Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ :  Δεν είναι ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ να γίνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !!! Ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, αποκαλύπτει και... “συμβουλεύει”

Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ : Δεν είναι ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ να γίνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !!! Ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, αποκαλύπτει και... “συμβουλεύει”

20 Ιουνίου, 2020 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:960
Μοίρασέ το
 
Νίκος Αντωνιάδης: ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ !!!
ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ !!!
ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ !!!

Βάλτε τον νόμο σας στα ψυγεία σας να κάνει παρέα στα ληγμένα εμβόλια του Αβραμόπουλου !!

Αν εσείς είσαστε μία φορά προετοιμασμένοι να μας εμβολιάσετε ,

άλλες εκατόν μία είμαστε έτοιμοι εμείς να σας στείλουμε από κει που ήρθατε !!!

Να εμβολιαστείτε εσείς !!!

Και επειδή το… πάρτι θα αρχίσει από το φθινόπωρο, τους λέμε ξεκάθαρα:

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΑΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ.

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ… ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Η Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΕ ΣΤΟΝ… ΛΟΥΣΙΦΕΡ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ :

Δεν είναι ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ να γίνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !!!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !!!

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ ;;

Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΩΝΩΝ !!!

ΔΗΛΑΔΗ, Ό,ΤΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ,

ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ !!!

ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΟΥΝ !!

ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ !!

ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !!!

ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΤΗ ΓΡΙΠΗ Η1Ν1 Ο κ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, “ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΜΕΝΟΣ” ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ 16 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ LOCK DOWN, ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΜΑΣ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ …116 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ !

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΤΟ 2009 ,

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΛΗΞΑΝ (!!!) ,

ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ “ΨΟΦΗΣΕ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ “ΜΑΣΗΣΟΥΜΕ” ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ,

ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ :

Το 2009 ήταν ο Η1Ν1.

Σήμερα ο Covid-19.

Αύριο θα είναι ο …Covid-20. Γιατί οι ιοί αναβαθμίζονται σαν τα i-phones. Και μαζί οι τραπεζικοί λογαριασμοί φαρμακευτικών εταιρειών, κυβερνώντων και “συμβουλάτορων”…

Τότε, το 2009, είχε καλλιεργηθεί παρόμοιο κλίμα τρομοκρατίας. Χωρίς περιορισμούς των συνταγματικών ελευθεριών μας. Χωρίς lock downs. Χωρίς καταστροφή της οικονομίας. Και έτσι μείναμε στα 16 εκατομμύρια εμβόλια. Που τους έληξαν. Άλλα επιστρέψαμε μετά την κατακραυγή. Μας έμειναν 3.683.000 εμβόλια να διακοσμούν τα ψυγεία του κράτους. Και γι αυτά που επιστρέψαμε, η φαρμακευτική μας πήγε στα δικαστήρια. Και δικαίως…

Το μόνο που ποτέ δεν επεστράφη είναι οι μίζες…

Κανείς δεν πλήρωσε γι αυτό που έγινε. Ο κ. Αβραμόπουλος τι είπε; “Έκανα ό,τι μου είπαν οι ‘ειδικοί’”. Και οι “ειδικοί” τύπου Τσιόδρα του είπαν “πάρε 8 εκατομμύρια” και μετά του είπαν “πάρε άλλα 8, γιατί θα χρειαστεί διπλός εμβολιασμός”.

Ό,τι θα πούνε και οι σημερινοί για τον Σωτήρη Τσιόρδα, δε πα να μου λέει άλλα ο ίδιος στην “απάντησή του”…

Μην ανησυχείτε για τους “ειδικούς” όμως: Τους “φρόντισαν” κι αυτούς. Γιατί κανένας εισαγγελέας δεν “φρόντισε” να τους “τραβήξει το αυτί”. Να τους πάρει από το χεράκι και να τους πάει στον Κορυδαλλό. Πολιτική Ηγεσία και Δικαιοσύνη αγκαλιά…

Παρά το κλίμα τρομοκρατίας και πανικού και παρότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων δεν εμβολιάστηκε, επέζησε…

Οπότε τώρα έπρεπε να προβάλουμε την τεράστια “θνησιμότητα” του Covid-19. Χρεώνοντας σ’ αυτόν και όλους τους τελειωμένους από καρκίνους, καρδιοπάθειες κ.λπ. Μόνο αυτούς που αυτοκτόνησαν και όσους θα αυτοκτονήσουν από την οικονομική καταστροφή, δεν τους χρέωσαν στον κορωνοϊό.

Αν και αυτούς θά ‘πρεπε…

Αυτή τη φορά όμως έχουμε ξυπνήσει! Είμαστε έτοιμοι και σας περιμένουμε! Θα τους πάρουμε εμείς από το χεράκι και θα τους πάμε εκεί που ανήκουν…

Και βλέποντας ότι με το προηγούμενο αυτό οι φαρμακευτικές θα “γκρινιάξουν”, γιατί δεν θέλουν “περιπέτειες” και “ιστορίες”, αποφασίσαμε να είμαστε προετοιμασμένοι:

11 Μαρτίου φτιάχνουμε το νόμο 4675/2020 περί “πρόληψης, προστασίας και προαγωγής της υγείας-ανάπτυξη των υπηρεσιών δημόσιας υγείας και άλλες διατάξεις”, κάνοντας το σκάνδαλο των 20 εκατομμυρίων των Μ.Μ.Ε. να φαίνεται σαν το παιχνίδι “γύρω γύρω όλοι, στη μέση ο Μανώλης” στο νηπιαγωγείο…

Μόνο που εδώ και πάλι “παιχνίδι” θα έχουμε: “Γύρω γύρω όλοι, στη μέση ο Σωτήρης”… Άλλαξε ο Μανωλιός, έβαλε τα ρούχα του αλλιώς, και έγινε Σωτήρης…

Και για να μη μπαίνει σε πειρασμούς ο Σωτήρης για μηνύσεις (αν και άλλο που δεν θέλω…-και μάλλον το έχει καταλάβει), δεν εννοώ ούτε υπονοώ τίποτα. Στη “νεκροψία” άλλωστε του πτώματος της ελληνικής οικονομίας θα φανούν οι ένοχοι του εγκλήματος…

Ο νόμος αυτός φέρει την υπογραφή του Προκόπη Παυλόπουλου. Αυτό ήταν το “κύκνειο άσμα” του. Στη συμφωνία των Πρεσπών δεν κόλλησε, στα εμβόλια θα κολλούσε…;

Με τους βαρύγδουπους τίτλους “Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τη Δημόσια Υγεία” και “Εθνικό Πρόγραμμα ‘Σπύρος Δοξιάδης’ (τι φταίει ο άνθρωπος;), περάσανε στο άρθρο 4 (“Πρωτογενής, Δευτερογενής και Τριτογενής Πρόληψη”), στην παράγραφο 3 και στην περίπτωση iii, το εδάφιο β΄, που είναι “όλα τα λεφτά”, μεταφορικώς και κυριολεκτικώς:

“Σε περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να επιβάλλεται, με απόφαση Υπουργού Υγείας, μετά από γνώμη της ΕΕΔΥ, υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με σκοπό την αποτροπή διάδοσης της νόσου. Με την ανωτέρω απόφαση ορίζονται η ομάδα του πληθυσμού ως προς την οποία καθίσταται υποχρεωτικός εμβολιασμός με καθορισμένο εμβόλιο, η τυχόν καθορισμένη περιοχή υπαγωγής στην υποχρεωτικότητα, το χρονικό διάστημα ισχύος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, το οποίο πρέπει πάντοτε να αποφασίζεται ως έκτακτο και προσωρινό μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας και συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού, η ρύθμιση της διαδικασίας του εμβολιασμού και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια”.

Αρχίζοντας από το τελευταίο, …“στις λεπτομέρειες κρύβεται ο διάολος”.

Και πάμε τώρα να δούμε ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ λέει αυτή η διάταξη και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ σκοπεύουν να κάνουν με όλους μας:

*“Σε περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να επιβάλλεται, με απόφαση Υπουργού Υγείας, μετά από γνώμη της ΕΕΔΥ, υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με σκοπό την αποτροπή διάδοσης της νόσου”.

-Δεν χρειάζεται να σας εξηγήσω ποιες είναι “οι περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου”. Ο Covid-19 είναι ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ η περίπτωση. Μας έχουν προετοιμάσει γι αυτό. Πολύ καλά.

-Ασχολούμαι πάρα πολλά χρόνια με τους δημόσιους διαγωνισμούς ΕΙΔΙΚΑ στο χώρο των προμηθειών ιατρικού εξοπλισμού (οπότε “έπεσαν στην περίπτωση”: ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ), και έχω “φάει με το κουτάλι” τις λεγόμενες “φωτογραφικές διατάξεις”. Αυτές δηλαδή με τις οποίες “φωτογραφίζεται” κάθε φορά συγκεκριμένος προμηθευτής για να πάρει αυτός την προμήθεια.

Πρώτη φορά βλέπω στη ζωή μου να “φωτογραφίζεται” ιός…

*“Μπορεί να επιβάλλεται, με απόφαση Υπουργού Υγείας, μετά από γνώμη της ΕΕΔΥ, υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με σκοπό την αποτροπή διάδοσης της νόσου”.

Εδώ ακριβώς είναι “όλα τα λεφτά” που σας έλεγα πιο πάνω!

“Μπορεί” σημαίνει ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ !!

Ποιος θα το αποφασίζει;

Ο Υπουργός Υγείας. Προς το παρόν ο κ. Κικίλιας. Δηλαδή η κυβέρνηση. Δηλαδή ο κ. Μητσοτάκης.

Πότε θα το αποφασίζει;

Μετά από γνώμη της ΕΕΔΥ !

Ποια είναι η ΕΔΔΥ;

Η Εθνική Επιτροπή Εμπειρογνωμώνων Υγείας, ντε!

Επί Η1Ν1 ήταν η Επιτροπή Πανδημίας Νέας Γρίπης, με πρόεδρο την καθηγήτρια Ελένη Γιαμαρέλου.

Από καθηγητή σε καθηγητή…

Η επιτροπή αυτή ορίστηκε και συγκροτήθηκε με τον ίδιο νόμο.

Ποιος ορίστηκε και εξελίχθηκε στην πράξη ο απόλυτος “άρχοντας” της επιτροπής αυτής;

Ο “εθνικός γιατρός” μας, ντε! Ο “πανέλληνας” και “εθνικός σωτήρας”:

Ο ΣωτήρΑς Τσιόδρας…

Τι μου γράφει αυτός στην απάντησή του;

“Εγώ και η επιτροπή απλώς γνωμοδοτούμε”…

Αμ δε!

Εσείς γνωμοδοτείτε, επειδή υποχρεωτικά και εκ του νόμου γνωμοδοτείτε για να αποφασίσει η Πολιτική Ηγεσία. Και τις γνωμοδοτήσεις, εισηγήσεις, γνώμες, όπως θέλετε ονομάστε τις, τις ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ !!

Αυτή άλλωστε είναι ακριβώς η έννοια, αυτός ακριβώς είναι ο ρόλος, η σκοπιμότητα και η αποστολή των εκάστοτε επιτροπών εμπειρογνωμώνων!

Να εισηγούνται οι ειδικοί στους μη ειδικούς. Για να παίρνουν αποφάσεις επί του αντικειμένου των ειδικών. Αν αυτοί τις εισηγήσεις τους “τις βγάζουν από το κεφάλι” τους, την ευθύνη την φέρουν αυτοί, ΟΧΙ οι αποφασίζοντες.

Εκτός και αν οι τελευταίοι σερβίρουν “έτοιμο φαγητό” στους πρώτους…

Στη “νεκροψία” θα φανούν αυτά…

ΕΣΕΙΣ, κ. Τσιόδρα, ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ τι θα κάνει ή τι δεν θα κάνει ο Υπουργός και η Πολιτική Ηγεσία !!

Εσείς έχετε την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ της “ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ” !!! Και των εκατομμυρίων εμβολίων που θα προμηθευτεί το Ελληνικό Δημόσιο !!

Και είτε αυτά θα είναι, είτε δεν θα είναι, δωρεάν, στην πράξη ΠΑΛΙ οι “εμβολιασμένοι” Έλληνες θα τα πληρώσουν με τους φόρους τους. Όπως έκαναν και το 2009 με τα 16 εκατομμύρια του κ. Αβραμόπουλου. Δηλαδή του τότε “Τσιόδρα”…

Αλήθεια, κ. Τσιόδρα, είχατε κι εσείς ανάμειξη στην απόφαση για τις προμήθειες αυτές;

Το ρωτάω, επειδή κυκλοφόρησαν πολλές φωτογραφίες σας δίπλα στον κ. Αβραμόπουλο, όπως σήμερα είσασταν πλάι στον κ. Χαρδαλιά.

Καλόπιστα, καλοπροαίρετα και ειλικρικά σας ρωτάω.

Έτσι και εδώ:

Μετά από γνώμη της ΕΕΔΥ !

Δηλαδή μετά από γνώμη του κ. Τσιόδρα !

Ας διαφωνήσει. Δεν νομίζω ότι το έχει κάνει ποτέ έως σήμερα…

Και πάμε στα “καλύτερα”:

*“Με την ανωτέρω απόφαση ορίζονται η ομάδα του πληθυμού ως προς την οποία καθίσταται υποχρεωτικός εμβολιασμός με καθορισμένο εμβόλιο, η τυχόν καθορισμένη περιοχή υπαγωγής στην υποχρεωτικότητα, το χρονικό διάστημα ισχύος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, το οποίο πρέπει πάντοτε να αποφασίζεται ως έκτακτο και προσωρινό μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας και συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού, η ρύθμιση της διαδικασίας του εμβολιασμού και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια”.

-“…ορίζεται η ομάδα του πληθυσμού…”:

ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ !!! Μπορούν να ορίσουν και τις πέτρες…

-“…η τυχόν καθορισμένη περιοχή υπαγωγής στην υποχρεωτικότητα…”:

ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΤΟΥ !!! Όπου υπάρχει άνθρωπος, περπατάει ή κάθεται, στην ελληνική επικράτεια…

-“…το οποίο πρέπει πάντοτε να αποφασίζεται ως έκτακτο και προσωρινό μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας” !!

Πώς;;;;;

Aυτό εδώ εξοργίζει !!! Εδώ επιχειρούνε να “χρυσώσουν το χάπι” της ωμής παραβίασης των συνταγματικών ελευθεριών μας με τον “έκτακτο και προσωρινό” χαρακτήρα του υποχρεωτικού εμβολιασμού !!!

Ένα lock down μπορεί να έχει προσωρινό χαρακτήρα (όχι βεβαίως οι επιπτώσεις στην οικονομία).

Η υποχρεωτική χρήση μάσκας μπορεί να έχει προσωρινό χαρακτήρα (όχι βεβαίως οι επιπτώσεις στην υγεία μας, όπως τεκμηριώνεται σε διεθνείς αδιαμφισβήτητες επιστημονικές μελέτες και είχε δεχθεί, μέχρι την ώρα που “έπρεπε” να αλλάξει τις αποφάσεις της η κυβέρνηση, και ο κ. Τσιόδρας).

Όλα αυτά, και άλλα πολλά, έχουν αρχή, διάρκεια και τέλος.

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός από που και ως που, ρε αθεόφοβοι, μπορεί να έχει προσωρινό χαρακτήρα ;;;

ΑΠΑΞ γίνεται το εμβόλιο !!!

ΑΠΑΞ !!!

Μου το έκανες, πάει τελείωσε !!! Τι, θα μου το …πάρεις πίσω μετά τη λήξη των …εκτάκτων και προσωρινών συνθηκών ;;;

Πόσο ηλίθιους μας περνάτε πια ;;;

Σκοπεύετε, και το έχετε “στρώσει” μεθοδικά και αριστοτεχνικά, να μας εμβολιάσετε όλους!

Άλλωστε, ο κ. Τσιόδρας το “προετοίμασε” πολύ ωραία, όταν, στις δόξες του ακόμα, δήλωνε “πόσο απογοητευμένος είναι που οι Έλληνες δεν θέλουν να εμβολιαστούν”…

Έχοντας υπόψη του και το προηγούμενο του 2009…

Και για να μην τον …πάρει από κάτω η απογοήτευση, η κυβέρνηση φρόντισε να κάνει τον εμβολιασμό υποχρεωτικό.

“Αφού δεν θέλουν να εμβολιαστούν τα ζώα, θα τα εμβολιάσουμε με το ζόρι”!!!

Λες και ο Cocid-19 είναι ιλαρά…

Με το “καθορισμένο” εμβόλιο…

Αν δεν είναι έτοιμο ήδη…

Και αν δεν ήταν ήδη έτοιμο από πριν…

Λοιπόν, για να τελειώνουμε::

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ !!!

Όσους νόμους και να ψηφίσετε !!! Όσες κυρώσεις και να προβλέψετε στις “ρυθμίσεις και τις λεπτομέρειες” της διαδικασίας…

Με όπλο μας το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, θα σας πολεμήσουμε !!

Τι θα κάνετε;;; Θα μας βάλετε όλους φυλακή ;;;

Όσοι θέλετε να εμβολιαστείτε, ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα!!

Εμβολιαστείτε και αφήστε εμάς να …αρρωστήσουμε βαριά ή να πεθάνουμε!!

Από εμάς δεν θα κινδυνεύετε πάντως!

Θα έχετε εμβολιαστεί!!

Αλλά για να δούμε ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα αρρωστήσουμε βαριά ή θα πεθάνουμε, θα μας απαντήσετε ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΟΔΡΑ, όλοι εσείς της επιτροπής, και εσείς οι κυβερνώντες και οι φίλες μας οι φαρμακευτικές, στις απλές αυτές ερωτησούλες:

-ΠΡΙΝ το lock down, και ενώ ο κορωνοϊός ήταν ανάμεσά μας και “θέριζε”, πόσοι αρρωστήσαμε βαριά ή πεθάναμε ;;

-Όταν νύχτα, με εμάς κλειδωμένους στα σπίτια μας, έρχονταν τα καραβάνια των λαθρομεταναστών, ο ένας αγκαλιά πάνω στον άλλον, πόσοι αρρώστησαν βαριά ή πέθαναν απ’ αυτούς ;;;

-Όταν ο κ. Μπακογιάννης έκανε το ένα πάρτι μετά το άλλο, με Έλληνες και αλλοδαπούς, ο ένας αγκαλιά με τον άλλον, πόσοι αρρώστησαν βαριά ή πέθαναν απ’ αυτούς ;;;

-Από τους δεκάδες αλλοδαπούς στη δομή φιλοξενίας στο Κρανίδι που βρέθηκαν θετικοί στον “θανατηφόρο” ιό, πόσοι αρρώστησαν βαριά ή πέθαναν απ’ αυτούς ;;;

-Από όλους αυτούς που αρρώστησαν βαριά ή πέθαναν, που τους χρεώσατε στον Covid-19, πόσοι ήταν νέοι άνθρωποι και πόσοι δεν είχαν ένα ή περισσότερα υποκείμενα νοσήματα ;;;

Και άλλα πολλά…

Και μετά ελάτε να μας πείτε ότι αν δεν κάνουμε το εμβόλιο θα πεθάνουμε…

Και για τις παρενέργειες, εντός ή εκτός εισαγωγικών, δεν θα μιλήσουμε τώρα. Θα μας πείτε συνωμοσιολόγους.

Θα φανεί στο χειροκρότημα…

Στη “νεκροψία”…

Κύριοι:

Εμφανίστηκε ένας νέος ιός και αντί στην εσχάτη να προστατεύσετε τις ευπαθείς ομάδες, μας κλειδώσατε ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ, και μαζί με τα ξερά καταστρέψατε και τα χλωρά.

Μόνο που τα χλωρά εδώ ήταν οι εργασίες μας, τα εισοδήματά μας, οι επιχειρήσεις μας, οι ζωές μας και το μέλλον μας. Το δικό μας και των παιδιών μας.

Καλλιεργήσατε κλίμα τρομοκρατίας, εκμεταλλευόμενοι την έμφυτη φοβία του ανθρώπου, μπροστά στο άγνωστο, μπροστά στην αρρώστια και στον θάνατο.

Μας κλειδώσατε όλους μέσα για να μας “σώσετε”, και μας καταστρέψατε.

Μπουκώσατε τα Μ.Μ.Ε. για να συντηρήσουν και να καλλιεργήσουν την τρομοκράτησή μας.

Και στο μόνο πραγματικά ελεύθερο πεδίο ανταλλαγής απόψεων και κυκλοφορίας πραγματικών ειδήσεων, το Internet και το Facebook, βάλατε τα Hoaxes και τους αστυφύλακες της Teleperfomance της Faecebook, να κατεβάζουν τη μία ανάρτηση μετά την άλλη στο Facebook, τη μία δημοσίευση μετά την άλλη στο Internet, τη μία προβολή μετά την άλλη στο Youtube. Στιγματίσατε όλους τους σοβαρούς επιστήμονες που σας αμφισβήτησαν, με ταμπέλες άσχετου ή συνωμοσιολόγου ή αποδίδοντάς τους ποταπά ψευδοκίνητρα για την αντίστασή τους στον παραλογισμό. Ξεφτιλίσατε κάθε έννοια συνταγματικών ελευθεριών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Και μας βγάλατε έξω, αφού μας διαλύσατε, και ανακουφισμένοι εμείς που πήραμε ανάσα και πάμε να σώσουμε ό,τι σώζεται, μας κάνατε να δεχθούμε να φορέσουμε ακόμα και πανωπλίες αν χρειαστεί, προκειμένου να σώσουμε ό,τι έχει απομείνει. Προετοιμάζοντας το έδαφος να δεχόμαστε στο μέλλον και να τρώμε ό,τι μας σερβίρετε. Για να διατηρήσουμε τα δεδομένα, κεκτημένα και αυτονόητα.

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΑΠΌ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ !!!

ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ !!!

Βάλτε τον νόμο σας στα ψυγεία σας να κάνει παρέα στα ληγμένα εμβόλια του Αβραμόπουλου !!

Αν εσείς είσαστε μία φορά προετοιμασμένοι να μας εμβολιάσετε ,

άλλες εκατόν μία είμαστε έτοιμοι εμείς να σας στείλουμε από κει που ήρθατε !!!

Να εμβολιαστείτε εσείς !!!

Αν και το εμβόλιο που έχω στο μυαλό μου για σας, δεν θα υπάρξει ποτέ…

 

 

Πηγή

Προβολές : 960


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα