Ο Τράμπ, οι κάρτες των Ιλλουμινάτι, και ... η ελπίδα σωτηρίας.

4 Νοεμβρίου, 2020 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,368
Μοίρασέ το

 

Μέσα στη μέρα,οι συζητήσεις με τους φίλους μου, είναι ένα μικρό διάλειμμα από την έντονη ψυχολογική και νοητική πίεση που δέχομαι τόσον εγώ, όσο και όλοι μας, με όλα αυτά που ζούμε.

Και πάντα τα θέματα της συζήτησης, διαπραγματεύονται την καθημερινή ειδησεογραφία, που παραμερίζει κάθε άλλη δυνατότητα συζήτησης .

Εξέφρασα σε φίλο τους φόβους και τις ανησυχιες μου για όσα ζούμε τις τελευταίες μέρες με τις εκλογές στην Αμερική και κυρίως τις σημερινές εξελίξεις, με την μάχη των εκλογών ανάμεσα στον Ντόναλντ Τράμπ και τον Τζο Μπάϊντεν, να δίνεται πια σώμα με σώμα και με τις επιστολικές ψήφους, να δημιουργούν ένα χαώδες σκηνικό…

Θα σας μεταφέρω αυτή τη συζήτηση, γιατί νομίζω πως θέτει προβληματισμούς για όλους μας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

“Με προβληματίζει Βασίλη, που ήδη κάνει λόγο ο Τράμπ, για προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Άρα έχει την βεβαιότητα της νοθείας.

Αυτό σημαίνει τουλάχιστον χαμό στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη γενικώς, μέχρι την ορκωμοσία του.

Βλέπω μεγάλους κλυδωνισμούς παντού.

Όσο για το ψυχασθενές που μας κυβερνάει, δεν θα πρέπει να έχει κοιμηθεί όλο το βράδυ…

Να είχαμε ένα μαγικό ραβδί, ν’ αλλάξουμε όλο τον κόσμο, τι όμορφα που θα ήταν…

Ή μήπως να το πω αλλιώς;

Να μπορούσαμε να κάνουμε όμορφο τον κόσμο μας… τι υπέροχο που θα ήταν…

Αλλά ούτε τους εαυτούς μας δεν μπορούμε ν’ αλλάξουμε… γαμώτο…”

Και η απάντηση του Βασίλη:

“Θέλει να καλύψει τα νώτα του σε κάθε περίπτωση , γιατί γνωρίζει την δολιότητα των άλλων..300.000 ψήφοι δεν έχουν παραδοθεί ακόμα από τα ταχυδρομεία..

Στις γνώστες κάρτες του παιχνιδιού των Ιλουμινάτων πάντως, υπάρχει νεκρός πρόεδρος αμερικάνικης που είναι φτυστός ο Τραμπ.. Καθώς έχουν βγει πολλές από αυτές τις κάρτες τις οποίες γνωρίζω από δεκαπενταετία, είναι πιο ανησυχητικό αυτό.

Επίσης αυτό που έπαιξε ρόλο στις αποτυχημένες δημοσκοπήσεις , σύμφωνα με ξένη “γάτα”, εκλογικό αναλυτή, είναι το γεγονός ότι όταν ρωτούσαν  ψηφοφόρους του Τραμπ, υποψιασμένους και φοβούμενους το φακέλωμα του βαθέως κράτους και τα αντίποινα των Αντίφα, μειονοτήτων και μεταναστών, δεν δήλωναν τι θα ψηφίσουν. Υπήρχαν λοιπόν πολλοί κρυφό-τραμπιστές, που καθορίσαν το αποτέλεσμα, ακόμα και στην σημαντική Φλόριντα, όπου ο Τραμπ δεν περίμενε να κερδίσει..και το δήλωσε.

Και φυσικά τα θερμά επεισόδια των άλλων είναι θέμα, γιατί πρόκειται να κυβερνήσει με λιγότερους συνολικά ψήφους..Θα έχει πίεση..

Όσο για την αλλαγή του κόσμου, το παιχνίδι  είναι προκαθορισμένο από τον ίδιο τον Θεό, για όποιον το συνειδητοποιεί και η πορεία της ανθρωπότητας μαζί με την κατάληξη έχουν προβλεφθεί με ανατριχιαστική ακρίβεια, που επιβεβαιώνεται σε κάθε ιστορικό βήμα, σε οποίους ψάχνουν αντικειμενικά.

Οι αποδείξεις είναι βουνό εκεί έξω, άλλα οι άνθρωποι δεν θέλουν να τις αντικρίσουν, όπως λένε τα άρθρα που έβαλες πρόσφατα. 

Συνεπώς κάνεις άνθρωπος δεν μπορεί να αλλάξει παντελώς την κατάσταση πριν ανακαινισθεί η γη με θεϊκή αιωνία δικαιοσύνη..

Αυτό που μπορεί ο καθένας να κάνει είναι να οπλιστεί με την δύναμη της αρετής και της μετάνοιας με την παραδοχή της ανωτερότητας του Θεού, της κατανόησης της διαδικασίας που ζούμε, την συντριπτική βεβαιότητα της θεϊκής νίκης και της λάμψης του αιωνίου καλού. Και φυσικά του εκμηδενισμού της διάπραξης του κακού όταν έρθει η μεγάλη ώρα.

Και φυσικά ελπίζουμε με καλή και ηθική συμπεριφορά και αγνή προαίρεση ο καθένας, πάρα τις ατέλειες μας, ότι τόσο για εμάς προσωπικά, όσο και για την χώρα και το έθνος μας, τα πράγματα θα είναι πιο μαλακά μέσα στην καταιγίδα.

Ο Θεός θα φροντίζει και θα δυναμώνει να αντέξουμε ευκολότερα, να περάσουμε τις δυσκολίες πιο ανώδυνα για όσους βλέπει να προσπαθούν και να Τον αποδέχονται ή αναζητούν αληθινά και καρδιακά. Κάτι που είναι σχεδόν αδύνατο με ανθρώπινες μόνο δυνάμεις..και χρόνια διαμορφωμένες καταστάσεις.

Μην ανησυχείς για τα “ερπετά”, τα άκρως αμετανόητα και δαιμονόπληκτα ανθρωπάκια που νομίζουν ότι μπορεί να γίνουν επιτυχημένοι θεομάχοι…

Θα αδειάσουν μια μεγάλη μέρα την γωνιά μια για πάντα με εκκωφαντικό τρόπο, εφόσον δεν υπάρχει άλλος τρόπος και επέλεξαν μονοί τους την καταστροφή τους..

Κανείς δεν αντέχει για πάντα τα λαμόγια του ψεύδους, της υποκρισίας  και της αδικίας..

Ούτε ο Θεός της δικαιοσύνης. Και θα φροντίσει να χορτάσει κάθε αγνή ανθρώπινη ψυχή υπέρτατη δικαιοσύνη και χαρά , όταν όλα τα κακά θα είναι μια αμυδρή και ανάξια λόγου  ανάμνηση..

Δεν είναι ελπίδα για μένα, είναι απόλυτη βεβαιότητα…”

 

Προβολές : 1,368


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα