Ο Bill Gates και το νέο του όπλο. (βίντεο)

Ο Bill Gates και το νέο του όπλο. (βίντεο)

22 Ιουλίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 327 προβολές ( Μέτρηση έως 06:17:18 )

 

Είναι ένας ιός και ένα εμβόλιο τα οποία δεν έχουν στόχο να σκοτώσουν αλλά να “μετατρέψουν” τον άνθρωπο.

 
Ο Bill Gates και το νέο του όπλο. (βίντεο)
 
Το είχε πει ο ερευνητής – συγγραφέας και δημοσιογράφος ANTONY PATCH, από το 2014…
 
Το είχα δημοσιεύσει εδώ
 
ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ… ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ”…
 
Άντε τα ραγιαδάκια, να πιάσετε σειρά…στο μπόλιασμα…
 
Ραγιαδάκια ήσασταν, ζόμπι θα καταντήσετε…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
 
 
 
Ο Bill Gates διαφημίζει ένα νέο όπλο το οποίο είναι κοντά στην ολοκλήρωσή του για να λάβει χρηματοδοτήσει από το Πεντάγωνο. Είναι ένα νέο είδος πυρηνικού; είναι ένα είδος ακτινοβολίας;
 
Όχι είναι ένας ιός και ένα εμβόλιο τα οποία δεν έχουν στόχο να σκοτώσουν αλλά να “μετατρέψουν” τον άνθρωπο.
 
 
Μεταξύ των άλλων αναφέρει:
 
«Η υπόθεσή μας είναι ότι όλοι αυτοί οι φανατικοί άνθρωποι έχουν έντονη εκφραστικότητα εξ αιτίας ενός γονιδίου και εμβολιάζοντάς τους θα εξουδετερωθεί αυτή η συμπεριφορά…
 
Ο ιός θα προκαλέσει ανοσία έναντι αυτού του γονιδίου και αυτό θα έχει το αποτέλεσμα που βλέπετε εδώ το οποίο είναι τελικά να μετατρέπονται από φανατικοί σε κανονικοί άνθρωποι και νομίζουμε ότι αυτό θα έχει το μέγιστο αποτέλεσμα στη Μέση Ανατολή….
 
Το σχέδιο αυτό και οι δοκιμές οι οποίες έχουμε κάνει μέχρι τώρα έχουμε χρησιμοποιήσει ιούς που προσβάλουν το αναπνευστικό όπως τον ιό της γρίπης….. και πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο πιο ικανοποιητικός τρόπος για να εκτεθεί ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού”
 
«Το πρόγραμμα είναι πρόγραμμα εμβολιασμού για φανατικούς θρησκευόμενους»
 
πηγή:
Pentagon Vaccine to Modify Behavior (2005)(Bill Gates)
 

 

 

Πηγή

(Visited 326 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΕΜΒΟΛΙΟ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το