ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

23 Ιουνίου, 2020 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:601
Μοίρασέ το

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ COVID – 19!

ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ, ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΘΑΝΑΤΩΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΟΣΤΑ!

 

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ…

ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ… Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ… ΑΝΤΙΔΡΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ, ΒΑΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΠΗΓΩΝ, ΣΤΙΣ 19.50 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 24-05-2020, ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΟΙΜΩΞΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 5.250.000 ΑΤΟΜΑ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 339.172 ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΤΟΜΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ.

ΒΛΕΠΕ: https://www.efsyn.gr/kosmos/244708_pano-apo-5250000-pagkosmios-ta-kroysmata-toy-covid-19

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ, ΣΤΗ 23 – 050 – 2020, ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ: 7.786.473.714 ΑΤΟΜΑ.

ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΦΕΤΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 23 – 05 – 2020,  ΕΙΝΑΙ: 23.193.870 ΘΑΝΑΤΟΙ.

ΒΛΕΠΕ: https://www.worldometers.info/gr/

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.

ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ (%) ΛΟΙΜΩΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ: 0,0674%.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΜΕΛΗΤΕΟ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ 1000 ΑΤΟΜΑ ΕΠΑΘΑΝ ΛΟΙΜΩΞΗ 0,674 ΑΤΟΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ 1 ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑ.

ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ (%) ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ: 0,0044%.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΜΕΛΗΤΕΟ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ 1000 ΑΤΟΜΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ 0,044 ΑΤΟΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ 0,1 ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑ.

ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ (%) ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ: 0,2979%.

ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΚΑΘΕ 1000 ΑΤΟΜΑ ΠΕΘΑΝΑΝ 2,979 ΑΤΟΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑ.

ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ (%) ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΛΟΙΜΩΞΗ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ: 0,0646%

ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΚΑΘΕ 1000 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΝ ΛΟΙΜΩΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΠΕΘΑΝΑΝ 0,646 ΑΤΟΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΝ ΛΟΙΜΩΞΗ.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ BEBAIA ΟΤΙ Ο ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΟΡΔΑΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟ!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΡΔΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ COVID – 19 ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO.
ΑΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ COVID – 19 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 339.172 ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΔΗΛΩΘΕΙ ΩΣ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ COVID – 19 ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΚΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ!

ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ, ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΘΑΝΑΤΩΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΟΣΤΑ!

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ  ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΜΩΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΑΥΤΗΣ, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

 

Πηγή

Προβολές : 601


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα