Ο πραγματικός κίνδυνος που απειλεί όχι μόνο τους Έλληνες, αλλά σχεδόν όλο τον πλανήτη

Ο πραγματικός κίνδυνος που απειλεί όχι μόνο τους Έλληνες, αλλά σχεδόν όλο τον πλανήτη

26 Νοεμβρίου, 2020 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:767
Μοίρασέ το
 
NICK KILO: “ΤΑ ΑΒΟΥΛΑ ΑΔΑΗ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΝΗΜΠΟΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ”

 
 
Πόσο δίκιο έχεις…
Αυτά τα ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, που στερημένα από ψυχή και σκέψη, μοιάζουν με κινούμενη άμμο έτοιμα να μας ρουφήξουν μαζί τους στην κόλαση που έφτιαξαν γύρω τους.
 
Και μένει σ’ εμάς, να αντισταθούμε σ’ αυτά τα ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, που είναι σκλάβοι του φόβου τους…
 
Να σωθούμε από τον εναγκαλισμό τους, που θυμίζει … πύθωνες…
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Ο πραγματικός κίνδυνος που απειλεί όχι μόνο τους Έλληνες, αλλά σχεδόν όλο τον πλανήτη και πιο συγκεκριμένα που απειλεί την ίδια την ανθρώπινη υπόσταση και τα παιδιά μας, ΔΕΝ είναι οι ναζιστικές πρακτικές των λαμογιοκυβερνήσεων ή των λαμογιοειδικών και λαμογιοαρμοδίων.
 
Ο πραγματικός κίνδυνος που απειλεί την ανθρώπινη υπόσταση και πολύ περισσότερο το μέλλον των παιδιών μας ΕΙΝΑΙ τα ΑΒΟΥΛΑ ΑΔΑΗ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΝΗΜΠΟΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ
 
 
Είναι αυτά τα ανθρωπάκια που θα τρέξουν να χτυπήσουν και τα 100 κορονοεμβολια και θα ουρλιάζουν να εμβολιαστεις και εσυ και να εμβολιασεις και τα μωρά σου για να τους “προστατεύσεις” γιατί τα 100 εμβολια δεν θα δουλεύουν αν δεν τα κάνουν άπαντες γύρω τους.
 
ΕΙΝΑΙ τα ανθρωπάκια που βλέπετε τώρα να στήνονται στις ουρές για ένα τεστ, αγνοώντας ακόμα και το αυτονόητο, αγνοώντας ότι μια ώρα μετά το τεστ τους θα είναι άχρηστο και δε θα έχει νόημα.
 
 
ΕΙΝΑΙ τα ανθρωπάκια που τηλεφωνούν στην αστυνομία για να συλλάβει το γείτονα επειδή άκουσαν πάνω από 2 φωνές στο σπίτι του.
 
ΕΙΝΑΙ τα ανθρωπακια που τηλεφωνούν στην αστυνομία για να συλλάβει τα παιδιά που παίζουν στο πάρκο.
 
 
ΕΙΝΑΙ τα ανθρωπάκια που φοραγανε τη μάσκα ως το κούτελο πριν τους εξαναγκάσουν να το κάνουν, ακόμα και στο μπαλκόνι τους ακόμα και μέσα στη θάλασσα ακόμα και όταν ήταν μόνοι τους στο βουνό.
 
 
ΕΙΝΑΙ τα ανθρωπάκια που δεν ξέρουν τι σημαίνει ορθολογική σκέψη.
 
ΕΙΝΑΙ τα ανθρωπάκια που δεν ξέρουν τι σημαίνει οι έννοιες ΖΩΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΣΚΕΨΗ
 
ΕΙΝΑΙ τα ανθρωπάκια που δε φιλανε τα παιδιά τους, που παράτησαν τη γιαγιά μόνη της και πέθανε από καημό, που έκοψαν το σεξ με τη γυναίκα τους, που φύτεψαν το Φόβο στις ψυχές των παιδιών τους, που τους έκοψαν την αναπνοή για το καλο τους και που τα δέρνουν όταν προσπαθούν να αναπνεύσουν.
 
 
ΕΙΝΑΙ τα ανθρωπάκια που βλέπετε γύρω σας καθημερινά να περιφέρονται σαν άβουλα ζόμπι και που αλλάζουν δρόμο αν σε δούνε.
 
ΕΊΝΑΙ τα ίδια ανθρωπάκια που κατέστρεψαν την Ελλάδα εν γνώση τους στο παρελθόν.
 
ΕΊΝΑΙ τα ανθρωπάκια που θα πέσουν να σε φάνε αν τους πεις με δεδομένα και μεστό λόγο ότι ο ΦΌΒΟΣ τους είναι παράλογος.
 
 
ΕΙΝΑΙ τα ανθρωπάκια που θα γίνουν όχλος να σε λυντσάρουν αν δούνε ότι θες να ζήσεις σαν Ελεύθερος Σκεπτόμενος Ανθρώπος.
 
ΕΙΝΑΙ τα ανθρωπάκια που βλέπουν τη γλάστρα με το δεντράκι από μια γωνιά 10 μοιρών που τους δείχνουν όλα τα άνωθεν λαμόγια και ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ λόγω του παραλόγου ΦΟΒΟΥ τους να δούνε όλο το τεράστιο δάσος περιμετρικα από γωνία 360 μοιρών.
 
ΕΙΝΑΙ τα ανθρωπάκια που για δεκαετίες δε διστάζουν να σε θεωρήσουν επικίνδυνο και εγκληματία αν δεν χτυπήσεις 100 ενέσεις στα μωρά σου, αδυνατώντας να καταλάβουν ότι ο Δημιουργός δεν έφτιαξε τους επιστήμονες για να φτιάξουν τις 100 ενέσεις για να ζήσουν τα παιδιά σου και εσύ, ΑΛΛΑ έφτιαξε ένα τέλειο σώμα, με τέλεια συστήματα λειτουργίας και προστασίας που οι επιστήμονες αδυνατούν ακόμα να κατανοήσουν πως διατηρεί την ισορροπία, την υγεία και τη ζωή και ούτε πρόκειται να κατανοήσουν.
 
 
ΤΑ ΑΒΟΥΛΑ ΑΔΑΗ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΝΗΜΠΟΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ,  ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
 
Αυτή είναι δυστυχώς η αλγεινή πραγματικότητα.

 

Πηγή

Προβολές : 767


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα