Ο προσομοιωτής κορώνα. ”Το τεστ PCR για την Corona είναι τόσο καλό όσο…τεστ Σαηεντολογίας που ανιχνεύει την προσωπικότητά σου και μετά σου λέει ότι πρέπει να δώσεις όλα τα χρήματά σου στη Σαηεντολογία.”!!!!!!!!!!

Ο προσομοιωτής κορώνα. ”Το τεστ PCR για την Corona είναι τόσο καλό όσο…τεστ Σαηεντολογίας που ανιχνεύει την προσωπικότητά σου και μετά σου λέει ότι πρέπει να δώσεις όλα τα χρήματά σου στη Σαηεντολογία.”!!!!!!!!!!

16 Σεπτεμβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:473
Μοίρασέ το

 

”Η PCR ανιχνεύει ένα πολύ μικρό τμήμα του νουκλεϊκού οξέος που αποτελεί μέρος του ίδιου του ιού.

Το ειδικό θραύσμα που ανιχνεύεται προσδιορίζεται από την κάπως αυθαίρετη επιλογή των εκκινητών DNA που χρησιμοποιούνται στα άκρα του ενισχυμένου θραύσματος. 

Εάν τα πράγματα γίνουν σωστά, η ”μόλυνση” θα ήταν πολύ μακριά από ένα θετικό τεστ PCR.” 

Δηλαδή ακόμα και θετικό το τέστ, δεν έχουμε μόλυνση, λεεί ο εφευρέτης και νομπελίστας του τέστ, αυτού του τέστ που χρησιμοποιούν και για τον κορονοιό.

”Είναι τόσο καλό όσο το τεστ Σαηεντολογίας που ανιχνεύει την προσωπικότητά σου και μετά σου λέει ότι πρέπει να δώσεις όλα τα χρήματά σου στη Σαηεντολογία.”

 

 Celia Ingrid Farber

Εχουμε την εγκατάλειψη της κλασικής διαγνωστικής ιατρικής υπέρ της βιοτεχνολογίας ή της εργαστηριακής ιατρικής. Αυτό συνεχίζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι μια επικίνδυνη στροφή. 

Το ”Corona test” ονομάζεται με χαρακτηριστικό τεχνολογικό όρο: ”CDC 2019-nCoV Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel”.

Βρίσκει θραύσματα, νουκλεϊκών οξέων. 

Από ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον Kary Mullis, στη χήρα του μπόξερ Tommy Morrison, του οποίου η καριέρα και η ζωή καταστράφηκαν από ένα ”τεστ HIV” και η οποία άσκησε ένδικη αγωγή εναντίον των κατασκευαστών του τεστ, ο Δρ Mullis έγραψε, στις 7 Μαΐου 2013:

”Η PCR ανιχνεύει ένα πολύ μικρό τμήμα του νουκλεϊκού οξέος που αποτελεί μέρος του ίδιου του ιού.

Το ειδικό θραύσμα που ανιχνεύεται προσδιορίζεται από την κάπως αυθαίρετη επιλογή των εκκινητών DNA που χρησιμοποιούνται στα άκρα του ενισχυμένου θραύσματος. Εάν τα πράγματα γίνουν σωστά, η ”μόλυνση” θα ήταν πολύ μακριά από ένα θετικό τεστ PCR.” 

Δηλαδή ακόμα και θετικό το τέστ, δεν έχουμε μόλυνση, λεεί ο εφευρέτης και νομπελίστας του τέστ, αυτού του τέστ που χρησιμοποιούν και για τον κορονοιό.

Why I Began Questioning HIV (From the House of Numbers Deluxe Edition DVD)

‘Πρέπει να έχετε μια τεράστια ποσότητα οποιουδήποτε οργανισμού για να προκαλέσετε συμπτώματα. Τεράστια ποσότητα αυτού” μου είπε ο Δρ David Rasnick, βιοχημικός, προγραμματιστής πρωτεάσης και πρώην ιδρυτής ενός εργαστηρίου EM που ονομάζεται Viral Forensics.

Εάν διαβάσετε προσεκτικά και κατανοήσετε το ένθετο του πακέτου της PCR τεστ της Abbott , αλήθεια εδώ της Abbott το τέστ δεν χρησιμοποιούμε;;
Θα δείτε ότι το διαγνωστικό τεστ (IVD):

 
1) Δεν έχει εγκριθεί από το FDA.
2) Είναι μόνο για χρήση έκτακτης ανάγκης (EUA) ·
3) Εγκρίνεται έως ότου αποσυρθεί το EUA
4) ΜΠΟΡΕΙ (ή όχι) να ανιχνεύσει τον ιό.
 
Τι σημαίνει εάν το δείγμα είναι θετικό για τον  ιό που προκαλεί την COVID-19;
Ένα θετικό αποτέλεσμα δοκιμής για την COVID-19 δείχνει ότι το RNA
από το SARS-CoV-2 εντοπίστηκε και ο ασθενής έχει μολυνθεί με τον ιό και θεωρούμε ότι είναι μεταδοτικός. (ΘΕΩΡΟΥΜΕ).
Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων πρέπει πάντα να λαμβάνονται υπόψη μαζί τις  κλινικές παρατηρήσεις και τα επιδημιολογικά δεδομένα για την τελική διάγνωση του  ασθενή και για τις αποφάσεις διαχείρισης.
 
Επίσης και ένα αρνητικό αποτέλεσμα δεν αποκλείει , την COVID-19.

Πραγματοποίησα μια δίωρη συνέντευξη με τον –David Crowe – Καναδός ερευνητής, με πτυχίο στη βιολογία και μαθηματικά, οικοδεσπότης του podcast The Infectious Myth και Πρόεδρο του think-tank Rethinking AIDS. Ανέλυσε τα προβλήματα με το τεστ Corona που βασίζεται στην PCR, με μεγάλη λεπτομέρεια, αποκαλύπτοντας έναν κόσμο αδιανόητης πολυπλοκότητας, καθώς και απάτη.

”Αυτό που κάνουν είναι ότι παίρνουν ένα είδος αλληλουχίας και αυθαίρετα λένε ότι αυτό το σημείο είναι η διαφορά μεταξύ θετικού και αρνητικού.”

Η PCR είναι πραγματικά μια τεχνική κατασκευή”, εξήγησε ο Crowe. 

”Ξεκινάς με ένα μόριο. Ξεκινάτε με μια μικρή ποσότητα DNA και σε κάθε κύκλο η ποσότητα διπλασιάζεται, κάτι που δεν φαίνεται τόσο σημαντικό, αλλά εάν, αν το διπλασιάσετε 30 φορές, παίρνετε περίπου ένα δισεκατομμύριο φορές περισσότερο υλικό από ότι ξεκινήσατε. Ως τεχνική κατασκευή, είναι υπέροχη”. 

Αυτό που κάνουν είναι ότι συνδέουν ένα φθορίζον μόριο στο RNA καθώς το παράγουν. 

Φωτίζετε με ένα φως σε ένα μήκος κύματος και λαμβάνετε μια απόκριση, λαμβάνετε πίσω φως σε διαφορετικό μήκος κύματος. 

Έτσι, μετρούν την ποσότητα φωτός που επιστρέφει και αυτό είναι το υποκατάστατό τους για το πόσο DNA υπάρχει. Χρησιμοποιώ τη λέξη DNA. 

Υπάρχει ένα ακόμα βήμα στη δοκιμή RT- PCR, όπου μπορείτε να μετατρέψετε το RNA σε DNA. Έτσι, το τεστ PCR στην πραγματικότητα δεν χρησιμοποιεί το ιικό RNA. Χρησιμοποιεί DNA, αλλά είναι σαν το συμπληρωματικό RNA. Λοιπόν, λογικά είναι το ίδιο πράγμα, αλλά μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Γιατί μιλάω ξαφνικά για το DNA; Βασικά, υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός κύκλων πολλαπλασιασμού.”

”Σε μια δημοσίευση”, λέει ο Κρόου, ”Βρήκα ότι σταματάνε στους 37 κύκλους. Εάν δεν είχατε αρκετό φθορισμό κατά τους  37 κύκλους, θεωρείτε αρνητικό το δείγμα. Σε ένα άλλο έγγραφο, το όριο ήταν 36. Τριάντα επτά έως και 40 θεωρήθηκαν και στους 40 θεωρείται ”απροσδιόριστο”. 

Έχω δει μόνο δύο έγγραφα που περιγράφουν ποιο ήταν το όριο. Έτσι, είναι πολύ πιθανό ότι διαφορετικά νοσοκομεία, διαφορετικά κράτη, Καναδάς έναντι των ΗΠΑ, Ιταλία έναντι Γαλλίας χρησιμοποιούν όλοι διαφορετικά πρότυπα ευαισθησίας, διαφορετικά όρια κύκλων πολλαπλασιασμού του τεστ Covid

Τα οποία όρια τα βάζουν οι κατασκευαστές των τεστ.

Επομένως, αν σταματήσετε στους 20 κύκλους, στις 20 επαναλήψεις, όλοι θα είναι αρνητικοί. Εάν σταματήσετε στους 50, μπορεί να έχετε όλους θετικούς.”

Και όμως, το ίδιο έργο το έχουμε ξαναδεί

Ακριβώς όπως στη μάχη για τον ιό HIV – στους ανθρώπους δεν είχαν πει ποτέ ότι το ”τεστ HIV” είχε διαφορετικά πρότυπα σε διαφορετικές χώρες και εντός των χωρών, από εργαστήριο σε εργαστήριο. Η υψηλότερη γραμμή (ο μεγαλύτερος αριθμός πρωτεϊνών HIV) ήταν στην Αυστραλία: πέντε. Η χαμηλότερη ήταν η Αφρική: 2. Στις ΗΠΑ είναι γενικά 3-4.

Συνηθίζαμε να αστειευόμαστε ότι θα μπορούσατε να απαλλαγείτε από μια ”διάγνωση HIV” πετώντας είτε από τις ΗΠΑ είτε από την Αυστραλία, στην Αφρική. 

Αλλά για πολλά χρόνια, το ”AIDS” στην Αφρική διαγνώστηκε χωρίς καμία απολύτως εξέταση. Απλώς μια σύντομη λίστα συμπτωμάτων που ήταν ακριβώς με τα ίδια συμπτώματα των περισσότερων τροπικών ασθενειών, όπως πυρετός, βήχας και δύσπνοια.

”Νομίζω ότι αν μια χώρα πεί: ”Ξέρεις, πρέπει να τερματίσουμε αυτήν την επιδημία”, θα μπορούσαν ήσυχα να στείλουν ένα σημείωμα λέγοντας:  ”Δεν θα έπρεπε να έχουμε το όριο στα 37. Αν το βάλουμε στα 32, ο αριθμός των θετικών δοκιμών μειώνεται δραματικά. Εάν εξακολουθεί να μην είναι αρκετό, λοιπόν, να το βάλουμε, 30 ή 28 ή κάτι τέτοιο. Έτσι, μπορείτε να ελέγξετε την ευαισθησία.”

Τα εργαστήρια μπορούν να χειραγωγήσουν πόσες ”περιπτώσεις” του Covid-19 έχει η χώρα τους. Μήπως έτσι οι Κινέζοι έκαναν ξαφνικά το φορτίο τους;

”Ένας άλλος λόγος που ξέρουμε ότι είναι ψευδείς οι εξετάσεις”, συνέχισε ο Κρόου, είναι από μια αξιοσημείωτη σειρά γραφημάτων που δημοσιεύθηκαν από μερικούς ανθρώπους από τη Σιγκαπούρη στο JAMA.

Αυτά τα γραφήματα δημοσιεύθηκαν στις συμπληρωματικές πληροφορίες, κάτι που αποτελεί ένδειξη ότι κανείς δεν πρέπει να τα διαβάσει. Και νομίζω ότι οι συγγραφείς πιθανώς απλώς τα έβαλαν επειδή ήταν ενδιαφέροντα γραφήματα, αλλά δεν συνειδητοποίησαν τι ήταν σε αυτά. 

Έτσι, ήταν 18 γραφήματα 18 διαφορετικών ανθρώπων. Και σε αυτό το νοσοκομείο στη Σιγκαπούρη, έκαναν καθημερινά τεστ κορονοϊού και κατάλαβαν τον αριθμό των κύκλων PCR που απαιτούνται για την ανίχνευση του φθορισμού. Ή αν δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τον φθορισμό έως … 37 κύκλους, έβαζαν μια τελεία στο κάτω μέρος του γραφήματος, υποδηλώνοντας ένα αρνητικό.”

Έτσι, σε αυτή την ομάδα των 18 ατόμων, η πλειοψηφία των ανθρώπων πήγαν από θετικοί, το οποίο συνήθως διαβάζεται ως  ”μολυσμένοι”, σε αρνητικοί, το οποίο συνήθως διαβάζεται ως  ”μη μολυσμένοι”, αλλά έπειτα πάλι  σε θετικοί – μολύνθηκαν ξανά. 

Λοιπόν, πώς το ερμηνεύεις; 

Πώς μπορείς όταν κάνεις ενα τεστ, εάν μια δοκιμαστική εξέταση είναι στην πραγματικότητα, ξέρετε, 100% θετική για την ανίχνευση λοίμωξης, τότε τα αρνητικά αποτελέσματα πρέπει να ήταν λάθος; 

Και έτσι, ένας τρόπος επίλυσης είναι να μετακινήσετε το σημείο από το 37 στο 36 ή στο 38. Μπορείτε να μετακινήσετε αυτόν τον κύκλο επαναλήψεων. Είναι μια αυθαίρετη διαίρεση πάνω ή κάτω. 

Αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι αν το κάνατε αυτό, δεν θα έχετε ακόμα το ίδιο πράγμα. Απλώς, αντί να πάει, από 36 σε μη ανιχνεύσιμο και πίσω σε 36 ή πίσω σε 45, θα μπορούσε να πάει από 33 σε μη ανιχνεύσιμο σε 30 ή κάτι τέτοιο. Σωστά?

Έτσι, δεν μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα αλλάζοντας αυτήν την αυθαίρετη δυαδική διαίρεση. Και έτσι βασικά αυτό λέει ότι το τεστ δεν ανιχνεύει μόλυνση. Επειδή εάν ήταν έτσι, όπως εάν έχετε μολυνθεί, και μετά δεν είστε πλέον μολυσμένος και είστε σε νοσοκομείο με τις καλύτερες προληπτικές προφυλάξεις στον κόσμο, πώς μολυνθήκατε ξανά; 

Και αν θεραπεύσατε τη λοίμωξη, γιατί δεν είχατε αντισώματα για να σταματήσετε να μολύνεστε ξανά; 

Έτσι, δεν υπάρχει καμία εξήγηση στον τύπο που να εξηγεί αυτά τα αποτελέσματα. Γι ‘αυτό νομίζω ότι είναι τόσο σημαντικά. ”

Ένας από τους τρόπους για να ξεχωρίσετε την αλήθεια από την εξαπάτηση στη σύγχρονη ”επιστήμη” είναι να παρακολουθείτε τι αφαιρείται, τι λογοκρίνεται.

Για παράδειγμα, μου λέει ο David, υπήρχε προφανώς μια αγγλική περίληψη στο PubMed από την Κίνα που κατέστησε το σύνολο του βιομηχανικού συγκροτήματος δοκιμών COVID αβάσιμο και παράλογο.

”Υπήρχε μια διάσημη κινεζική δημοσίευση που υπολόγισε ότι αν δοκιμάζετε ασυμπτωματικούς ανθρώπους, έως και το 80% των θετικών θα μπορούσε να είναι ψευδώς θετικό. 

Αυτό ήταν κάτι σοκαριστικό, τόσο σοκαριστικό που το PubMed έπρεπε να αποσύρει την περίληψη παρόλο που η κινεζική δημοσίευση φαίνεται να εξακολουθεί να δημοσιεύεται και να είναι διαθέσιμη.” 

Έχω πράγματι μια μετάφραση από έναν φίλο. Το μετέφρασα στα Αγγλικά και είναι ένας πραγματικά, τυπικός υπολογισμός του τι αποκαλούν θετική προγνωστική αξία. Η περίληψη είπε βασικά ότι σε ασυμπτωματικούς πληθυσμούς, η πιθανότητα ενός θετικού τεστ κοροναϊού να είναι αληθινό θετικό είναι μόνο περίπου 20%. Το 80% θα είναι ψευδώς θετικό.”

”Η κινεζική ανάλυση ήταν μια μαθηματική ανάλυση, ένα πρότυπο, η τυπική ανάλυση που έχει στο παρελθόν ένα εκατομμύριο φορές. Δεν υπάρχει λόγος να αποσύρετε το έγγραφο για οποιονδήποτε λόγο. Δεν υπάρχει τίποτα δραματικό στην δημοσίευση. Είναι μια πραγματικά βαρετή ανάλυση. Απλώς έκαναν την τυπική ανάλυση και είπαν, σε ορισμένους πληθυσμούς, όπως υπολόγιζαν ότι το 1% των ανθρώπων είναι πραγματικά μολυσμένοι στον πληθυσμό. Θα μπορούσατε να έχετε 80% ψευδώς θετικό. 

Δεν μπορούσαν να κάνουν μια πραγματική ανάλυση των ψευδών θετικών όσον αφορά τον προσδιορισμό του εάν μια δοκιμή είναι σωστή ή όχι επειδή αυτό απαιτεί ένα  στάνταρ πρότυπο και το μόνο πρότυπο στάνταρ είναι ο καθαρισμός του ιού. 

Έτσι, επιστρέφουμε στο γεγονός ότι ο ιός δεν καθαρίζεται. Εάν μπορούσατε να καθαρίσετε τον ιό, τότε θα μπορούσατε να πάρετε εκατό άτομα που είχαν δοκιμαστεί θετικά και θα μπορούσατε να αναζητήσετε τον ιό σε αυτά. 

Και αν με τρο τεστ βρήκατε τον ιό στους 50 απο τους εκατό και όχι στους άλλους 50, θα μπορούσατε να πείτε ότι το τεστ είναι ακριβές μόνο το 50% . 

Αλλά δεν έχουμε τρόπο να το κάνουμε αυτό, επειδή δεν έχουμε ακόμη καθαρίσει τον ιό. Και δεν νομίζω ότι θα το κάνουμε ποτέ.»

Ο Dave Rasnick είχε συζητήσει με τον David Crowe σχετικά με αυτό, και συμφωνεί, ”Εξ όσων γνωρίζω, δεν έχουν ακόμη καθαρίσει αυτόν τον ιό”.

Σε μια προηγούμενη συνέντευξη που έκανα μαζί του πριν από λίγες εβδομάδες, το είπε αυτό,

”Είναι σαν τα δακτυλικά αποτυπώματα. Με την PCR κοιτάζετε μόνο έναν μικρό αριθμό νουκλεοτιδίων. Κοιτάζετε ένα μικρό τμήμα γονιδίου, όπως ένα δακτυλικό αποτύπωμα. 

Όταν έχετε κανονικά ανθρώπινα δακτυλικά αποτυπώματα, πρέπει να έχουν σημεία επιβεβαίωσης. Υπάρχουν μέρη που είναι κοινά σε σχεδόν όλα τα δακτυλικά αποτυπώματα και αυτά τα γενικά μέρη σε έναν κορονοιό παίρνει η εξέταση PCR. 

Μπορούν να έχουν μερικούς βρόχους, αλλά εάν πήρατε μόνο λίγα δείγματα δακτυλικών αποτυπωμάτων, θα βρείτε πολλά τμήματα RNA που δεν είμαστε σίγουροι ότι έχουν καμία σχέση με τον ιό της κορώνας. Θα εξακολουθούν να εμφανίζονται στην PCR. Μπορείτε να φτάσετε σε επίπεδα κατι  βιολογικά άσχετου και στη συνέχεια να το ενισχύσετε ένα τρισεκατομμύριο φορές”

”Οι εκκινητές είναι σημαντικοί. Γνωρίζουμε ήδη τις σειρές του RNA για την οικογένεια Corona, τις περιοχές που είναι σταθερές. Αυτό είναι στο ένα άκρο. Τότε κοιτάζετε το άλλο άκρο της περιοχής, για όλους τους κορονοιούς. Οι Κινέζοι αποφάσισαν ότι υπήρχε μια περιοχή σε αυτές τις σταθερές περιοχές που ήταν μοναδική για τον συγκεκριμένο κορονοιό. Κάνετε PCR για να δείτε αν αυτό ισχύει. Εάν είναι πραγματικά μοναδικό, θα λειτουργούσε. Αλλά χρησιμοποιούν τη δοκιμή SARS επειδή δεν έχουν πραγματικά ένα για τον νέο ιό. ”

Ρώτησα τον Crowe τι πίστευε ο Kary Mullis για αυτήν την έκρηξη της παραφροσύνης της PCR.

”Είμαι λυπημένος που δεν είναι εδώ για να υπερασπιστεί την τεχνική κατασκευή του», είπε. ‘Ο Κάρυ δεν εφεύρε ένα τεστ. Εφεύρε μια πολύ ισχυρή τεχνική κατασκευή που γίνεται κατάχρηση. Ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές για την PCR; Όχι ιατρική διάγνωση. Το ήξερε αυτό και το έλεγε πάντα.”

”Δεν νομίζω ότι καταλαβαίνουν τι κάνουν», είπε. ”Νομίζω ότι είναι εκτός ελέγχου. Δεν ξέρουν πώς να το τελειώσουν. Αυτό νομίζω τι συνέβη: 

Έχουν κατασκευάσει μια πανδημική μηχανή για πολλά χρόνια και, και όπως γνωρίζετε, υπήρξε μια πανδημική άσκηση πολύ λίγο πριν ξεκινήσει όλο αυτό το πράγμα.Έτσι, αυτή η όμορφη μηχανή πανδημίας μοιάζει πολύ… ας χρησιμοποιήσουμε ένα παράδειγμα προσομοιωτή αεροσκάφους.” 

Εντάξει. Έτσι, οι πιλότοι δοκιμάζονται σε προσομοιωτή αεροσκάφους. Αν λοιπόν πετάτε με αεροπλάνο και υπάρχει δυνατό χτύπημα και βλέπετε καπνό από τον κινητήρα στη δεξιά πλευρά, είναι πιθανό εαν ήταν η  πρώτη φορά που ένας πιλότος βρισκόταν ποτέ σε αεροπλάνο που είχε βλάβη στον κινητήρα, να σαστίσει. 

Αλλά δοκίμασε αυτό το σενάριο 25 φορές σε προσομοιωτή αεροσκάφους.

Έτσι, ξέρει ακριβώς τι να κάνει χωρίς να του πει κάποιος. Περνά τη διαδικασία. Δεν χρειάζεται να σκεφτεί, απλά κάνει τα βήματα που του έχει διδάξει, ο προσομοιωτής του αεροσκάφους και προσγειώνεται επιτυχώς το αεροπλάνο με έναν κινητήρα. 

Έτσι, και ένας προσομοιωτής πανδημίας είναι ακριβώς το ίδιο. Κάθεστε στον υπολογιστή, βλέπετε τον ιό να πηγαίνει σε όλο τον κόσμο, και λέτε, εντάξει, οπότε αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι ότι πρέπει να ντύσουμε όλους με προστατευτικά ρούχα. ”

”Πρέπει να βάλουμε σε καραντίνα όλους όσους είναι θετικοί. Επόμενο βήμα. Πρέπει να κάνουμε κοινωνική απομόνωση. Είναι ένα μαθηματικό μοντέλο. Και στο τέλος κερδίζεις πάντα, σωστά; 

Έτσι, στο τέλος, κερδίζουν οι καλοί και η πανδημία νικήθηκε. Όμως, δεν υπήρξε ποτέ μια πραγματική πανδημία από τότε που έχτισαν αυτή τη μηχανή. Λοιπόν, υπάρχει αυτό το τεράστιο μηχάνημα, έχει ένα κόκκινο κουμπί σε αυτό και όταν εντοπίσετε ποτέ μια πανδημία που ξεκινά, πατάτε το κόκκινο κουμπί. 

Δεν ξέρουμε ακριβώς τι συνέβη, αλλά νομίζω ότι η κινεζική κυβέρνηση ήταν ντροπιασμένη γιατί τους κατηγορούσαν ότι κάλυψαν μια πανδημία. 

Είπαν, εντάξει, ξέρεις, θέλουμε τη Δυτική έγκριση για το ιατρικό μας σύστημα, οπότε θα πατήσουμε το κόκκινο κουμπί. Και το έκαναν. Και μετά ακολούθησαν όλα από αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι η προσομοίωση δεν βασίστηκε ποτέ στην πραγματικότητα.”

Σε ένα άλλο μέρος της συνομιλίας μας, είπε κάτι αξέχαστο:

”Έτσι, ουσιαστικά έχουν αναλάβει οι ιατρικοί Ταλιμπάν, αν θέλετε.”

Τον πίεσα για τελευταία φορά:”Ο David, εν κατακλείδι, τελειώνει με αυτήν την πρόταση: ”Το τεστ PCR για την Corona είναι τόσο καλό όσο… ”

Η απάντησή του με έκανε να γελάσω. Δεν ήξερα ότι θα μπορούσα ακόμα να γελάσω.

”Είναι τόσο καλό όσο το τεστ Σαηεντολογίας που ανιχνεύει την προσωπικότητά σου και μετά σου λέει ότι πρέπει να δώσεις όλα τα χρήματά σου στη Σαηεντολογία.”

πηγη

Was the COVID-19 Test Meant to Detect a Virus?

 

Πηγή

Προβολές : 473


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα