ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΤΕΣΤ. Μηνυτήρια αναφορά καταθέτει ο Νίκος Αντωνιάδης. “Το οικοδόμημα της απάτης τρίζει επικίνδυνα για τους πολιτικούς και τους “ειδικούς”.”

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΤΕΣΤ. Μηνυτήρια αναφορά καταθέτει ο Νίκος Αντωνιάδης. “Το οικοδόμημα της απάτης τρίζει επικίνδυνα για τους πολιτικούς και τους “ειδικούς”.”

2 Νοεμβρίου, 2020 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:673
Μοίρασέ το
 
Νίκος Αντωνιάδης :“Από όλη τη χώρα λαμβάνω αμέτρητες καταγγελίες από ανθρώπους που δεν έκαναν τεστ και ενημερώθηκαν τηλεφωνικά ότι είναι θετικοί.

 
Είναι όλοι αυτοί που στήθηκαν στις ουρές, αφού έδωσαν τα στοιχεία τους, κουράστηκαν να περιμένουν, έφυγαν και ενημερώθηκαν τηλεφωνικά ότι είναι “θετικοί”.”

 
 
 
Η πιο τρανταχτή απόδειξη, του ΠΑΝΙΚΟΥ στον οποίον βρίσκονται.
 
Προσπαθούν με ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ, ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.
 
Ο αυξανόμενος αριθμός αυτών που πλέον δεν πιστεύουν στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ της δυναμικής του κορονοϊού, γίνεται ο εφιάλτης τους.
 
Αν και δεν έχω ουδεμία εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη, (οι ελάχιστες εξαιρέσεις πάντα θα υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα της διαφθοράς), γεγονός που φαίνεται και από πληθώρα σχολιαστών στην σελίδα του κ. Αντωνιάδη, ίσως φέρει θετικά αποτελέσματα η συνεχής του προσπάθεια.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ. Υποθέτω πως θα κληθούν να απολογηθούν και οι “ιατροί” που κάνουν τα ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΤΕΣΤ.
 
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΟ… DNA αυτού που βγήκε θετικός, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ.
 
ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ, ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ … ΛΑΓΟΥΜΙ.
 
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ  ΑΓΩΓΕΣ…
 
 
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΤΕΣΤ
________________
ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
ΑΠΑΙΤΩ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ
__________________
Δεν χωράει καμία αμφιβολία πλέον ότι η απάτη με τα ανύπαρκτα τεστ έχει αποκτήσει τεράστιες πανελλαδικές διαστάσεις.
 
Από όλη τη χώρα λαμβάνω αμέτρητες καταγγελίες από ανθρώπους που δεν έκαναν τεστ και ενημερώθηκαν τηλεφωνικά ότι είναι θετικοί.
 
Είναι όλοι αυτοί που στήθηκαν στις ουρές, αφού έδωσαν τα στοιχεία τους, κουράστηκαν να περιμένουν, έφυγαν και ενημερώθηκαν τηλεφωνικά ότι είναι “θετικοί”.
 
Μέχρι τώρα είχαμε τους ασυμπτωματικούς θετικούς, τους οποίους, κατά την Ματίνα Παγώνη, “δεν θα αντέξουν τα νοσοκομεία”, ενώ αυτοί ούτε έξω από τα νοσοκομεία δεν θα περάσουν.
 
Τώρα πια έχουμε και τους ανύπαρκτους θετικούς.
Είναι πολύ απλά τα πράγματα.
 
Οι Εισαγγελίες θα ζητήσουν τις λίστες με τους θετικούς.
 
Εν συνεχεία, αυτοί θα κληθούν να καταθέσουν εάν έκαναν τεστ.
 
Και η λίστα της απάτης σε όλη τη χώρα θα έχει ολοκληρωθεί.
 
Και το έγκλημα θα έχει αποδειχθεί.
Ψευδής βεβαίωση.
 
Τελικά, αυτό το έγκλημα, του άρθρου 242 του Ποινικού Κώδικα, θα κατεδαφίσει την απάτη.
 
Και μετά, η εισαγγελική αυτή έρευνα θα ενωθεί με την άλλη.
Αυτή που έχω προκαλέσει με την υπ’ αριθμ. ΑΒΜ Ε2020/4575 μήνυσή μου, για τα ψευδή “κρούσματα”, τις “νοσηλείες” και τους “θανάτους” στα δημόσια νοσοκομεία. Στην οποία έχει ήδη διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση, που είναι σε εξέλιξη.
 
Το οικοδόμημα της απάτης τρίζει επικίνδυνα για τους πολιτικούς και τους “ειδικούς”.

 

Πηγή

Προβολές : 673


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα