ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ HARVARD : «ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ…ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ»

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ HARVARD : «ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ…ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ»

12 Οκτωβρίου, 2020 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,458
Μοίρασέ το

Συνεχίζοντας το ιστορικό τους παραλήρημα διάφοροι Τούρκοι ερευνητές επικαλούμενοι συχνά και μελέτες ξένων πανεπιστημίων, δημοσιεύουν νέες μελέτες σύμφωνα με τις οποίες αποδεικνύουν ότι οι πολιτισμοί της Μεσογείου και της αρχαίας Ελλάδας είναι… τουρκικής καταγωγής.

 

 

 

Εκεί δεν έχουν “σπουδάσει” τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ “ΙΑΤΡΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ” ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ…;;;

Μην ξεχνάτε όμως, πως και εντός της Πατρίδας μας, έχουμε το ΤΟΥΡΚΟΛΑΤΡΙΚΟ ΕΛΙΑΜΕΠ.

Ας ξεβρακώσουμε πρώτα τον ρόλο του ΕΛΙΑΜΕΠ, που παίζει ΒΡΩΜΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

 

Το πασίγνωστο αμερικανικό πανεπιστήμιο του Harvard, από το οποίο απεφοίτησα πολλοί Έλληνες πολιτικοί μεταξύ των οποίων και ο νυν πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, πριν από λίγο καιρό συνέταξε μια μελέτη την οποία εκμεταλλεύτηκαν οι Τούρκοι για να εκθέσουν τις ιστορικές τους διαστροφές ότι οι αρχαίοι ελληνικοί πολιτισμοί είναι…τουρκικής καταγωγής!

Έτσι συνεχίζοντας το ιστορικό τους παραλήρημα διάφοροι Τούρκοι ερευνητές επικαλούμενοι συχνά και μελέτες ξένων πανεπιστημίων, δημοσιεύουν νέες μελέτες σύμφωνα με τις οποίες αποδεικνύουν ότι οι πολιτισμοί της Μεσογείου και της αρχαίας Ελλάδας είναι… τουρκικής καταγωγής.

Τελευταίο «κρούσμα» είναι ο καθηγητής του πανεπιστημίου της Οξφόρδης J. R. R. Tolkien ο οποίος με ένα πρόσφατο βιβλίο του που πήρε μεγάλη δημοσιότητα στην Τουρκία, στα αγγλικά και στα τουρκικά, υποστηρίζει ότι σύμφωνα και με μελέτες ξένων πανεπιστημίων οι πολιτισμοί της αρχαίας Ελλάδας και όχι μόνο είναι τουρκικής καταγωγής και τουρκικής προέλευσης από την Μικρά Ασία, και τους δημιούργησαν οι προοθωμανικοί πληθυσμοί.

Μάλιστα στηρίζουν τις θεωρίες τους και σε… επιστημονικές έρευνες του DNA.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «Her şeyi de Türkler’e bağlıyorlar», δηλαδή, τα πάντα όσον αφορά τον πολιτισμό της περιοχής συνδέονται με τους Τούρκους και την τουρκική προέλευση.

Ιδιαίτερα κάνει μνεία για τον κρητικό και μυκηναϊκό πολιτισμό, που όπως υποστηρίζει είναι προοθωμανικοί τουρκογενείς; Πολιτισμοί.

Τις θεωρίες αυτές πρώτος παρουσίασε επίσημα ο ιδρυτής της σύγχρονης Τουρκίας, Κεμάλ Ατατούρκ και τις εμπέδωσε στη συνέχεια ο Τουργκούτ Οζάλ με σχετικό του βιβλίο και οι θεωρίες αυτές διδάσκονται σε όλες τις στρατιωτικές σχολές της Τουρκίας και σε τουρκικά πανεπιστήμια.

Το άσχημο είναι ότι ο εν λόγω καθηγητής, όπως επίσης και η επίσημη τουρκική κρατική ιστορική θεωρία, βρίσκει ανταπόκριση και σε ξένα πανεπιστήμια έλλειψη ελληνικής παρουσίας.

 

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

 

Πηγή

Προβολές : 2,458


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα