Παιδιά και κορονομπολια.  Οι εισαγγελείς και οι δικαστές και οι ιατροί μπορείτε να κλείνετε τα μάτια και τα αυτιά και να κατεβάζετε φούστες και παντελόνια, αλλά πλέον όπως είπαν κάποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ .. Η Ταν ή επί Τας....... ή πιο πρόσφατα ... ΟΧΙ και ΑΕΡΑ .....

Παιδιά και κορονομπολια. Οι εισαγγελείς και οι δικαστές και οι ιατροί μπορείτε να κλείνετε τα μάτια και τα αυτιά και να κατεβάζετε φούστες και παντελόνια, αλλά πλέον όπως είπαν κάποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ .. Η Ταν ή επί Τας....... ή πιο πρόσφατα ... ΟΧΙ και ΑΕΡΑ .....

10 Ιουνίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:432
Μοίρασέ το

Όποιος θέλει να ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕΙ με οποιοδήποτε τρόπο οποιοδήποτε γονέα να βλάψει το παιδί του καλύτερα να κρυφτεί.
ΠΑΡΑΝΟΙΑ και μίζες εσείς, ΠΑΡΑΝΟΙΑ και ΟΡΓΗ εμείς (όσοι τουλάχιστον γονείς έχουν ακόμα σώας τας φρένας)

Όποιος νομίζει πως θα εγκληματήσει σε βάρος των παιδιών μας, ας… ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ… είτε είναι “γιατρός”, είτε πολιτικός, είτε δικαστής, είτε “εκπαιδευτικός”, είτε… “γονιός”.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
Καλλιόπη Σουφλή
Παιδιά και κορονομπολια.
Αυτοί οι εγκληματίες (που τους πληρώνουμε για να φροντίζουν την υγεία μας και να επιτρέπουν την κυκλοφορία ΜΟΝΟ ασφαλών προϊόντων) που έδωσαν το ΟΚ για τη χορήγηση του πειραματικού και δυνητικά επικίνδυνου προϊόντος της Pfizer σε παιδιά, βασίστηκαν μόνο σε κάποια έγγραφα που κατέθεσαν οι κατασκευαστές, όπου δοκίμασαν το πειραματικό τους προϊόν σε 1.131 παιδιά ηλικίας 12 ως 15 ετών (διαλεγμένα και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΓΙΗ κατά την έναρξη της κλινικής δοκιμής) και τα παρακολούθησαν μόνο για περίπου δύο μήνες από την 1η δόση και μετά (υπόψη ΔΕΝ κατέθεσαν ΚΑΝΕΝΑ ιατρικό φάκελο παιδιών στις Ρυθμιστικές αρχές και δεν έλεγξε κανένας ανεξάρτητος επιστήμονας ή κάποια αρχή τις ενέργειες τους κατά τις δοκιμές) και φυσικά τα σύγκριναν με αλλά τόσα παιδιά που έλαβαν ένα σπέσιαλ κατασκευασμένο “πλασεμπο” από τους ίδιους κατασκευαστές “αγνώστου” περιεχομένου.
Αν αναγάγουμε το τι συνέβη σε αυτά τα
1.131 παιδιά και τι προβλήματα υγείας εμφάνισαν σε δύο μήνες σε 1.131.000 παιδιά (ήτοι αν μπολιασουμε 1.131.00 που σίγουρα δεν θα έχουν την κραση και την υγεία των παιδιών που ΕΠΕΛΕΞΑΝ).
Τα κατωθι θα συμβουν ΣΥΜΦΩΝΑ με τα στοιχεια που κατέθεσε ο πολλάκις καταδικασμένος για απάτες κατασκευαστής.
13.000 ΔΕΝ θα κάνουν τη δεύτερη δόση
2.000 λόγω σοβαρών παρενεργειών δεν θα κάνουν τη δεύτερη δόση
1.000 ΔΕΝ θα επιτρέψει ο γιατρός τους να κάνουν τη δεύτερη δόση για άγνωστους λόγους που δε μας λένε
1.000 ΔΕΝ θα κάνουν τη δεύτερη δόση για άγνωστους λόγους επίσης
Για τα υπόλοιπα 9.000 υφίσταται ασάφεια γιατί δεν θα κάνουν τη δεύτερη δόση
Περίπου:
7.000 παιδιά θα εμφανίσουν ΣΟΒΑΡΕΣ παρενέργειες τις οποίες ξεχνάνε να αναφέρουν και αλλά 4.500 ως και 1 μήνα μόνο μετά τη 2η δόση
9.000+ παιδιά θα εμφανίσουν Λεμφανεδοπαθεια (ναι βρε, αυτούς τους αδένες που πετσοκόβονται επειδή είναι ευαίσθητοι στο καρκίνο και μας προειδοποιούν αν κάτι δεν πάει καλά)
2.000+ παιδιά θα πάθουν σκωλ/τιδα
113.000 παιδιά θα εμφανίσουν πυρετό μετά τη 1η δόση και πολλά ως και 40°C (1.130 άνω των 40°C)
226.000 παιδιά θα εμφανίσουν πυρετό μετά τη 2η δόση και πολλά ως και 40°C (1.130 άνω των 40°C)
Τα μισά παιδιά θα λαμβάνουν αντιπυρετικά συνεχώς
9.000 θα υποφέρουν από διάρροια μετά τη 1η δόση (ξέρετε αυτό το πρόβλημα που μπορεί να οδηγήσει σε αφυδάτωση και η αφυδάτωση στο ξαφνικό θάνατο, πως είπαμε πεθαίνουν τα παραμελημένα γερόντια στα νοσοκομεία? Από αφυδάτωση μήπως?)
7.000 από διάρροια μετά τη 2η δόση
3.500 θα υποφέρουν από εμετούς μετά τη 1η δόση, ως άνωθεν
3.500 θα υποφέρουν από εμετούς μετά τη 2η δόση, ως άνωθεν
250.000 θα υποφέρουν από μυαλγιες μετά τη 1η δόση
350.000 θα υποφέρουν από μυαλγιες μετά τη 2η δόση
113.000 θα υποφέρουν από αρθλαγιες μετά τη 1η δόση (ξέρετε το πρόδρομο της νεανικής αρθρίτιδας)
160.000 θα υποφέρουν από αρθλαγιες μετά τη 2η δόση
1.113.000 παιδιά θα υποφέρουν με κάποια από πονοκεφάλους, κόπωση, κρυαδες μετά και τη 1η και τη 2η δόση
Οποιοδήποτε εξ των άνωθεν είναι σύμπτωμα, το οποίο απλούστατα σημαίνει ΑΣΘΕΝΕΙΑ.
Σε δεκάδες χιλιάδες παιδιά τα συμπτώματα ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ θα είναι ΣΟΒΑΡΑ.
Θυμηθείτε ότι ΟΛΑ τα παιδιά που πήραν μέρος ήταν διαλεγμένα και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΓΙΗ κατά την έναρξη της κλινικής δοκιμής.
Το επαναλαμβάνω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΓΙΗ και με ΣΘΕΝΟΣ και ΙΣΧΥΡΗ ΚΡΑΣΗ αφού τα διαλέγουν οι ειδικοί.
Σε απλά ελληνικά εκ των άνωθεν αδιαμφισβήτητων δεδομένων.
Οποίο λαμόγιο θέλει να προκαλέσει σωματικές βλάβες σε ανήλικους με πειραματικά προϊόντα αγνώστου φύσεως του συνιστώ να δέσει μια πέτρα στο λαιμό και να φουνταρει από τη ταράτσα.
Και οι γονείς που σκέφτεστε το ίδιο απλά ΔΕΝ είστε γονείς, ειδικά αν το κάνετε για να αισθάνεστε ΨΕΥΔΩΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.
Όποιος επίσης, θέλει να ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕΙ με οποιοδήποτε τρόπο οποιοδήποτε γονέα να βλάψει το παιδί του καλύτερα να κρυφτεί.
ΠΑΡΑΝΟΙΑ και μίζες εσείς, ΠΑΡΑΝΟΙΑ και ΟΡΓΗ εμείς (όσοι τουλάχιστον γονείς έχουν ακόμα σώας τας φρένας)
Βέβαια μπορείτε να πιστέψετε τους ειδικούς με το $$φωτοστεφανο$$ που λένε, Μην ανησυχείτε, οι κατασκευαστές δήλωσαν πως επί το πλείστον από όσα υπέφεραν τα ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ παιδιά ήταν ΣΥΜΠΤΩΣΗ, το μπόλιασμα δεν είχε καμία σχέση με τις ασθένειες και τα πολλαπλά προβλήματα υγείας που εμφανίστηκαν μόνο σε μια περίοδο 2 μηνών.
Οι εισαγγελείς και οι δικαστές και οι ιατροί μπορείτε να κλείνετε τα μάτια και τα αυτιά και να κατεβάζετε φούστες και παντελόνια, αλλά πλέον όπως είπαν κάποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ .. Η Ταν ή επί Τας……. ή πιο πρόσφατα … ΟΧΙ και ΑΕΡΑ …..

 

Πηγή

Προβολές : 432


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα