Ο προφήτης Bill Gates πέτυχε το εμβόλιο με Pfizer & την Γερμανική BioNTech

Ο προφήτης Bill Gates πέτυχε το εμβόλιο με Pfizer & την Γερμανική BioNTech

12 Νοεμβρίου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
- 438 προβολές ( Μέτρηση έως 05:30:02 )
 

Βασικές πληροφορίες για το εμβόλιο δεν είναι ακόμα διαθέσιμες, όπως αν προλαμβάνει τις σοβαρές περιπτώσεις νόσησης, δηλαδή εκείνες που μπορούν να οδηγήσουν σε νοσηλεία ή θάνατο – δηλαδή το πιο ουσιαστικό κομμάτι που αφορά την πανδημία!

Ούτε επίσης είναι ακόμα πλήρως κατανοητό αν προστατεύει το άτομο από το να κολλήσει τον SARS-CoV-2 που προκαλεί τη νόσο COVID-19.

Και ο «φιλάνθρωπος Γκέις» λέει ότι όταν επενδύει στην υγεία δισεκατομμύρια, αυτά “αποδίδουν” περισσότερο από την τεχνολογία που είναι το αντικείμενο του, γιατί υπάρχουν «κοινωνικά οφέλη».

 

 

Κανείς δεν μας λέει όμως ποιά θα είναι η εξέλιξη των εμβολιασμένων μετά από δυο τρία χρόνια και σε ποιά κατάσταση θα είναι το DNA της.

Δεν μας λένε όμως και αν η PFIZER θα αναλάβει τις αστικές και ποινικές ευθύνες για παρενέργειες του εμβολίου.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 
Ο προφήτης Bill Gates πέτυχε το εμβόλιο με Pfizer & την Γερμανική BioNTech
Η Pfizer από κοινού με την γερμανική BioNTech δείχνουν να κόβουν το νήμα στην κούρσα των εμβολίων, κάτι που είχε «προφητεύσει», ποιος άλλος σύγχρονος προφήτης υπάρχει;- ο Μπιλ Γκέιτς!

Όπως είχαμε γράψει τον προηγούμενο μήνα, η προφητεία έγινε αρχές του Φθινοπώρου, κι έπεσε μέσα με λίγες μέρες απόκλιση για το πότε η εν λόγω εταιρεία θα ζητήσει έγκριση, δηλαδή ειδικά άδεια έκτακτης ανάγκης -είχε αναφέρει περί τα τέλη Οκτωβρίου.

Τα νέα λοιπόν σήμερα είναι ότι το εμβόλιο έναντι του νέου κορωνοϊού που αναπτύσσουν από κοινού Pfizer και BioNTech έχει πάνω από 90% αποτελεσματικότητα, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβολο της αμερικανικής φαρμακευτικής εταιρείας, Δρ Αλμπερτ Μπουρλά, και προσωπικό φίλο του Μητσοτάκη.

Έτσι οι δύο εταίροι σκοπεύουν να υποβάλουν αίτημα για επείγουσα αδειοδότηση του εμβολίου στον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) μετά την τρίτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, επιβεβαιώνοντας την προφητεία Γκέιτς!

Η Pfizer και η BioNTech αναφέρουν ότι η κλινική δοκιμή που είχε δύο ομάδες εθελοντών (εμβολιασμένων ατόμων και εκείνων που έλαβαν εικονικό φάρμακο) έδειξε ποσοστό αποτελεσματικότητας του εμβολίου άνω του 90% σε επτά ημέρες μετά τη δεύτερη δόση.

Γνωρίζουμε ωστόσο ότι η μετοχής της εταιρείας ανέβηκε σχεδόν 15% στις συναλλαγές στην αγορά, στη Νέα Υόρκη, ενώ η εισηγμένη στη Nasdaq BioNTech αυξήθηκε κατά 25%, σύμφωνα με τους FT. 

Τα στοιχεία από την κλινική δοκιμή Φάσης 3 για την αποτελεσματικότητα του BNT162b1 δόθηκαν σήμερα Δευτέρα και είναι πολύ ανώτερα του ποσοστού που έχουν θέσει ως βάση ρυθμιστικές αρχές στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Το BNT162b1 έχει αποτελεσματικότητα 90% ενώ οι ερευνητές ήλπιζαν ότι κάποιο εκ των υποψηφίων εμβολίων που αναπτύσσονται έναντι του νέου κορωνοϊού θα έχουν τουλάχιστον 75% αποτελεσματικότητα.

Η ανεξάρτητη Επιτροπή Αξιολόγησης Δεδομένων επιβλέπει τις κλινικές δοκιμές που γίνονται επί αμερικανικού εδάφους και η ανάλυση των αποτελεσμάτων εστίασε σε 94 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις λοίμωξης από COVID-19 από ένα δείγμα 43.538 εθελοντών.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο της μελέτης, οι εθελοντές έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες, εμβολιαζόμενων και ομάδας ελέγχου.

Το BNT162b1 ήταν άνω του 90% αποτελεσματικό επτά ημέρες μετά την χορήγηση της δεύτερης δόσης.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η προστασία από τη λοίμωξη COVID-19 επιτυγχάνεται 28 ημέρες μετά την πρώτη δόση ενώ ο εμβολιασμός περιλαμβάνει δύο δόσεις.

«Η πρώτη ομάδα των αποτελεσμάτων από τη μελέτη Φάσης 3 του εμβολίου μας για την COVID-19 μας παρέχει τα προκαταρκτικά αποδεικτικά στοιχεία ότι το εμβόλιο έχει την ικανότητα να προλαμβάνει τη λοίμωξη», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Δρ Μπουρλά.

Αλλά…

Προστατεύει αυτούς που θα νοσήσουν βαριά; –
Υπάρχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες του BNT162b1 συγκρίσιμες με άλλων εμβολίων;

Ο Γουίλιαμ Γκρουμπερ, αντιπρόεδρος του κλάδου Κλινικής Έρευνας και Ανάπτυξης Εμβολίων της Pfizer σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα STAT σημειώνει ότι παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια μικρή νίκη έναντι της πανδημίας, βασικές πληροφορίες για το εμβόλιο δεν είναι ακόμα διαθέσιμες, όπως αν προλαμβάνει τις σοβαρές περιπτώσεις νόσησης, δηλαδή εκείνες που μπορούν να οδηγήσουν σε νοσηλεία ή θάνατο – δηλαδή το πιο ουσιαστικό κομμάτι που αφορά την πανδημία!

Ούτε επίσης είναι ακόμα πλήρως κατανοητό αν προστατεύει το άτομο από το να κολλήσει τον SARS-CoV-2 που προκαλεί τη νόσο COVID-19.

Κι επειδή τα υποψήφια εμβόλια για τη συγκεκριμένη λοίμωξη βρίσκονται υπό μελέτη μερικούς μήνες, οι ειδικοί σημειώνουν ότι ακόμα είναι αδύνατον να γνωρίζουμε για πόσο χρόνο θα μας προστατεύουν αυτά από τον νέο κορωνοϊό.

Τέλος, σύμφωνα με τον κ. Γκρουμπερ οι ανεπιθύμητες ενέργειες (άλγη, πυρετός κ.α.) που έχουν αναφερθεί στις προκαταρκτικές μελέτες του BNT162b1 είναι συγκρίσιμες με τις παρενέργειες άλλων εμβολίων για ενήλικες αλλά λίγο εντονότερες από αυτές του εμβολίου της γρίπης ή του πνευμονιόκοκκου.

Σε κάθε περίπτωση τα αποτελέσματα από τη μελέτη Φάσης 3 του BNT162b1 δεν έχουν δημοσιευθεί προς το παρόν σε κάποιο επιστημονικό περιοδικό.

Αλλά τελικά δεν έχουν σημασία όλα αυτά, το “χρηματιστήριο του πόνου” να πηγαίνει καλά κι όλα τα άλλα τα αφήνουμε… στους “ειδικούς”!

Και ο «φιλάνθρωπος Γκέις» λέει ότι όταν επενδύει στην υγεία δισεκατομμύρια, αυτά “αποδίδουν” περισσότερο από την τεχνολογία που είναι το αντικείμενο του, γιατί υπάρχουν «κοινωνικά οφέλη».

Επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος αλλά και προφήτης – 3 σε 1 λέμε!

 

Πηγή

(Visited 437 times, 1 visits today)

Ετικέτες: , ,

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.