι άλλοι 300 δόξασαν την Ελλάδα και έγραψαν μία λαμπρή σελίδα στην ιστορία του έθνους.

 
Σήμερα, κάποιοι άλλοι 300 καλούνται να διαγράψουν μία σκοτεινή σελίδα στην ίδια ιστορία. Και να γράψουν μία νέα λαμπρή.
Διαφορετικά, από τη δική τους ιστορία θα μείνει μόνο ο Εφιάλτης…”
 

 
 
Και επειδή ως λαός, ξεχνάμε την ιστορία μας, ας θυμηθούμε τον Θουκυδίδη: “ΠΡΟΔΟΤΗΣ, δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της Πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι κι εκείνος, που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΡΧΕΙ”…
 
Και μετά τον Θουκυδίδη, ας θυμηθούμε και τα λόγια του πρ. Προέδρου των ΗΠΑ, Τόμας Τζέφερσον: “Όταν ένας νόμος είναι άδικος, ο πολίτης, δεν έχει απλά δικαίωμα στην ανυπακοή, αλλά και υποχρέωση”.
 
Πιστεύω ακράδαντα πως ο Νίκος Αντωνιάδης, ακολουθεί και τις δύο αυτές ρήσεις, μέσω των αγώνων που δίνει υπέρ του Ελληνικού λαού.
Οι 29.000 εξουσιοδοτήσεις, που του έδωσαν ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, είναι ένα ηχηρό πλήγμα στο υπογάστριο όχι μόνον της κυβερνητικής χούντας, αλλά και όλου του πολιτικού συστήματος.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ –
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ :
 
ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ 4682/2020, ΠΟΥ ΚΥΡΩΣΕ ΤΙΣ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ 25ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ
_____________
 
Κάποια άλλη εποχή, κάποιοι άλλοι 300 δόξασαν την Ελλάδα και έγραψαν μία λαμπρή σελίδα στην ιστορία του έθνους.
 
Σήμερα, κάποιοι άλλοι 300 καλούνται να διαγράψουν μία σκοτεινή σελίδα στην ίδια ιστορία. Και να γράψουν μία νέα λαμπρή. Διαφορετικά, από τη δική τους ιστορία θα μείνει μόνο ο Εφιάλτης…
____________
 
“Οι νομοθετικές αυτές προβλέψεις είναι προδήλως αντισυνταγματικές, προσβάλλουν βάναυσα κάθε έννοια ατομικής ελευθερίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, παραπέμπουν σε πρακτικές ολοκληρωτικών και απολυταρχικών καθεστώτων και απαιτείται η άμεση κατάργησή τους” …
 
…“Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι ο αριθμός των 29.000 πολιτών που παρείχαν εξουσιοδότηση στον υπογράφοντα, σε μία και μόνο σελίδα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης “Facebook”, να επιδώσει το παρόν στη Βουλή των Ελλήνων, παραπέμπει σε πολύ μεγαλύτερο αριθμό, εκατοντάδων χιλιάδων αν όχι εκατομμυρίων πολιτών, ώστε η ευθύνη ενός εκάστου των 300 βουλευτών έναντι των Ελλήνων πολιτών είναι βαριά και ιστορική.”
____________
 
Το εξώδικο αίτημα προς τον Πρόεδρο της Βουλής, απευθυνόμενο τόσο στον ίδιο ατομικώς όσο και υπό την θεσμική ιδιότητά του, με την οποία καλείται να παραδώσει αντίγραφό του σε έναν έκαστο των υπολοίπων 299 συναδέλφων του βουλευτών στη Βουλή των Ελλήνων, παραδόθηκε υπογεγραμμένο από εμένα στον αρμόδιο Δικαστικό Επιμελητή, προκειμένου αυτός να προετοιμάσει τη σχετική διαδικασία και να το επιδώσει αύριο το πρωί στον κ. Κωνσταντίνο Τασούλα.
 
 
 
 
 
Μόλις αύριο παραλάβω το αποδεικτικό επιδόσεως, θα το αναρτήσω μαζί με τα emails προς έναν έκαστο των 299 βουλευτών, πέραν του Προέδρου της Βουλής, με τα οποία θα τους γνωστοποιείται η επίδοση του εξωδίκου αιτήματος και θα καλούνται να ενεργήσουν κατά τον νόμο προς τον σκοπό της κατάργησης των αναφερομένων στο αίτημα φασιστικών διατάξεων του νόμου 4682/2020.
 
Δεν μπορώ να γνωρίζω ποια θα είναι η αντίδραση των βουλευτών.
 
Επιδίδουμε όμως το εξώδικο αίτημα κατά τρόπο που να θέτει έναν έκαστο εξ αυτών ενώπιον της ατομικής ευθύνης του.
 
Ατομική ευθύνη την οποία απαιτούν καθημερινά από εμάς, ώστε είναι ώρα να απαιτήσουμε και εμείς από αυτούς να την αναλάβουν ένας έκαστος των βουλευτών και όλοι μαζί συλλογικά, έναντι του τεραστίου χρέους τους προς τους Έλληνες πολίτες και τα παιδιά τους.
 
Χρέος να απαλλάξουν τον ελληνικό λαό από τις επονείδιστες νομοθετικές διατάξεις που στοιχειώνουν τις ζωές μας.
 
Επαναλαμβάνω ότι κάθε επίθεση και κάθε χτύπημα στο σύστημα το πληγώνει.
 
Φυσικά, ξέρουμε πόσο επικίνδυνο είναι ένα πληγωμένο θηρίο. Και όλες οι τελευταίες αντιδράσεις είναι αντιδράσεις πληγωμένου θηρίου.
 
Να θυμάστε όμως ότι είναι απλά ένα βήμα πριν το οριστικό τέλος.

 

Πηγή

Προβολές : 432


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα