Πάντα προδότης!Οι υπόγειες διαδρομές του “Πατριώτη της Κονόμας” με την “Εφημερίδα των Συντακτών” και την “παρέα” Παπαγγελόπουλου Γι’ αυτό έφυγε ο Κασιδιάρης

Πάντα προδότης!Οι υπόγειες διαδρομές του “Πατριώτη της Κονόμας” με την “Εφημερίδα των Συντακτών” και την “παρέα” Παπαγγελόπουλου Γι’ αυτό έφυγε ο Κασιδιάρης

23 Μαΐου, 2020 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,436
Μοίρασέ το

 

Για εμάς δεν υπάρχει καμία αμφιβολία,επειδή γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα,ότι το έγγραφο αυτό το έδωσε στην εφημερίδα ο “Πατριώτης της Κονόμας”, δια της παρέας του Παπαγγελόπουλου με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις,προκειμένου να εκθέσει ως προδότη και δούρειο ίππο της Χ.Α. τον Κασιδιάρη.

 

 

Επειδή τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται στην ουσία σε βάρος του λαού, είναι πολύ βρώμικα, προς το παρόν, δεν θα πάρω θέση με την νέα κίνηση Κασιδιάρη.

Θα περιμένω τον χρόνο να δείξει… και να αποδείξει τους  προβληματισμούς μου.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Οι σχέσεις Μιχαλολιάκου – Παπαγγελόπουλου, όπως τις αναφέρει ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος, θα πρέπει να προβληματίσουν και τον τελευταίο υπερασπιστή του Νικολάκη…

ΑΠΑΞ ΚΥΠΑΤΖΗΣ, ΕΣ ΑΕΙ ΚΥΠΑΤΖΗΣ… και ο νοών, νοεί το… ή νοείτω…

 

Υ.Γ.2 Ευτυχώς που με το νέο ιστολόγιό μου, γλύτωσα από τους ψυχοπαθείς και τους εμμονικούς…

Του Άρη Σπίνου

Ο ψεύτης και ο κλέφτης το πρώτο χρόνο χαίρονται!

Σήμερα η ΕΦ.ΣΥΝ παρουσίασε την τρισέλιδη αναφορά που είχε δώσει ο Κασιδιάρης στον “Πατριώτη της Κονόμας”προκειμένου να υπάρχει μια “βάση συζήτησης” αναφορικά με τις προτάσεις που έπρεπε σύμφωνα με τον Κασιδιάρη να κουβεντιαστούν στα πλαίσια αναδιοργάνωσης της Χ.Α.

Για το περιεχόμενο αυτού του εγγράφου είχαμε γράψει στο edolio5 σχετικά.

Το έγγραφο αυτό το είχαν 2 πρόσωπα. Ο Κασιδιάρης και ο “Πατριώτης της Κονόμας”.

Άραγε προκύπτει αβίαστα το ερώτημα ποιος το έδωσε στην εφημερίδα που είναι,φαινομενικά τουλάχιστον,ο Ιαβέρης της Χ.Α.;

Ο πυρήνας της πρότασης είναι ένας: η μεταβίβαση της Αρχηγίας από τον Μιχαλολιάκο στον Κασιδιάρη:

«Κατόπιν προτάσεως Αρχηγού, ο νέος γενικός γραμματέας θα εκλεγεί από την βάση, δηλαδή τον κόσμο που ψήφισε Χρυσή Αυγή: εκλέγεται ο υποψήφιος που έλαβε τα μεγαλύτερα ποσοστά στις εκλογικές αναμετρήσεις του κινήματος από το 2012 μέχρι σήμερα (κριτήριο εκλογής η αποδοχή από το εκλογικό σώμα με στόχο τον μέγιστο βαθμό επανασυσπείρωσης των ψηφοφόρων μας)».

 

Αυτή η παράγραφος πρόκειται ασφαλώς για φωτογραφική ρύθμιση. Εκείνος που έχει λάβει τα μεγαλύτερα ποσοστά είναι βέβαια ο Κασιδιάρης στις δύο τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Άρα η δημοσιοποίηση αυτού του εγγράφου εξέθετε τον Κασιδιάρη αφού ζητούσε να γίνει Αρχηγός…δια της πλαγίας οδού με διορισμό!

Υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα σημεία, που ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του διαβάζοντας το κείμενο που δημοσιεύουμε αυτούσιο όπως αναρτήθηκε στη ιστοσελίδα της ΕΦ.ΣΥΝ.

Για εμάς δεν υπάρχει καμία αμφιβολία,επειδή γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα,ότι το έγγραφο αυτό το έδωσε στην εφημερίδα ο “Πατριώτης της Κονόμας”, δια της παρέας του Παπαγγελόπουλου με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις, προκειμένου να εκθέσει ως προδότη και δούρειο ίππο της Χ.Α. τον Κασιδιάρη.

Για τις σχέσεις του τεμπέλη της Πεύκης με τη ομάδα Παππαγγελόπουλου με πολύ εκτενή ρεπορτάζ θα αναφερθούμε φυσικά στο άμεσο μέλλον!

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,436


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα