ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Ο συζυγοκτόνος σχεδίαζε το νέο σπίτι στο Πικέρμι μετά τη δολοφονία της Καρολάιν – Όλες οι αποκαλύψεις

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Ο συζυγοκτόνος σχεδίαζε το νέο σπίτι στο Πικέρμι μετά τη δολοφονία της Καρολάιν – Όλες οι αποκαλύψεις

28 Ιουνίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:445
Μοίρασέ το

«Ήταν επιθυμία της Καρολάιν» έλεγε μετά τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά και ήθελε να τελειώνει γρήγορα το νέο σπίτι του στο Πικέρμι ο δολοφόνος της 20χρονης.

 

 

Πέρα απ’ όλα αυτά που βγαίνουν στην δημοσιότητα, υπάρχουν πολλά ερωτήματα που μένουν αναπάντητα.

Γιατί ο Πλιώτας του αρείου πάγου, εξέδωσε προκήρυξη ποσού 300.000 για το συγκεκριμένο έγκλημα;;;

Γιατί δεν έκανε το ίδιο ο Πλιώτας, για τον Καραϊβάζ, ή για τον Γκιόλια;

 

Γιατί ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΪΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ;;;

ΠΟΥ ΖΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΪΝ;

Σ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις μετά τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Μετά την αποκάλυψη του δικηγόρου της οικογένειας της Καρολάιν ότι ο 32χρονος πιλότος και καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της συζύγου του ζήτησε από τη μητέρα της να πληρώσει το φέρετρο για την κηδεία της, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο ίδιος συνέχισε κανονικά να σχεδιάζει το χτίσιμο του σπιτιού στο οικόπεδο που είχε αγοράσει το ζευγάρι στο Πικέρμι.

Πρόκειται για ένα οικόπεδο 500 τ.μ. στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, το οποίο είχε αγοραστεί εξ αδιαιρέτου. Ο σχεδιασμός προέβλεπε την κατασκευή ενός προκάτ σπιτιού, περίπου 120 τ.μ., με τρία υπνοδωμάτια, ενώ ο 32χρονος πιλότος είχε ζητήσει να υπάρχει και μια πισίνα.

Λίγες ημέρες μετά την κηδεία της 20χρονης Καρολάιν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος συνέχισε τα ραντεβού με τους ανθρώπους, στους οποίους είχε αναθέσει την κατασκευή του σπιτιού προκειμένου να προχωρήσουν κανονικά οι εργασίες.

Μάλιστα, σε ένα από τα ραντεβού είχε πάει μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος είναι αρχιτέκτονας.

Οι άνθρωποι που τον συνάντησαν μετά τη δολοφονία της Καρολάιν είχαν πάθει σοκ, καθώς το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν ήταν πώς ήταν δυνατόν να έχει βιώσει μια τέτοια τραγωδία και να έχει στο μυαλό του να συνεχίσει τις εργασίες για το νέο σπίτι στο Πικέρμι.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, κάποια στιγμή, ένας από τους ανθρώπους που τον συνάντησε, συγκλονισμένος από την ψυχραιμία του, τον ρώτησε για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά και εκείνος απάντησε ότι «ήταν επιθυμία της Καρολάιν».

Ξαφνικά, προέκυψε ότι δεν μπορεί να προχωρήσει η κατασκευή του σπιτιού, γιατί στο συγκεκριμένο σημείο του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου δεν έχουν διευθετηθεί τα ρέματα και δεν μπορούν να δοθούν υψόμετρα, ώστε να φανεί πού ακριβώς θα γίνει η πλατφόρμα για να στηθεί το σπίτι.

Τότε, ο 32χρονος πιλότος, ζήτησε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να κάνουν οι υπεύθυνοι του έργου ό,τι μπορούν γιατί θέλει να μετακομίσει σύντομα στο νέο σπίτι και να φύγει από το ενοίκιο.

Επίσης, είναι χαρακτηριστικό ότι κάθε τόσο ο 32χρονος δολοφόνος έλεγε στους συνομιλητές του, σαν να ήθελε να τους πείσει:

«Είμαι καλός άνθρωπος…».

 

 

Ζήτησε από την οικογένεια της Καρολάιν να πληρώσει για το φέρετρο και το πλοίο

Μετά το κρυφό ημερολόγιο που δημοσίευσε η Daily Mail, αυτή τη φορά ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης Καρολάιν αποκαλύπτει ότι ο 32χρονος πιλότος και δολοφόνος της Καρολάιν απαίτησε από τη μητέρα της να πληρώσει για το φέρετρο του παιδιού της.

«Εγώ εκείνο που θέλω να σας πω και να κλείσω, γιατί δεν θέλω να το σχολιάσω, φοβάμαι ότι θα παρεκτραπώ, είναι ένα. Και φαντάζομαι θα μείνετε κι εσείς άναυδοι όπως έμεινα κι εγώ. Το φέρετρο της Καρολάιν απαίτησε ο δράστης να το πληρώσει η μητέρα της και το πλήρωσε. Καλή σας ημέρα», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Χαρμάνης.

Η Καρολάιν φοβόταν τον πιλότο – Έψαχνε σπίτι στο Σύνταγμα

Νωρίτερα η Σταματία Μάρκου, συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου, συμβούλου Ψυχικής Υγείας του ζευγαριού αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ ότι η Καρολάιν έψαχνε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα κοντά στο Σύνταγμα. Ήθελε να τον εγκαταλείψει και να βρει μια κατοικία κοντά στη σχολή μαγειρικής, στην οποία και σκόπευε να φοιτήσει.

Η Καρολάιν είχε αποκαλύψει στη σύμβουλο ότι η σχέση της με τον πιλότο είχε φτάσει σε τέλμα, ότι φοβόταν πάρα πολύ τον Αναγνωστόπουλο και της ζητούσε συμβουλές πώς να διαχειριστεί το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Η σύμβουλος Ψυχικής Υγείας εκτιμά επίσης ότι το μήνυμα που έλαβε από την Καρολάιν για να διακόψουν τις συνεδρίες δεν είναι διόλου απίθανο να είχε σταλεί από τον ίδιο τον δολοφόνο, τόνισε η κυρία Μάρκου.

Η κυρία Μυλωνοπούλου προέτρεψε την Καρολάιν να μιλήσει με τη μητέρα της αλλά εκείνη αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν θέλει να την απογοητεύσει. Όπως πρόσθεσε η 20χρονη είχε αντιληφθεί ότι είχε κάνει μια λάθος επιλογή και προσπαθούσε να βρει διέξοδο.

Η οικογένεια της Καρολάιν τους έδινε 1.000 το μήνα

Δίνοντας 1.000 ευρώ το μήνα βοηθούσε την 20χρονη Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της και καθ’ ομολογίαν δράστη, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Χαρμάνης.

«Θα εκπλήξω κι εσάς όπως εξέπληξα και την κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Να σας πω ότι η μητέρα της Καρολάιν έδινε 1.000 ευρώ το μήνα ενίσχυση οικογενειακού εισοδήματος και η μητέρα της Καρολάιν είναι αυτή που πλήρωσε την αξία του οικοπέδου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η διάταξη της Εισαγγελέως Ανηλίκων για την ανάθεση της προσωρινής επιμέλειας του παιδιού της Καρολάιν και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αναμένεται να εκδοθεί τη Δευτέρα.

Η απόφαση για την οριστική επιμέλεια αναμένεται το φθινόπωρο.

Την επιμέλεια έχει ζητήσει η μητέρα του θύματος ενώ η οικογένεια του συζυγοκτόνου ζητά συνεπιμέλεια και το παιδί να ζει τους έξι χειμερινούς μήνες μαζί της στην Αθήνα και τους υπόλοιπους έξι στην Αλόννησο.

Πρόσθεσε ότι η έκθεση της κοινωνικής λειτουργού από την αυτοψία της στην Αλόννησο είναι εξαιρετική καθώς έκρινε ότι το περιβάλλον είναι άριστο.

 

Το κρυφό ημερολόγιο της Καρολάιν – Η αποκάλυψη της Daily Mail

Ένα άγνωστο μέχρι στιγμής ημερολόγιο της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail, όπου η 20χρονη κοπέλα καταφέρεται με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, τον οποίο μάλιστα χαρακτηρίζει ως «επικίνδυνο τύπο».

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει καμία τέτοια αναφορά (για κρυφό ημερολόγιο της Καρολάιν) στο διαβιβαστικό που συνέταξε το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το εν λόγω ημερολόγιο βρέθηκε «θαμμένο» κάτω από στοίβες με κουτιά παπουτσιών στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, με τους Βρετανούς ρεπόρτερ να περιγράφουν, με τα «μάτια» της Καρολάιν, σκηνές ενός γάμου, που φαινόταν από καιρό ότι δεν πήγαινε καλά, καθώς οι σχέσεις της 20χρονης με τον 32χρονο πιλότο φαίνεται πώς βρίσκονταν σε οριακό σημείο.

«Το μοναδικό πρόσωπο, από το οποίο θα μπορούσε να κρύβει το ημερολόγιο, ήταν ο άντρας της» αναφέρει αστυνομική πηγή, την οποία επικαλείται η βρετανική εφημερίδα στο δημοσίευμα στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, εμφανίζονται να εκτιμούν ότι πολλές από τις λέξεις που χρησιμοποιούσε στο κρυφό της ημερολόγιο η Καρολάιν, έχουν γραφτεί με διαφορετικού χρώματος στυλό διαρκείας και περιέχουν «κωδικοποιημένες» ονομασίες, προκειμένου ο σύζυγός της να μην μπορέσει να «αποκρυπτογραφήσει» όλο το περιεχόμενο, σε περίπτωση που το ημερολόγιο έπεφτε στα χέρια του.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομική πηγή που επικαλείται η Daily Mail, η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τα γράμματα «DG» (Dangerous Guy»), για να περιγράψει ως «επικίνδυνο τύπο» τον ίδιο της τον σύζυγο.

Έβαζε μάλιστα δίπλα στα δύο αυτά γράμματα, το ελληνικό «Γ», το οποίο οι Βρετανοί ερμηνεύουν ως «F****** Dangerous Guy».

Οι ίδιες πηγές εντοπίζουν επίσης στο ημερολόγιο τη συχνή χρήση του γράμματος «Μ», εκτιμώντας ότι αποτελεί συντομογραφία του «μαλ…»:

Ο «Mal… Antras Mou (‘My W***** Husband’)» εμφανίζεται να περιγράφει τον Αναγνωστόπουλο η 20χρονη κοπέλα.

Επίσης γράφεται αρκετές φορές το «XX», το οποίο ερμηνεύεται από τους αστυνομικούς ως «ξύλο».

Ακόμη, σύμφωνα πάντα με το βρετανικό ρεπορτάζ, η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τη συντομογραφία «PP», για να χαρακτηρίσει ως «παλιοπ…» τον άντρα με τον οποίο απέκτησε τη μικρή Λυδία.

 

 

Πηγή

Προβολές : 445


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα