Ο George Soros βοήθησε τον Zelensky να γίνει πρόεδρος της Ουκρανίας μέσω μιας τεράστιας προπαγανδιστικής εκστρατείας και τώρα υποστηρίζει το καθεστώς-μαριονέτα που δημιούργησε.

Ο George Soros βοήθησε τον Zelensky να γίνει πρόεδρος της Ουκρανίας μέσω μιας τεράστιας προπαγανδιστικής εκστρατείας και τώρα υποστηρίζει το καθεστώς-μαριονέτα που δημιούργησε.

4 Μαρτίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:588
Μοίρασέ το

 

George Soros:  “Έχω υπάρξει μάρτυρας μιας Ουκρανίας που μετατράπηκε από ένα τμήμα της Σοβιετικής Ένωσης που κατέρρεε σε μια φιλελεύθερη δημοκρατία και μια ανοιχτή κοινωνία. Έχει αντιμετωπίσει αμέτρητες ενέργειες ρωσικής επιθετικότητας, αλλά έχει επιμείνει. Οι γενναίοι Ουκρανοί βρίσκονται τώρα στην πρώτη γραμμή και διακινδυνεύουν τη ζωή τους σε μια επίθεση που μου θυμίζει την πολιορκία της Βουδαπέστης το 1944 και την πολιορκία του Σεράγεβο το 1993”, είπε.

“Είναι σημαντικό τόσο η διατλαντική συμμαχία (Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Ευρωπαϊκή Ένωση και Ηνωμένο Βασίλειο) όσο και άλλα έθνη να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να στηρίξουν την Ουκρανία στην εποχή της υπαρξιακής της απειλής.

Ότι πιο σατανικό υπάρχει, είναι ο … ταμίας του Ρότσιλντ… ένα από τα πλέον επικίνδυνα χαζαροεβραϊκά κτήνη…

Όποιος πιστεύει πως πίσω από και αυτή την πολεμική κρίση, δεν βρίσκεται αυτό το δαιμονικό κτήνος, είναι βαθιά νυχτωμένος…

Και ναι μεν ο Πούτιν έδιωξε από την Ρωσία τον Σόρος, πιστεύετε όμως πως ο ίδιος δεν ανήκει στην επηρροή του Ρότσιλντ;;;

Προσέξτε τα λόγια του… είναι το σύνθημα για να γενικευθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη…

Και μην ξεχνάτε πως Τσίπρας και Μητσοτάκης, και όλος τους ο πολιτικός συρφετός, βουλευτών και ευρωβουλευτών, είναι πιστά σκυλιά του ΣΑΤΑΝΑ ΣΟΡΟΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό, είναι επιλογής μου.

 

 

 

Μετάφραση blümlifee

Το γεγονός ότι ο George Soros μπορεί να ζήσει ελεύθερα σε οποιαδήποτε δημοκρατική κοινωνία, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, αφότου μεθόδευσε εσκεμμένα και εργάστηκε για την υπονόμευση και καταστροφή αυτών των δημοκρατιών, θα πρέπει να σας αποδεικνύει πόσο πλούτο και επιρροή πραγματικά διαθέτει.

Με αυτό ως δεδομένο, δεν θα πρέπει επίσης να προκαλεί καμία έκπληξη ότι μεταξύ των πολλών “επιτευγμάτων” του, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην χρηματοδότηση της ανατροπής της Ουκρανικής κυβέρνησης το 2014 και στην τοποθέτηση του σημερινού ηγέτη της, ενός πρώην κωμικού ηθοποιού ονόματι Volodymyr Zelenskyy, που αποπειράται να οδηγήσει την χώρα του σε μια Ρωσική εισβολή.

Όπως σημειώνεται από το νομικό ιστολόγιο του Bill Kloss :

Ο George Sorros ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του στο CNN ότι ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ Viktor Yanukovych το 2014. “Δημιούργησα ένα ίδρυμα στην Ουκρανία προτού ανεξαρτητοποιηθεί από τη Ρωσία. Το ίδρυμα λειτουργεί από τότε και έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στα τρέχοντα γεγονότα”, εξηγεί ο χρηματοδότης που ίδρυσε το International Renaissance Foundation, στην Ουκρανία, ως μέρος των Open Society Foundations, τον Απρίλιο του 1990.

Το ίδρυμα, που ιδρύθηκε στην Ουκρανία από τον παππού του παγκοσμιοποιητικού κινήματος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης για να βοηθήσει υποτιθέμενα τη μετάβαση της χώρας σε μια δημοκρατική κοινωνία ελεύθερης αγοράς, στην πραγματικότητα ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΩΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, σημείωσε ο Kloss. Το ίδρυμα ΞΕΚΙΝΗΣΕ αμέσως ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ σε διάφορα μέρη της χώρας ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή ΤΟΝ ΛΑΟ. Τελικά, το ίδρυμα βοήθησε στην προώθηση του Zelenskyy (Μάιος 2019), “ενός κωμικού/κλόουν” που πλούτισε κάνοντας μια ουκρανική κωμική τηλεοπτική σειρά πολιτικής σάτιρας, αν και ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΝ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΚΡΑΝΟ ΟΛΙΓΑΡΧΗ IGOR KOLOMOISKY, ΦΙΛΟ ΤΟΥ GEORGE SORROS.

Το όνομά του ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ “PANDORA PAPERS”, τα οποία αναφέρονται στην μεγαλύτερη δημοσιογραφική συνεργασία στην ιστορία παγκοσμίως, στην οποία συμμετείχαν περίπου 600 δημοσιογράφοι σε μια έρευνα οι οποίοι “αποκάλυψαν τους κρυμμένους ιδιοκτήτες offshore εταιρειών, μυστικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, ιδιωτικά τζετ, γιωτ, επαύλεις και πολύτιμα έργα τέχνης πολλών ανθρώπων με επιρροή από τους κύκλους της ελίτ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης”, σημείωσε ο Kloss.

Αποκαλύφθηκαν περισσότεροι από 100 δισεκατομμυριούχοι σε όλον τον κόσμο, που συνδέονται με 29.000 υπεράκτιους λογαριασμούς, καθώς και 30 νυν και πρώην ηγέτες και 300 δημόσιοι αξιωματούχοι στις πρώτες διαρροές που έγιναν τον Οκτώβριο του 2021. Τα ευρήματα ανάγκασαν πολλές κυβερνήσεις να ξεκινήσουν τις δικές τους έρευνες σχετικά με χρηματοοικονομικές δραστηριότητες που αποκαλύφθηκαν από την έρευνα των “Pandora Papers”.

Καθώς οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν την Ουκρανία, ο Soros έκανε μια δήλωση υποστήριξης του καθεστώτος που ο ίδιος δημιούργησε.

“Έχω υπάρξει μάρτυρας μιας Ουκρανίας που μετατράπηκε από ένα τμήμα της Σοβιετικής Ένωσης που κατέρρεε σε μια φιλελεύθερη δημοκρατία και μια ανοιχτή κοινωνία. Έχει αντιμετωπίσει αμέτρητες ενέργειες ρωσικής επιθετικότητας, αλλά έχει επιμείνει. Οι γενναίοι Ουκρανοί βρίσκονται τώρα στην πρώτη γραμμή και διακινδυνεύουν τη ζωή τους σε μια επίθεση που μου θυμίζει την πολιορκία της Βουδαπέστης το 1944 και την πολιορκία του Σεράγεβο το 1993”, είπε.

“Είναι σημαντικό τόσο η διατλαντική συμμαχία (Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Ευρωπαϊκή Ένωση και Ηνωμένο Βασίλειο) όσο και άλλα έθνη να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να στηρίξουν την Ουκρανία στην εποχή της υπαρξιακής της απειλής. Οι ενέργειες του Πούτιν είναι μια άμεση επίθεση στην κυριαρχία όλων των κρατών που κάποτε βρίσκονταν στη Σοβιετική Ένωση και όχι μόνο”, συνέχισε.

“Η Ρωσία παραβιάζει ξεκάθαρα τον καταστατικό χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και πρέπει να λογοδοτήσει. Το να επιτραπεί στον Πούτιν να επιτύχει στην προσπάθειά του, θα στείλει ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο ότι τα έθνη μπορούν απλώς να δημιουργηθούν ή να διαλυθούν με ωμή βία. Πρέπει να σταθούμε δίπλα στην Ουκρανία, όπως ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ”, πρόσθεσε.

Ενώ ο Sorros μιλά για διαφάνεια και “φιλελεύθερη δημοκρατία”, στην πραγματικότητα, η Ουκρανία που βοήθησε να δημιουργηθεί χαρακτηρίστηκε ως “ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ” από τον Guardian το 2015 και δεν άλλαξε πολύ τα επόμενα χρόνια (θυμηθείτε, τον γιο του Joe Biden, Hunter Biden Μπάιντεν και τις διεφθαρμένες συναλλαγές του στην Ουκρανία ).

Ο Sorros δεν είναι οικοδόμος δημοκρατιών, είναι o καταστροφέας τους, όπως αποδεικνύει η Ουκρανία.

ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

BillKloss.Law.blog

NaturalNews.com

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 588


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα