Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ, Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ, Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

6 Δεκεμβρίου, 2020 35 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,966
Μοίρασέ το
Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ, Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

Είμαστε ήδη μέσα στα γεγονότα….

Εύχομαι σε όλους καλή φώτιση, καλή δύναμη και καλή λευτεριά από τον αντίχριστο.

Είναι βέβαιο ότι ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.

Κοιτάξτε να είστε με τη μεριά του νικητή …..

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ, Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

 

Παρατηρώ με μεγάλη μου έκπληξη, ότι ακόμη και τώρα εξακολουθούν υπάρχουν πολλοί που ΔΕΝ γνωρίσουν τι είναι η Παγκόσμια Διακυβέρνηση, αλλά και αρκετοί που την ‘’έχουν ακουστά’’ δεν γνωρίζουν ακριβώς τι είναι.

 

Επομένως, είναι προφανές γιατί δεν μπορούν να κατανοήσουν, να πιστέψουν και να διερευνήσουν την ξαφνική πίεση για τον ρομποτικό εμβολιασμό και το τσιπάρισμα που μανιωδώς προσπαθούν να μας επιβάλουν μέσω ενός εργαστηριακού ιού που μας κατασκεύασαν. Θα προσπαθήσω λοιπόν με απλά λόγια να το εξηγήσω.

 

NEW WORLD ORDER, δηλαδή Παγκόσμια Διακυβέρνηση:

Ότι συμβαίνει τώρα στον κόσμο και την Ελλάδα είναι το σχέδιο της παγκόσμιας διακυβέρνησης το όποιο είναι: μια παγκόσμια κυβέρνηση για όλο τον πλανήτη (των σιωνιστών εβραίων με όχημα την Αμερική), πανθρησκεία (κατάργηση όλων των θρησκειών και αντικατάσταση τους από μια – βλέπετε τις συμπροσευχές ετερόδοξων που κάνουν ‘’χριστιανοί’’ (μασόνοι ουσιαστικά με πρώτους τους Βαρθολομαίο και Ιερώνυμο), καθολικοί (η μασονάρα ο Πάπας), προτεστάντες και μουσουλμάνοι… είναι το σχέδιο),  ένα νόμισμα (ο Φοίνικας) ψηφιακό μόνο για όλους (κατάργηση όλων των φυσικών νομισμάτων και αντικατάσταση τους από ένα ψηφιακό),  τσιπάκι όλοι στο χέρι (το χάραγμα του αντίχριστου – ο άνθρωπος μετατρέπεται σε δούλο – δήθεν για ευκολία, δήθεν για ασφάλεια, δήθεν για αποφυγή φοροδιαφυγής – εδώ γελάμε!!!)).

Η Atzenta 2021 + Atzenta 2030 και το σχέδιο Coudenhove-Kalergi αποτελούν τα εργαλεία που θα μας οδηγήσουν στην παγκόσμια διακυβέρνηση, πρόκειται δηλαδή για υποφάκελους της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

ATZENTA 2021+ ATZENTA 2030: Φτωχοποίηση πολιτών, κατάργηση ιδιωτικής περιουσίας, κατάργηση μετρητών και επιβολής πλαστικού και ψηφιακού χρήματος , επιβολή διαστημικών φόρων, ρομποτοποίηση και ηλεκτρονικό φακέλωμα σε κάθε είδους δραστηριότητα, κατάργηση εθνικής συνείδησης – ιστορίας – συμβόλων – συνόρων, κατάργηση του θεσμού της οικογένειας, ηθική και πνευματική υποβάθμιση των ανθρώπινων αξιών και προτύπων , προώθηση του υλισμού,  πανθρησκεία, μείωση πληθυσμού μέσω μεταλλαγμένων τροφών ,νερού, αεροψεκασμών, υποσιτισμού, τεχνητής κρυφής στείρωσης του πληθυσμού , εργαστηριακές αρρώστιες, προώθηση σεξισμού, ομοφυλοφιλίας,  αιμομιξίας και κτηνοβασίας, παιδεραστίας και πανδημίες, απάτη της κλιματικής αλλαγής – οικολογικοί φόροι παντού, τσιπάρισμα – χάραγμα της αποκάλυψης, κλπ.

Τώρα μας προέκυψαν και τα εμβόλια της νανοτεχνολογίας…..

Και φυσικά το μάντρωμα των ανθρώπων σε πόλεις – γκέτο για το ‘’καλό’’ του περιβάλλοντος που οι ίδιοι καταστρέφουν για να προωθήσουν τα σχέδια τους!

Codex Alimentarius (υποφάκελος της ΑΤΖΕΝΤΑ 2021 και ΑΤΖΕΝΤΑ 2030): Έλεγχος της τροφής και του νερού.

Έλεγχος της παραγωγής καλλιεργειών (υβριδικοί σπόροι), της κτηνοτροφίας (προώθηση εργαστηριακού πλαστικού κρέατος) και των φυσικών πόρων – νερού, προώθηση κρατικών συσσιτίων και εξάρτηση του πληθυσμού από αυτά.

ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Εξισλαμισμός της Ευρώπης και της Ελλάδος (για αρχή – μετά και αυτούς θα τους χαλάσουν τη θρησκεία) αλλά και το ‘’ανακάτεμα’’ τους με όλους τους έγχρωμους πληθυσμούς του πλανήτη για την δημιουργία της ‘’γκρι’’ φυλής χωρίς εθνική συνείδηση, ήθη και έθιμα, ιστορία και τελικά χωρίς θρησκεία.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν φυσικά επιγραμματικές έννοιες που χρήζουν περαιτέρω μελέτης και έρευνας για όσους δεν έχουν εντρυφήσει αλλά και που είναι αδύνατο αναλυθούν σε ένα άρθρο.

 

ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ:

Για την αναλαμπή της ορθοδοξίας έχουν μιλήσει πολλοί Άγιοι και θα βρείτε πολλά άρθρα γύρω από το θέμα.

Πρόκειται για την παγκόσμια εξάπλωση και επικράτηση του χριστιανισμού αμέσως μετά τη λήξη του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Είναι το ‘’δώρο’’ του Θεού για 3-4 δεκαετίες προκειμένου να δυναμώσουν οι χριστιανοί και να αντιμετωπίσουν την επτάχρονη βασιλεία του αντίχριστου που θα ακολουθήσει μετά από αυτές τις δεκαετίες.

Παρατηρώ το τελευταίο διάστημα, κάποιοι προσπαθούν να ωθήσουν τους χριστιανούς στην απελπισία και στo σκοτάδι γύρω από την αναλαμπή της ορθοδοξίας.……

Υπάρχει τελευταία μια πολύ ‘’περίεργη’’ και ξαφνική έξαρση διαφόρων αρθρογράφων που προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν θα υπάρξει αναλαμπή της ορθοδοξίας κλπ…

Και πολύ περιέργως, συνέπεσε αυτή η αμφισβήτηση της αναλαμπής της ορθοδοξίας με την εμφάνιση του εμβολίου με τη ρομποτική τεχνολογία… σαν να θέλουν κάποιοι να σπρώξουν στην απελπισία τους χριστιανούς προκειμένου να εμβολιαστούν.

Λοιπόν εκτός από τους πολλούς αγίους που έχουν μιλήσει γι αυτό , όπως και ο Άγιος Παΐσιος , μπορείτε να ακούσετε με τα αυτιά σας τον γέροντα Ιωσήφ το Βατοπεδινό και να σας λυθεί για πάντα η όποια αμφιβολία.

Από το 5’12’’ αλλά συνιστώ να το ακούσετε όλο:

https://www.youtube.com/watch?v=jusqiOuwKOo

 

Τελειώνοντας, σύμφωνα με όλες τις προρρήσεις των γερόντων μας, όλα αυτά τα σχέδια των ιλλουμινάτι και των δούλων τους θα πέσουν στο κενό.

Η Τουρκία θα δώσει τη  αφορμή για την επίσημη έναρξη του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου που θα διαλύσει όλα αυτά τα σχέδια για το τσιπάρισμα  που ετοιμάζουν μέσω των εμβολίων της νανοτεχνολογίας, , του ψηφιακού χρήματος και της ταυτότητας με τσιπ.

Μόνο όσοι βιαστούν και τρέξουν να υπηρετήσουν τα σχέδια των αντίχριστων, προκειμένου να έχουν τις ευκολίες τους, θα πέσουν στη παγίδα τους.

Όσοι θέλουν να το ψάξουν περισσότερο το θέμα και να ‘’ανέβουν πίστα’’ ας δουν το επόμενο άρθρο μου:

‘’ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΓΕΛΙΟ-ΕΒΡΑΙΟ-ΙΟΣ, ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ.’’

Είμαστε ήδη μέσα στα γεγονότα….

Εύχομαι σε όλους καλή φώτιση, καλή δύναμη και καλή λευτεριά από τον αντίχριστο.

Είναι βέβαιο ότι ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.

Κοιτάξτε να είστε με τη μεριά του νικητή …..

 

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

 

Προβολές : 1,966


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα