Ο Χαζαροεβραίος σιωνιστής Τζόρτζ Σόρος, παραδέχεται πως συμμετείχε ενεργά στην διάλυση της ΕΣΣΔ

18 Μαρτίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:316
Μοίρασέ το

 

Τζορτζ Σόρος: «Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία αποτελεί την αρχή ενός Γ’ Παγκόσμιου Πολέμου»

Ωστόσο, η αντίληψη που έχει ο Πούτιν για τον ρόλο της Ρωσίας στο παγκόσμιο σύστημα μπορεί να χαρακτηρισθεί διεστραμμένη.

 

 

 

 

Μα την αλήθεια, είναι παράνοια να μιλούν οι πιο διεστραμμένοι που κατοίκησαν στον πλανήτη γη, για διαστροφή…

Είναι παράνοια να μιλούν τα πιο σατανικά διεφθαρμένα υποκείμενα που αιμοτοκύλησαν αμέτρητες φορές την ανθρωπότητα για … διαστροφή άλλων…

Αν τελικά αποδειχθεί πως ο Πούτιν δεν παίζει το παιχνίδι της σατανικής χαζαρομαφίας που κυβερνάει τον κόσμο, φαίνεται πως “κάτι” τους ανησυχεί…

Η πορεία θα δείξει τον ρόλο του Πούτιν και την … αντίστροφη μέτρηση των ερπετών.

Αυτό όμως θα πάρει χρόνο… και τα γεγονότα που εντωμεταξύ έχουν δρομολογηθεί από την κλίκα της διαβολικής ΣΥΝΑΡΧΙΑΣ, θα προκαλέσουν πολύ μεγάλες τραγωδίες σ’ όλους τους λαούς.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος με άρθρα παρέμβαση του για το Ουκρανικό Ζήτημα μιλά για την πιθανότητα έναρξης ενός Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου που θα αφανίσει τον πολιτισμό μας.

Είναι αξιοσημείωτο πως ο Σόρος παραδέχεται τον ρόλο του και την χειραγώγηση της Ουκρανίας ως μοχλός καταστροφής της Ρωσίας.

Φαίνεται επίσης πως ανησυχεί για την στρατηγική σύγκλιση Ρωσίας- Κίνας.

Γράφοντας στον ιστότοπο Project Syndicate, ο επιχειρηματίας εξηγεί ωστόσο γιατί τα σχέδια του Ρώσου προέδρου μπορεί να πέσουν στο κενό΄΄

Αναλυτικά όσα γράφει ο Σόρος

“Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, στις 24 Φεβρουαρίου, αποτελεί την αρχή ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου, ο οποίος θα μπορούσε να καταστρέψει τον πολιτισμό μας.

Στις 4 Φεβρουαρίου – κατά την έναρξη, δηλαδή, των εορτασμών του κινεζικού σεληνιακού νέου έτους και των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο – ορισμένες ημέρες πριν την εισβολή, είχε προηγηθεί πολύωρη συνάντηση του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, και του Κινέζου ομολόγου του, Σι Τζινπίνγκ.

Στο τέλος αυτής της συνάντησης, οι δύο άνδρες δημοσίευσαν ένα έγγραφο 5.000 λέξεων, το οποίο είχαν συντάξει με ιδιαίτερη προσοχή και στο οποίο ανήγγειλαν την έναρξη μίας στενής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών. Το εν λόγω έγγραφο είναι ισχυρότερο από οποιαδήποτε συνθήκη και θεωρείται ότι, πριν από αυτό, είχαν προηγηθεί λεπτομερείς διαπραγματεύσεις.

Εξεπλάγην από το ότι ο Σι, πιθανότατα, όπως φαίνεται από τα γεγονότα, έδωσε στον Πούτιν την άδεια να εισβάλει στα εδάφη της Ουκρανίας και να ξεκινήσει πόλεμο εναντίον της. Πρέπει να είναι πολύ σίγουρος για την επανεκλογή του ως ισόβιος ηγέτης της Κίνας, στα τέλη της φετινής χρονιάς. Έχοντας συγκεντρώσει όλη την εξουσία στα χέρια του, ο Σι έχει σχεδιάσει προσεκτικά το σενάριο με το οποίο θα καταφέρει να φανεί αντάξιος των Μάο Τσετούνγκ και Ντενγκ Σιάο Πινγκ.

Έχοντας, πια, τη στήριξη του Σι, ο Πούτιν ξεκίνησε να πραγματοποιεί το όνειρο της ζωής του με απίστευτη βαρβαρότητα. Πλησιάζοντας στην ηλικία των 70, ο Πούτιν νιώθει ότι η στιγμή να αφήσει το στίγμα του στην ιστορία της Ρωσίας είναι είτε τώρα ή ποτέ. Ωστόσο, η αντίληψη που έχει για τον ρόλο της Ρωσίας στο παγκόσμιο σύστημα μπορεί να χαρακτηρισθεί διεστραμμένη. Φαίνεται να πιστεύει ότι ο λαός του χρειάζεται έναν Τσάρο που θα μπορεί να ακολουθεί τυφλά.

Αυτό, όμως, είναι το αντίθετο της δημοκρατικής κοινωνίας και αποτελεί ένα όραμα που διαστρεβλώνει τη ρωσική «ψυχή», η οποία θεωρείται ιδιαίτερα συναισθηματική.

Κατά την παιδική μου ηλικία, είχα συναντήσει πολλές φορές Ρώσους στρατιώτες, μετά την εισβολή τους στην Ουγγαρία, το 1945. Αν τους παρακαλούσατε, θα μοιράζονταν μαζί σας το τελευταίο κομμάτι από το ψωμί τους. Αργότερα, στις αρχές του 1980, ξεκίνησα αυτό που χαρακτηρίζω «πολιτική φιλανθρωπία».

Πρώτα, δημιούργησα ένα ίδρυμα, στην πατρίδα μου, την Ουγγαρία, και μετά συμμετείχα ενεργά στη διάλυση της σοβιετικής αυτοκρατορίας.

Όταν ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ ανέβηκε στην εξουσία, το 1985, η διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης είχε ήδη αρχίσει.

Δημιούργησα ένα ίδρυμα στη Ρωσία και, έπειτα, έκανα το ίδιο σε όλα τα διάδοχα κράτη.

Στην Ουκρανία, μάλιστα, προέβην στην ενέργεια αυτή, πριν ακόμα γίνει ανεξάρτητη χώρα.

Επισκέφτηκα, επίσης, την Κίνα, το 1984, και ήμουν ο πρώτος ξένος στον οποίον επετράπη να δημιουργήσει ίδρυμα (το οποίο έκλεισα το 1989, λίγο πριν από τη σφαγή στην πλατεία Τιεν Αν Μεν).

Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Πούτιν, αλλά έχω παρακολουθήσει πολύ στενά την άνοδό του στην εξουσία, έχοντας πλήρη επίγνωση της σκληρότητάς του. Κατέστρεψε την πρωτεύουσα της Τσετσενίας, το Γκρόζνι, όπως, ακριβώς, απειλεί να κάνει αυτή τη στιγμή με την πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο.

Ήταν έξυπνος αλλά…

Ο Πούτιν ήταν ένας πολύ έξυπνος πράκτορας της KGB, αλλά αυτό φαίνεται να μην ισχύει πια. Έχοντας αποκτήσει μία συγκεκριμένη εμμονή, φαίνεται να έχει χάσει την επαφή του με την πραγματικότητα.

Σίγουρα δεν εκτίμησε σωστά την κατάσταση στην Ουκρανία.

Περίμενε ότι οι ρωσόφωνοι Ουκρανοί θα υποδέχονταν τους Ρώσους στρατιώτες με ανοιχτές αγκάλες. Εν αντιθέσει, όμως, αποδείχθηκε ότι δεν διέφεραν από τον υπόλοιπο ουκρανόφωνο πληθυσμό. Οι Ουκρανοί έχουν προβάλει απίστευτα γενναία αντίσταση εναντίον πολύ ισχυρότερων δυνάμεών τους.

Τον Ιούλιο του 2021, ο Πούτιν δημοσίευσε μία εκτενή έκθεση στην οποία υποστήριζε ότι οι Ρώσοι και οι Ουκρανοί είναι πραγματικά ένας λαός και ότι οι Ουκρανοί έχουν παραπλανηθεί από νεοναζί ταραξίες.

Το πρώτο μέρος της επιχειρηματολογίας του έχει κάποια ιστορική βάση, δεδομένου του ότι το Κίεβο ήταν η αρχική έδρα της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, αυτός που έχει παραπλανηθεί είναι ο Πούτιν. Έπρεπε να το ήξερε καλύτερα. Πολλοί Ουκρανοί πολέμησαν αρκετά γενναία κατά τις διαδηλώσεις του Euromaidan, το 2014.

Τα γεγονότα του 2014 εξαγρίωσαν τον Πούτιν. Ωστόσο, ο ρωσικός στρατός δεν είχε καλή απόδοση, όταν έλαβε την εντολή να επιτεθεί στους Ουκρανούς αδελφούς του. Η συστημική διαφθορά στο πώς δίνονται τα συμβόλαιο αμυντικών συστημάτων έπαιξε, επίσης, σημαντικό ρόλο στην κακή απόδοση του στρατού. Ωστόσο, αντί να κατηγορεί τον εαυτό του, ο Πούτιν φαίνεται να έχει, κυριολεκτικά, τρελαθεί.

Αποφάσισε να τιμωρήσει την Ουκρανία, επειδή πρόβαλε αντίσταση και φαίνεται να ενεργεί χωρίς κανέναν φραγμό.

Ρίχνει ολόκληρο τον ρωσικό στρατό στη μάχη και αγνοεί όλους τους κανόνες του πολέμου, βομβαρδίζοντας αδιάκριτα, κυρίως, τον άμαχο πληθυσμό.

Πολλά νοσοκομεία έχουν πληχθεί και το ηλεκτρικό δίκτυο που τροφοδοτεί τον πυρηνικό σταθμό του Τσερνόμπιλ (το οποίο, σήμερα, έχει καταληφθεί από ρωσικά στρατεύματα) έχει υποστεί ζημιές. Στην πολιορκημένη Μαριούπολη, 400.000 άνθρωποι έχουν μείνει χωρίς νερό και φαγητό, εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα.

Η Ρωσία μπορεί κάλλιστα να χάσει τον πόλεμο. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση στέλνουν αμφότερες αμυντικά όπλα στην Ουκρανία και γίνονται προσπάθειες να αγοράσουν μαχητικά MIG ρωσικής κατασκευής, τα οποία οι Ουκρανοί πιλότοι γνωρίζουν να χρησιμοποιούν.

Αυτά θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, όμως, ο Πούτιν έχει ήδη κάνει θαύματα σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της αποφασιστικότητας και της ενότητας της ΕΕ.”

 

Πηγή

Προβολές : 316


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα