Πήραν φόρα τα χρυσοπληρωμένα τσιράκια του Σόρος, τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES και βγάζουν ψευδές και το  διαγνωστικό τεστ που εντοπίζει και ξεχωρίζει τον ιό SARS-CoV-2 από την γρίπη Α και Β.. Τους “περιποιείται” ο Νίκος Αντωνιάδης.

Πήραν φόρα τα χρυσοπληρωμένα τσιράκια του Σόρος, τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES και βγάζουν ψευδές και το διαγνωστικό τεστ που εντοπίζει και ξεχωρίζει τον ιό SARS-CoV-2 από την γρίπη Α και Β.. Τους “περιποιείται” ο Νίκος Αντωνιάδης.

7 Σεπτεμβρίου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:577
Μοίρασέ το

Νίκος Αντωνιάδης: Με τον παρακάτω ισχυρισμό του Στάμου Αρχοντή και των Ελληνικών Hoaxes, το Facebook μπλόκαρε ως ψευδείς εκατοντάδες αναρτήσεις και κοινοποιήσεις, με κύριο αντικείμενο την είδηση αυτή.

Τα χρυσοπληρωμένα τσιράκια του Σόρος, το μόνο που καταφέρνουν, είναι να μεγαλώνει η οργή του λαού εναντίον τους.

Και μπορεί να τους έχει ανάγκη Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, αλλά θα έρθει η ώρα που θα τους πετάξει στα σκουπίδια…

Από εκεί θα τους μαζέψουν ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, και θα πράξουν τα δέοντα…

Αξίζει όμως να υπενθυμίσω κι αυτό το άρθρο, που είχα αναρτήσει πριν κάποιο καιρό και που εξηγεί πάρα πολλά… γιατί η επανάληψη, είναι μήτηρ μαθήσεως και ΑΦΥΠΝΙΣΕΩΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1 Και ο Αλικάκος, στην ίδια συμμορία με τον Αρχοντή είναι…

ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΟΤΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ…

 

Υ.Γ.2. Αλήθεια, ποιός τους “φυλάει”, όλους αυτούς;

Μήπως Η ΜΟΣΣΑΝΤ;;;

ELIAS MOSSIA ή Ηλία Μόσιαλε, γνωρίζεις κάτι;;;

 
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ :
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ SARS-CoV-2 ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ Α & Β ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
ΗΤΑΝ Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Η Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΩΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ SARS-CoV-2 ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΓΡΙΠΗΣ Α & Β
ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΑΝ ΤΟ LOCK DOWN ΚΑΙ -ΚΥΡΙΩΣ- ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ
____________________
 
ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΑΜΟΥ ΑΡΧΟΝΤΗ / ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES :
“Όσον αφορά το ζήτημα του διαγνωστικού τεστ αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμέρασης (PCR), αυτή η εξέταση είναι ρυθμισμένη με κατάλληλο τρόπο ώστε να εντοπίζει εξειδικευμένα το γενετικό υλικό του ιού SARS-CoV-2. Κατά συνέπεια οι ισχυρισμοί ότι το τεστ εντοπίζει οποιονδήποτε κορωνοϊό και δεν είναι ρυθμισμένο για τον SARS-CoV-2 δεν ευσταθεί”
 
_______________
ΤΙ IΣΧΥΕΙ :
 
Από χθες έχει κάνει το γύρο του συστημικού διαδικτύου, δηλαδή των πολέμιων των θεωριών συνωμοσίας Μ.Μ.Ε., η εξής είδηση:
 
“Πράσινο φως έλαβε από τον Οργανισμό Ελέγχου Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA) η ελβετική φαρμακευτική εταιρεία Roche για ένα διαγνωστικό τεστ που εντοπίζει και ξεχωρίζει τον ιό SARS-CoV-2 από την γρίπη Α και Β.
 
Το διαγνωστικό αυτό τεστ, με την ονομασία cobas SARS-CoV-2 &Influenza A/B, έλαβε από τον FDA άδεια για έκτακτη χρήση.
Με την εποχή της γρίπης να πλησιάζει, το νέο αυτό τεστ είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς η διάγνωση μεταξύ του ιού SARS-CoV-2 και της γρίπης μπορεί να γίνει βάσει μόνο των συμπτωμάτων”
_____________________
Με τον παραπάνω ισχυρισμό του Στάμου Αρχοντή και των Ελληνικών Hoaxes, το Facebook μπλόκαρε ως ψευδείς εκατοντάδες αναρτήσεις και κοινοποιήσεις, με κύριο αντικείμενο την είδηση αυτή.
_____________________
Πλην όμως, σύμφωνα με την παραδοχή που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δεν έχει αμφισβητηθεί, τώρα μόλις ετοιμάζεται διαγνωστικό τεστ που θα μπορεί να εντοπίζει και να ξεχωρίζει τον ιό SARS-CoV-2 από τους ιούς της γρίπης Α και Β, ώστε τα διαγνωστικά τεστ που έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα και συνεχίζουν και χρησιμοποιούνται, δεν εντοπίζουν και δεν ξεχωρίζουν τον ιό SARS-CoV-2 από τους ιούς της γρίπης Α και Β, πάρα μόνο βάσει συμπτωμάτων.
Εφόσον δεν υπάρχει διαγνωστικό τεστ που να ξεχωρίζει τον SARS-CoV-2 από τους ιούς της γρίπης που ανήκουν σε άλλη οικογένεια ιών, πολλώ μάλλον δεν τον ξεχωρίζουν από τους ιούς της δικής του οικογένειας. Είναι σαν να μην μπορώ να ξεχωρίσω τους ανθρώπους μίας οικογένειας από τους γείτονες τους αλλά να μπορώ να ξεχωρίσω τους ανθρώπους της οικογένειας αυτής μεταξύ τους.
Πέραν τούτου και σε κάθε περίπτωση, όλα τα τεστ και τα συνακόλουθα κρούσματα SARS-CoV-2 που ανακοινώθηκαν την περίοδο που κυκλοφορούσε ο ιός της γρίπης, είναι στον αέρα.
Ενδεικτικά, στις 11 Μαρτίου 2020 ανακοινώθηκαν από τον Ε.Ο.Δ.Υ.
 
10 νέα κρούσματα SARS-CoV-2, επί συνόλου 99 έως εκείνη την ώρα, ενώ κατά την εβδομάδα 11/2020 (9–15 Μαρτίου 2020) στα δύο Εθνικά Εργαστήρια Αναφοράς Γρίπης (Τμήμα Ιολογίας, Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ, και Β’ Εργαστήριο Μικροβιολογίας, Ιατρική Σχολή Α.Π.Θ.), στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Ε.Κ.Π.Α και στο Εργαστήριο Κλινικής Ιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, ελέγχθηκαν για ιούς γρίπης συνολικά 214 κλινικά δείγματα.
 
Τα 20 (9,3%) εξ’ αυτών ήταν θετικά για ιούς γρίπης και συγκεκριμένα τα 9 (45%) ήταν τύπου Α και τα 11 (55%) ήταν τύπου Β.
 
 
Επομένως, σύμφωνα με την ανωτέρω παραδοχή, οι διαγνώσεις SARS-CoV-2 της εβδομάδας του παραδείγματος είναι στον αέρα.
 
Είναι προφανές, ότι εφόσον δεν ήταν δυνατόν τα τεστ που έγιναν να εντοπίσουν και να ξεχωρίσουν τον SARS-CoV-2 από τους ιούς της γρίπης, η επιλογή της κατάταξης των θετικών αποτελεσμάτων σε “κρούσματα SARS-CoV-2” ήταν πολιτική και όχι ιατρική.
 
Είναι οι διαγνώσεις αυτές που δικαιολόγησαν το lock down, νομιμοποίησαν τη διατήρησή του, ποδοπάτησαν τα συνταγματικά δικαιώματά των Ελλήνων και κατέστρεψαν την οικονομία.
______________________
 
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
 
-Ο ισχυρισμός του Στάμου Αρχοντή και των Ελληνικών Hoaxes είναι ψευδής και συνιστά παραπληροφόρηση.
 
-Ο Στάμος Αρχοντής και τα Ελληνικά Hoaxes προσέθεσαν άλλη μία κατηγορία σε βάρος τους.
 
-Το τέλος τους έχει φτάσει.
 
-Μαζί με αυτό της χούντας του διαδικτύου.
 
-Και αυτό της απάτης.

 

 

Και κάποια σημαντικά σχόλια…

 

Απορώ που ασχολείστε ακόμα με το ελληνικά hoaxes και το συνάφι του. Τέτοια προπαγανδιστικά site έπρεπε να έχουν κλείσει εδώ και καιρό, καθώς με το πρόσχημα της διασταύρωσης γεγονότων έχουν και ρόλο επιστήμονα, ιατρού, φυσικού, θρησκευτικού και φυσικά δικαστή. Έχουν πάρει και πιστοποίηση IFCN (The International Fact-Checking Network (IFCN) hosted by the Poynter Institute for Media Studies, major donors of The Poynter: Open Society Foundations by George Soros) και φυσικά πληρώνονται από το facebook και φαντάζομαι και από το κράτος μας. Μόνο τελευταία αναρτούν άρθρα έχοντας επιστημονική επιμέλεια κάποιου ειδικού γιατί μάλλον έπεσε πολύ σφαλιάρα και δεν μπορούν αλλιώς να πολεμήσουν την αλήθεια που και πάλι τους χαλάει τη μαγιά.

 

Μόνον πνευματικά ασθενείς θα πείθονταν απλά και μόνον από το… “επιστημονικό” (!) συμπέρασμα των hoaxes, προβάλλοντας πληροφορίες κι αποδείξεις αμφισβητούμενης εγκυρότητας. Ω, ναι, τα Ελληνικά hoaxes, που έχουν λυσσάξει να “ακυρώνουν” κάθε αντίθετη άποψη που αναρτάται, αποδεικνύοντας περίτρανα την κατάργηση της Δημοκρατίας, κατά το “ο κόσμος τό’χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι”………………….
 
Για το ύπνο μας που έχουμε χάσει, για τα lockdown, για το μαύρο Πάσχα που κάναμε μακριά από τον Χριστό μας, για τον φόβο που μας έχει κυριεύσει, την ανασφάλεια, για τα χείριστα οικονομικά μας, για αυτά που ετοιμάζουν για τα παιδιά μας, πειράματα, εμβόλια, τεστ, μάσκες, μπούργκες, υποβολή, υποταγή, χειρισμός, ψέματα, στέρηση δικαιωμάτων, ελευθερίας, οι Τούρκοι αλωνίζουν στα νησιά μας, λαθρομετανάστες…. κι άλλα κι άλλα….κι άλλα…….
Ξεσκίστε τους να φύγουν οι μασόνοι!
 
 
Maria Kalaitzi

Αυτός ήταν ο στόχος τους. Να διχάζουν την κοινωνία εν ώρα απειλής πολέμου. Έσχατη Εθνική Προδοσία. Ο κόσμος έχει μετατραπεί σε μασκοφόρους και σε ταγματασφαλίτες ρουφιάνους που παίζουν μπουνιές. Μήνυση λοιπόν στον κάθε υπεύθυνο που έφερε αυτό το αποτέλεσμα γνωρίζοντας ότι δημιουργεί έναν πραγματικα εμφύλιο πόλεμο με τον ψυχαναγκασμό που άσκησε

 
 
Σιγά μην εμπιστευτώ το κάθε τσιράκι της κυβέρνησης. Πρώτα απ’ όλα με ποιο δικαίωμα κόβουν δημοσιεύσεις στέκουν δε στέκουν. Ο καθένας λέει την γνώμη του και όποιος θέλει κάνει έρευνα. Τον ρόλο του κυβερνο-νταβα θα κάνουν ? Τι πιο πρόδηλο και αυταποδεικτο σημείο για το ότι έχει γίνει κατάλυση της συνταγματικής δημοκρατίας . Μήνυση στην μήνυση λοιπόν.
 
 
“Κατά συνέπεια οι ισχυρισμοί ότι το τεστ εντοπίζει οποιονδήποτε κορωνοϊό και δεν είναι ρυθμισμένο για τον SARS-CoV-2 δεν ευσταθεί”.
Καραγκιοζηδες των Ελληνικών hoaxes, καταρχήν να ξεκινήσουμε από το βασικό, το pcr τεστ δεν είναι διαγνωστικό τεστ εξειδικευμένο για εύρεση ιών περισσότερο δε του “νέου, φονικού, κορωνοιου”. Και δεύτερον, τι είναι ρε το τέστ για να το ρυθμίζεις ώστε να βρίσκει συγκεκριμένα ένα ιό? Καρμπυρατέρ?
 
Αλλά βρίσκετε αδιαβαστο τον κόσμο και του τσαμπουνατε την κάθε π@π@ρια που σας κατέβει.
Όλοι οι “δημοσιογράφοι” εάν κάποια στιγμή αποκαλυφθεί αυτή η απάτη του “φονικού ιού” πρέπει να δικαστούν και να τιμωρηθούν.
 
Ενώ συνεχίζονται τα «καλά νέα» για τα επερχόμενα εμβόλια (σε ένα στυλ «κάντε λιγο υπομονή ακόμα, πειθαρχείστε λίγο ακόμα, έρχεται η σωτηρία»…) δεν ακούγεται κουβέντα για την απαλλαγή των φαρμακοβιομηχανιών (αρχίζοντας απ’ την AstraZeneca…) απ’ τις νομικές ευθύνες των παρενεργειών – και τις αποζημειώσεις.
 
Αυτό που έχει καταφέρει να μάθει η ασταμάτητη μηχανή είναι ότι τα κράτη / μέλη της ε.ε. είχαν (ή δεν είχαν) διαφορετικές νομοθεσίες για την προστασία των φαρμακοβιομηχανιών – μέχρι την τρομοεκστρατεία.
 
Αλλά για την αγορά των εμβολίων (ξεκινώντας απ’ το συγκεκριμένο…) παρεμβάλλεται ένας υπερεθνικός ευρωπαϊκός οργανισμός, η comission (?), η οποία φέρεται να έχει υπογράψει το deal, συμπεριλαμβανόμενης της νομικής ασυλίας.
 
Είναι αυτόματα (και υπόγεια) «δεσμευτική» αυτή η υπογραφή για τα κράτη;
 
Για να το θέσουμε διαφορετικά. Θα πρέπει το ελληνικό κράτος να περάσει ένα νόμο (ή μια υπουργική απόφαση / προεδρικό διάταγμα με ισχύ νόμου όπως πραξικοπηματικά κάνει εδώ και μήνες) που θα δίνει αυτήν την ασυλία για τα εμβόλια που θα αγοραστούν και θα καταναλωθούν στο ελλαδιστάν;
 
Ή «καλύπτεται» από κάποια «ντιρεκτίβα» της ε.ε., και θα κρυφτεί πίσω απ’ αυτήν; (Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πάρει ούτε μια δόση αν δεν έχει (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) συμφωνήσει στη νομική ασυλία: είναι όρος του deal.)
 
Η έρευνα που έχει κάνει η ασταμάτητη μηχανή δεν έχει δώσει ένα σαφές συμπέρασμα. Υπάρχει μια σχέση μεταξύ των επιμέρων κρατικών νομοθεσιών και του ευρωπαϊκού δικαστηρίου· αλλά αυτό αφορά κάθε φορά συγκεκριμένες υποθέσεις που ξεκινούν απ’ τα «εθνικά» δικαστήρια. Δεν φαίνεται να υπάρχει ενιαία «ευρωπαϊκή νομοθεσία» για θέματα υγείας· και κατά συνέπεια ούτε για το θέμα της ασυλίας των «σωτήρων» μας.
 
Θεωρούμε πιθανό ότι αυτό το ζήτημα θα περάσει στη ζούλα.
 
Γιατί αν ακουστεί (με την έννοια ότι το ρημαδογκουβέρνο αναλαμβάνει ανοικτά τις νομικές ευθύνες της AstraZeneca) μάλλον θα υπάρξουν αντιδράσεις σε διάφορα επίπεδα.
 
Γι’ αυτό ζητάμε την βοήθειά σας· ειδικά όσων έχουν εξειδικευμένες γνώσεις σε ζητήματα νόμων και οδηγιών, ευρωπαϊκών και εθνικών.

 

 

Πηγή

Προβολές : 577


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα