Πάρτι εκατομμυρίων έχει στηθεί στο κέντρο ασυνόδευτων παιδιών στην Λέσβο... που επισκέφθηκε η πρόεδρος της ... ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.

Πάρτι εκατομμυρίων έχει στηθεί στο κέντρο ασυνόδευτων παιδιών στην Λέσβο... που επισκέφθηκε η πρόεδρος της ... ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.

21 Αυγούστου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:264
Μοίρασέ το

Χθες η κ.Σακελλαροπούλου επισκέφτηκε το κέντρο ασυνόδευτων παιδιών ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ,ένας χώρος στον οποίο έχει στηθεί ένα τρελό πάρτι εκατομμυρίων.

Ελπίζουμε πως κάποιος θα συγκινηθεί για την προσωρινή παύση λειτουργίας της ΜΚΟ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ μέχρις ότου οι υπεύθυνοι καθίσουν στο σκαμνί.

Ο εισαγγελέας πλέον έχει ότι χρειάζεται για την διεξαγωγή έρευνας και ας φροντίσει η κ. Σακελλαροπούλου πριν ετοιμαστεί να επισκεφτεί ένα χώρο να τον “ψάχνει”πριν εκτεθεί.

 

ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕ Η … “μαρή  κοντού, μαρή κοντούλα λεμονιά  “κουμμουνίστρια”;;;

Δεν τη αφήνει η νεοταξική κουμμούνα…

Ήταν και “οι … γραίες της αλληλεγγύης” που έπρεπε να επισκεφθεί… πήγαν και τα ζα με τις μάσκες, να την χειροκροτήσουν…

ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ… ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΘΕΤΕ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:ΟΡΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΚΟ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ-ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ

 

Πάρτι εκατομμυρίων έχει στηθεί στο κέντρο ασυνόδευτων παιδιών στην Λέσβο.

Χθες η κ.Σακελλαροπούλου επισκέφτηκε το κέντρο ασυνόδευτων παιδιών ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ, ένας χώρος στον οποίο έχει στηθεί ένα τρελό πάρτι εκατομμυρίων.

Στον βωμό της περίθαλψης των παιδιών κάποιοι χτίζουν περιουσίες και δρούν ανενόχλητοι λες και είμαστε κράτος ανομίας.

Οι κάτοικοι της Λέσβου βγήκαν και εχθές στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν για όσα γίνονται στο νησί.

Αντί να ακουστούν χτυπήθηκαν,κυνηγήθηκαν από ένα κράτος που δεν ενδιαφέρεται για την καθημερινότητα των Ελλήνων,που δεν νοιάζεται για όσα περνάει ο Έλληνας αντίθετα μάλιστα στηρίζει και εκτρέφει τις ΜΚΟ οι οποίες τείνουν να γίνουν οι τσιφλικάδες του νησιού οι οποίες αλωνίζουν και κάνουν στην κυριολεξία ότι θέλουν χωρίς να έχουν ίχνος φόβου για το κατά πόσο τηρείται ο νόμος.

Η όλη κατάσταση δεν φαίνεται να αλλάζει γιατί από ότι φαίνεται δεν υπάρχει πολιτική βούληση.

Η κυβέρνηση μάταια προσπάθησε να μας πείσει ότι θα ελεγχούν οι δράσεις καθώς και τα οικονομικά όλων των ΜΚΟ.

Όχι μονάχα δεν έχει γίνει κανένας έλεγχος αντιθέτως το πάρτι που έχουν στήσει κάποιοι το συνεχίζουν ανενόχλητη.

Τα έγγραφα που σας αποκαλύπτουμε τα αφήνουμε ασχολίαστα καθώς τα νούμερα και οι κινήσεις της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ είναι ολοφάνερα.

Τα έγγραφα αυτά θα συγκινήσουν κάποιον εισαγγελέα;

Μήπως θα συγκινηθεί ο κ. Μηταράκης;

Μήπως ο κ. Μητσοτάκης θα δώσει κάποια εντολή διεξαγωγής έρευνας;

Όλη αυτή η αδιαφορία του κράτους των Αθηνών είναι που εξαγριώνει τον κόσμο,που τον αναγκάζει να προβεί σε ενέργειες που ούτε φανταζόταν…

Ελπίζουμε πως κάποιος θα συγκινηθεί για την προσωρινή παύση λειτουργίας της ΜΚΟ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ μέχρις ότου οι υπεύθυνοι καθίσουν στο σκαμνί.

Ο εισαγγελέας πλέον έχει ότι χρειάζεται για την διεξαγωγή έρευνας και ας φροντίσει η κ. Σακελλαροπούλου πριν ετοιμαστεί να επισκεφτεί ένα χώρο να τον “ψάχνει”πριν εκτεθεί.

 

Πηγή

Προβολές : 264


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα