Ο Nick Kilo, αποκαλύπτει πως θα κρύψουν τα προβλήματα υγείας, τις παρενέργειες και τους θανάτους από το εμβόλιο του κορονοϊου.

Ο Nick Kilo, αποκαλύπτει πως θα κρύψουν τα προβλήματα υγείας, τις παρενέργειες και τους θανάτους από το εμβόλιο του κορονοϊου.

9 Δεκεμβρίου, 2020 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:902
Μοίρασέ το
 
Θα σας παρουσιάσω πως θα κρύψουν τα προβλήματα ασφαλείας που θα ακολουθήσουν και όσες βλάβες, προβλήματα υγείας ή θανάτους δύναται να προκαλέσει το σούπερ ντουπερ εμβόλιο ((μιας και τα δεδομένα ασφάλειας που έχουν τώρα είναι περίπου για ένα μήνα για τους μισούς και περίπου 2 μήνες για τους υπόλοιπους που πήραν μερος)).

 
 
 
Όσα περισσότερα γνωρίζουμε για την απάτη που έχει στηθεί και με τον κορονοϊό και με τα εμβόλια, τόσο θα δυναμώνει η αντίσταση.
 
Η γνώση  είναι δύναμη… και χρέος όλων όσων αντιστεκόμαστε είναι, η ΔΙΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ σε όσο το δυνατόν περισσότερους.
 
Είναι κρίμα να χαθούν συμπατριώτες μας, λόγω άγνοιας.
 
Όσο γι αυτούς που ενώ τους δίνουμε στοιχεία της απάτης, τα αρνούνται… ώρα τους καλή στα … νεκροταφεία…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Υ.Γ. Οι αναρτήσεις του NICK KILO από την πρώτη στιγμή που έσκασε η … βόμβα του ψευτοκορονοϊού, αποτελούν πολύτιμη γνώση και προσωπικά τον ευχαριστώ πολύ για όσα έχω μάθει.
 
Έλεγα να γράψω 5 θεματάκια στο πως κοροϊδεύουν ((για να αρχίσουν να τρέχουν τα δισεκατομμύρια από τα μπατζάκια τους)) “επιστημονικώς” τους αδαείς πολίτες η ΦαρμαΜαφια και τα γιουσουφάκια/φιλαράκια τους στις Ρυθμιστικές αρχές, αλλά δε θα σας κάνω το χατήρι γιατί δεν έχω πτυχίο ιατρικής… για “ορθές” πληροφορίες να απευθυνθείτε στο “γιατρό” σας.
 
Απλά θα σας παρουσιάσω πως θα κρύψουν τα προβλήματα ασφαλείας που θα ακολουθήσουν και όσες βλάβες, προβλήματα υγείας ή θανάτους δύναται να προκαλέσει το σούπερ ντουπερ εμβόλιο ((μιας και τα δεδομένα ασφάλειας που έχουν τώρα είναι περίπου για ένα μήνα για τους μισούς και περίπου 2 μήνες για τους υπόλοιπους που πήραν μερος)).
 
Το screenshot που γελάει, είναι από το έγγραφο ανασκόπησης/ έγκρισης ανάγκης του FDA…
 
 
Αν δεν το καταλάβατε, με το που δίνουν την έγκριση ανάγκης όλοι όσοι ανήκουν στην δήθεν ομάδα ελέγχου/σύγκρισης που ας πούμε έλαβαν ένα ΑΔΡΑΝΕΣ σκεύασμα και όχι το εμβόλιο, επειδή από “ηθικής” πλευράς δεν μπορούν να τους το αρνηθούν, εεεε μάλλον θα τους εμβολιασουν ΟΛΟΥΣ.
 
Ήδη τα ΜΜΕ έχουν αρχίσει και πουλάνε αυτό το παραμυθάκι ” δε μας το επιτρέπει η ηθική μας να τους αρνηθούμε το εμβόλιο, ακομα και με την εγκριση ανάγκης”
 
Έτσι αγαπητοί μου ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙΣ την ομάδα σύγκρισης και ΟΤΙ και να προκαλέσει το σούπερ ντουπερ εμβόλιο θα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ με το μαγικό ραβδάκι της ΗΘΙΚΗΣ.
 
Άντε σας βάζω και το screenshot 3, όπου είναι η σούμα των Adverse Events που καταγράφηκαν ως και 1 μήνα μετά τη 2η δόση.
 
 
Μόνο το 27%- 5071 άτομα εμφάνισαν κάποια συμπτώματα ασθενειας που επί το πλείστον ΕΙΝΑΙ συμπτώματα Covid19 αλλά που για την ομάδα του εμβολίου η πλειονότητα ΔΕΝ ξέρουμε αν ελέγχθηκε με το PCR test (και φυσικά οι σπόνσορες δεν έχουν δηλώσει ποιους και πόσους έλεγξαν ως πιθανούς κορονοασθενεις με PCR test ανά ομάδα, κάτι που είναι ΟΥΣΙΩΔΕΣ για αυτό το κρύβουν, όπως κρύβουν και όλα τα CIOMS, ας πούμε τους ιατρικούς φακέλους, και δεν θα τους δει ποτέ κανένας ανεξάρτητος επιστήμονας).
 
Άντε σας βάζω και το screenshot 7 για να καταλάβετε το κόλπο (Μετά τη 1η δόση 39 με Covid19 στο εμβόλιο και 82 στο πλασεμπο, που φυσικά έχουν εξαιρεθεί)…..
 
 
ΜΟΝΟ αν ξέρεις τον αριθμο των κορονοτεστ που έκαναν (και αν τα εργαστήρια ήταν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ) μπορείς να λάβεις υπόψη σου τον αριθμο των κορονοασθενων ανα ομάδα, γιατί εφόσον τα τεστ γίνονταν βάση συμπτωμάτων.
 
Η εμβολιο-ομαδα όπου το 27% αυτής εμφάνισε κάποια συμπτώματα θα έπρεπε να είχε τον αντίστοιχο αριθμο τεστ και η πλασεμπο ομάδα που μόνο το 12.5% εμφάνισε συμπτώματα θα έπρεπε να είχε λιγότερο από τα μισά τεστ.
 
ΑΛΛΑ μπαααααα, σιγά μην σας πούνε αυτή τη μικρή και τόσο ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ που μπορεί να σας δείξει πως σας κοροϊδεύουν “ρυθμιστικά”
 
Σημείωση….. μπορούν να επικαλούνται ότι δήθεν δεν γνωρίζουν ποιος έκανε το εμβόλιο και ποιος όχι, αλλά αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς.
 
Ξέρουν ακριβώς ποιος έκανε τι από την πρώτη μέρα και εφόσον η διάγνωση της κορονοασθενειας γίνονταν με τηλεϊατρική και τα μοριακα τεστ στα εργαστήρια τους, η επιλογή των ασθενών ανά ομάδα για την ανάδειξη της επιθυμητής δραστικότητας ήταν πανεύκολη.

 

 

Πηγή

Προβολές : 902


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα