Πέφτουν τα οχυρά της ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑΣ. Οι «παίκτες» που βρίσκονται στο παρασκήνιο συμπεριλαμβανημένης και της DARPA και στο πως σχεδιάζουν την εξάπλωση της πανδημίας μέσω ψευδών PCR και στη συνέχεια την επιβολή των εμβολίων.

Πέφτουν τα οχυρά της ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑΣ. Οι «παίκτες» που βρίσκονται στο παρασκήνιο συμπεριλαμβανημένης και της DARPA και στο πως σχεδιάζουν την εξάπλωση της πανδημίας μέσω ψευδών PCR και στη συνέχεια την επιβολή των εμβολίων.

10 Ιουλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 412 προβολές ( Μέτρηση έως 02:28:11 )

 

O Δρ David Martin ισχυρίζεται ότι πρώτα δημιουργήθηκε ο κορωνοϊός στο εργαστήριο στη συνέχεια προσάρμοσαν τα τεστ PCR για να ανιχνεύουν αυτή τη σειρά γονιδιώματος  που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα και στη συνέχεια δημιούργησαν τα εμβόλια για να εισάγουν τον πραγματικό ιό στον οργανισμό.

Δεν μπορείτε να κατοχυρώσετε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κάτι που βρίσκεται ήδη στη φύση, οπότε δημιούργησαν σειρές γονιδιώματος που δημιουργήθηκαν από υπολογιστή και  που ισχυρίζονται ότι είναι κορωνοϊός.

Πέφτουν τα οχυρά της ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑΣ. Οι «παίκτες» που βρίσκονται στο παρασκήνιο συμπεριλαμβανημένης και της DARPA και στο πως σχεδιάζουν την εξάπλωση της πανδημίας μέσω ψευδών PCR και στη συνέχεια την επιβολή των εμβολίων.

 

 

Παγκοσμίως από ανεξάρτητες επιστημονικές φωνές, καταρρίπτεται το αφήγημα των ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ.

ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Αλοίμονο αν δεν ήταν και η σιωνιστική DARPA στην παγκόσμια βρωμοδουλειά.

 

 

Δείτε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του καθηγητή Δρ. David Martin ο οποίος αναφέρει πως βλέπει ο ίδιος την πανδημία του COVID-19 και ποιες είναι οι πραγματικές ενέργειες που βρίσκονται από πίσω από αυτή και που αποσκοπούν.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων οι «εστίες» των κρουσμάτων  προέρχονται από ψευδή τεστ  PCR μέσω των οποίων δημιουργείται το κατάλληλο κλίμα για την επιβολή νέων εμβολιασμών. Όπως επίσης λέει η πραγματική «πανδημία» είναι τα εμβόλια τα ίδια.

Αφού διασταύρωσε και έλεγξε  χιλιάδες διπλώματα ευρεσιτεχνίας από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 για τις ενέσεις πρωτεϊνών-ακίδων  στη συνέχεια κατονομάζει  όλες τις εταιρείες, τα πανεπιστήμια και τους σημαντικότερους «παίκτες» που βρίσκονται στο παρασκήνιο συμπεριλαμβανημένης και της DARPA και στο πως σχεδιάζουν την εξάπλωση της πανδημίας μέσω ψευδών PCR και στη συνέχεια την επιβολή των εμβολίων.

«Δεν μπορείτε να κατοχυρώσετε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κάτι που βρίσκεται ήδη στη φύση, οπότε δημιούργησαν σειρές γονιδιώματος που δημιουργήθηκαν από υπολογιστή και  που ισχυρίζονται ότι είναι κορωνοϊός.

Κατοχυρώνοντας αυτές   τις ακολουθίες, επειδή είναι τεχνητές και  όχι φυσικές, τους επιτρέπει να κατοχυρώσουν τη δοκιμή PCR για την ανίχνευση της κατασκευασμένης τους ακολουθίας.

Αυτή τους επιτρέπει τη δημιουργία των εμβολίων, με τις συνθετικές  πρωτεΐνες για “θεραπεία» του COVID-19»

Με  άλλα λόγια ο Δρ David Martin ισχυρίζεται ότι πρώτα δημιουργήθηκε ο κορωνοϊός στο εργαστήριο στη συνέχεια προσάρμοσαν τα τεστ PCR για να ανιχνεύουν αυτή τη σειρά γονιδιώματος  που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα και στη συνέχεια δημιούργησαν τα εμβόλια για να εισάγουν τον πραγματικό ιό στον οργανισμό.

Είναι κάτι που ισχυρίζονται πολλοί οι οποίοι λένε πως οι μεταλλάξεις άρχισαν από τότε που τα ξεκίνησαν να εμβολιάζουν μαζικά τους πληθυσμούς.

 

 

 

Πηγή

(Visited 411 times, 1 visits today)

Ετικέτες: DARPA, ΕΜΒΟΛΙΟ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΕΣΤ Κορονοιου

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το