Πανδημία κορωνοιού: Εστία υπερμετάδοσης οι παράνομοι μετανάστες – Στο «κόκκινο» οι «πόλεις» τους

Πανδημία κορωνοιού: Εστία υπερμετάδοσης οι παράνομοι μετανάστες – Στο «κόκκινο» οι «πόλεις» τους

5 Οκτωβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:171
Μοίρασέ το

Σε Σεπόλια, Πατήσια, Κυψέλη, Αχαρνών τα τρία στα τέσσερα κρούσματα της Αττικής

Το επιστημονικό “ΣΟΥΡΓΕΛΟ”, που δήλωνε πως οι λαθροεισβολείς δεν έχουν κορονοϊό, επειδή είναι νέοι, ακόμα να παραιτηθεί;;;

Ο Πλιώτας, ακόμα να παρέμβει και να τον συλλάβει για ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;

Μόνο εγκυκλίους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ;

Η ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.

Θα τους τις μάθουν κάποια στιγμή ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Στην Αττική τα τρία στα τέσσερα είναι αλλοδαποί και προκύπτει το εύλογο ερώτημα, τι θα γίνει με τους παράνομους μετανάστες.

Την ώρα που όλοι κοιτάνε του νέους αν συνωστίζονται στις πλατείες, χθες μια τυχαία δειγματοληψία έδειξε ότι το 75% των κρουσμάτων κορωνοϊού ήταν παράνομοι μετανάστες.

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ διενήργησαν χθες, γρήγορους ελέγχους  για τον κορωνοϊό στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο συνολικός αριθμός των έλεγχων που πραγματοποιήθηκαν είναι 487, από τα οποία ανευρέθησαν είκοσι (20) θετικά, εκ των οποίων πέντε (5) αφορούν Έλληνες (όσοι έχουν απομείνει στην συγκεκριμένη περιοχή) και δεκαπέντε (15) αλλοδαπούς  «πρόσφυγες» από διάφορες χώρες του κόσμου, οκτώ (8) γυναίκες, δώδεκα (12) άνδρες και διάμεση ηλικία θετικών τα 41 έτη.

Τι θα γίνει με τους παράνομους μετανάστες; Είναι ανεξέλεγκτοι και δεν υπακούν σε κανένα υγειονομικό κανόνα σε αντίθεση με τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι υπακούν σε ό,τι τους ζητήσει η ελληνική κυβέρνηση.

 

 

Οι Έλληνες πολίτες έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη οικονομική ζημιά καθώς κλείνουν τα μαγαζιά τους στις 12 τα μεσάνυχτα, έχουν περικόψει τους χώρους που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για να παράξουν κέρδος όσοι από αυτούς έχουν επιχειρήσεις.

Όσοι δουλεύουν δε, στις επιχειρήσεις είτε έχουν αποδεσμευτεί, διότι δεν υπάρχει αντικείμενο εργασίας για αυτούς, είτε έχει μειωθεί ο μισθός τους, διότι απλούστατα δεν υπάρχουν αρκετά κέρδη για να τον συντηρήσουν στα προ κορωνοϊού επίπεδα.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι εστίες υπερμετάδοσης βρίσκονται σε Σεπόλια, Πατήσια, Κυψέλη, Αχαρνών, σε περιοχές δηλαδή που το ελληνικό στοιχείο είναι πλέον μικρή μειοψηφία.

Πρόκειται ουσιαστικά για τις «πόλεις» τους. Κάποτε ο Άγιος Παντελεήμονας (μέχρι και την δεκαετία του ’80) θεωρούνταν μια από τις καλύτερες περιοχές των Αθηνών…

 

Πηγή

Προβολές : 171


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα