ο χρόνος, δεν είναι Πηνελόπη, και δεν περιμένει κανέναν... (3 βίντεο και μια ταινία)

ο χρόνος, δεν είναι Πηνελόπη, και δεν περιμένει κανέναν... (3 βίντεο και μια ταινία)

19 Αυγούστου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:360
Μοίρασέ το

 

 

Μάθαμε να ζούμε με ψευδαισθήσεις… κι η μεγαλύτερη ψευδαίσθηση, ο χρόνος…

 

… και λες; “υπάρχει ακόμα χρόνος…”… κι αφήνεσαι… κι αναβάλεις…

Αλυσίδα ο χρόνος μάτια μου, κι αν δεν την σπάσεις… αν δεν αφήσεις το ποτάμι της ζωής να σε παρασύρει, έχεις χάσει την ίδια τη ζωή…

… βλέπεις ο χρόνος, δεν είναι Πηνελόπη, και δεν περιμένει κανέναν…

 

Καλησπέρα… μια απόφαση είναι, να βρεις τον χρόνο για ν’ αρχίσεις να ζεις…

 

Καλλιόπη

 

μουσικοπερπατήματα εδώεδώ… κι εδώ

η ταινία, εδώ

 

Προβολές : 360


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα